KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


*mainoslinkit merkitty

Jo perinteeksi muodostuneet supersuositut *Luonnonkosmetiikkapäivät ovat taas täällä! House of Organicin kanssa tekemäni pitkäaikaisen yhteistyön myötä pääsin jälleen valitsemaan omia suosikkejani tarjouksiin mukaan ja tällä kertaa valintani ovat kaikki kotimaista luonnonkosmetiikkaa - ja kyllä, parasta sellaista!

Hommahan toimii House of Organicilla sitten, että tarjoukset vaihtuvat joka päivä keskiviikosta sunnuntaihin. Joka päivä voi kuitenkin poimia vaikka vain yhden oman suosikin, tehdä tilauksen ja käyttää koodia YHDISTÄ. Näin kaikki eri päivien tilaukset yhdistetään samaan pakettiin ja saat vielä ilmaisen toimituksenkin! Tilauksia aletaan pakkailla House of Organicilla Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä heti maanantaina. 

Mutta nyt, mennäänpä tarjouksiin!


Keskiviikon tuotevalinnat & tehokas C-vitamiiniseerumi 


1) *Murumuru C-vitamiiniseerumi on kohonnut monissa vertailuissa kärkisijoille jättäen jälkeensä kalliimpiakin kilpailijoitaan. Se sisältää hyaluronihappoa ja magnesium-askorbyylifosfaattia (MAP), joka kuuluu vesiliukoisena C-vitamiinijohdannaisena kaikkein tutkituimpiin ja tehokkaimpiin C-vitamiinin muotoihin. Se on erityisen kirkastava ja ihoa vaalentava, mutta silti hellävarainen eikä ärsytä ihoa. Tässä on väsyneen ihon must have-tuote! 

Tarjoushinta keskiviikon ajan vain 19 euroa! *Tuote täällä.

2) Katja Kokon suunnittelema *Jalo Gua Sha Kasvolasta on paras kaikista kokeilemistani gua sha -kasvolastoista. Tämä Bian-kivestä valmistettu lasta on muotoilultaan aivan täydellinen kasvojen gua sha-hierontaan ja tuloksia saa jo muutamassa minuutissa! Vaikka lastaa kuvaillaankin perinteistä gua shaa painavammaksi, en itse ainakaan koe, että se olisi mitenkään erityisen painava. Itse asiassa se on muotoilultaan aivan täydellinen leukalinjan "kampaamiseen". Sahalaitareunalla saa erityistä tehokkuutta juonteiden hälventämiseen. 

Gua shasta olen tekemässä blogiin vielä erillistä postausta, mutta jos veitsetön kasvojenkohotus yhtään kiinnostaa, nyt on mahdollisuus napata tämä pro-väline huomattavasti edullisemmin.

Tarjous keskiviikon ajan 45 euroa (norm. 59,90€). *Tuote täällä.


LISÄVINKIT (muista kuin kotimaisista tuotteista):


*BYBI:n Acid Gold AHA -tuhkimonaamio kuuluu myös keskiviikon huipputarjouksiin. Naamio tuo iholle napakkuutta, pehmeyttä ja kirkkautta vain 5-15 minuutissa! Tarkempi postaus tuotteesta täällä.

Tuote tarjouksessa 22 euroa, *löydät sen täältä.

*Evolven kuuluisa hyaluronihapposeerumi täyteläistää ihoa samantien, kun sulava geeli hulahtaa kasvojen juonteisiin ja silottaa ihoa. Evolven tuotteissa hinta-laatusuhde on poikkeuksellisen kohdillaan, joten sarja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Aiemman postaukseni löydät täältä.

Tuote tarjouksessa 26 euroa keskiviikon ajan.




Torstain tarjoukset & kotimainen balmi lihasjumeihin 


1) *Flow Cosmeticsin monikäyttöinen hoitosalva on hiljattain löytämäni kultakimpale, joka on osoittaunut loistavaksi tuotteeksi niin lihasjumeihin, nenän tukkoisuuden lievittämiseen kuin ihan yleiseksi huulivoiteeksi. Voide tuoksuu teepuulta, eukaluptykselta ja laventelilta, tuntuen ihanan viilentävältä iholla. Sormille helposti sulava balmi soveltuu myös hyönteisten puremiin, huuliherpekseen ja haavoihin käytettäväksi.

Torstain tarjoushinta superriittoisalle purkille vain 17 euroa! Tuote *löytyy täältä.

2) *Laponien All-Around Balmin nimesin hiljattain parhaaksi monitoimibalmiksi kautta aikojen (postaus täällä). Erona Flow Cosmeticsin tuotteeseen balmissa on se, että se on täysin tuoksuton ja purkki puolet pienemmän kokoinen. Se ei auta lihasjumeihin, mutta on vegaaninen - toisin kuin Flow Cosmeticsin mehiläisvahaa sisältävä voide. Laponien balmi soveltuu myös käytettäväksi vaikka koko kasvoille ja sisältää muun muassa kauraöljyä ja argania. Se on iholle rauhoittava ja korjaava. Rakastan käyttää tätä erityisesti huulilla ja kynsinauhoihin! 

Tarjoushinta torstain ajan vain 15 euroa. *Tuote täällä


LISÄVINKIT (muista kuin kotimaisista tuotteista):


*Avrilin peitevoidetta olen hehkuttanut blogissa kymmeniä kertoja. Se on helppokäyttöinen ja edullinen tuote peittämään punoituksen, näppylät ja tummat silmänaluset. 

Tarjoushinta 9 euroa - vain torstaina!

*Evolven 360 Eye and Lip Contour huulten- ja silmänympärysvoide on tuote, jonka olen onnistunut käyttämään lähes lopuilleen kesän aikana. Tässä on erinomainen kofeiinia ja probiootteja sisältävä silmänympärysvoide, jota voi käyttää myös huulille. Se jättää silmänaluset niin siloisiksi, että peitevoide levittyy täydellisesti. Voide poistaa niin turvotusta kuin tummuuttakin. Vahva suositus, sillä tässä on varmasti parhaimmistoon kipuava luonnonkosmetiikan sy-voide! Kuten edellisessä postauksessa kirjoitin: "Joka sentin arvoinen!"

Tarjoushinta 26 euroa (norm. 34,90€) vain torstaina. *Tuote löytyy täältä.




Perjantain vinkit & paras kotimainen shampoopala


1) *FAMO:n suloiset pöllöshampoot ovat parhaita palashampoita, mitä olen koskaan kokeillut vaativaan hiuspehkooni. Pala on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, jos olet aiemmin tuskastellut palashampoiden kanssa, jotka ovat jättäneet hiukset päätä myöten valuviksi, tahmaisiksi tai kiillottomiksi. FAMO:lla pestäessä hiuksista tulee kuohkeat ja kiiltävät, eikä lähmäisyydestä ole tietoakaan! Suosittelen kurkkaamaan aiemman postaukseni shampoopaloista.

Pöllöpalat tarjouksessa perjantain ajan 15 euroa.

2) *Pure=Beauty Mistit sopivat niin kasvovedeksi, kevyen meikin poistoon kuin meikin kiinnittämiseenkin. Lisäksi niillä on helppo virkistää ihoa päivän mittaan. Kirjoitin uutuuksista hiljattain monipuolisen postauksen blogiin, jonka *voit lukea täältä. Oma suosikkini on *Rose Mist + Prebiootit, jota olen käyttänyt jo yhden pullollisen. 

Mistit tarjouksessa perjantaina 17 euroa.


LISÄVINKKI:


*Zuiin kulmakynä on edelleen se, jota ensimmäisenä luonnonkosmetiikan kulmakynistä suosittelen. Hyödynsin sitä myös "Helppo ja nopea kesämeikki viidellä luonnonkosmetiikan tuotteella" -postauksessa. Kynän kätevä viistopää tekee sen käytöstä äärimmäisen helppoa ja koostumus on juuri sopivasti vahamaista, jotta se tarrautuu kulmiin ja pysyy koko päivän! Täyden kympin tuote.

Tarjoushinta perjantaina vain 14 euroa. Kulmakynistä oma sävyni on *viileän ruskea Taupe




Lauantain tärpit & Gua Sha lusikka silmänalusten kirkastamiseen


1) Katja Kokon Yin Your Skin -tuoteperheeseen kuuluva *Gua Sha Niva lusikka on ollut odotusten mukaisesti äärimmäisen tehokas silmänalusten kirkastamiseen ja muun muassa turvotuksen poistoon, kuten väline lupaakin.  Lusikalla on myös helppo tehdä muualla kasvoissa pieniä, aaltomaisia pumppausliikkeitä, jotka saavat ihon nesteet välittömästi liikkeelle. Lusikan kyljellä onnistuu juonteiden käsittely, kun taas ohut kärki soveltuu veltostuneen ihon ja päänahan hoitoon. Pienellä pallopäällä voi myös käsitellä akupisteet! 

Tarjoushinta lauantain ajan 38 euroa (norm. 49,90€). *Tuote täällä

2) *Luonkos Soul Cleansing Harmony vartalosaippua on pehmeästi vaahtoava ja vaivattomasti iholla liukuva saippua koko vartalon pesuun. Saippua käy myös täydellisesti sheivaukseen ja tuo suihkuhetkiin kivaa spa-fiilistä. Tuoksu on ihanan mieto ja harmoninen!

Lauantain tarjous vain 13 euroa (norm. 16,90 euroa). 




Sunnuntain suosikit & paras kotimainen meikinalusvoide


1) *Luonkosin Vartalokakut ovat herkkua iholle! Kakut sulavat vartalolle yhtä sulavasti kuin herkullinen kakkupala sulaisi suuhun. Käyttö on helppoa: kakkua hierotaan suoraan iholle tai ensin käsiin ja siitä iholle. Parhaiten kakku toimii, kun iho on vielä hieman kostea. 

Kakkuja on kahta erilaista: Kuivalle ja herkälle iholle suunnattu *Innocent-kakku  on lähes tuoksuton, sillä siihen ei ole lisätty erikseen tuoksua. Kaikille ihotyypeille sopiva persikkainen *Delicious-kakku puolestaan tuo mieleen raikkaan hedelmäcocktailin! Molemmat kakkusista hemmottelevat ihoa muun muassa mango- ja kaakaovoilla. Kurkkaa halutessasi myös aiempi postaukseni, jossa kerron kakkusista lisää.

Molemmat vartalokakut tarjouksessa sunnuntain ajan 20 euroa.

2) *Flow Cosmetics Detox Oil Puhdistava Kasvoöljy on yksi niistä tuotteista, joka tekee ihmeitä epäpuhtauksista kärsivälle iholle jo yhdessä yössä. Viime syksynä ihastuin tähän tuotteeseen täysin (postaus täällä) sen nopean ja yllätyksellisen tehon vuoksi. Kuivaöljynä se imeytyy iholle nopeasti ja sopii etenkin epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. 

Tarjoushinta sunnuntain ajan 29 euroa (norm. 38 euroa). *Tuote täällä.






3) *Flow Cosmeticsin Detox Teepuu & Hiilisaippua on täydellinen tuote epäpuhtaan ihon pesuun, sillä se sisältää syväpuhdistavaa aktiivihiiltä ja antiseptista teepuuöljyä, jotka molemmat tekevät hurjan hyvää aknesta kärsivälle tai rasvaiselle iholle. Saippuaa voi hyödyntää myös esimerkiksi näppyläisen dekolteen tai selän pesuun! Se ei kuivata ihoa ja auttaa vähentämään mustapäitä ja finnejä sekä tasapainottamaan talineritystä.

Tarjoushinta riittoisalle saippualle sunnuntain ajan vain 12 euroa. *Tuote löytyy täältä.

4) *Laponie of Scandinavian kasvovoiteen julistin hiljattain täydelliseksi meikinalusvoiteeksi kaikille ihotyypeille (postaus täällä). Koostumus on niin ainutlaatuinen, että se lyö ällikällä kaikki, jotka etsivät nopeasti imeytyvää ja kevyttä kosteusvoidetta, jossa kuitenkin piisaa kosteustehoja. Suosittelen lukaisemaan tarkemman arvion blogista täältä, josta löydät voiteen koostumuksesta kuvia myös kämmenselällä. Tässä on täyden kympin tuote! 

Sunnuntain ajan tarjouksessa 25 euroa (norm. 32 euroa). *Tuote täällä.


Kaikki päiväkohtaiset tarjoukset:



Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa *pääset selaamaan tästä

Muistathan käyttää jokaisessa tilauksessasi koodia YHDISTÄ, jotta saat tuotteet ilman postikuluja samassa paketissa! 


Oliko näistä kotimaisista tuotteista jokin tuttu jo ennestään tai herättikö kiinnostuksen?











Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!