KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BEAREL


*mainoslinkit 

Korealainen kosmetiikka jatkaa voittokulkuaan. Sen suuresta suosiosta huolimatta, en ole kuitenkaan liiemmin blogissani koreakosmetiikasta kirjoittanut paria poikkeusta lukuunottamatta. Olen odotellut tarpeeksi kiinnostavia tuotteita, joita kohtaan mielenkiintoni kasvaisi sille tasolle, että niiden esiintuominen blogissakin kannattaa. Nyt sellainen sarja on löytynyt: Bearelin valikoimaan juuri ilmestynyt *Coxir.Korealaista Coxiria kuvaillaan trendikkääksi ja tehokkaaksi. Viime vuonna lanseerattu ihonhoitobrändi on lisäksi kivan hintainen: ei aivan älyttömän halpa, mutta silti edulliseen taipuva alle 20 euron hintalapuillaan. 40% hyaluronihappoa sisältävää seerumia voi jo kutsua superdiiliksi. Vastaavan hintaiseen *hyaluronihapposeerumiin en ole aiemmin törmännyt, joka pursuaisi yhtä lailla ihoa syväkosteuttavaa ja silottavaa hyaluronihappoa. Ei siis ihme, että brändi kiinnostaa monia - myös minua. 

Vaikka Coxir putkahtikin markkinoille viime vuonna ja tuli Suomeen vasta hiljattain, on valmistajalla eli Noksibcho Pharmaceuticalilla pitkä historia ihonhoitotuotteiden sekä Aloe veran tutkimus- ja kehittämistyöstä. Yritys on valmistanut ihonhoitotuotteita jo vuodesta 1979, mikä itselleni vahvistaa sitä, että Coxiriltakin voi odottaa tehokkuutta. Oma tehdas ja tutkimuslaitos Koreassa takaavat parhaat raaka-aineet ja tuotteet, lisäksi valmistajalta löytyy myös sertifikaatteja, jotka takaavat muun muassa laadunvalvonnan ja valmistuksen. Pohja on siis kunnossa, minkä vuoksi puhtaista kasvipohjaisista aineosista valmistettuihin tuotteisiin oli ilo lähteä tutustumaan. *Coxirin valikoima on monipuolinen, mutta silti selkeä: eri tuotelinjat tunnistaa eri väreistä. Kasvovesiä valikoimasta löytää jopa 6 erilaista, ja niissä on käytetty tämän hetken trendikkäimpiä aineosia: hyaluronihappoa, etanaseerumia, C-vitamiinia, BHA-happoa sekä erityisesti ikääntyvälle iholle suositeltuja peptidejä ja kollageenia. Kasvovesien suurkuluttajana innostuinkin etenkin sarjan kasvovesistä, sillä monet aineosista ovat juuri sellaisia, joilla ihoani haluan ruokita. Näihin kuuluvat esimerkiksi ihoa kirkastava C-vitamiini, superkosteuttava hyaluronihappo sekä BHA eli salisyylihappo, joka ehkäisee hyvin tukkeumia iholla.Näin kesäaikaan olen taas innostunut kasvovesistä, jotka jättävän ihon putipuhtaaksi ilman mitään erillistä pintaa. Kuumina kesäpäivinä paksummat hoitovesimäiset kasvovedet saavat ihon tuntumaan vain tahmaiselta, enkä pidä siitä ollenkaan, vaikka syksyllä ja talvella niitä mielelläni pintakuivalla sekaihollani käytänkin. Tähän aikaan hikeä pukkaa kuitenkin jo niin helposti muutenkin, etten mielelläni kerrosta iholle järkyttäviä määriä tuotteita, vaan suosin simppeliä ihonhoitoa. Olenkin viime aikoina käyttänyt iholla meikin alla vain seerumia ja öisin saattanut jättää ihon hengittämään ilman mitään kosteusvoiteita, vaikka normaalisti käytän tuhdimpia voiteita ja öljyjä mielelläni. 

Coxirin kasvovesistä suosikkejani ovat olleet etenkin *Vita C Bright Toner*Green Tea BHA Clear Toner sekä *Black Snail Collagen Toner, jotka kaikki ovat koostumukseltaan selkeästi vesimäisiä eivätkä jätä iholle minkäänlaista kalvoa. Selkeästi paksuinta koostumukseltaan kaikista kuudesta on *Tea Tree Pore & Sebum, joka muistuttaa hoitovettä. Ultra Hyaluronic taas on näiden välillä; ei aivan vesimäisintä, mutta ei myöskään paksuinta. Se ei jätä kasvoille paksua kalvoa, mutta tekee ihosta selvästi heti kosteutetumman. Kasvovedessä on myös kiva, mieto tuoksu, jossa erottaa häivähdyksen sen sisältämää Aloe veraa. Ultra Hyaluronic -linjaan kuuluu kasvoveden lisäksi myös puhdistusöljy, kasvovoide, kevyempi kosteusemulsio, geelimäinen naamio sekä seerumi, josta lisää myöhemmin. *Green Tea BHA Clear Toner on ollut erityisen kaivattu tulokas ihonhoitorutiineihini. BHA-happo on tehokas ehkäisemään mustapäitä ja poistamaan niitä pieniäkin tukkeumia iholla, joista yleensä etenkin pintakuiva sekaiho kärsii. Tässä kasvovedessä on myös erityisen hyvät raaka-aineet, sillä se sisältää lisäksi etanaseerumia, joka on paitsi hyvä kosteuttaja, tasoittaa myös arpia ja epätasaista ihonsävyä. Vihreä tee sopii myös erinomaisesti aknen hoitoon ja se antaa tälle kasvovedelle myös aivan ihanan hentoisen tuoksun! Kasvovesi hellii ihoa myös hyaluronihapolla ja Aloella, joten tätä voin omasta puolestani suuresti suositella rasvaiselle ja sekaiholle, aknesta kärsiville sekä myös pintakuivalle sekaiholle, jonka itsekin omaan.

*Vita C Bright -kasvovesi on toinen suosikeistani. Se on oikea vitamiinipommi ja hyvä energisoimaan ja kirkastamaan sameaa ihoa. Tuoksua kasvovedessä ei juuri ole, mutta se pursuaa A-, B-, C- ja E-vitamiineja, jotka vahvistavat, suojaavat ja kirkastavat ihoa. Tätä voi hyvin kerrostaa useamman kerran kesälläkin, sillä se ei ole koostumukseltaan paksua. Vita C Bright sopii hyvin myös ikääntyvän ihon ja pigmenttiläiskien hoitoon. *Black Snail Collagen Tonerin pääraaka-aineena on kasvoveden nimen mukaisesti etanaseerumi. Tämä harvinaisen hyvältä tuoksuva kasvovesi on loistava etenkin ihon kiinteytykseen ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseen. Tehokkaana anti-age-aineosana tunnetun etanaliman lisäksi kasvovesi sisältää myös kollageenia ja adenosiiniä, jotka silottavat ryppyjä ja juonteita. Jos siis kaipaat ihonhoitoosi anti-age-pitoisempaa kasvovettä, suosittelen testaamaan tätä! Toinen vaihtoehto on *Intensive EGF Peptide Toner, joka on jo selkeästi ikääntyneemmän ja kuivan ihon hoitoon. Se sisältää peptideitä, kollageenia ja hyaluronihappoa. Kasvovedestä löytyy myös harvinaisempaa kasviperäistä EGF -kasvutekijää, joka edistää ihon kykyä uusiutua tehden siitä nuorekkaamman ja elinvoimaisemman näköisen.*Tea Tree Pore & Sebum on suunnattu ongelmaihon ja aknen hoitoon. Se on tästä joukosta koostumukseltaan kaikkein täyteläisintä ja tuoksuu teepuu-uutteelta, joka rohtosammakonputken ja mineraalipitoisen vulkaanisen veden avulla auttaa ylläpitämään herkän ja akneen taipuvaisen ihon öljy-kosteustasapainoa. Puhdistava ja tasapainottava kasvovesi hillitsee ihon ylimääräistä talintuotantoa ja samalla rauhoittaa myös mahdollisia tulehduksia. Vaikka koin *Green Tea BHA Clear -kasvoveden olevan omalle iholleni parempi valinta, Tea Tree Pore & Sebum supistaa selkeästi ihohuokosia ja on varmasti ihon rasvoittuvuudesta ja aknesta kärsivälle sopivampi valinta. Satunnaisten epäpuhtauksien ja pienten tukkeumien hoitoon suosittelisin *Green Tea BHA Clear ToneriaKasvovesien lisäksi halusin ehdottomasti tutustua *Coxirin Ultra Hyaluronic Ampoule -seerumiin, joka sisältää jopa 40% tiivistettyä hyaluronihappoa ja on kuitenkin hinnaltaan vain 18,90 euroa. Elvyttävä ja syväkosteuttava seerumi on koostumukseltaan geelimäistä, mutta silti ihanan täyteläistävää. Iho imaisee sen kiitollisena vastaan ja pintakuivalla iholla kyllä huomaa selkeän vaikutuksen! Tämä on toiminut kesäiholla mukavasti meikin alla, ja Aloe veran ansiosta se myös elvyttää ihoa tuntuvasti kuuman kesäpäivän jälkeen. *Seerumi sisältää myös rauhoittavaa allantoiinia sekä kollageenia, joten tässä on hinta-laatusuhteeltaan varsin tehokas tuote koreakosmetiikan parista!

Coxirin kasvovedet 17,90 euroa, Ultra Hyaluronic Ampoule 18,90 euroa. 

Tuotteisiin voit tutustua *Bearelin verkkokaupassa, josta löytää monipuolisesti korealaista kosmetiikkaa mukavin hinnoin. Toimitus on ilmainen kaikkiin yli 40 euron tilauksiin. 


Arvonta: Voita valitsemasi kasvovesi ja hyaluronihapposeerumi! 

Yhteistyössä Bearelin kanssa saan ilahduttaa yhtä onnekasta omavalintaisella Coxirin kasvovedellä sekä Ultra Hyaluronic Ampoule -seerumilla. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin, jossa kerrot, minkä Coxirin kasvovesistä kuulostaa mielenkiintoisimmalta ja parhaalta vaihtoehdolta juuri sinulle.

HUOM! Arvontaan osallistuvilta tarvitsen myös sähköpostiosoitteen sekä suostumuksen siihen, että voin käyttää sähköpostiosoitetta ollakseni yhteydessä sinuun, mikäli voitat. En käytä sähköpostiosoitetta muuhun. Laitathan siis kommenttiin seuraavan maininnan: "Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta" tai ilmaiset muuten, että sähköpostiosoitteen käyttö tähän tarkoitukseen on ok. 

Arvontaan on aikaa osallistua keskiviikkoon 19.6.2019 klo 21.00 saakka.

Jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa, käy jättämässä kommenttia myös Instagramin puolella

79 kommenttia:

 1. Intensive EGF Peptide Toner olisi varmasti omalle iholle sopivin. Sähköpostin käyttölupa voitosta ilmoittamiseen :)

  VastaaPoista
 2. Green Tea bha cleaner kuulostaa hyvältä. Saat käyttää s-postiani kyllä! anujharell@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vita C Bright kuullostaa mun iholle sopivimmalta! Coxiria on kyllä pakko päästä testaamaan, vaikkakin se näyttää ratsastavan Cosrxin maineella. Sposti: vaulapia@gmail.com ja saa julkaista voiton osuessa kohdalle😉

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan 🙂 mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Intensive EFG Peptide Toner kuulostaa oikealta tuotteelta ikääntyneelle ja kuivalle iholleni.
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.
  inkeri.lehtonen@phnet.fi

  VastaaPoista
 6. Intensive-kasvovesi 👍

  Sähköpostiosoitettani voit käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 7. Intensive EGP Peptide Toner sopii varmasti pintakuivalle iholleni. Kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta sarjalta!
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.

  VastaaPoista
 8. Intensive EGF v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 9. Minulla on kuiva ja atooppinen, jossa esiintyy joskus mutta aika harvoin myös epäpuhtauksia. Pohdin Green Tea BHA:n ja Intensive EGF Peptiden välillä. Ehkä Green Tea olisi sopiva. Sähköpostini on mil.kor96 (at) gmail.com ja sähköpostiani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 10. Black Snail Collagen Toner merja80@luukku.com. Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta

  VastaaPoista
 11. Tea Tree Pore & Sebum
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta:
  maarika28@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Intensive EGP Peptide Toner
  Kasvovesi (Sähköpostiosoitetta saa käyttää voitosta ilmoittamisee)

  VastaaPoista
 13. Olen joskus käyttänyt COSRX-nimisen korealaisen merkin hoitonestettä ja nimi on hämmnentävän samanlainen Coxirin kanssa (myös tuotteiden ulkonäkö aika tavalla samankaltainen), mutta taitaa olla ihan eri merkit...?!
  C Vitamin Bright Toner kiinnostaisi eniten tällä hetkellä.
  Osallistun arvontaan ja kommentti on myös Instan puolella.
  blooomxo at gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.

  VastaaPoista
 14. Intensive EGF Peptide Toner,kuullostaa tehokkaalta!
  Annan luvan käyttää s-posti os. ilmoittaaksesi jos voitan.
  Lellu66@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Mukana ihanassa arvonnassa! Erittäin kiinnostavia tuotteita, ja mikäli onni suosii, valintani kasvovedeksi olisi Green Tea BHA Clear Toner :)
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Green Tea BHA Clear Toner!

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Olisi ihana päästä kokeilemaan Intensive EGF Peptide Toneria!
  Ja saat käyttää sähköpostiosoitettani bettina.ulmanen@gmail.com ilmoittaaksesi, mikäli voitan!

  VastaaPoista
 18. Greentea bha kuulostaa minun tonerilta. Epäpuhtauksia, mut just herkästi pintakuivuuteen taipuvainen

  elisa.puustinen@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Black Snail Collagen toner kuulostaa juuri sopivalta minun iholle :)
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Black Snail Collagen Toner kuulosti mielenkiintoisimmalta ja voisi olla näin ollen se iholleni sopivin tuon seerumin lisänä.
  Sp. Taruvaisa(@)gmail.com voi käyttää voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 21. Vita C Bright -kasvovesi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta (snttu1@gmail.com).

  VastaaPoista
 22. Green tea BHA olisi varmasti hyvä minulle! Saat käyttää tietojani arvontaan. - Janna jannalaiho1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Black Snail collagen toner olisi itselleni ehkä sopivin.
  hamalainentm@gmail.com
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää.

  VastaaPoista
 24. Ihana arvonta!

  Green Tea BHA Clear Toner olisi minunkin valintani.

  naerppae @ gmail.com
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 25. Green Tea BHA Clear Toner vaikuttaa itselleni sopivimmalta, tai mihin itse tarttuisin. Pintakuiva sekaihoni kenkkuilee tällä hetkellä kovasti laiminlyönnin vuoksi. Ostettava testiin jos ei onni potkaise :) saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. -Kepa mar.marttinen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Green Tea BHA cleaner toner kiinnostaa eniten. :)

  hippohiiri@gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. :)

  VastaaPoista
 27. BHA. :)
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta: keljailua@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ehdottomasti Intensive EGF Peptide Toner - sopinee mun 42 -vuotiaan, ikääntyvän ja kuivan ihon hoitoon ��Peptidit, kollageeni, hyaluronihappo, ja erityisesti minulle suositeltu EGF -kasvutekijä ��������������������

  VastaaPoista
 29. Siis tuo Green Tea BHA Clear Toner kuulostaa kuvauksesi puolesta aivan älyttömän hyvältä! Saat käyttää sähköpostiosoitettani mahdollisesta arvontavoitosta ilmoittamiseen. kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Vita C Bright olisi valintani, jos onni osuisi kohdalle.
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Green tea kiinnostaa. Voit käyttäää osoitettani

  VastaaPoista
 32. Tuo Green Tea -kasvovesi kuulostaa täydelliseltä.
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvonnasta tiedottamiseen.
  yuenkynnet@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Postauksesi perusteella valitsisin ehdottomasti Green Tea BHA Clear kasvoveden :) Kuulostaisi juuri sopivalta omiin tarpeisiini!

  vandaalia ät outlook.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.

  VastaaPoista
 34. Green Tea BHA Clear Toner olisi oma valinta ja sähköpostiosoitetta saa kyllä käyttää =)

  VastaaPoista
 35. Green Tea BHA Clear Toner olisi oma valinta ja sähköpostiosoitetta saa kyllä käyttää =)

  VastaaPoista
 36. Intensive EGF Peptide Toner olis kiva kokeilla.
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen.
  taina.vastamaki@dnainternet.net

  VastaaPoista
 37. Ultra hyaluronic olis mulle hyvä.
  Sähköpostiosoitettanisaa käyttää voi käyttää ilmoittamiseen.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Tea tree pore & sebum kuulosti aika sopivalta. Mielenkiintoinen sarja kaikenkaikkiaan!
  Sähköpostiosoitetta saa käyttää yaz (a) meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 39. Intensive EGF Peptide Toner kuulostaa minulle sopivalta ja aivan ihanalta. Olisi kiva päästä testaamaan minulle uutta sarjaa.
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta: ppniemi@pp.inet.fi
  t. Päivi

  VastaaPoista
 40. Seerumi 45-v iholleni olisi ihana.
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvonnasta tiedottamiseen!

  VastaaPoista
 41. Vita c bright-kasvovesi sopisi iholleni varmasti/olisi tarpeen. 🙂 Voit käyttää osoitettani emba83@suomi24.fi arvontaan liittyen, jos onni potkaisee.

  VastaaPoista
 42. Green Tea bha cleaner kuulostaa juuri sellaiselta, josta tykkäisin.
  Saat käyttää sähkäriä <3
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 43. Vita c bright. Saat käyttää sähköpostiani sallaryytty@gmail.com.

  VastaaPoista
 44. Intensive egf peptide toneria kokeilisin mielelläni, sopisi parhaiten minulle. Saat käyttää sähköpostiani voiton ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 45. Peptide toner. Postilaatikkoani marjut. korkiakoski1@gmail.com voi käyttää.

  VastaaPoista
 46. Intensive EGF Peptide Toner sopisi parhaiten minulle, kokeilisin mielelläni. Saat käyttää s-postiani voiton ilmoittamiseen, Eikka20144@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Haluaisin kovasti voittaa arvonnassa ja sp-osoitettani saa arvontavoitosta ilmoittamiseen käyttää. nurmitea@outlook.com

  VastaaPoista
 48. Intensive EGF Peptide toner ja Coxirin seerumi kuulostavat huippukiinnostavilta. Meiliosoitettani saat käyttää voitosta ilmottamiseen.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 49. Black snail collagen toner kiinnostaa ehkä eniten. Vaikka vaikea oli valita

  VastaaPoista
 50. Coxirin seerumi kuulostaa minulle sopivimmalta! Saat käyttää s-postia voitosta ilmoittamiseen!

  VastaaPoista
 51. Black snail coolagen toner olisi täydellinen 😍lupa sähköpostiin annettu

  VastaaPoista
 52. Tea Tree Pore and Sebum! Meiliosoitetta SAA käyttää voitosta ilmoittamiseen rripsi@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Green Tea BHA Clear Toner olisi eniten mun juttu, sähköpostia saa käyttää yhteydenottoon :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 54. Green tea BHA sopis varmasti hyvä minulle! sara.sandberg.17@hotmail.com 🙋‍♀️💕

  VastaaPoista
 55. Mulle sopisi varmaankin Intensive EFG Peptide Toner.
  Meiliosoitetta saa käyttää palkinnosta ilmoittamiseen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Green Tea BHA Clear Toner!

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.

  Mari.H_84@netti.fi

  VastaaPoista
 57. Green Tea bha olisi varmaan hyvä sekaiholleni,varsinkin senkin takia että sisältää etanaseerumia. Olen käyttänyt yhtä etanaseerumia suosituksellasi ja on tuntunut hyvältä,iho on heleämpi yms. Sähköpostiosoitetta saa käyttää palkinnosta ilmoittamiseen. nina.alakoskela@netikka.fi

  VastaaPoista
 58. Green Tea BHA Clear Toner ehdottomasti! Saat käyttää sähköpostia kshawnie@hotmail.com ilmoittaaksesi arvontavoitosta

  VastaaPoista
 59. Tea Tree Pore & Sebum kuulostaisi omalle iholle sopivalta. Saat käyttää sähköpostiosoitetta arvontavoitosta ilmoittamiseen :)

  tiinatorg@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Green tee ���� pkkirsi@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Intensive EGF Peptide Toner on varmaankin iholleni sopivin. Kiitos tuotteiden seikkaperäisestä esittelystäsi. Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 62. Tea tree pore & Sebum 🌿💛. Saa ilmoittaa meilillä
  heidi.jalonen@keuda.fi

  VastaaPoista
 63. Intensive EGF Peptide Toner kuulostaa hyvälle.

  Annen.kisa @ gmail . Com saa käyttää ilmoittamiseen

  VastaaPoista
 64. EGF peptide toner. Lupa käyttää s.o. osoitettani
  maini.karhapaa@netti.fi

  VastaaPoista
 65. EGF tai Black Snail, kaikkia kiinnostaa kokeilla. Saat käyttää spostiani voitosta ilmoittamiseen lekalahti@gmail.com.

  VastaaPoista
 66. Green Tea Bha Clear Toner, koska se kuulostaa juuri siltä mitä oma ihoni kaipaa.


  A.k.j_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Green tea BHA Clear toner & Ultra hyaluron Ampoulle -seerumi kuulostaa minun paketilta. Sähköpostiosoitteen käyttö ok.

  VastaaPoista
 68. Green Tea kuulostaa hyvältä. Saa ilmoittaa sähköpostitse.
  henna.sandell@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Black Snail Collagen -kasvovesi olisi pintakuivalle 52 vee iholleni varmaankin paras vaihtoehto ja innolla odotan hyaluronihappo testausta.

  marihahaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Tuo Black snail collagen toner kiinnostaa ehkä eniten. Kaikki kyllä vaikuttavat hyviltä.

  lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Green Tea BHA Clear Toner.
  kirkarhu@hotmail.com - Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.
  t. Kirsi

  VastaaPoista
 72. Ei ole kyllä hinnalla pilattu näitä tuotteita <3 Koska ikää on jo 45, niin voittaessani valkkaisin ehdottomasti Intensive EGF:n ihan sinun selostuksen perusteella :) Ja jos onni potkaisee niin saat käyttää s-postiosoitettani voitosta ilmoittamiseen. Kivaa kesän jatkoa :) tuuli.uusitalo@luukku.com

  VastaaPoista
 73. Nämä kaikki kuulostavat mielenkiintoisilta tuotteilta ja todellakin jossain vaiheessa täytyy kokeilla. Viimeistään kun nämä vanhat kokeilut ovat loppuun kulutetut. Näistä kokeilisin GREEN TEA BHA CLEAR TONER. Ja sähköposti osoitteen käyttö ok.

  VastaaPoista
 74. Tämä olis varmaan hyvä: https://www.bearel.fi/kauppa/korealainen-kosmetiikka/kasvot/coxir-tea-tree-pore-sebum-toner/

  Sähköpostiosoitetta saat käyttää jos tulee asiaa. =D sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 75. Eniten kiinnosti Intensive EGF Peptide Toner, koska peptidit on tärkeä osa mun ihonhoitorutiinia ja sen sanottiin sopivan kuivalle iholle. Monia sarjan muiden tuotteiden tehoaineita käytän ihan sellaisenaan. Pakko kommentoida että tää sarja on melkein suora kopioi COSRX-sarjasta, joka on todella menestynyt ja suosittu, tää vähän hämmensi mua. Yhteystietoja saa käyttää voitosta tiedottamiseen. krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Eniten kiinnostaa Intensive EGF Peptide toner. Suostun, että sähköpostiani käytetään arvonnan voiton ilmoittamiseen. merikukka@gmail.com

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!