KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LUONKOS


Yksi parhaita puolia bloggaamisessa ja tässä työssä on se, että saan tuoda esille niitä brändejä, tuotteita ja palveluja, jotka minua oikeasti kiinnostavat ja joiden ajattelen kiinnostavan myös teitä. Olen yhteistöistä hyvin tarkka, joten "kaupallista yhteistyö" -merkintää ei missään määrin tarvitse epäillä tai pelätä, sillä se ei minun kohdallani tarkoita sitä, että mikä tahansa brändi voisi "ostaa" mielipiteeni tai saada minut kirjoittamaan aiheesta tai tuotteesta, joka ei aidosti itseäni kiinnosta - ei ikinä! Teen yhteistyötä vain sellaisten brändien kanssa, jotka oikeasti kiinnostavat, ja kerron aina mielipiteen, jonka takana voin seistä silloinkin, kun joku lukijoistani tapaa minut kasvotusten. Aitous on blogini punainen lanka ja siinä aion pysyä. Toteutan jokaisen yhteistyön oman tapani mukaan, ja bloggaamisvuosien varrella on muuttunut ainoastaan se, että siinä missä aiemmin blogi oli osa yrittäjyyttäni lisätulona muun työn rinnalla, nykyään päätoimisena bloggaajana toteutan tietenkin enemmän sellaisia yhteistöitä, joista saan hieman palkkaa, jotta voin elää ja saan voita leivän päälle.

Mitä tulee kotimaisen Luonkosin puhdistuskakkuihin, voin käsi sydämellä sanoa, että jos en olisi bloggaaja (tai hulluna kosmetiikkaan) eikä työhöni kuuluisi oleellisena osana uusien tuotteiden testaaminen, voisin hyvin kuvitella näiden kakkusten olevan loppuelämän valinta. Kotimaista innovaatiota, ekologista, vegaanista, luonnollista ja superhyvää iholle - mitä muuta sitä voisi enää vaatia? Myönnänkin heti alkuun, että siitä lähtien, kun ensi kertaa vuoden alussa näihin kakkuihin tutustuin, ovat ne olleet osa ihonpuhdistusrutiinejani, sillä olen palannut niihin yhä uudelleen ja uudelleen testattuani välissä muita tuotteita.

Helppokäyttöiset puhdistuskakut luonnollisista raaka-aineista

Ihastuin Luonkosin puhdistuskakuissa etenkin niiden helppokäyttöisyyteen. Tämän palan käyttöön ei vaadita sen kummempia "kommervenkkejä", sillä palaa hierotaan hetki käsien välissä, jonka jälkeen se laitetaan kuivana takaisin koteloonsa. Palasta tarttunut öljyisyys hierotaan käsiltä kasvoille ja jo siinä kohtaa tuntee ja näkee, kuinka meikki lähtee liikkumaan iholta ja lika ja pölyt irtoavat siinä samalla. Nämä kakut poistavat myös vedenkestävän meikin! Hetken hieromisen jälkeen on vuorossa vesipesu, joka kannattaa tehdä kasvosientä apuna käyttäen, jotta iho jää täysin puhtaaksi. Iho viimeistellään kasvovedellä.

Myös luonnolliset raaka-aineet merkitsevät itselleni näissä kakuissa todella paljon, sillä suosin ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa, mikä on varmasti tullut ilmi blogistani. Haluan tarjota iholleni parasta hoitoa, sellaista, joka saa sen voimaan hyvin ja hehkumaan. Olen kokenut, että omalla ihollani luonnonkosmetiikka toimii tässä parhaiten, vaikkakaan en missään nimessä koe, että kaikki luonnonkosmetiikka on samalla viivalla. Yhtä lailla kuin missä tahansa kategoriassa, myös luonnonkosmetiikassa on laadukkaampia ja vähemmän laadukkaampia tuotteita.
Uutuus ihonpuhdistuskakku miehille 

Luonkos lanseerasi tällä viikolla uutuuksia, joihin kuuluu miehiä ajatellen suunniteltu puhdistuskakku. Kakku toimii samalla periaatteella kuin Luonkosin kolme muutakin kasvoille tarkoitettua puhdistuskakkua, mutta muistuttaa ominaisuuksiltaan eniten rasvaiselle ja sekaiholle suunnattua Healing-kakkua. Myös tässä kakussa on savea, mutta lisäksi se sisältää hiiltä, josta kakku saa tumman harmaan värinsä. Tuoksu on unisex, josta tarkkanenäinen erottaa patsulia, kardemummaa, bergamottia ja inkivääriä. Minun tuoksumaailmaani tämä uppoaa, vaikka koenkin tuoksun enemmän miehisenä. Hiili on kuitenkin erinomainen raaka-aine etenkin helposti tukkeutuvan ihon hoidossa, ja tämä omaisuuksiltaan tasapainottava puhdistuskakku on myös loistava iholle, joka ärsyyntyy helposti ja kaipaa rauhoittavia ominaisuuksia. Siksi tämä sopiikin miehille esimerkiksi parranajon jälkeen.

Pidän tätä kakkua täydellisenä miehille myös siksi, että parhaassa tapauksessa tämä korvaa heillä myös kosteusvoiteet. Omista mieskokemuksistani on jäänyt mieleen erityisesti se, että miehet valittavat usein silloin, kun iho tuntuu liian kuivalta ja kiristää. Tämä kakku on sellainen, joka jättää nuo valituspuheet vähemmälle. Iho nimittäin jää ainakin itselläni joka ikinä kerta puhdistuskakulla pesun jälkeen todella pehmeäksi ja hyväntuntuiseksi. Ja vaikka ei saisi yleistää, monelle miehelle on edelleen tärkeää se, että tuote on miehiä varten tehty sekä miehekkään oloinen ja -tuoksuinen. Siltäkin osin Luonkos on onnistunut tehtävässään, sillä tuoksu, väri ja brändäys tekee tuotteesta ainakin omasta mielestäni sellaisen, jota uskaltaisi hyvin suurella todennäköisyydellä alkaa käyttämään myös mies, joka ei normaalisti ihonhoidosta ja purkeista innostu. Tämä tuote on helppo ottaa käyttöön ja se näyttää vaikutuksensa jo ensimmäisestä kerrasta alkaen. Mies on siis suhteellisen helppo saada koukutettua tähän! 


Suloiset vartalokakut ihon kosteutukseen 

Miehille suunnattu Complete-kakku ei ole ainoa uutuus, sillä Luonkos on tuonut valikoimaansa myös suloiset vartalokakut, jotka on tarkoitettu ihon kosteuttamiseen. Itse olenkin ollut niin rakastunut näihin vartalokakkuihin, että tekisi mieli melkein pomppia tasajalkaa. Jokin aika sitten nimittäin blogissa vähän valittelinkin, että entisenä innokkaana rasvailijana laiskistuin kesän aikana niin, että vartalon rasvaaminen ei ole kesän jälkeen sujunut yhtä rutiinilla kuin normaalisti, vaan tuntunut vähän jopa pakkopullalta. Nämä vartalokakkuset ilmestyivät siis täydelliseen aikaan tuomaan motivaatiota ja innostusta syksyn vartalonhoitoon.

Vartalokakkuja on kahta erilaista: kuivalle ja herkälle iholle suunnattu Innocent-kakku sekä kaikille ihotyypeille sopiva Delicious-vartalokakku. Kakkujen pääasiallinen ero on se, että vaaleampi Innocent-kakku on hieman täyteläisempää eikä siihen ole lisätty erikseen tuoksua eteerisistä öljyistä. Se siis sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille. Persikanvärinen Delicious taas on kuin raikas hedelmäcocktail, josta löytyy myös viettelevää ylang-ylangia. Mikään tuoksuista ei ole kuitenkaan vahva ja asettuu selkeästi oman migreenirajani alapuolelle. Pystyn siis käyttämään kaikkia kakkuja ilman, että ne edes hipoisivat sitä kulmaa, joka saattaisi laukaista migreenin. Ja vaikka Innocent-kakkuun ei ole lisätty tuoksua, on se raaka-aineidensa osalta lempeästi kaakaolta tuoksuva. Molemmat kakuista ovat kaakaovoi-pohjaisia ja sisältävät myös esimerkiksi mangovoita.

Voisi luulla, että öljymäisyytensä vuoksi kakut jättäisivät ihon pinnan tahmaiseksi ja ottaisivat ikuisuuden imeytyäkseen, mutta ei, nämä sulavat iholle yhtä unelmaisesti kuin herkullinen kakku sulaa suuhun. Käyttö on yhtä vaivatonta kuin puhdistuskakkujen käyttö: näitä hierotaan joko käsiin ja sitä kautta iholle tai suoraan iholle. Itse olen käyttänyt kakkua heti suihkun jälkeen hieman kostealle iholle, sillä ohjeessa suositellaan näin. Tällöin öljymäinen kakku sitoo moninkertaisen määrän kosteutta ihoon. Iholle jäävä tunne ja tuoksu on ihana! Kuulin myös, että näiden hinta tulee olemaan puhdistuskakkuja edullisempi, mikä on todella iloinen asia, koska vartalotuotteet kuluvat ainakin omassa käytössäni paljon nopeammin kuin kasvotuotteet. Näitäkin kakkuja hieron oikein antaumuksella iholleni, vaikka pienempikin määrä riittäisi. Imeytyvyys on selkeästi parempi kuin monessa tuhdimmassa vartaloöljyssä.

Loppuun olisi kiva nimetä oma suosikki, mutta en osaa näistä kahdesta vartalokakusta valita! Periaatteessa rakastuin ensin tuohon persikanväriseen Delicious-kakkuun, jota kuvaillaan taivaalliseksi. Kuitenkin Innocentin lempeä kaakaomaisuus on myös niin ihana, että käytän sitä yhtä mielelläni kuin toistakin vartalokakkua. Siinä missä puhdistuskakutkin, myös nämä jäävät ehdottomasti pysyvään käyttöön ja aion myös ehdottomasti messuilta ostaa tarjoushintaan uudet kakut varastoon! Luonkos on nimittäin ensi kertaa I love me -messuilla mukana ja heidät löytää ihanine kakkuineen osastolta 7k139 huipputarjousten kera.

Puhdistuskakkujen suositushinta 29,90 euroa, vartalokakkujen noin 24 euroa. Kakkuihin voi tutustua tarkemmin Luonkosin omilla nettisivuilla sekä jälleenmyyjien kautta. Verkkokaupoista tuotteet saatavilla esimerkiksi *TwistBe:ltä ja *House of OrganiciltaKakut on valmistettu käsityönä täysin luonnollisista raaka-aineista luomua suosien ja ovat vegaanisia sekä säilöntäaineettomia. Myös pakkaus on ympäristöystävällinen eikä siihen ole käytetty muovia. 

Aiemman postaukseni puhdistuskakuista voi lukea täältä.

Kuinka moni teistä on jo kokeillut Luonkosin kakkuja? Miltäs nämä uudet kakut kuulostavat?

Entä joko siellä odotellaan tulevia I love me-messuja? 


4 kommenttia:

 1. Mun mielestä nämä uutuudet kuulostaa aivan ihanilta! Mulla odottaa oma puhdistuskakku vielä korkkaamista mutta nyt mietin pitäisikö hankkia myös vartalokakku sillä näitä kyllä ylistetään kaikkialla!
  Nämä on myös älyttömän hyviä lahjoja sellaisellekin jolla on jo kaikkea 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mäkin olen ollut näistä aivan innoissani :D Puhdistuskakut on olleet mulla käytössä aiemminkin, mutta nuo vartalokakut oli nyt ihan uutta! Jäin ekasta kerrasta jo koukkuun, kun niin helppo vaan vedellä tolla vartalokakulla koko kroppa :D

   Ja joo, ehdottomasti loistava lahjaidea, kun vielä kotimaista käsityötä <3

   Poista
 2. Onpa kivoja tuotteita. Voisin hyvin kuvitella, että varsinkin minun poikani käyttäisi tällaista kasvojen pesuun. Hän on muutenkin isäänsä parempi testailemaan kaikki tuotteita.
  Olen menossa messuille ystäväni kanssa sunnuntaina! Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on kiva, että poika on oppinut jo nuorena ihonhoidon merkityksen - varmasti myös äidin ansiota! <3

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne myös ja mukavaa messuilua! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!