KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


Postaus sis. *mainoslinkkejä

On ihan ok nauttia meikkaamisesta. Sitä saa jopa rakastaa. Myönnän itsekin, että meikkaaminen on aina kuulunut mielipuuhiini ja olen aina pitänyt uusien tuotteiden kokeilemisesta. Tuskin muuten olisin kauneusbloggaajaksi koskaan ryhtynytkään tai sitä ennen hakeutunut kauneusalan yrittäjäksi - tein sen rakkaudesta alaan. Silti on myös niitä päiviä, jolloin haluan päästä mahdollisimman vähällä. Tehdä maksimissaan vartin pikameikin, jolla saa freesin ja luonnollisen ilmeen. Tämä postaus onkin omistettu nopealle kesämeikille, johon tarvitaan ainoastaan 5 tuotetta!
Näillä tuotteilla syntyy helppo ja nopea kesämeikki


Erilaiset voidemaiset huuli- ja poskipunat ovat viime aikoina nousseet yhä suositummiksi. Osalla brändeistä niitä on ollut valikoimassa jo pidempään. Yksi niistä on Zuii, jonka suloisiin *Lip & Cheek Cremeihin tutustuin ensi kertaa jo pari vuotta sitten. Nämä timanttiset huuli- ja poskipunat ovat täydellisiä myös pikameikkiin, sillä niillä saa näppärästi väriä sekä huulille että poskiin. Vegaaniset punat ovat todella pigmenttisiä, riittoisia ja helppokäyttöisiä - unohtamatta hoitavuutta. Zuiin tuotteet ovatkin mielestäni luonnonkosmetiikan meikkimaailman aatelistoa ja niitä suosivat myös monet ammattimeikkaajat. 

*Viileän korallinen Ariel on ollut sävysuosikkini jo parin vuoden ajan, mutta sisarsävynä toimiva lämpimämpi Helene on myös kaunis ja hieman persikkaisempi. Sitä olen myös käyttänyt tämän postauksen meikissä. Sävy on luonnollinen, mutta silti raikas ja erottuva. Levitys onnistuu helposti sormin taputtelemalla, vaikka poskille tuputtelenkin voidemaisen punan mieluiten tiivimmällä siveltimellä. Koen, että sillä saan lopputuloksesta vieläkin tasaisemman kuin sormin, mutta tämä on vain makukysymys.
Koska toteutin koko meikin Zuiin tuotteilla, käytin pohjaan myös Zuiin meikkivoidetta. Lux-linjan *Luminescent Liquid Foundation -meikkivoide on kevyeen kesämeikkiin täydellinen, sillä siinä on sopivasti peittävyyttä, mutta samalla se tuo iholle kaunista kuultoa. Nimesin meikkivoiteen jo maaliskuussa yhdeksi luonnonkosmetiikan parhaimmista meikkivoidetulokkaista ja pysyn edelleen kannassani! Aiemmasta postauksesta voit lukea tarkemman arvioni ja kurkata sävyvaihtoehdot. Minulla on kasvoillani kolmanneksi vaalein sävy eli Driftwood. Meikkivoide on vegaaninen.
Jotta otsikon mukainen lupaus viidestä tuotteesta täyttyisi, olisi peitepuikosta luovuttava (tai ripsiväristä). Minä kuitenkin tarvitsen ehdottomasti meikkivoiteen lisäksi myös peitepuikkoa, sillä vaikka ihoni onkin hormonaalisen aknen suhteen jo parempaan suuntaan, on se silti kirjava aknearpineen ja leuan alueella vielä jonkun verran epäpuhtauksia. (Teille, jotka olette odottaneet tarkempaa raporttia hormonaalisen aknen hoidon edistymisestä, elokuussa on tuloillaan kattava kuvakooste alkutilanteesta ja siitä, missä ollaan nyt. Malttakaahan siis sinne!)

Siispä meikkivoiteen lisäksi turvauduin *Zuiin peitevoidekynään, joka peittää niin näpyt kuin tummat silmänalusetkin. Hieman jämäkästä koostumuksestaan huolimatta kynä levittyy todella helposti ja siinä on runsaasti pigmenttiä, mistä itse annan kiitoksen.
Ripset ja kulmat hoituvat yhtä lailla Zuiin tuotteilla. *Kulmakynä on Zuiilla yksi luonnonkosmetiikan parhaista ja sävy Taupe sellainen, että se soveltuu kylmänä harmaanruskeana lähes kaikille. Valikoimasta löytyy kyllä myös lämpimämpi sävy nimeltä Coco. Joka tapauksessa viistopää tekee kynän käytöstä älyttömän nopeaa ja helppoa, enkä muista moniakaan tuotteita, joilla saisi kulmat näin äkkiä kuosiin. On siis ehdottomasti yksi luottotuotteistani!

Kynä on luonnonkosmetiikkaa ja luomua, mutta vegaaninen se ei ole, sillä raaka-aineissa on mukana mehiläisvahaa karitevoin ja auringonkukkaöljyn lisäksi. Sanottava kuitenkin on, että viistopään lisäksi myös koostumus on täydelliseksi viilattu juuri sellaisenaan, koska se on juuri sopivasti vahamainen eikä lähde kulmilta leviämään, vaikka joku sattuisi hipaisemaan tai halaisi tiukasti. Kulmakynä *löytyy verkkokaupasta täältä.
Kuten moni teistä saattaa arvata, luonnonkosmetiikan ripsivärejä en ole juurikaan kehunut, jos yhtä ei lasketa (löytyy kyllä selaamalla blogista). Zuiin ripsiväreistä etenkin *Maxi Lash on kuitenkin saanut osakseen paljon hehkutusta, joten niinpä minäkin olen antanut Zuiin ripsiväreille mahdollisuuden.

Maxi Lash on ripsiväreistä se, joka lupaa maksimaalista pituutta luonnollisten kasvikuitujen avulla ja samalla erottelee ripset. *Volume Mascara taas lupaa nimensä mukaisesti enemmänkin tuuheutta. Kumimaisempi harja *Maxi Lashissä on selkeästi enemmän mieleeni, sillä perinteisellä Volume Mascaralla en juurikaan saa ripsiini oikein mitään muuta kuin väriä. Maxi Lashiä olen käyttänyt kuvan meikissä ja se kyllä hieman tuo pituutta, mutta taivutukset tyssähtävät samantien. Muistutan kuitenkin, etten ole ripsivärien suhteen muutenkaan helppo tapaus. Jos näistä silti jompaa kumpaa suosittelisin, olisi se ehdottomasti Maxi Lash. Sitä voisin hyvin vastedeskin käyttää arkimeikissä.


Loppuun haluan vielä hihkaista *Zuiin ihanasta aurinkopuuterista, josta vinkkasin ensi kertaa jo vuonna 2017. Kukilta tuoksuva aurinkopuuteri on todellinen must have -tuote nopeassa kesämeikissä ja sitä voi sipaista myös luomille, kuten olen tämän postauksen meikissä tehnytkin! Bronzerin koostumus on uskomattoman silkkinen ja sillä saa aivan ihanaa hehkua kasvoille. Zuiille ominaisen ruusu-jasmiini-kamomilla -yhdistelmän lisäksi bronzer sisältää taikapähkinää ja vihreää teetä pohjautuen hoitavaan bambumehuun. Kyllä näillä tuotteilla siis kelpaakin meikkailla - pikana tai pidempään! 


Meikissä käytetyt tuotteet:

    Tuotteista voi halutessaan jättää yhden pois, jotta otsikon mukainen lupaus viidestä tuotteesta täyttyy. Itse tykkään arkisin olla ilman ripsiväriä, joten sen jättäisin mieluusti pois. Tiedän kuitenkin, että monille juuri ripsiväri on ehdoton. Minulle ripsiväriä tärkeämpää on kuitenkin se, että silmänalusten tummuus on peitetty ja kulmat kuosissa! 


    Mitkä 5 tuotetta sinä valitsisit tähän pikameikkiin?    Ei kommentteja

    Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!