Tuote pr-näyte / *mainoslinkki

Siitä on neljä vuotta, kun listasin blogiini luonnonkosmetiikan parhaat päivävoiteet (postaus vuodelta 2016 löytyy täältä). Tuolloin koin lähes mahdottomaksi nimetä viidestä suosikistani vain yhden, jota voisin käyttää loppuelämän. Nyt minusta kuitenkin tuntuu, että olen löytänyt ehdokkaan, joka syrjäyttäisi helposti kaikki aiemmat kokeilemani meikinalusvoiteet ja toimii täydellisesti myös hormonaalisen aknen kanssa tasapainottelevalla iholla. Paras uutinen on ehkä kuitenkin se, että tuote on luonnollisuutensa ja vegaanisuutensa ohella myös kotimainen - siis kehitetty ja valmistettu Suomessa!


Laponie of Scandinavia Face Cream - kotimaisuudelle kunniaa tekevä kosteusvoide


On niitä tuotteita, joista voi ylpeänä sanoa, että ne ovat kotimaisia alusta alkaen. *Laponie of Scandinavia kosteusvoide on juuri sellainen. Kuinka moni mielellään suosiikaan kotimaista ja etenkin silloin, kun kotimainen todella on aidosti se paras vaihtoehto! Tässä voiteessa on nimittäin niin omanlaisensa koostumus, että sen voisi ajatella olevan se isoäidin ikiaikainen kakkuresepti, jota on vaalittu ja säilytetty suvussa iät ajat. Se, josta kaikki aina miettivät, miten ihmeessä siitä voikaan syntyä jotain niin hyvää!

Laponie of Scandinavian kosteusvoide ei tietääkseni ole isoäidin peruja, mutta vaalimisen arvoinen se silti on. Koostumus on nimittäin jotain sellaista, mihin en ole aiemmin luonnonkosmetiikan voitessa törmännyt: se on niin ohutta, lähes litkumaista, mutta onnistuu silti iholla olemaan uskomattoman kosteuttavaa. Miten se on mahdollista?

Täydellisen kevyt geelin ja voiteen yhdistelmä sopii myös herkkäihoiselle


En ole varmastikaan ainoa, joka toivoo voiteelta erityisen kosteuttavaa ominaisuutta, mutta haluaisi silti voiteen olevan tahmaamaton, kevyt ja täydellisesti meikin alla toimiva. *Laponie of Scandinavian voidetta voisi kuvailla juuri edellä mainituilla sanoilla. Sen keveys saa alkuun jopa epäilemään sen kosteustehoja ja pursottamaan voidetta liikaa - kunnes voidetta levittäessä huomaa, että vähempikin olisi riittänyt. 40ml tuubi riittää siis yllättävän pitkälle, sillä jo pieni määrä tekee ihosta todella siloisen ja kosteutetun tuntuisen. Pintakuivia kohtiakaan ei kiristä lainkaan ja meikki levittyy iholle kuin unelma! 

Voide on vegaaninen ja täysin kasviperäinen. Kuten Laponie of Scandinavian kaikki tuotteet, on tämäkin voide kehitetty herkkäihoiset huomioiden. Se ei sisällä lisättyjä hajusteita ja on luonnonkosmetiikalle ominaisesti silikoniton, mineraaliöljytön ja alkoholiton. Ja jos ei vielä ole selvää, ovat tuotteet ehdottomasti myös eläinkokeettomia. 

Salamana imeytyvän koostumuksen lisäksi ihastuin voiteen todella mietoon ominaistuoksuun. Vaikka voiteeseen ei ole lisätty hajusteita, välittyy siitä hentoinen kauravivahde, joka tuo mieleen aamupuuron. Mielikuva ei synny tyhjästä, sillä voiteen raaka-aineista löytyy kotimaista kauraöljyä sekä kolloidista kaurajauhetta, jota on joissain artikkeleissa tituleerattu jopa "kaurasilkiksi". Ehkä se selittää sen, miksi voide jättää niin silkkisen pinnan iholle. Lisäksi muistutettakoon, että kaura on myös erityisen hyvä raaka-aine rauhoittamaan ihoa ja sopii myös herkimmälle iholle. 

Lempeän kevyestä kosteusvoiteesta löytyy myös rypsiöljyä ja unikonsiemenöljyä, joista jälkimmäinen tunnetaan ihovaurioitakin korjaavista vaikutuksistaan. Öljyillä lienee tässä tapauksessa osansa myös siinä, että keveydestään huolimatta Laponien voiteen antama kosteus ikään kuin lukittuu iholle eikä kasvoja jää tippaakaan kiristelemään. Eivätkä hyvää tekevät raaka-aineet toki siihen jää: oman spesiaalin lisän tuovat nimittäin honokiol ja magnolol, jotka ovat monivaikutteisia antioksidantteja. Ne ovat paitsi ihoa parantavia, ehkäisevät myös tulehdusta. Tästä syystä voide sopiikin erinomaisesti myös tukkeutuneelle akneiholle tai epäpuhtauksista kärsivälle. 

Kaiken kaikkiaan voide on siis ihoa lempeästi rauhoittava, superkosteuttava ja elinvoimaa lisäävä, mutta myös kerrassaan täydellinen meikin alle - oli iho sitten pintakuiva tai taipuvainen kiiltelyyn!


Laponie of Scandinavia Face Cream -kosteusvoide saatavilla *House of Organicilta täällä.
Tuotteeseen voi tutustua myös Ruohonjuuri-myymälöissä.

PS. Kurkkaa myös postaukseni Laponien monitoimibalmista, joka niin ikään osoittautui huippuyksilöksi! 


Onko teillä kokemuksia Laponien tuotteista tai tästä voiteesta?


4 kommenttia:

 1. Tää kuulostaa ihan täydelliseltä! Mun on jo kauan pitänyt ostaa Laponie of Scandinavian tuotteita testiin, mutta koska kaapit pursuaa jo entuudestan kaikista voiteista ym. en oo saanut aikaiseksi ostaa, kun ns. akuuttia tarvetta ei ole ollut. Tämä voide täytyy kuitenkin pitää mielessä, se kuulostaa nimittäin juuri sellaiselta, mitä itse suosin meikinalusvoiteena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkoa sano, että sitä tää kyllä yhtään liioittelematta on! <3 Paljon oon voiteita vuosien varrella testannut (varmaan lähemmäs sata purkkia, ellei ylikin) mutta tämä kyllä oikeasti tuntuu ainakin tähän hetkeen aivan täydelliseltä! Meikin alla täysi kymppi ja plussa päälle :D

   Kiitos kommentista! <3

   Poista
 2. Tämä on kyllä tosi hyvä! Itselleni tämä on täydellinen kesällä mutta talveksi sekoitan lisäksi tipan saman sarjan kaura-kasvoöljyä joka on muuten superhyvä myös! Laponie on kyllä aivan timanttinen sarja, tykkään myös pakkauksen ulkonäösyä vaikka erityisesti puhdistustuotteissa pieni korkki tuppaa ärsyttämään hieman 😅 se auttaa että pienen korkin tarkoitus on vähentää muovimäärää, eli kestän kyllä sen pienen ärsyyntymisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjan kasvoöljy mulla onkin vielä testaamatta, mutta löytyy kyllä jemmasta! <3 Saa nähdä minkälaisia ajatuksia se herättää, odotukset on kyllä suuret! Puhdistustuotteita testasin ja geeli osoittautui yllättävän kivaksi, joten se tuli käytettyä loppuun, vaikkei blogiin päässytkään. Maidon suhteen vähän emmin, kun hormonaalisen aknen takia ei osoittautunut ihan parhaimmaksi vaihtoehdoksi sillä hetkellä. Mutta voi olla, että geelin vielä tuon myöhemmin esille blogissa, koska se oli oikeasti yllättävän kiva. Ja joo, se pieni korkki ei kyllä ollut käytössä kaikkein kätevin :D

   Kiitos kommentista! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!