KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BIODELLY


*mainoslinkit merkitty

Ah, aurinko - olet palannut! Kesä tuntuu entistä paremmalta muutamien sadepäivien jälkeen, vaikkei sateessakaan mitään vikaa ole. Nautin kesästä satoi tai paistoi, ja hakeudun mökille aina kun on mahdollisuus. Juurtumaan, palautumaan ja rentoutumaan. 

Mökillä oleminen on ihana mahdollisuus päästää irti paitsi arjen askareista, myös tarpeesta laittautua. Vaikka olen usein kotioloissakin hyvin au naturel-tyyppisessä luonnollisessa meikissä, nautin siitä, että mökillä on lupa olla luonnollinen. Joskus suihkin päivän aikana ainoastaan ruusuvettä kasvoille ja se riittää. Iho pysyy virkeänä ja kosteutettuna. Ruusuvesi on täydellinen tuote myös hiuksille, mietona deodoranttina tai päänahkaa hoitamaan. Sitä voi suihkauttaa jopa miehelle parranajon jälkeen! 
Flow Kosmetiikan Luomu Ruusuvesi & muut luottotuotteet kesään


Aikoinaan kun aloitin blogin, oli ensimmäinen esittelemäni tuote kotimaisen *Flow Kosmetiikan Luomu Ruusuvesi. Tuolloin pullo näytti aivan erilaiselta kuin tänä päivänä, mutta sisältö oli jo silloin täyttä kultaa. Ei siis ihme, että edelleen tänä päivänä se on yksi luottotuotteistani! Monikäyttöisyydessään se on lähes lyömätön, sillä se toimii kasvoilla paitsi kosteuttajana myös kevyen meikin puhdistajana ja meikin kiinnittäjänä sekä vaikka vain virkistävänä suihkeena koko vartalolla ja hiuksilla. Myös sheivauksen jälkeen Ruusuvesi on erinomainen ihoa rauhoittamaan. 

Ruusuvettä voisi kuvailla melkeinpä jokaisen ihon must have -tuotteeksi. Se sopii nimittäin täydellisesti kaikille ihotyypeille! Se rauhoittaa herkkää ihoa, punoitusta, couperosaihoa, mutta myös aknea! Viimeisimmän olen jälleen kerran todennut itsekin, sillä Ruusuvesi on hormonaalisesta aknesta kärsivällekin todella suotuisa. Ikääntyvällä iholla se toimii myös ryppyjä ja juonteita silottavana. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan ruusu on mielialaa kohottava ja stressaantunutta rentouttava, joten se lisää rakkauden ja onnen tunteita, vähentäen mielipahaa. Ruusuvettä on siis helppo rakastaa! *Flow Kosmetiikan Ruusuvesi on kotimaisena luomutuotteena loistava valinta.

Kesällä monelta unohtuu helposti ihon kuoriminen, vaikka iho kaipaa kesälläkin yhtä lailla kirkastusta kuin muuhunkin aikaan vuodesta. Eihän kodin siivouskaan unohdu kesäksi, joten on tärkeää pitää huolta myös siitä, että ihon pinta siivotaan säännöllisesti kuolleista ihosoluista. Silloin iho pysyy kauniina läpi kesän! 

Englantilainen BYBI toi hiljattain uutuutena valikoimaansa AHA-kasvonaamion, jonka teho perustuu mehukkaisiin hedelmähappoihin - niihin, joita joka puolella nyt hehkutetaan. Erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan tunnettu BYBI ei petä tälläkään kertaa, sillä *tämä heleyttävä naamio on uusi tuhkimotuote jokaiselle, joka haluaa pienellä vaivalla kauniimman ihon! Naamio hemmottelee ihoa muun muassa mustikalla, joka on luonnostaan maitohappoa sisältävä. Sokeriruo'ossa puolestaan on omena- ja viinihappoja, jotka liuottavat kuolleet ihosolut pinnalta pois. 

Lisäksi oranssinkeltaisessa *Acid Gold AHA Face Maskissa on kurpitsa- ja papaiinientsyymiä, jotka yhdessä AHA-happojen kanssa auttavat raivaamaan väsähtäneen ilmeen kasvoilta ja tuovat tilalle napakamman, pehmeämmän ja kirkkaamman ihon. Tyrniöljy viimeistelee supernaamion omega-rasvahapoillaan sekä A-, C- ja E-vitamiineilla - viisi minuuttia tai vartti ja iho on taatusti virkeämpi! Kaiken lisäksi Ruusuvesi toimii täydellisenä viimeistelytuotteena naamion poispesun jälkeen.
Beauty Highlightsin oma kauneuspaketti nyt Biodellystä!


Jos innostuit Flow Kosmetiikan Ruusuvedestä ja BYBI:n uudesta tuhkimonaamiosta yhtä lailla kuin minä, minulla on huikean ihania uutisia: Olen suureksi ilokseni saanut lanseerata Biodellyn kanssa yhteistyössä kesän *Lupa olla luonnollinen -kampanjaan kuuluvana ihka oman kauneuspakettini! Paketti kantaa osuvasti nimeä *Beauty Highlights, sillä se sisältää luonnonkosmetiikkaa kesän kohokohtiin - myös nämä kaksi upeaa tuotetta!

Olen tästä mahdollisuudesta erittäin kiitollinen ja myös todella innoissani, sillä paketissa on omia luottotuotteitani: kaksi ihonhoitotuotetta ja kaksi meikkituotetta, jotka sopivat täydellisesti kesään ja korostamaan omaa luonnollista kauneutta Biodellyn kesäkampanjan teeman mukaisesti.

Flow Kosmetiikan Ruusuveden ja BYBI:n tuhkimonaamion lisäksi paketista löytyy kaikkien aikojen suosikkipeitevoiteeni: *Avrilin runsaspigmenttinen peitevoidenappi, jolla saa peitettyä niin näppylät, punoituksen, pigmenttimuutokset ja tummat silmänalusetkin! Normaalihinta tuotteelle on vain reilun kympin, mutta kauneuspaketissani se tulee hinnan puolesta kaupan päälle. Paketissa oleva sävy on Porcelaine eli suosituin sävyistä, jota itsekin käytän vuoden ympäri. Se on tarpeeksi vaalea, mutta häivyttyy hyvin ruskettuneellakin iholla. Olen palkinnut peitevoiteen useampaan kertaan blogissa kaikkien aikojen parhaana, joten suosittelen sitä todellakin suurella lämmöllä.

Neljäs tuotteista on luonnonkosmetiikan paras kulmakynä eli Zuiin Eyebrow Definer. Sitä käytin myös Helppo ja nopea kesämeikki 5 luonnonkosmetiikan tuotteella -postauksessa. Tuote on myös ollut useampaan kertaan blogissa esillä ja pitkään suosikkini! Viistopää tekee kynän käytöstä naurettavan helppoa ja juuri sopivasti vahamainen koostumus paitsi levittyy helposti, on myös pysyvä eikä lähde kulmilta leviämään. Tuotepaketissa kynän hinnaksi jää -50%, joten jos etsit täydellistä kulmakynää, se löytyy myös paketista! Taupe-sävy on kulmillani niin tässä postauksessa kuin täälläkin ja sen intensiivisyyttä voi helposti säätää painamalla kynää enemmän tai vähemmän.

Beauty Highlights -tuotepaketin löydät edulliseen kampanjahintaan *Biodellystä täältä

Toivon paketista olevan teille paljon iloa!


Mökillä voit olla myös chic -teemaviikonlopun tarjoukset & arvontavinkki


  • Lupa olla luonnollinen -kampanjan teema on tänä viikonloppuna Mökillä voit olla myös chic! Se tarkoittaa sitä, että yli 60€ tuotetilauksiin lisätään automaattisesti matkakokoinen yllätystuote (18.7.2020 asti tai niin kauan kuin tuotetta riittää). Tarjous koskee myös *dellypaketteja, joihin *Beauty Highlights -tuotesetti kuuluu. 
  • Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä: Instagramissa on luvassa myös Beauty Highlights -tuotepaketin arvonta yhdelle onnekkaalle teistä! Onko muita Ruusuvesi-faneja? Entä miltä Beauty Highlights -kauneuspaketin tuotteet vaikuttavat?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!