Tuote saatu / postaus sis. *mainoslinkkejä 

Myönnetään: En ole koskaan ollut mikään monitoimibalmien erityinen ystävä. Monenlaisia olen bloggaajan urani aikana kokeillut, mutta mikään ei ole ollut tarpeeksi... no, säväyttävä. Monitoimibalmien ongelma onkin usein se, että ne ovat tarpeellisia tuotteita ja hyödynnettävissä moneen, mutta siihen se elämys sitten jääkin. Mistään ei ole tullut sellaista vaikutelmaa, että tätä on saatava lisää, kun purkki loppuu - ennen kuin nyt. Kotimainen Laponie of Scandinavia nimittäin räjäytti pankin, ja tätä todellakin on saatava lisää.


Paras monitoimibalmi on kotimainen Laponie of Scandinavia All-around Balm


Ehkä parasta tässä julistuksessa on se, että siinä missä aiemmin mikään monitoimibalmi ei ole onnistunut tarpeeksi säväyttämään, nyt sen tekee kotimainen tuote. *Laponie of Scandinavian All-around Balm on nimittäin huippuyksilö. Niin värittömän ja sävyttömän oloinen kuin tavallinen monitoimibalmi voi ollakin, tässä on jotain erityislaatuista. 

Vegaaninen yleisvoide on monen monitoimibalmin tapaan vedetön. Se on myös monitoimibalmien tapaan suojaava ja hyvin hoitava. Suomessa kehitetyn ja valmistetun voiteen raaka-aineluettelo on lyhyt ja ytimekäs ja sen aloittaa kullanarvoisena ihonhoidossa tunnettu arganöljy. Sen kaverina ovat kauraöljy ja bisabolol. Yhdessä tämä tiimi korjaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. 

Monesti monitoimibalmit saattavat olla hieman tönkköjä koostumukseltaan. Sellaisia, joita saa melkeinpä lastan kanssa kaapia, jotta nokare irtoaa. Tämä ei ole. Sen koostumus on miltei unelmaisen pehmeää, melkein jopa silkkistä. Tämän tekevät hydrogenoitu arganöljy ja auringonkukkavaha, joita on selkeästi haluttu käyttää korvaamaan mehiläisvaha, joka useassa monitoimibalmissa antaa balmiin sen vahamaisen rakenteen. *Laponien All-around Balm on kuitenkin vegaaninen ja siinä ei ole eläinperäisiä aineosia. Muistutettakoon myös, että brändi ei tee eläinkokeita.
Mikä sitten tekee tästä balmista niin ainutlaatuisen verrattuna muihiin kanssasisariinsa? Sanoisin, että suurin taika piilee koostumuksessa, joka on hiottu viimeisen päälle silkkisen sulavaksi ja hoitavaksi, ilman tahmeutta, jähmeyttä tai yrttistä tuoksua, joihin monissa luonnonkosmetiikan balmeissa törmää. Tämä ei nimittäin tuoksu juurikaan miltään. Siltikään se ei ole tylsä käytössä, koska koostumus on niin ensiluokkainen, että se tuo käytössä sen kaivatun säväyttävän fiiliksen, mikä muilta monitoimibalmeilta jää usein uupumaan. 

Tämä herkälle iholle kehitetty, säilöntäaineeton ja hajusteeton kotimainen balmi on kullanarvoinen löytö, sillä sitä voi sipaista huuliin, kynsinauhoihin, pieniin näppyihin tai naarmuihin, unohtamatta niitä ihon kuivia ja koppuraisia kohtia, jotka kaipaavat extrahuolenpitoa. Tuntuma tuotteessa on niin täydellinen, että se sopisi myös meikin alle! Tuotteen vinkataan toimivan kasvoilla myös yöksi jätettävänä naamiona. Pähkinäallergisille kuitenkin tiedoksi, että voide sisältää suuria määriä arganöljyä. Mikäli siis olet allerginen pähkinöille, kannattaa voidetta halutessaan kokeilla pienellä ihoalueella ennen käyttöönottoa tai konsultoida asiasta lääkäriä. 

Mikäli sinäkin mielit tämän supertuotteen itsellesi, suosittelen enemmän kuin lämmöllä! 

House of Organicilta tuotteen voi tilata edullisesti 19 eurolla *täältä


Kuinka monelle teistä Laponie on jo tuttu? Käytättekö monitoimibalmeja?4 kommenttia:

 1. Täysin sama kokemus! En aiemmin ollut balmiem ystävä mutta tämä on tosi koukuttava. Lempparini on nimenomaan yöksi kasvoveden päälle laitettuna, iho on aamulla aivan udkomattoman pehmeä ja rauhoittunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! Tää oli kyllä niin todellinen yllättäjä! Koostumus täydellisesti kohdillaan. Parasta, että sattuu vielä olemaan kotimainen!

   Poista
 2. Mä käytän tosi vähän monitoimibalmeja. Laponielta mun ehdoton suosikki on puhdistusgeeli, se on ihana!! Kunpa olisi toisenlaisessa pakkauksessa, että sitä olisi helpompi säilyttää kylppärin kaapissa.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollu Oriflamen TenderCare käytössä parin purkin verran. Vois kyllä kokeilla muitaki. Pitäs vaan olla melkein kokonaan tuoksuton, että pystyis muualleki ku jalkapohjiin käyttään.

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!