KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 

Mainoslinkit merkitty*


Ne ovat harvinaista herkkua muutaman kerran vuodessa: *House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät. Viisi päivää villiintymistä luonnonkosmetiikasta ja huipputarjouksista, joita kannattaa hyödyntää, mikäli kaapista uupuu jotain tärkeää tai kaipaa jotain uutta tulevaan syksyyn.

Olen tuttuun tapaan koonnut tähän postaukseen ne kaikkein kehutuimmat, puhutuimmat ja toivotuimmat tuotteet, joita olen myös itse saanut olla mukana valitsemassa tarjouksiin. Joukosta löytyy muun muassa maailman paras luonnonkosmetiikan kulmakynä, kestävin kasviväri hiuksille sekä kotimaisen luonnonkosmetiikan aarteita, joita on mahdollisuus tilata edullisemmin kuin koskaan!

Voit kiikuttaa kassalle huoletta vaikka vain yhden tuotteen, sillä käyttämällä koodia YHDISTÄ ostoksesi kootaan samaan pakettiin Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä, etkä joudu maksamaan postikuluja lainkaan. Tarjoukset vaihtuvat joka päivä ja tuote-eriä on vain rajattu määrä, joten liian kauaksi aikaa ei kannata jäädä pähkäilemään!

Luonnonkosmetiikkapäivien *kuvaston löydät täältä.


Keskiviikon kehutuimmat 


1. *Cultivator's kasvivärit - kestävä kasviväri upealla kiillolla!

Jos etsit kasviväriä, joka antaa intensiivisen värin ja upeaakin upeamman kiillon hiuksille, Cultivator's on oikea valinta. Olen viimeisen puolentoistavuoden ajan värjännyt hiukseni ainoastaan Cultivator'sin hoitavilla kasviväreillä ja joka kerta enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Suosin tummanruskeaa sävyä *Deep Chestnut, mutta valikoimasta löytyy monia muitakin herkullisiä sävyjä, jotka kaikki tekevät hiuksista kiiltävät, eloisat ja sileät!

Katso värivalikoima ja tilaa tuote 11 euron *tarjoushintaan täältä!


2. *FLOW Cosmetics Tourmaline vartalonkuorinta - ylellinen kotimainen vartalonkuorinta!

Jos vartalon kuorimisesta mielii kotioloissa kokonaisvaltaista elämystä, kotimainen FLOW Cosmetics antaa sen varmasti! Luomu sheavoista, luomu kookosöljystä ja suomalaisesta puolukasta koostuva kuohkea kuorintavoide saa ihon tuntumaan niin pehmeältä, ettei tosikaan. Ihonhoidon lisäksi tuote toimii myös energioita tasapainottavana kiviterapiana, sillä turmaliinia pidetään kivenä, joka vähentää stressiä ja vahvistaa positiivisia ajatuksia.

Nappaa suuressa lasipurkissa oleva kuorintavoide -60% *superhintaan täältä!


3. *Murumuru Bronze Glow vartalovoide - hehkua kesän päivettämälle iholle!

Kotimaisen Murumurun kevyt vartalovoide on ihana uutuus, joka toimii heleyttävänä after sun-voiteena tai ihan sellaisenaan tuoden hehkua kesän päivettämälle iholle. Pronssinhohtoinen voide tuoksuu herkullisen makealta ja imeytyy nopeasti. Tämä näyttää upealta dekolteella, käsivarsilla ja säärissä!

Testaa 13 euron tarjouksella *täältä!


4. *Taiga Cosmetics Puhdistusöljy - helppoa meikinpoistoa kotimaisella tuotteella!

Suurta suitsutusta osakseen saanut Taigan puhdistusöljy tekee meikinpoistosta helppoa ja nopeaa. Tällä irtoaa vaivatta jopa vedenkestävä ripsiväri ilman tavanomaisten öljymäisten tuotteiden tahmaisuutta. Maitomaiseksi veden vaikutuksesta muuntautuva koostumus jättää ihon ihanan pehmeäksi! Lue tarkempi arvio tuotteesta täältä.

Kaappaa käyttöösi huippuhintaan 15 eurolla *täältä!


Torstain toivotuimmat 


1. *Zuii kulmakynä - luonnonkosmetiikan kulmakynien ykkönen!

Ylistetty kulmakynä tekee kulmien vahvistamisesta helpompaa kuin koskaan. Jo vuosia ykkösen asemaa pitänyt Zuiin kulmakynä on viistopäiseltä muotoilultaan juuri täydellinen ja lisäksi vieläpä pysyvä! Viileän ruskea *Taupe on luottosävyni, mutta valikoimasta löytyy myös lämpimämpi ruskea *Coco sekä viileä tummanruskea *Chocolate, joka on sävyistä tummin. Tämän kanssa kulmista saa hetkessä ryhdikkäät ja kauniit!

Testaa luonnonkosmetiikan paras kulmakynä 14 eurolla *täältä!


2. *Jimmy Boyd vartalovoiteet - nopeasti imeytyvä ylellinen vartalovoide!

Jimmy Boyd on luonnonmukainen ja vegaaninen tuoksusarja, jonka tuotteet on pakattu ekologisiin 200ml lasipulloihin. Vartalovoiteiden tuoksut ihastuttavat aitoudellaan ja imeytyvät ihoon nopeasti jättäen juuri sen silkkisen pehmeyden, mitä ylelliseltä vartalovoiteelta sopii olettaa. Kaikki vartalovoiteet pohjautuvat Aloe veraan, joten ne ovat erityisen hoitavia ja kosteuttavia! *Verbena vie Välimeren hiekkarannoille, *Wild Roses tuoksuu aidoilta ruusuilta ja *Spring Rain tuo mieleen sateen ja metsän kukat. Näihin ei voi olla ihastumatta!

Katso kaikki tuoksut ja valitse omasi tarjoushintaan *täältä!


3. *All Tigers kynsilakat - luonnonkosmetiikan kynsilakka parhaimmillaan!

Luonnonkosmetiikan kynsilakkoja voi harvoin kuvailla kestäviksi. All Tigers on kuitenkin poikkeus: Huikealla 9-free-koostumuksellaan se yllättää olemalla lohkeamaton ja pysymällä kynsillä päiviä vastalakatun näköisenä. Kaiken lisäksi lakka vielä kuivuu reilussa minuutissa! Olen kehaissut lakkoja aiemminkin blogissa mm. tässä postauksessa

Hyödynnä 10€ supertarjous ja kurkkaa kestävän kynsilakan sävyt *täältä!


4. *NORDIQ Nutrition Female Complex - PMS-oireisiin ja vaihdevuosiin!

Kun pari vuotta sitten lopetin E-pillerit lähes 15 vuoden yhtäjaksoisen käytön jälkeen, löysin avun hormonitoiminnan tasapainottamiseen luottobrändini NORDIQ Nutritionin Female Complexista. Aiemmin kärsin niin kivuliaista kuukautisista, että popsin särkylääkkeitä useamman päivässä. Female Complexin kanssa en ole kuitenkaan tarvinnut särkylääkkeitä kuukautiskipuihin enää ollenkaan! Valmiste on täysin luonnollinen ja tasapainottaa myös PMS-oireista johtuvia mielialan vaihteluita sekä vaihdevuosioireita, kuten hikoilua. Lisäksi se tukee hedelmällisyyttä. 

Testaa täysin luonnollinen valmiste tarjoushintaan tasan 20 eurolla *täältä!



Perjantain puhutuimmat 


1. *Laponie Face Cream kasvovoide - yksi parhaista kotimaisista kasvovoiteista!

Jos etsit yksinkertaista, mutta erittäin toimivaa kasvovoidetta, joka on täysin luonnollinen, kotimainen ja herkälle iholle sopiva, se on tässä. Hehkutin Laponien kasvovoidetta blogissa jo kaksi vuotta sitten täydelliseksi meikinalusvoiteeksi ja sitä se on edelleen! Koostumukseltaan geelimäisen ja voidemaisen välimuotoa oleva täysin hajusteeton voide ilahduttaa keveydellään mutta vakuuttaa kosteustehoillaan. Tähän kelpaa tarttua päivin öin!

Testaa kullanarvoinen kotimainen kasvovoide tarjoushintaan *täältä!


2. *Taiga Cosmetics Eye Cream Sensitive - yksi parhaista silmänympärysvoiteista!

Silmänympärysalue on haasteellisuudessaan niin vaativa, että tehokkaan silmänympärysvoiteen löytäminen on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Taigan Sensitive silmänympärysvoide on kuitenkin todellinen timantti, joka vakuutti jo viime vuonna siinä määrin, että listaisin sen edelleen minä hetkenä hyvänsä kaikkien aikojen parhaiden silmänympärysvoiteiden joukkoon. *Anti-age-voide on suosikkini ja se löytyy lauantain tarjouksista, mutta mikäli silmänympärysihosi on erityisen herkkä ja haluat voiteen olevan täysin hajusteeton, valitse tämä! 

Hanki tämä timantti huipputarjouksella *täältä


3. Lavera *Happy Freshness ja *High Vitality - hedelmäiset suihkugeelit 5€!

Jos makeat ja raikkaat suihkugeelit ovat juttusi, Laveran suositut suihkugeelit ovat perjantain ajan supertarjouksessa vain vitosella kipale! High Vitaly on sekoitus aistikasta appelsiinia ja raikasta minttua, kun taas Happy Freshness virkistää sitruunaruohon raikkaudella. Nämä suihkugeelit puhdistavat lempeästi ilman tavanomaisten suihkugeelien liian peseviä aineosia.

Ole nopea ja nappaa omasi *täältä, suihkugeelejä vain rajattu erä!




Lauantain lupaavimmat 


1. *Taiga Cosmetics Pakuri-yövoide - vuoden parhaana palkittu yövoide!

Ihonhoidon todellista supertehoainetta eli pakurikääpää sisältävä kotimainen voide yllätti tehoillaan jo viime vuonna niinkin paljon, että kruunasin sen vuoden parhaaksi yövoidelöydöksi. Yhä edelleen jaksan innostua tämän voiteen ominaisuuksista, sillä sen lisäksi, että sen tuoksu muistuttaa mausteista lakritsia, on se todellinen unelmavoide tasaisempaa ihonsävyä tavoittelevalle! Pakuri nimittäin tasoittaa sävyeroja, joten pigmenttilaikut ja aknearvet vaalenevat käytön myötä näkyvästi. Voide rauhoittaa myös punoitusta ja hoitaa tulehtunutta ihoa. Lue kattavampi arvio aiemmasta blogipostauksesta!

Tartu edulliseen tarjoukseen parhaasta yövoiteesta *täällä!


2. *Mádara Pure Power deodorantti - yllättävän hyvä luonnollinen deodorantti!

En juurikaan käytä luonnonmukaisia deodorantteja, sillä en luota niiden tehoon, enkä yleensä pidä niiden tuoksuista. Lähes kaikki luonnonkosmetiikan deodorantit ovat poikkeuksetta pettäneet käytössäni, mutta Mádaran Pure Power deodorantti onnistui ihastuttamaan pehmeän puuterisella ja miedon raikkaalla tuoksullaan. Olen sipaissut tätä yöksi kainaloihin ja tykännyt kovasti! Jos siis etsit luonnollista ja vegaanista deodoranttia, joka ei sisällä alumiinia, tuoksuu hyvältä ja pitää olon ainakin kotioloissa raikkaana, tämä saa siltä osin hyväksyntäni.

Nappaa uutuusdeodorantti superhintaan *täältä!


3. Taiga Anti-age silmänympärysvoide - kotimaisten silmänympärysvoiteiden numero 1!

Jos etsit silmänympärysvoidetta, joka tehoaa sekä silmänalusten tummuuteen ja turvotukseen, kotimaisen Taigan Anti-age silmänympärysvoide peittoaa tehokkuudellaan monet kalliimmatkin kilpailijansa! Lapin luonnon tehoaineita hyödyntävä voide napakoittaa ja kiinteyttää ihoa, joten se on hyvä valinta ikääntyneemmänkin ihon hoitoon tai kelle tahansa, joka haluaa silmänalusihon pysyvän nuorekkaana pidempään. Koostumus on hajusteeton ja toimii lisäksi hurjan hyvän meikin alla!

Hyödynnä tarjous ja nappaa tuote omaksesi *täältä!



Sunnuntain suosituimmat 


1. *Kuura Skin Warrior kasvoöljy - tehokas kotimainen kasvoöljy!

Maailma on pullollaan hyvää tekeviä kasvoöljyjä, mutta jos olet 35+ ja kaipaat öljyltä muitakin kuin perinteisiä raaka-aineita, kotimainen Kuura tarjoaa ne alkuvuonna ilmestyneessä uutuusöljyssään. Nimensä mukaisesti Skin Warrior kasvoöljy taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan kuin ihonhoidon soturi stimuloiden kollageenintuotantoa, häivyttäen pigmenttiläiskiä ja antaen iholle aimo annoksen antioksidantteja. Lue kattavampi arvio aiemmasta postauksesta ja vakuutu raaka-aineista, joita ei ihan jokaisesta öljystä löydy!

Hanki omasi säästöhintaan *täältä!


2. *Fiini Naturally puhdistusbalmit - parasta kotimaista!

Pohjanmaan lakeuksilla käsin valmistuvat Fiinin puhdistusbalmit ovat balmien parhaimmistoa. Nämä marmeladia muistuttavat herkut poistavat kasvoilta lempeästi vedenkestävänkin meikin, eivätkä jätä iholle tahmaavaa tunnetta. Kuohkea koostumus muuttuu huuhteluvaiheessa kasvoilla maitomaiseksi ja jättää ihon siliteltävän pehmeäksi. Voit valita puhdistusbalmeista kuivalle, herkälle ja normaalille iholle sopivan *Kauran tai rasvoittuvalle sekaiholle suunnatun *Mustaherukan - kummatkin ovat yhtä ihania ja riittoisa lasipurkki kestää käytössä pitkään! Molemmista juttua myös blogissa täällä ja täällä.

Nappaa Fiiniltä suosikkisi *täältä!


Muistathan käyttää kaikissa tilauksissa koodia YHDISTÄ, jotta tuotteet kootaan samaan pakettiin.


Päiväkohtaiset tarjoukset löydät koottuna täältä:


Sitten vain seikkailemaan ja nappaamaan parhaat päältä!







Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!