KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TAIGA COSMETICS 

Mainoslinkit merkitty* 

Jos jokin on ihonhoidossa vaativaa, niin silmänympärysalueen hoito. Halusi tai ei, se kertoo aina raadollisen totuuden siitä, mitä on tullut syötyä ja paljastaa vähäisiksi jääneet yöunet tai stressin. Iän karttuessa nämäkin merkit triplaantuvat. Siinä missä parikymppisenä silmänympärysalueen hoidossa saattaa päästä helpommalla, neljääkymppiä kohti mentäessä tarvitaan jo järeämpiä aseita - tällä tarkoitan silmänympärysvoidetta, joka kosteutuksen lisäksi tarjoaa myös kiinteytystä, kimmoisuutta ja kirkastusta. 


Miten silmänympärysihoa hoidetaan?


"Juo tarpeeksi vettä, syö hyvin ja nuku riittävästi" on luultavasti yleisin silmänympärysihon hoidon mantra. Totta onkin, että kiinnittämällä näihin kolmeen asiaan huomiota, näyttää silmänympärysseutukin virkeämmältä. Hentoinen ja herkkä alue on kaikkein alttein elintapojen, ympäristön ja ikääntymisen vaikutuksille, koska silmänympärysten iho on moninkertaisesti ohuempaa kuin muualla kasvoissa. Lisäksi talinerityksen ja kollageenin määrä on alueella vähäisempi. Silmänympärysiho tarvitsee siis erityistä huolenpitoa.
Silmänympärysihon päivittäinen hoito sisältää silmänympärysvoiteen


Ihonhoidosta kiinnostuneena aloitin silmänympärysvoiteen käytön jo teini-iässä. Se on siis jo lähestulkoon 20 vuoden ajan kuulunut päivittäisiin ihonhoitorutiineihini, aamuin illoin. Uskonkin sen viivästyttäneen jonkin verran ikääntymisen merkkien näkymistä, johon tunnollisella ihonhoidolla voi vaikuttaa. Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin valitettavasti havahtunut peilin edessä siihen, että minäkin vanhenen. Kukaan meistä ei voi välttyä juonteilta ja rypyiltä, eikä ikääntyminen ongelma olekaan. Tavoitteeni on ainoastaan tehdä parhaani siinä, että ikääntymisen merkit olisivat lempeämmät - myös silmänympäryksillä. 
Taiga Cosmetics silmänympärysvoiteet - kotimaista, tehokasta ja luonnollista 


Kun alkuvuodesta aloitin tutustumisen kotimaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan nimeltä Taiga Cosmetics (postaus täällä), sain yllättyä melkoisesti. Ensin löysin sarjasta huikean tehokkaan pakurivoiteen, sittemmin ihastuin Beauty Essence -kasvoveteen, joka kuuluu yhtä lailla Sensitive-linjaan. Nyt käytän jo toista purkillista pakurivoidetta ja kasvovettä kulutan kolmatta pullollista. Se kertoo siitä, että Taiga on todellakin vakuuttanut! 

Koska sarjaan kuuluu kiitettävä määrä erilaisia tuotteita, olen ottanut tuotteita käyttöön vähitellen, palastellen tuote kerrallaan kokemuksiani. Kuukausi sitten otin sen suurempia odottamatta käyttöön sarjan silmänympärysvoiteen, joka sattui myös olemaan Sensitive-linjaa. Nyt yritän jäsennellä ajatukseni niin, ettette ajattelisi minun totaalisesti seonneen. Silmänympärysvoiteen koostumus teki nimittäin niin järjettömän vaikutuksen, ettei tosikaan! 

Taiga Eye Cream Sensitive - hajusteeton silmänympärysvoide herkälle iholle


Olen äärimmäisen tarkka siitä, millaista silmänympärysvoidetta käytän. Testattuani viimeisen 20 vuoden aikana yhtään liioittelematta toistasataa erilaista silmänympärysvoidetta (myös työni puolesta), en todellakaan tykästy helposti. Välillä tuntuu, että vaadin silmänympärysvoiteelta jopa vähän liikaakin! Haluan, että voide kirkastaa ja häivyttää tummuutta, joka on minulle se suurin ongelma silmänalusten suhteen. Lisäksi toivon silmänympärysvoiteelta tarpeeksi kosteutusta, mutta myös kiinteytystä. Ja tottakai sen täytyy toimia saumattomasti peitevoiteen alla! 

Taigan Eye Cream Sensitive onnistui vähän kuin vetämään maton jalkojen alta. Sen koostumus liippaa nimittäin lähestulkoon täydellistä silmänympärysvoidetta. Voide on ihanan täyteläinen, mutta kuitenkin silmänalusille levitettäessä se imeytyy heti eikä lähde rullaamaan peitevoiteen alla. Se siis onnistuu samanaikaisesti olemaan täyteläisyydessään tarpeeksi kosteuttava, mutta silti yllättävän kevyt.

Myös voiteen raaka-ainelistaa katselee hymyssä suin. Ottaen huomioon, että voide sisältää hurjan hyviä luonnomukaisia ja tehokkaita raaka-aineita, voisi voiteen hinnan kuvitella olevan ainakin kaksi, ellei jopa kolme kertaa kalliimpi nykyiseen hintaan nähden. Pohjoisen luonnon tehoaineista ruusunjuuri- ja ruiskukkauute vähentävät turvotusta ja häivyttävät tummia silmänalusia. Männynkuori- ja kuusenoksatyviuute ravitsevat ja uudistavat, kun taas hyaluronihappo, skvalaani, joboba- sekä puolukansiemenöljy pitävät huolta riittävästä kosteutuksesta. Iho jää niin pehmeäksi ja sileäksi, ettei voiteesta voi olla pitämättä!

Eye Cream Sensitive on Taigan muiden tuotteiden tapaan Cosmos Natural -sertifioitu, kehitetty ja valmistettu Suomessa sekä vegaaninen ja eläinkokeeton. Tuote on myös unisex ja pakkaus kierrätettävä. 

Taiga Eye Cream Anti-Age - kiinteyttävä silmänympärysvoide väsymyksen merkkejä vastaan


Herkän ihon linjan lisäksi Taigan valikoimasta löytyy myös erillinen Anti-Age-ihonhoitolinja. Koska ikääntyvän ihon yleisempiä ongelmia on nimenomaan ihon kuivuminen (ja siitä aiheutuvat juonteet ja rypyt), on ikääntyvän ihon Anti-Age-linjassa nimenomaan tuotteita, jotka ovat entistä hoitavampia, mutta myös kosteuttavampia. 

Taiga Eye Cream Anti-Age muistuttaa koostumukseltaan hyvin paljon Taigan Sensitive Eye Creamia. Anti-Age Eye Creamissa on yhtä lailla se täydellisyyttä hipova koostumus, joka tekee silmänympäryksistä niin sileän, että voisi luulla voiteen sisältävän silikonia. Sitä se ei tietenkään sisällä, sillä luonnonkosmetiikassa ei sallita synteettisiä raaka-aineita, kuten silikonia. Ja sertifioidussa luonnonkosmetiikassa on entistä tiukempi seula sen suhteen, mitä raaka-aineita tuotteissa saa käyttää. Taiga läpäisee tämän seulan, koska on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Sensitive-silmänympärysvoiteen erottaa Anti-Age-silmänympärysvoiteesta oikeastaan se, että siinä on kolmea raaka-ainetta, joita Sensitive Eye Creamista ei löydy: kaakaovoi, arganöljy sekä koivunlehtiuute. Kaakaovoi ja koivunlehtiuute tuovat hajusteettomaan voiteeseen myös aivan ihanan vivahteen metsäisyyttä, johon itse rakastuin. Se muistuttaa minua Taigan pakurivoiteesta, joka tosiaan on yksi parhaista yövoiteista, mitä olen koskaan kokeillut. 

Yhteenvetona: Mikäli etsit täysin tuoksutonta silmänympärysvoidetta, joka on huikean tehokas, mutta edullinen, suosittelen Taigan Sensitive Eye Creamia. Jos taas kaipaat silmänympärysvoiteelta hieman enemmän kiinteytystä ja entistä enemmän kosteutusta, Taigan Anti-Age Eye Cream on kullanarvoinen valinta! Molemmat voiteet ovat koostumukseltaan juuri sinulle, joka haluat, että silmänympärysvoide toimii täydellisesti myös peitevoiteen alla ja tekee muutakin kuin pelkästään kosteuttaa.


Silmänympärysvoiteet löydät Taigan omasta verkkokaupasta:Taigan tuotteet löydät myös *House of Organicin*BiodellynRuohonjuuren, Life-myymälöiden sekä *Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimasta.
1 kommentti:

  1. Olipa kiva lukea uudesta kotimaisesta sarjasta, tai ainakin minulle tämä on uusi. Olen itse hoitanut aina, parikymppisestä lähtien, silmien ympärystää. Uskonkin siihen, että jo pelkästään kosteuttavakin voide auttaa koska se pitää ihon pehmeänä eivätkä rypyt niin selkeästi näy silloin.
    Nykyään katson ryppyjäni ihan rauhallisin mielin, sillä kokonaisuus on silti tärkein - eikä silloin katse kiinnity ryppyihin :)
    Kiva asiallinen kirjitus!

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!