*Tuotteet saatu näytteinä 


Kun viime kesänä kerroin tutustuneeni ekologiseen ja luonnonmukaiseen meikkisarjaan nimeltä All Tigers, olin innoissani. Trendien aallonharjalla tyylikkäästi taituroiva luonnonkosmetiikkasarja hurmasi kestävillä kynsilakoillaan ja pigmenttisillä punillaan, joita ei olisi voinut kuuna päivänä uskoa luonnollisiksi. Nyt All Tigers on tuonut valikoimaansa uusia huulikiiltoja ja kynsilakkasävyjä, jotka sopivat täydellisesti tulevaan syksyyn. 


Luonnonkosmetiikan paras kynsilakka, joka kestää arjen askareissa


Luonnonkosmetiikan kynsilakat ovat aiemmin aiheuttaneet itselleni lähinnä sisäisen hermoromahduksen. Ne muutamat brändit, joita olen toiveikkaana kokeillut, ovat onnistuneet tuottamaan karvaan pettymyksen, minkä vuoksi olenkin ollut lähellä luovuttaa luonnollisempien lakkojen suhteen. Jopa runsaasti hehkutettu Kure Bazaar ei onnistunut vakuuttamaan minua, sillä lakka vaatii kuivumiseen iäisyyden, mitä en mielelläni anna arjen arvokkaasta ajasta - en ainakaan kynsilakoille.
All Tigersin kynsilakat ihastuttavat pysyvyydellään ja kuivuvat nopeasti 


All Tigers on sen sijaan tarjonnut sitä, mitä kynsilakoilta olen aina halunnut: kestävät ja nopeasti kuivuvat lakat. Jo vuosi sitten kerroin blogissa (postaus täällä) lakkojen saaneen minussa aikaiseksi wau-reaktion, ja nyt vuosi jälkeenpäin uskallan todeta, että parempia luonnonkosmetiikan kynsilakkoja ei ole tullut vastaan. Näissä on täydellinen suti, minkä ansiosta lakkaaminen ei voisi olla helpompaa. Lisäksi lakka kuivuu reilussa minuutissa, joten mikäli et halua hukata aikaasi kynsien lakkaamiselle, All Tigers on varma valinta.

Mitä tulee pysyvyyteen, myös se on All Tigersin kynsilakoissa huippuluokkaa. Lakka kestää kynsillä kauniina useamman päivän eikä lohkeile heti ensimmäisen kolhun tullen. Parasta on kuitenkin se, että nämä lakat ovat jopa 9-Free-kynsilakkoja, tarkoittaen siis sitä, että ne eivät sisällä kynsilakoissa yleisesti käytettyjä haitallisia kemikaaleja, kuten tolueenia, formaldehydia, fenolihartsia, dibutyyliftalaattia, synteettistä kamferia, parabeeneja, ksyleenia, styreenia ja benzophenone-1:a. Nämä ovat siis kynsilakkoja turvallisimmasta päästä, eikä niiden kanssa tarvitse pelätä haitallisten kemikaalien mahdollisia sivuvaikutuksia.
Kynsilakkojen 9-Free-koostumus luulisi olevan ilonaihe jo sellaisenaan, mutta All Tigers pistää vieläkin paremmaksi. Sen sijaan, että brändi olisi vain karsinut haitalliset kemikaalit, on se halunnut korvata ne hoitavilla aineosilla. Kynsilakat sisältävätkin muun muassa puuvillaa, maissia, bambua, acerolaa, gotu kolaa ja glyseriiniä - kaikki luonnollisia ja hoitavia raaka-aineita, jotka tekevät hyvää kynsille. Synteettisiä aineosia All Tigers käyttää vain silloin, kun ne ovat välttämättömiä kesävyyden ja kynsilakan laadun kannalta. 

Särmää syksyyn saa muun muassa Burgundyn punaisesta 207 sävystä. Syvä ja hienostunut viininpunainen on aina varma valinta syksyyn! Vaihtoehtoisesti voi tarttua myös villimpään violettiin 299, jota riittää jo yksi kerros viileään violettiin lopputulokseen. Omilla kynsilläni on kaksi kerrosta Burgundyn punaista. Lakat löydät myös Pur-kaupan valikoimasta

 


Luonnonkosmetiikan luomivärikynä, jossa riittää pigmenttiä


Luomivärikynät ovat varsin käteviä arjen pikameikeissä, kun aikaa ei ole hukattavaksi. Sen lisäksi ne sopivat myös juhlavampiin lookkeihin, joissa toki kestävyys on tärkeämmässä asemassa. 

All Tigersin luomivärikynät ovat uusin lisäys trendikkään luonnonkosmetiikkasarjan ihastuttavaan tuotevalikoimaan. Kynät onnistuvat olemaan poikkeuksellisen kermaisia ja sävykylläisiä, minkä vuoksi niihin on helppo tykästyä arjessa. Itse rakastan luomivärikyniä juurikin rajauksen teossa, sillä tykkään utuisesta smudge-rajauksesta enemmän kuin nestemäisten rajauskynien antamasta pilkuntarkasta lopputuloksesta. Utuinen smudge-rajaus antaa enemmän anteeksi ja haalenee päivän mittaan luonnollisesti, kuitenkin katoamatta kokonaan.

Hopeisen harmaa 302 Grey on korostaa kaikkien silmien väriä ja sopii myös arkimeikkiin rajauksena loistavasti. Sävyä voi halutessaan käyttää myös koko luomelle, jolloin sillä saa helposti smoky eyes-meikin. Itse olen ihastunut erityisesti sävyyn 309 Taupe, joka on yhtä lailla helppo ja varma valinta kenelle tahansa ja täydellinen arkeen. Taupe on sekoitus harmaata ja ruskeaa, jossa on ripaus metallista helmiäistä. 
Luonnonkosmetiikan huulikiilto, joka kosteuttaa huulia


Olen koko kesän käyttänyt All Tigersin huulikiiltoa Orange Corail 701. Raikas, viileä koralli on ollut huulilla niin kaunis, että olen kuullut siitä kommentteja myös ulkopuolisilta. Esimerkiksi tämän koruyhteistyön kuvissa huulillani on juurikin tuota huulikiiltoa.

All Tigersin huulikiillot antavat juuri sopivan luonnollisen sävyn huulille, tahmaamatta huulia lainkaan. Kasviperäistä sokeriuutetta on kiittäminen kauniista kiillosta, joka tekee huulista raikkaat ja täyteläiset. Koostumus on ihanan kosteuttava, joten näiden käyttö ei taatusti kuivata huulia. Kiillot ovat jopa 99% luonnollisia ja 68% luomua. Lisäksi ne ovat vegaanisia, kuten sarjan muutkin tuotteet. Brändi ei myöskään salli eläinkokeita tai hyväksy Euroopan ulkopuolista eläimillä testaamista. Tuotteet ovat siis cruelty-free. 

Syksyyn voi napata itselleen viininpunaisen 817 Burgundy Red tai kirkkaamman 816 Orange Red -sävyn, joka tuo lämpöä huulille. Jos et innostu syksyn trendisävyistä, löytyy All Tigersilta myös nudesävyjä ja perinteistä raikasta pinkkiä. Huulipunat ovat pysyvämpiä, kun taas kiilloilla saa meikkiin raikkaan loppusilauksen! 

1% kaikkien All Tigers-tuotteiden myynnistä menee Poh Kaolle, joka on omistautunut tiikereiden suojeluun. Niinpä All Tigersin tuotteita hankkimalla tukee samalla myös tiikereitä. 

Tutustu All Tigers -valikoimaan maahantuojan verkkokaupassa tai *Hyvinvoinnin Tavaratalossa

Tuotteet löytyvät myös Ruohonjuuren valikoimasta

Joko sinulle on All Tigers tuttu?
2 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt kynsilakkaa nyt vuoden ja pysyy varpaissakin reilun kuukauden.

  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä myös varpaissa tällä hetkellä All Tigersin raikas fuksian värinen kynsilakka.
   Pysyy älyttömän hyvin! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!