KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KUURA ESSENTIALS 


Meillä jokaisella on rutiineja. Aloitamme aamut tottuneeseen tapaan keittämällä kupin kahvia tai teetä ja päätämme illat tiettyihin toimenpiteisiin miettimättä liiaksi mitä teemme. Vaikka rutiinit ovatkin syvälle juurtuneita tapoja ja toimintamalleja, on niihin mahdollisuus sisällyttää kuitenkin myös jotain uutta. Minä olen viime viikkoina murtanut kaavaa sipaisemalla ranteeseen kotimaisen Kuura Essentialsin aromaterapeuttisia roll-oneja.


Kuura Essentials - luonnollisia aromaterapia- ja ihonhoitotuotteita Suomesta


Aromaterapia on luonnollinen hoitomuoto, jossa hyödynnetään kasvien "syvimpää sisintä" eli eteerisiä öljyjä. Niitä voi olla kasvien lehdissä, kukissa, varsissa tai juurissa. Eteerinen öljy on ikään kuin kasvin sielu eli sille tyypillinen tuoksu, jonka terapeuttinen ja psykologinen vaikutus koetaan eteeristä öljyä sisään hengittämällä. Hajuaistin lisäksi eteeristen öljyjen vaikutuksen voi kokea myös kosmeettisesti, toiminnallisesti ja lääketieteellisesti.

Kotimainen Kuura Essentials keskittyy valmistamaan käyttövalmiita aromaterapia- ja ihonhoitotuotteita koko perheelle. Brändi haluaa omalta osaltaan tehdä aromaterapiasta helposti lähestyttävän hoitomuodon, jota jokaisen on helppo lähteä kokeilemaan ja hyödyntää oman hyvinvoinnin tukena. Kaikkien tuotteiden laatu ja toimivuus on taattu sillä, että aromaterapia on yhdistetty alan tieteelliseen tutkimukseen. Kuura jakaa myös nettisivuillaan hurjasti tietoa eteeristen öljyjen vaikutuksesta, turvallisesta käytöstä ja siitä, mitä eteeriset öljyt ylipäätään ovat.
Kuuran käyttövalmiit aromaterapeuttiset roll-onit - sipaise ranteeseen aamuin illoin


Kuura Essentialsin parasta antia ovat käyttövalmiit roll-onit, joissa on hyödynnetty aromaterapiaa. Siroja, suloisilla puukorkeilla varustettuja lasipulloja löytyy valikoimasta 5 erilaista, joista kaksi ovat päässeet pysyväksi osaksi aamu- ja iltarutiinejani. 

Rise & Shine Roll-on on terapeuttinen aamutuoksu, jolla on virkistävä, stimuloiva ja mieltä kirkastava vaikutus. Jo pelkällä ulkomuodollaan hurmaava pullo tekee aromaterapiaan turvautumisesta helppoa, sillä roll-on käyttövalmis sellaisenaan ja sitä on helppo sipaista ranteisiin, dekolteelle tai korvien taakse osana aamurutiineja. Muutama hengitys syvään ja päivä lähtee aivan uudella tapaa käyntiin mielen fokusoituessa tulevan päivän askareisiin.

Rise & Shine on tuoksultaan kuin raikkaimmista raikkain pastilli. Tässä tapauksessa pullon sisältöä ei kuitenkaan nautita sisäisesti, vaikkakin eukalyptuksella on eteerisenä öljynä tukkoisuutta helpottava ja hengitysteitä avaava vaikutus. Yhdessä piparmintun eteerisen öljyn kanssa se kuitenkin myös stimuloi fysiologisia toimintoja, kohottaa mielialaa ja parantaa keskittymistä. Basilika puolestaan tuo joukkoon ripauksen pippurisuutta samalla kun se auttaa parantamaan jaksamista ja helpottaa henkistä väsymystä. Basilikan eteerinen öljy toimii myös luonnollisena vaihtoehtona päänsäryn hoitoon!
Kuura Essentials Just Chillin' on eteerinen öljyseos, joka auttaa saamaan hyvät yöunet


Osaksi iltarutiinejani on löytänyt myös Kuuran terapeuttinen iltatuoksu, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Just Chillin' on lempeällä ja tyynnyttävällä tuoksullaan juuri sitä, mitä ylikierroksilla käyvä mieli kaipaa ennen asettumista yöpuulle. Pomeranssin ja ylang-ylangin eteerisiin öljyihin nojautuva tuoksuseos auttaa karistamaan olkapäille kasautuneen stressin ja keventää mielen illaksi. Tätä tuoksutellessa on yksinkertaisesti hyvä olla. 

Unensaantia edesauttava Just Chillin' terapeuttinen iltatuoksu on 100% luonnollinen, kuten kaikki Kuuran roll-on eteeriset öljyseokset. Rise & Shine ja Just Chillin' ovat myös molemmat 100% luomua. Pohjaöljynä Kuura Essentials käyttää jojobaöljyä, joka tunnetaan yhtenä parhaimmista ihoöljyistä siksi, että se muistuttaa ihon omaa öljyä. Näin ollen roll-onit ovat myös hoitavia, vaikka niitä rullaillaankin kerralla vain pieni määrä ranteisiin, dekolteelle tai korvien taakse. 

Kurkkaa kaikki Kuura Essentials Roll-onit brändin omasta verkkokaupasta. Jälleenmyyjistä tuotteet löytyvät esimerkiksi *TwistBe:n, *House of Organicin ja *Biodellyn valikoimista.
Kuura Essentials Skin Warrior - uudistava kasvoöljy aikuiselle iholle 


Kuura Essentials yllätti hiljattain lanseeraamalla myös ihka ensimmäisen ihonhoitotuotteensa: kasvoöljyn aikuiselle iholle, joka on suunnattu kaikille ihotyypeille 35+ ikäluokalle. Öljyä kuvaillaan uudistavaksi, ravitsevaksi, kosteuttavaksi ja heleyttäväksi: "silkkiä iholle ja hunajaa aisteille". 

Testattuani vuosien saatossa lukuisia kasvoöljyjä toinen toisensa perään olen todennut, että nykypäivän luonnonkosmetiikan viidakossa suurin osa kasvoöljyistä hukkuu massaan hyödyntämällä suunnilleen samoja raaka-aineita mitä kanssasisarensa. Tutuimmat ja tunnetuimmat raaka-aineet, kuten auringonkukkaöljy, ruusunmarjaöljy ja oliiviöljy, tekevät useimmista öljyistä "ihan ok:n". Tänä päivänä se ei kuitenkaan enää riitä - varsinkaan vaativimmille asiakkaille, jotka etsivät jatkuvasti tehokkaampaa ja parempaa tuotetta ikääntymisen merkkien pehmentämiseen.

Kuuran Skin Warrior on poikkeuksellisen erityislaatuinen sekoitus luonnonöljyjä. Se pohjautuu luomu oliiviin ja skvalaaniin, joista jälkimmäinen muistuttaa jojoban tapaan ihon omia öljyjä. Näin ollen iho ottaa sen vastaan kuin parhaan kaverin ja päästää sen sisälle nopeasti. Toisin sanoen öljy imeytyy ihoon vauhdilla eikä jätä rasvaista pintaa, jota moni meistä karttaa. 

Skvalaanista päästää kuitenkin raaka-ainelistassa yhä vakuuttavampiin öljyihin: vadelman ja luomu ruusunmarjan lisäksi harjaantuneempaakin öljyjen testaajaa suorastaan vavahduttaa se, että lista jatkuu luomu mustakuminalla, luomu tamanulla, buritilla, luomu kurkumalla ja luomu lakritsilla. Näistä esimerkiksi kurkumaöljy sopii erityisen hyvin myös aikuiselle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, mutta vieläkin parempaa on se, että kurkumaöljyn sisältämä kurkumiini on antioksidanttisilla ominaisuuksillaan ikääntyvälle iholle erityisesti kiinteyttä ja joustavuutta lisäävä. 

Buriti-öljy puolestaan on ihoa kirkastava. Se on stressaantuneen, väsyneen ja elottoman ihon pelastus, sillä se tuo kasvoille elinvoimaa ja heleyttää näkyvästi. Lakritsi taas tunnetaan erityisen tehokkaana pigmenttiläiskien vaalentajana, joten Skin Warrior on siltäkin osin ihonsävyä tasoittava. Luomu rosmariinin lehtiuute edustaa puolestaan antimikrobisia aineosia, joka soveltuu iho-ongelmien hoitoon edistäen myös ihon pintaverenkiertoa.

Kaiken kaikkiaan Skin Warrior on siis todellinen "ihon soturi", joka auttaa puolustautumaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Uskallan myös väittää, että kaikista markkinoilla olevista kotimaisen luonnonkosmetiikan öljyistä se on raaka-aineidensa perusteella varsin erottuva juuri erityislaatuisten raaka-aineidensa ansiosta. Eikä kiiltävä musta lasipullo suinkaan laske pisteitä, sillä tähän pulloon tarttuu mielellään ihonhoitorutiiniensa lomassa!

Kasvoöljy on 100% luonnollinen, jopa 70% luomua ja täysin vegaaninen. Öljy soveltuu loistavasti sellaisenaan käytettäväksi riittävän kasvovesisuihkuttelun jälkeen tai seerumin ja voiteen päälle. Kun laitan tätä iltaisin, iho on aamuisin aina yhtä pehmeä ja heleä! Tuote on lisäksi unisex, minkä aistii myös tuoksussa: puun ja lakritsin vivahteita omaava tuoksu on mukavan mausteinen ja öljyllä on kummasti rauhoittava vaikutus. Se lienee santelipuun eteerisen öljyn ansiota, joka on tunnettu alakuloa, hermostuneisuutta ja stressiä lievittävistä vaikutuksistaan. 

Kuura Essentialsin vahvuudeksi näyttääkin nousevan se, että brändi on erityisen perehtynyt nimenomaan aromaterapiaan, mikä on ulotettu osaksi myös Skin Warrior-kasvoöljyä: se nimittäin ravitsee raaka-aineidensa rikkauksilla niin ihoa kuin mieltä!

Skin Warrior-kasvoöljyn pääset nappaamaan Kuuran omasta verkkokaupasta. Kuura Essentials-tuotteita löytää myös jälleenmyyjiltä ympäri Suomen


Verkkokaupoista Kuuran tuotteet löytää mm.


Kaikki Kuura Essentials-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa pientuotantona ja käsityönä. Tuotteet ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia sekä jopa 70-100% luomua. Muovin käyttö on minimoitu, ja kaikki tuotteen ja pakkauksen osat ovat kierrätettäviä. Myös painetut myyntimateriaalit on valmistettu kierrätetyistä luonnonmateriaaleista.Alennuskoodi Kuura Essentials-tuotteisiin


Nyt sinulla on huippu mahdollisuus kokeilla kotimaisen Kuuran tuotteita huomattavasti edullisemmin. 

Alennuskoodilla KUURA20 saat nimittäin -20% kaikista tuotteista tammikuun loppuun saakka. Koodi on siis voimassa 31.1.2022 asti ja se käy Kuuran verkkokaupassa sekä Skin Warrior-kasvoöljyyn että roll-oneihin!

Koodilla aromaterapeuttisille roll-oneille jää hintaa vain 14,88€ ja kasvoöljylle noin 48 euroa.

Tutustu ja ihastu, kuten minäkin!


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!