KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NORDIQ NUTRITION 


Kuuntelin vuosia vierestä tuttujen ja tuntemattomien tarinoita siitä, miten e-pillerien lopetus oli osoittautunut "elämän parhaaksi päätökseksi" hormonitoiminnan tasapainottamiseen ja PMS-oireiden helpottamiseen. Etenkin psyykkiset oireet, kuten rajut mielialan heilahtelut raivon- ja itkunpurkauksineen olivat monella helpottuneet e-pillerien lopettamisella, kun kehoon ei enää tankattu ylimääräisiä hormoneita. 

Ajatus oli kiehtonut minuakin jo pitkään, sillä mietin, löytäisinkö itsekin sen saman kuuluisan tasapainon. Olin tankannut kehooni e-pillereitä lähes 15 vuoden ajan, enkä osannut kuvitella, millainen olisin ilman niitä, vaikka muut puhuivat "todellisen itsensä löytämisestä" ja tasapainoisemmasta olotilasta. Rajut kuukautiskivut pelottivat 


Totuus on, että pelkäsin rajuja kuukautiskipuja. E-pillerien avulla pystyin välttämään sen, ettei minun tarvinnut kärsiä niistä joka kuukausi, vaan ainoastaan joka kolmas kuukausi. Söin pillerilevyjä putkeen, mitä lääkäri ja gynekologikin olivat suositelleet. Vaihtoehtona olisi ollut kärsiä kolmen viikon välein rajuista kuukautiskivuista ja syödä 4 x 1000mg Panadolia päivässä. Tuo särkylääkemäärä on aika hurja eikä varmasti tee hyvää kenenkään keholle. Koin siis e-pillerien olevan pienempi paha ja siksi pitäydyin niissä niinkin pitkään. 
Luonnollinen ravintolisä naisen hormonitoiminnan tueksi


NORDIQ Nutrition -ravintolisät olivat minulle jo pidemmältä ajalta tuttuja jokapäiväisessä arjessa. Myös postauksia löytyy blogista useampia viimeisen 4 vuoden ajalta, jona olen tuotteita käyttänyt päivittäin. Luottotuotteisiini kuuluvat keskittymiskykyä parantava Cognitive Complex sekä vastustuskykyä tukeva Immune Complex

Kaikki NORDIQ Nutritionin ravintolisät ovat 100% luonnollisia, vegaanisia ja lisäaineettomia eikä niihin ole lisätty minkäänlaisia makeutusaineita, sokeria tai täyteaineita. Ravintolisät eivät myöskään sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa. Raaka-ainelistaa saa syynätä vaikka kuinka, mutta silti se näyttää aina yhtä hyvältä. Siksi NORDIQ Nutritionin ravintolisiä suosinkin: ne ovat turvallisia ja niin luonnollisia kuin olla ja voi. Samaa ei voi sanoa kaikista "luonnollisena" mainostetuista ravintolisistä.
NORDIQ Nutrition Female Complex auttaa kivuliaisiin kuukautisiin ja vaihdevuosioireisiin


Kun lopulta rohkaistuin päätöksessäni lopettaa e-pillerit elettiin loppuvuotta 2019. Päätös tuntui vapauttavalta. Aloitin NORDIQ Nutritionin Female Complex -ravintolisän käytön muutamaa viikkoa ennen e-pillerien lopetusta, sillä yritin tehdä siirtymävaiheesta mahdollisimman kivuttoman. Ensimmäisten kuukautisten ajan otin vielä särkylääkkeitä, sillä en uskaltanut olla niitä ilman. Pelkäsin, että kivut vyöryisivät päälle ja muuttuisin täysin toimintakyvyttömäksi. 

Female Complexin kerrotaan olevan luonnollinen tuki jaksamiseen ja tasapainottamaan hormonitoimintaa fyysisen, henkisen tai emotionaalisen stressin aikana. Sen kuvaillaan toimivan apuna kivuliaisiin kuukautisiin, mutta myös tasapainottavan PMS-oireista johtuvia mielialan vaihteluita sekä vaihdevuosioireita, joihin kuuluu myös hikoilu. Lisäksi Female Complex tukee hedelmällisyyttä sekä ravitsee vatsaa ja suolistoa. 

Toisten kuukautisten kohdalla olin jo käyttänyt Female Complexia useamman viikon ja syönyt yhden kapselin iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Toisin kuin yleensä, otin riskin ja jätin särkylääkkeen ottamatta. Kuulostelin olotilaani jännityksellä ja odotin, milloin kivut pamahtaisivat päälle. Petiin kaatavaa kipua ei kuitenkaan koskaan tullut. En osannut uskoa sitä! Vielä alkuvaiheessa saatoin ottaa särkylääkkeen "kaiken varalta" ennen tärkeää menoa, kun vielä pelkäsin kipujen yllättävän väärään aikaan. Nykyään en kuitenkaan tarvitse särkylääkkeitä kuukautisten aikana enää ollenkaan - ja se tuntuu suunnattoman hyvältä!
Miten ihmeessä Female Complex sen tekee?


NORDIQ Nutritionin ravintolisien salaisuus on tarkka kombinaatio tuorepakastekuivattuja kasveja. Jokaisella kasvilla ja yrtillä on tehtävänsä, sillä purkin sisältö on suunniteltu siten, että kasvit toimivat synergiassa tukien toinen toistaan. Ja koska koostumus on täysin luonnonmukainen, pystyy keho hyödyntämään parhaiten kasvien tehon.

Female Complexista löytyy esimerkiksi ruusujuurta ja kamomillaa, jotka vaikuttavat stressiä hillitsevästi ja mieltä tasapainottavasti. Ruusujuurta suositellaan yleisestikin stressaaviin ajanjaksoihin tai koville kuntoilijoille, sillä se vahvistaa kuntoilijan kehoa ja tyynnyttää stressaajan mieltä. 

Sarviapila, Dong Quai ja Kudzujuuri lienevät kuitenkin Female Complexin tarkkaan valitun kasvikombinaation mielenkiintoisimmat yrtit, sillä Dong Quai tunnetaan Aasian maissa "naisten ginsenginä" ja sitä on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä jo pitkään kuukautiskierron ja menopaussin oireiden tasapainottamiseen. Sarviapilan on yhtä lailla todettu lievittävän kuukautiskipuja ja vaihdevuosioireita. Se on myös yksi ikivanhoja ja tunnetuimpia lääkekasveja, joka voi auttaa muun muassa ruuansulatusongelmiin ja torjumaan kehon sisäistä tulehdusta. Myös kudzujuuri on kiinalaisesta lääketieteestä tuttu yrtti, jota on käytetty samaan tapaan kuin ginsengiä eli virkistämään ja lisäämään elinvoimaa.
Jos olisin tiennyt, että Female Complexin tuella minun ei tarvitse kolmen viikon välein kärsiä järkyttävistä kuukautiskivuista, olisin ehkä uskaltanut jättää e-pillerit aikaisemmin. E-pillerien poisjättämisen jälkeen olen myös kokenut olotilani jossain määrin tasapainoisemmaksi, vaikka olenkin edelleen se ihminen, joka kokee tunteet voimakkaina. Kun olen surullinen, suren joka solullani ja kun iloitsen, iloitsen moninkertaisesti ja tartutan onnellisuutta muihin. Se kuitenkin lienee osa persoonaani.

Tähän valmisteeseen on kuitenkin onnistuttu purkittamaan todella toimiva raaka-ainekombo, joka toimii täydellisessä synergiassa. Jos siis tuskastelet vaihdevuosioireiden, kuukautiskipujen tai PMS-oireiden kanssa tai haet luonnollista ravintolisää hedelmällisyyden ja hormonitoiminnan tueksi, todellakin suosittelen antamaan Female Complexille mahdollisuuden! Tuotteen hinta-laatusuhde on loistava, sillä normaalihinnallakin yhdelle kapselille jää hintaa vaivaiset 46 senttiä (60 kapselia purkissa, annostus 1 kapseli illassa).


Alennuskoodi -25% voimassa maaliskuun loppuun saakka!


Nyt saan myös tarjota teille alennuskoodin, jolla saat jopa -25% Female Complexista NORDIQ Nutritionin omassa verkkokaupassa. Alennuskoodi on Female25 ja se on voimassa maaliskuun loppuun asti eli 31.3.2021. Alennuskoodin avulla yhdelle purkille jää hintaa noin 20 euroa. 

(Koodin käyttö ei hyödytä bloggaajaa.)

Female Complexin löydät myös mm. *Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja *TwistBe:ltä

(*mainoslinkit, joiden kautta tehdyistä tilauksista tuet blogin toimintaa.)


Onko Female Complex jo tuttu? Koetko, että siitä voisi olla hyötyä juuri sinulle?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!