KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Postaus sis. *mainoslinkkejä


Jos luonnonkosmetiikka on sinun juttusi ja hyödynnät mielelläsi hyvät tarjoukset, tämä postaus on juuri sinua varten. Huippusuosioon nousseet *House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat nimittäin täällä taas! Se tarkoittaa keskiviikosta sunnuntaihin päivittäin vaihtuvia tarjouksia, joista voi napata vaikka päivittäin itselleen parhaat. Käyttämällä koodia YHDISTÄ, saat ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja eri päivinä tehdyt tilaukset toimitetaan sujuvasti samassa paketissa. Tämän helpompaa ei tarjouksien hyödyntäminen voisi olla!

Olen saanut ilokseni olla jo useamman vuoden mukana valitsemassa tuotteita tarjousten joukkoon ja tällä kertaa valitsin aiemmasta poiketen myös vanhempia suosikkeja vuosien takaa. Näihin kuuluvat mm. *Hurraw-huulivoiteet, joista vinkkasin ensi kertaa jo vuonna 2017. 

Kaikki tarjoukset kuvastoineen löydät täältä:


Mennäänpä siis asiaan: tässä tulevat luonnonkosmetiikkapäivien suositukset!



Keskiviikon huipputarjoukset


  1. *Luonkos-öljypuhdistuskakut ovat kotimainen innovaatio, joilla ihonpuhdistus onnistuu leikiten! Kakkuset sisältävät runsain mitoin iholle hyvää tekeviä luonnon raaka-aineita, joten samalla kun puhdistat ihosi, tarjoat sille myös tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja ja hyviä rasvahappoja. Kakut poistavat myös vedenkestävän silmämeikin varsin helposti ja huolettomasti! Jos tämä kotimainen supertuote on vielä sinulta testaamatta, suosittelen lämmöllä kokeilemaan. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia ja luomua, mutta myös riittoisia käytössä.

    Tutustu ja tilaa:
     

    *Radiant-tyrnikakku kaikille ihotyypeille
    *Rebirth-kaakaokakku vaativalle ja kuivalle iholle
    *Healing-savikakku sekaiholle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

    Kakut tarjouksessa vain keskiviikon ajan 22 euroa!

  2. *Lue by Jean Seo Balance hyaluronihapposeerumi on edullista hyaluronihapposeerumia etsivän ehdoton ykkösvalinta! Se nimittäin sisältää runsaasti ihoa syväkosteuttavaa ja täyteläistävää hyaluronihappoa ja on edullisen luonnonkosmetiikan eliittiä. Koostumus on mukavan geelimäinen eikä jätä tahmaista tunnetta iholle, vaan imeytyy heti. Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoushinnalla (14 euroa) tämä on todellinen löytö, joka kannattaa ehdottomasti kipata ostoskoriin, jos kaipaat täyteläisyyttä ja syväkosteutta ihollesi.

    Tutustu ja tilaa: 

    *Lue by Jean Seo hyaluronihapposeerumi tarjouksessa 14 euroa

  3. *Hurraw-huulivoiteet lumoavat herkullisilla "mauillaan", jotka ovat 100% luonnonmukaisia ja jopa yli 70% luomua eli varmasti myös turvallisia käyttää. Valikoimasta löytyy niin kahvia, suklaata, kookosta, lakritsia, mantelia, sitruunaa, vaniljaa, hasselpähkinää ja monta muuta vastustamatonta vaihtoehtoa. Omat tämänhetkiset suosikkini ovat *Laku, *Chai Spice sekä mantelia, kardemummaa ja ruusua sisältävä *Vata Lip Balm. Nämä ovat niin ihania, että niitä tekisi melkein mieli syödä! Huulirasvat ovat vegaanisia, eläinkokeettomia, luomua ja niin kutsuttua raakakosmetiikkaa.

    Tutustu ja tilaa: 

    *Hurraw-huulivoiteet keskiviikon ajan 4 eurolla!




Torstain tuotesuosikit


  1. *Novexpert Lip'Up huulivoide on todellinen tehotuote, kun kaipaat huuliisi volyymia! Tämä täysin luonnollinen huulikiiltoa muistuttava tuote pullistaa huulia ilman sitä ikävää kihelmöintiä, jota moni nimenomaan karttaa. Tuotteen vaikutus perustuu luonnon viagrana tunnettuun muira puama-kasviin, joka antaa välittömästi kohotusta huulille. Lisäksi huulivoide hellii huulia vielä hyaluronihapolla ja karitevoilla sekä muilla anti-age-aineosilla.

    Tarkempi arvostelu ja tuote huulilla:


    Tutustu ja tilaa: 

    *Novexpert Lip'Up huulivoide torstain ajan vain 13 euroa

  2. *Evolve Bio-Retinol Gold Maskia kuvailin jo heinäkuussa aikuisen ihon unelmatuotteeksi. Kultahippuja sisältävä naamio onkin todellinen luksustuote, joka sopii myös atooppiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tuote on erityisen tehokas kasviperäisen Bio-Retinolin ansiosta, joka toimii retinolin tavoin olematta iholle kuitenkaan yhtä tujua tavaraa kuin A-vitamiiniyhdiste. Jos kaipaat erityistä hehkua iholle sekä tasoitusta arville tai ihon sävyeroille, tämä luksustuote kannattaa testata!

    Tutustu ja tilaa: 

    *Evolve Bio-Retinol Gold Mask tarjoushintaan tasan 25 euroa (norm. 34,90€)

  3. *AQUIS hiusturbaani on ollut blogini vakiovieras jo useamman vuoden ajan. Se on ollut korvaamaton hiusten kuivumisen nopeuttaja jo vuodesta 2017, jolloin löysin sen I love me -messuilta käyttööni. Luonnonkosmetiikkapäivien huipputarjouksissa on saatavilla ihana roosa turbaani vain 29 eurolla, kun tuotteen normaalihinta on 39 euroa. 

    Blogista lisää kokemuksia löydät:


    Tutustu ja tilaa:

    *AQUIS hiusturbaani roosa tarjouksessa torstain ajan 29 euroa

  4. *ZUII Brow Definer kulmakynä on yksinkertaisesti paras, mitä luonnonkosmetiikalta voi toivoa! Levittyy sulavasti, pysyy paikoillaan ja näyttää luonnolliselta. Sävyvaihtoehtoja on kaksi: lämpimämpi ruskea Coco ja kylmemmän sävyinen Taupe, jota itse käytän. Kulmakynä löytyy tarkemmasta esittelystä esimerkiksi tästä postauksesta:


    Tutustu ja tilaa:

    *ZUII Brow Definer kulmakynä torstain ajan vain 14 euroa

    Huom! Tämän kanssa kannattaa olla nopea, sillä aiempina vuosina tarjouserä on myyty loppuun jo heti aamusta ensimmäisten tuntien aikana. 



Perjantain parhaat poiminnat


  1. *Laponie All-Around Balm on paras monitoimibalmi kautta aikojen ja vieläpä kotimainen sellainen! Tämä tuoksuton ja vegaaninen yleisvoide taipuu moneen ja tulee varsinkin talvella tarpeeseen. Itse käytän tätä vuoden ympäri erityisesti huulivoiteena, sillä rakastan sen pehmeää ja silkkistä koostumusta. Balmi on mainio myös kynsinauhoille, pienille näppylöille tai naarmuille sekä koppuraisille kyynärpäille ja jaloille. Arganöljyä hyödyntävä voide menee myös koko kasvoilla vaikka yöksi jätettävänä naamiona!

    Lue lisää blogista:

    Laponie All-around Balm - paras monitoimibalmi kautta aikojen

    Tutustu ja tilaa:

    *Laponie All-Around Balm perjantain ajan vain 15 euroa

  2. *BYBI Bakuchiol Booster on niitä tuotteita, jotka tekevät ihmeitä jo yhdessä yössä! Supersuosioon nousseen öljypohjaisen seerumin huipputeho perustuu bakuchioliin, joka tunnetaan luonnollisena vaihtoehtona A-vitamiinille eli retinolille. Bakuchiol on iholle lempeä, mutta lupaa huikeita tuloksia, jotka itsekin olen omalla ihollani todistanut. Jos siis kärsit väsähtäneestä ihosta ja etsit tuotetta, jolla tavoitella nuorekkaampaa ja sileämpää ihoa, tähän todellakin kannattaa satsata 13 euroa näillä tarjouspäivillä!

    Tutustu ja tilaa:

    *BYBI Bakuchion Booster 13 euroa vain perjantain ajan!

  3. BRUNS -tuotesarjan *Spicy Jasmine Shampoo ja hoitoaine lunastivat viime vuonna odotukseni suuremmin kuin uskalsin toivoakaan. Mainetta niittänyt sarja on kampaamo-alan ammattilaisten kehittämä ja valmistettu täysin luonnollisista ja tarkoin valituista raaka-aineista. Tämä sarja on sinulle, joka vaadit hiustenhoitotuotteiltasi laatua ja olet aiemmin luottanut vain kampaamosarjojen tuotteisiin. Tämä vakuutti minut ja haastavan hiuslaatuni täysin!

    Tuotteista lisää blogissa: 

    BRUNS Products - supersuosioon noussut luonnollinen ja käsinvalmistettu hiustenhoitosarja

    Tutustu ja tilaa:

    *Nr02 Spicy Jasmine shampoo 330ml ja *Nr02 Spicy Jasmine hoitoaine tarjous 26 euroa 

  4. *ZUII Organic Lip & Cheek Créme on voidemainen poskipuna ja huulipuna samassa timanttisessa pakkauksessa! Tämä on yksi niistä harvoista voidemaisista poskipunista, joihin luotan pysyvyydessä täysin. Myös huulilla nämä ovat kiitettävän kestäviä ja pysyvät läpi ruokailunkin lähes moitteettomana! Näistäkin olen intoillut blogissa vuosien varrella moneen otteeseen ja edelleen pitäydyn kannassani: erityisen toimiva tuote ja vieläpä todella hoitava ja vegaaninen.

    Tutustu ja tilaa:

    *ZUII Organic Lip & Cheek Créme perjantain ajan 24 euroa



Lauantain parhaat löydöt


  1. *Flow Cosmetics Ruusuvesi on vuosien varrella klassikon aseman saavuttanut kotimainen luomu ruusuvesi, joka tekee hyvää kaikille ihotyypeille. Omiaan se on etenkin kuivalle ja herkälle iholle sekä couperosasta, aknesta tai punoituksesta kärsivälle. Ruusun eteerisen öljyn tuoksu hellii käytössä myös mieltä, sillä se tunnetaan rakkauden ja onnen tunteita lisäävistä vaikutuksistaan sekä stressaantuneen mielen rentouttajana!

    Tutustu ja tilaa:

    *Flow Cosmetics Ruusuvesi lauantain ajan 18 euroa

  2. *NUI meikkivoide on parempaa, mitä luonnonkosmetiikan meikkivoiteelta uskaltaisi koskaan toivoakaan. Tutustuin tähän ensi kertaa vuonna 2017, jolloin listasin sen jo vuoden parhaaksi meikkivoiteeksi. Nestemäisistä meikkivoiteista tämä on edelleen itselleni parasta laatua, sillä siinä on tarpeeksi peittävyyttä ja se kestää iholla kauniina aamusta iltaan. Miedon vaniljainen tuoksu kruunaa täydellisen koostumuksen!

    Tutustu ja tilaa:

    *NUI meikkivoide huippuhintaan vain lauantain ajan 36 euroa (norm. 48,90€)

  3. *FAMO:n suloiset pöllöt ovat saavuttaneet monen listalla palashampoiden ykköspaikan - niin myös minulla. Muutama päivä sitten toin esille sarjan uutuuden, *Sydänkäpy hoitoainepalan, joka on nyt saatavilla Luonnonkosmetiikkapäivillä aikamoiseen tutustumishintaan. Jos siis etsit toimivaa palashampoota ja hoitoainepalaa, uskallan 99% varmuudella luvata, että nämä eivät tuota pettymystä, vaikka aiemmat palashampookokeilut olisivat sen tehneet. Lisää uudesta hoitoainepalasta voit lukea tästä postauksesta.

    Tutustu ja tilaa:


    Palat ovat vegaanisia!



Sunnuntain suosikkituotteet


  1. *Evolve Sunless Glow on asteittain päivettävä vartalovoide, joka hoitaa tehtävänsä kiitettävästi ja on vieläpä mukavan edullinen! Vinkkasin tuotteesta blogissa ensi kertaa jo vuonna 2017, ja vaikka sittemmin olen käyttänyt muitakin itseruskettavia, tämä on tuote, johon yhä palaan aina välillä. Se antaa todella luonnollisen päivetyksen päivä kerrallaan eikä yllätä huomiota herättävän oranssilla lopputuloksella. Koostumus sisältää muun muassa luomu papaijaa, Aloeta ja sheavoita. Toimii myös talviaikaan vartalovoiteena!

    Tutustu ja tilaa:


  2. *Flow Cosmetics Detox Oil kuivaöljyseerumi on edelleen yksi parhaista kasvoöljyistä, jota olen koskaan kokeillut! Tuote on omiaan varsinkin sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle, joka kärsii epäpuhtauksista. Tämä kotimainen hittituote onkin pelastanut ihoni useasti juuri epäpuhtauskausina ja siksi suosittelen sitä yhä edelleen!

    Lue lisää blogista:


    Tutustu ja tilaa:


  3. *Antipodes Rejoice Light Facial Cream on täydellinen kasvovoide pintakuivalle sekaiholle, joka kärsii stressistä tai väsähtäneestä ilmeestä. Voiteessa on varsin ainutlaatuinen keveän kermainen koostumus, mutta Light-nimestään huolimatta se ei ole ohutta litkua, vaan ottaa hyvin huomioon sekä ihon rasvoittuvat alueet että pintakuivuudesta kiristelevät kohdat. Uusiseelantilainen Antipodes on muutenkin sarjana huippuluokkaa, sillä se yhdistää tuotteissaan tieteen ja luonnon vaikuttavimmat raaka-aineet. Voide sopii myös herkkäihoiselle. 

    Blogissa esittelin sarjan ensi kertaa jo vuonna 2018:

    Antipodes - tieteellisesti tutkittua luonnonkosmetiikkaa

    Tutustu ja tilaa:

    *Antipodes Rejoice Light Facial Cream sunnuntaina vain 30 eurolla

    PS. Tänään tarjouksessa myös monien toivoma *luonnollinen botox!

Luonnonkosmetiikkapäivät ovat käynnissä keskiviikosta 17.2. sunnuntaihin 21.2. saakka.

Kuvaston löydät täältä ja luonnonkosmetiikan paratiisi avautuu täällä.


Oliko joukossa tuttuja tuotteita tai sellaisia, joita haluaisit itse kokeilla?











Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!