KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - FAMO 

Mainoslinkit merkitty* 

Hiukset. Asia, josta olen elämäni aikana kokenut ärsytystä ja turhautumista lukuisia kertoja, mutta myös paljon ilon, ihastuksen ja onnen tunteita. Vaikka olen läpi elämän suhtautunut ulkonäkööni välillä jopa surullisen vähättelevästi ja joutunut työstämään repaleista itsetuntoani oppiakseni pitämään siitä, miltä näytän, hiuksistani olen aina pitänyt. Pitkät ja paksut hiukset ovat olleet ikään kuin tavaramerkkini ja tehneet minusta minut. 


Pysyttelin pitkään etäällä kaikenlaisista shampoopaloista ja luonnollisista hiustuotteista, vaikka luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa jo käytinkin. Suurin syy oli se, etten luottanut luonnollisiin hiustenhoitotuotteisiin. En uskonut niiden kykyyn pitää haastavaa hiuslaatua kuosissa. Törmäsin monesti tavallisissa shampoissa ja hoitoaineissakin siihen, etteivät niiden hoitotehot riittäneet, joten en uskonut koskaan voivani käyttää luonnonkosmetiikkaa hiustenhoidossa. Miten luonnonmukaiset hiustuotteet - varsinkaan palamuodossa olevat - voisivat ikinä yltää sille ylimmälle tasolle, johon olin hiustuotteissa tottunut satsaamaan? Se ei kertakaikkiaan tuntunut mahdolliselta.


Kotimaiset shampoo- ja hoitoainepalat Famolta


Tuli kuitenkin se kaunis päivä, kun tutustuin Famoon. Epäluuloisena tottakai, koska en oikeasti uskonut minkään palashampoon pystyvän päihittämään niitä tuotteita, joihin hiustenhoidossa luotin. Pitkät hiukseni ovat luonnostaan taipuisat ja jopa hieman kuivat ja karheat, joten tarvitsen tuotteilta paitsi silottavaa ja kosteuttavaa vaikutusta, myös kuohkeutta. En todellakaan halunnut luopua hiusten ilmavuudesta sen kustannuksella, että pörröisyys saataisiin hallintaan ja tilalla olisi niin sanottu lättätukka.

Te, jotka olette seuranneet blogiani pidempään, tiedätte, että tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun Famo saa minulta osakseen ansaittua hehkutusta. Jo vuonna 2019 kerroin, että Famo on kaikkein toimivin palashampoo, mitä olen koskaan kokeillut. Viime kesänä kerroin myös uutuus Töyhtöhyypiö shampoopalasta, joka vahvistaa hiuksia ja tuo silkkistä pehmeyttä. Otsikko oli varsin vaatimaton: Paras palashampoo kautta aikojenMutta mitäpä sitä turhaan jarruttelemaan ylistyssanojen kanssa, kun paras osuu kohdalle. 
Olen käyttänyt Famon shampoopaloja lähes puolitoista vuotta. En yhtäjaksoisesti, mutta säännöllisesti. Pöllöillä on pysyvä paikka kylpyhuoneessa eikä minun tarvitse pelätä sitä, että niillä hiukset pestyäni lopputulos olisi mitenkään tavanomaisesta poikkeava. Pala vaahtoaa pesun aikana kuin perinteinen shampoo ja hiukset ovat yhtä ilmavat, kiiltävät ja pehmeät kuin tavallisellakin shampoolla pestäessä. Poissa ovat epäluulot tahmeasta ja raskaasta hiuspehkosta, jonka läpi hiusharja ei kulje hiusten ollessa märät. 


Famo Sydänkäpy - uusi hoitoainepala parhaan palashampoon rinnalle


Nyt kotimaisten palashampoiden pioneerinä tunnettu Famo on lanseerannut ihka uuden hoitoainepalan, joka kantaa niinkin suloista nimeä kuin Sydänkäpy. Kuten Famon pöllö-shampoopalat, myös sydämen muotoinen Sydänkäpy valmistetaan rakkaudella Keravalla. 

Sydänkäpy hoitoaine on erityisen tehokas hoitamaan kuivia ja vaurioituneita hiuksia kuitenkaan latistamatta niitä. Yksi mainitsemisen arvoisista raaka-aineista on sarviapilan siemenistä saatu uutos, joka pursuaa Omega-3 ja Omega-6-rasvahappoja. Lisäksi amaranttiöljy tekee hyvää päänahan kutinalle ja voi myös auttaa psoriaksen ja ekseeman hoidossa. Biohajoava pala on vegaaninen ja soveltuu myös curly girl -metodiin. Tuoksu on virkistävän erilainen: mausteisuutta tuo rosmariini, mutta itse erotan tuoksussa myös kaakaovoin ja kahvin vivahteen. 

*Sydänkäpy hoitoainepala on yhtä riittoisa ja laadukas kuin muutkin Famo-shampoopalat. Se kuluu käytössä hyvin hitaasti, sillä riittää, kun hoitoainepalaa sivelee kevyesti latvoihin tai hieroo käsien kautta hiuksiin. Palan tuoma kiilto hämmästyttää jo ensimmäisellä kerralla! Hoitoainepala tuo kauniisti esiin hiuksieni luonnollisen taipuisuuden, sillä hiusten kuivuttua ne ovat sileät, mutta loivilla kiharoilla. Ja ykkösjuttu on ehdottomasti se, ettei tahmaisuudesta ole tietoakaan, vaan hiukset ovat kuohkeat!

Pala toimitetaan kätevässä kangaspussissa, jossa voi hyvin säilyttää myös Famon shampoopaloja. Pussissa palat on myös helppo kuljettaa mukana! 

Kaikki Famo-jälleenmyyjät löydät Famon nettisivuilta. Verkkokaupoista Famoa saa mm. *House of Organicilta, josta uusi Sydänkäpy hoitoainepalakin jo löytyy. 


Onko siellä muita Famo-faneja ruudun toisella puolella? Oletko jo kokeillut hoitoainepalaa?


1 kommentti:

  1. Onpa kyllä ehkä söpöintä hoitoainetta mitä tiedän ja vitsit mikä nimikin.
    Sydämellistä viikonloppua sulle Mia <3

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!