KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AQUIS


Joinain hetkinä sitä saattaa pysähtyä miettimään jotain tiettyä ihmistä tai kohtaamista, jota ilman elämä olisi kovin toisenlaista. Minä mietin tätä viimeksi toissapäivänä, kun pesin hiukset. Sillä kertaa pohdintani ulottui kuitenkin pidemmälle kuin ihmisiin ja kohtaamisiin. Kietoessani turbaania päähäni mietin nimittäin sitä, miten helpolta ja stressittömältä hiustenpesu on tuntunut viimeiset kolme vuotta - ja millaista se olisi ilman AQUIS-hiusturbaania
AQUIS hiusturbaani kuivaa hiukset nopeammin


Syksyllä 2017 ollessani I love me -messujen yksi virallisista yhteistyöbloggaajista, sain kutsun AQUISin osastolle. Vaikka meninkin iloisella asenteella tapaamiseen, olivat odotukseni lähes olemattomat. Maahantuoja Minna oli oikein mukava ja lämminhenkinen, mutta kerroin hänelle suoraan, että hiukseni ovat todella vaativaa sorttia. Yleensä niihin ei toimi se, mikä toimii muihin hiuksiin, enkä koe voivani luvata yhteistyöpostausta, ennen kuin olen itse päässyt tutustumaan tuotteeseen kunnolla ja katsonut, toisiko turbaani mitään lisäarvoa arkeeni ja muuttaisiko se mitään. 

Ja muuttihan se! Se muutti niin paljon, etten ole kolmeen vuoteen esitellyt yhtäkään muuta hiusturbaania blogissani. En, vaikka olenkin saanut useampia ehdotuksia ja tarjouksia vastaavista markkinoilla olevista tuotteista. Jokaiseen olen kuitenkin ystävällisesti ja kohteliaasti todennut, etten usko minkään muun turbaanin voivan päihittää AQUISia - enkä uskokaan. Olen edelleen sitä mieltä, että tässä on markkinoiden paras hiusturbaani ja sille on syynsä. 
Miksi pidän AQUIS hiusturbaania parhaana vaihtoehtona?


AQUIS on yli 20 vuoden kokemuksellaan alansa pioneeri, edelläkävijä. AQUIS oli siis ensimmäinen, joka toi markkinoille hiukset nopeasti kuivattavan turbaaninsa. Sen, joka on jotain aivan muuta kuin perinteinen froteesta tai muusta kivan pehmeästä kankaasti valmistettu turbaani. 

AQUIS-hiusturbaanin suosio perustuu siihen, että se oikeasti kuivattaa hiukset nopeammin. Se lyhentää niin merkittävästi niiden kuivumisaikaa, että jopa minä paksuilla ja pitkillä hiuksillani huomasin sen jo aikoinaan ensimmäisellä kokeilulla (postaus täällä) ja olin aivan ällikällä lyöty. Se on edelleen syynä siihen, miksi en suostu omaa turbaaniani vaihtamaan mihinkään muuhun. 

Huippunopeaa kuivumisaikaa on kiittäminen AQUISin käyttämän Aquitex-materiaalin, jonka kudontatekniikka on patentoitu: se imee hiuksista kosteutta jopa 5 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvillafrotee. Sen lisäksi materiaali on vielä ihanan keveä, eikä lainkaan yhtä paksu ja painava kuin tavallinen frotee, vaikka yllä olevassa kuvassa joulunpunainen Ruby-turbaani saattaa tavallista pyyhekangasta muistuttaakin. Käsissä eron kuitenkin tuntee - ja päässä!

Itse omistan AQUIS-hiusturbaanin niin valkoisena, harmaana ja vaaleanpunaisena. Oikeasti turbaania ei tarvitse kuin yhden, koska se kestää käytössä vuosikausia. Se on sitten toinen juttu, jos innostuu vuosien saatossa hankkimaan useita eri värejä, kuten itselleni nähtävästi on käynyt. 

Viimeisimpänä olenkin innostunut uusimmasta kauniin punaisesta silkkimäisestä turbaanista, Ruby Charmeusesta, joka on AQUIS x POOSH yhteistyön innoittamana syntynyt versio. Sen sisäpuoli on Aquitex-materiaalia eli pyyhemäistä ja ulkokuori silkkimäinen - joskaan ei aitoa silkkiä, vaikka ylelliseltä näyttääkin. Turbaanin voi siis normaalisti pestä 40 asteessa pesukoneessa. Sitä voi käyttää hiuksissa myös toisinpäin eli kietoa hiukset silkkisen vuoren sisään, jolloin hiukset ovat yön yli suojassa puuvillaisen tyynyliinan hankaukselta. 


AQUIS-hiusturbaani on tehnyt arjesta niin paljon helpompaa hiustenpesun suhteen. Sinänsä itse hiustenpesu ei ole stressaavaa, mutta ennen olin aina turhautunut siihen aikaan, mikä hiusten kuivaamiseen kului. En käyttänyt fööniä, koska en jaksanut sitä rumbaa. Suosin aina ilmakuivausta, mutta siihen kului tunteja. Saatoin iltaisin joutua painamaan puolikostean pään tyynyyn, jos en ollut pessyt hiuksia tarpeeksi aikaisin illalla. Silloin saatoin herätä aamulla märällä tyynyllä ja tottakai hiuksetkin olivat silloin vielä kosteat ja sojottivat miten sattuu - ei kiva.

Vaan poissa ovat ne ajat! Nykyään saatan pestä hiukset vasta tunti ennen nukkumaanmenoa - tai joskus jopa kesken päivän, sillä tiedän, että niiden kuivumiseen ei kulu ikuisuutta. Kiepautan AQUIS-hiusturbaanin jokaikisen hiustenpesun jälkeen hiusten ympärille ja annan sen olla päässä 5-10 minuuttia. Joskus saatan laittaa iltaisin naamion sillä aikaa kasvoille, koska turbaani kiinnitetään helposti napilla ja se pysyy eikä vahingossakaan valahda sohvallakaan maatessa. Muutaman minuutin jälkeen hiukset ovat jo huomattavasti kuivemmat. Illalla saan painaa pään tyynyyn kiiltävillä ja kuivilla hiuksilla (tyynynkin pysyessä kuivana).


AQUIS hiusturbaani joululahjaksi? Hyödynnä alennuskoodi!


Kesäkampanjan aikaan sain runsaasti palautetta siitä, että moni teistä oli tarttunut tarjoukseen ja hankkinut vihdoin itselleen oman AQUIS hiusturbaanin edullisempaan hintaan alennuskoodia käyttäen. Koska teitä lukijoita on tullut puolen vuoden aikana taas blogin pariin lisää (mikä on ihanaa!), päätin AQUISin kanssa yhteistyössä ilahduttaa teitä pitkästä aikaa alennuskoodilla, joka koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita - myös joulunpunaisia uutuuksia! 

Koodilla RUBY2020 saat siis 20% alennuksen AQUIS-tuotteista, myös uudesta joulunpunaisesta Rubysta sekä silkkimäisestä Ruby Charmeusesta, joka minulla on päässäni postauksen kuvissa. Sanomattakin siis selvää, että tuossa on aivan ihana lahjaidea jouluksi kelle tahansa, joka pesee hiuksia ja haluaa säästää hiuksia joko föönin aiheuttamalta rasitukselta tai kuivauttaa hiukset ilmakuivauksella nopeammin. Tämä turbaani ei ole mitenkään verrattavissa muihin markkinoilla oleviin kaimoihin ja sisaruksiinsa, joten jos et ole AQUISia vielä kokeillut, lämpimästi suosittelen tarttumaan tarjoukseen ja samalla tukemaan suomalaista yrittäjyyttä, tässä tapauksessa siis tuotteen maahantuojaa. 

Alennuskoodin jälkeen perinteiselle turbaanille jää hintaa hieman yli 30 euroa. Alennuskoodi on voimassa joulukuun 2020 loppuun saakka ja en hyödy sen käytöstä. Koko AQUIS-valikoimaan pääset tutustumaan täällä.


Joko AQUIS on sinulle tuttu?
5 kommenttia:

 1. Pakko saada tämä uutuus!!

  VastaaPoista
 2. Äh, tämähän kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Ja tuo uutuussävykin on niin kaunis, voi että :) Tämä täytyy kyllä hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kuulostakin - ja silti on totta! :D Itsekin tykästyin tosi paljon tuohon joulunpunaiseen uutuuteen <3

   Poista
 3. Ehdottomasti lähtee itselläni hiusturbaani kokeiluun. Tuo kuivuminen kun jostain syystä itselläni tuntuu kestävän todella kauan. Ehkäpä tämmöisestä saisi siihen siis apua, lämpötuotteita kuten kuivaajaa kun en mielelläni käytä.

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!