KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - OSLO SKIN LAB 


Moni asia elämässä on väistämätöntä. Yksi niistä on ikääntyminen ja sen mukanaan tuomat muutokset. Ulkoisista seikoista moni mainitsee ensimmäisenä juonteet ja rypyt sekä ihon veltostumisen. Yhtäkkiä iho ei olekaan enää yhtä kimmoisa kuin muutama vuosi sitten ja aletaan puhua kasvojen valahtamisesta. Alamäki alkaa - vai alkaako?Vaikka iän mukanaan tuoma viisaus on pelkästään positiivista eikä vanhentumisessakaan mitään vikaa ole, peilin edessä voi joskus iskeä pieni epätoivo, kun huomaa muutoksia kasvoissaan. Onko mitään keinoa ylläpitää nuorekkuutta tai saada lisää kimmoisuutta iholle muuten kuin marssimalla kauneusklinikalle? Mitä jos kauneusoperaatioita haluaa välttää viimeiseen asti ja kokeilla muita tapoja?

Kollageenin nauttiminen sisäisesti ryhdistää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta


Kollageenin vaikutuksista ihonhoidossa puhutaan paljon. Tänä päivänä aihe on pinnalla entistä enemmän. Yhä useampi sisäisesti kollageenia nauttiva huomaa kollageenilisän tuomia positiivisia vaikutuksia, ei pelkästään ihossaan, vaan myös kynsissä ja hiuksissa. 

Vaikka nykypäivänä pyrin olemaan sinut itseni kanssa ja hyväksymään sen, miltä näytän näppylät ja selluliitin mukaan lukien, valehtelisin, jos väittäisin, etten koskaan ajattele ikääntymistä. Varsinkin, kun ensi viikolla täytän taas vuosia ja 35 ikävuoden raja lähenee. Huomaan kyllä, että näytän erilaiselta kuin 25-vuotiaana - tietenkin näytän ja se on ok! Silti kuitenkin haluaisin pitää ihoni mahdollisimman hehkuvana ja hyväkuntoisena. Siihen on auttanut toki tunnollinen ihonhoito, mutta myös jokin muu, jolle on pakko antaa kunniaa: Oslo Skin Labin sisäisesti nautittava The Solution -kollageenilisä
Oslo Skin Lab The Solution kollageenivalmiste - mitä eroa olen huomannut kahden vuoden aikana?


Tutustuin Oslo Skin Lab The Solution -kollageenilisään ensi kertaa vuonna 2017. Tuolloin käytin sitä aktiivisesti muutamia kuukausia, kunnes sen käyttö jäi. Tässä kohtaa päästäänkin siihen elämän kliseeseen, että "joidenkin asioiden arvon ymmärtää vasta, kun ne ovat poissa". Etenkin korona-aikaan lause on osoittautunut varsin paikkaansapitäväksi, mutta se on totta myös kollageenin kohdalla. Vaikka kollageenin yltiöpäinen hehkuttaminen siellä sun täällä voi kuulostaa pelkältä mainospuheelta, sitä se ei todella ole. Kollageenilisällä nimittäin on vaikutusta. Sillä on oikeasti vaikutusta. 

Tehtyjen kaksoissokkotutkimusten mukaan, Oslo Skin Labin valmisteessa käytetyn Verisol-kollageenin ensimmäiset vaikutukset voi huomata ihossa noin neljän viikon jälkeen, jolloin ihon kimmoisuus on tutkimustulosten mukaan lisääntynyt valmistetta käyttävillä henkilöillä jopa 15%. Kaksoissokkotutkimukset ovat siitä luotettavia, että niissä koehenkilöiden lisäksi myös testin tutkimushenkilökunta on autuaan tietämätön siitä, kuka todellisuudessa saa vaikuttavaa ainetta ja kuka lumevalmistetta. Näissä ei myöskään tulokset ole itsearviointeja, vaan puhtaasti mitattuja tuloksia. 

Kun aloitin Oslo Skin Labin kollageenin käytön uudelleen keväällä 2019, huomasin itsekin ensimmäisenä vaikutuksena ihon kimmoisuuden lisääntymisen ja kynsien vahvistumisen. Juuri kasvojen ryhdistyminen on vaikutus, jonka moni ajan saatossa huomaa. Iho alkaa näyttää ja tuntua viikkojen kuluessa yhä napakammalta ja joustavammalta. Tulokset ovat toki aina yksilöllisiä, ja joskus niitä on jopa vaikea havaita itse, sillä omaan peilikuvaan tottuu. 

Yhdestä asiasta olen kuitenkin varma: kollageenilisää käyttäessä ikääntymisen merkit ovat paljon lempeämpiä. Itselläni osa parin vuoden takaisista juonteiden aluista ja pienistä rypyistä on tässä ajassa kadonnut tyystin. Toisinaan koen jopa näyttäväni nuoremmalta kuin pari vuotta sitten, jos en katso peiliin huonosti nukutun jälkeen. Siksi koen kollageenilisän erinomaisena keinona taistella ikääntymisen merkkejä vastaan.
Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine ja koossa pitävä liima


Tiedän, että ruudun toisella puolella on hyvin eri ikäisiä lukijoita. Yhteistä meille kaikille on kuitenkin se, että meitä pitää koossa sama liima, jota kollageeniksi kutsutaan. Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine ja muodostaa jopa 70% ihon kokonaismassasta. Sen tuotantoon ei juurikaan vaikuta se, miten elämänsä on elänyt tai mitä syönyt (ellei luuliemi kuulu lempiruokiin). Kehon oma kollageenituotanto alkaa hidastua 25-vuotiaana ja halusi tai ei, lopahtaa noin 40-vuotiaana. Ihon veltostumisen lisäksi vaikutukset näkyvät myös esimerkiksi hampaissa, luustossa, nivelissä, kynsissä ja hiuksissa, sillä kollageeni on proteiini, jota on elimistössä lähes kaikkialla. 

Olisi helppoa, jos kollageenin voisi poimia ruuasta ja omilla elintavoillaan vaikuttaa kollageenin tuotantoon. Proteiinipitoisesta ruuasta saa toki kollageenia, mutta ongelmaksi muodostuu se, että iho pystyy hyödyntämään vain hydrolysoitua kollageenia eli peptideiksi pilkotussa muodossa. Tämän vuoksi proteiinipitoisen ruuan syöminen ei tasoita ryppyjä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että esimerkiksi Oslo Skin Labin The Solution -valmisteessa käytetty Verisol-kollageeni on nimenomaan pilkottu peptideiksi, joten se pystyy imeytymään elimistöön ja siksi tutkimuksetkin puhuvat sen toimivuuden puolesta. 
Kenelle kollageenivalmiste sopii?


Kollageenilisä sopii kaikille, oli sitten 25-vuotias, 65-vuotias tai jotain siltä väliltä. Kaksoissokkotutkimuksiin osallistuneet ovat pääasiassa olleet 35-55-vuotiaita tai 45-65-vuotiaita. 8 viikon testijakson jälkeen havaittiin selkeä ero lumevalmistetta ja kollageenia sisäisesti nauttineiden välillä. Kollageenia tietämättään nauttineiden iho oli testijakson lopussa merkittävästi kimmoisampi. Lisäksi silmänympärysalueen juonteet pehmenivät näkyvästi.

Moni kokee ihon myös tuntuvan kosteutetummalta. Itse olen huomannut saman vartalon ihon kautta: ennen en olisi voinut kuvitellakaan jättäväni kehon rasvaamista väliin suihkun jälkeen, mutta niin vaan nykyään pystyn sen tekemään ilman, että iho alkaa kutista kuivuuttaan. Toki silti mielelläni rasvailen ihoa iltaisin, mutta on kiva, kun sen väliin jättäminen ei aiheuta välitöntä kutinaa ja epämukavuuden tunteita.
Kollageenilisä on helppo ottaa osaksi arkea. Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmiste sisältää 30 yksittäispakattua pussia. Tämän on tarkoitus riittää yhdeksi kuukaudeksi, mikä tarkoittaa sitä, että yksi pussillinen käytetään päivittäin. Itse sekoitan valkoisen jauheen luomu appelsiinimehun sekaan joka aamu. Olen kokenut sen parhaimmaksi vaihtoehdoksi, sillä appelsiinimehun seassa en erota minkäänlaista outoa vivahdetta. Jauhetta tosin kuvaillaan muutenkin täysin mauttomaksi. Pussin sisällön voi sekoittaa myös teen, kahvin, puuron tai smoothien sekaan - mikä itselle tuntuukaan parhaimmalta vaihtoehdolta.  

Huomion arvoista valmisteessa on myös se, että se sisältää ainoastaan yhden aineosan: tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia, joka saadaan terveen nautaeläimen nahasta karjateollisuuden sivutuotteena. Jauheessa ei siis ole lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja, ainoastaan kollageenia.


Alennuskoodi: Hyödynnä -60% etu ja kokeile The Solution -kollageenivalmistetta


Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä nauttimaan kollageenin hyvistä vaikutuksista ja kokeilla Oslo Skin Labin valmistetta jopa -60% normaalihinnasta. Jäsenenä saat myös jatkossa pakkaukset -30% normaalihinnasta. Itse olen kokenut juuri tämän valmisteen markkinoiden parhaimmaksi kokeiltuani aiemmin useampaa eri kollageenituotetta. Siksi suosittelen juuri Oslo Skin Labia.

Koodilla BEAUTY60 saat huikeat -60% ensimmäisestä pakkauksesta täällä.

Uusi pakkaus lähetetään joka 4. viikko eikä sitoutumis- tai irtisanomisaikaa ole. Eli vaikka alkaa tilaajaksi, tilauksen voi lopettaa milloin tahansa, jos siltä tuntuu. Pakkauksella on myös täysi 14 päivän palautusoikeus. Tätä tuotetta voi siis kokeilla täysin luottavaisin mielin ja toivon mukaan jäädä nauttimaan sen vaikutuksista pidemmäksi aikaa, kuten itse olen tehnyt. Enää en voisi kuvitellakaan luopuvani kollageenilisästä!


Oletko sinä käyttänyt kollageenilisää ihonhoidon tukena?

4 kommenttia:

 1. Tätä samaa Verisol-kollageeniä löytyy myös muilta valmistajilta biotiini lisissä, kun osaa etsiä. HUOMATTAVASTI halvemmalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti löytyy, mutta vaikka löytäisi edullisemmat kapselit tai tabletit, joissa olisi mukana on juuri tuota Verisol-kollageenia ja ehkä biotiiniakin hiusten ja kynsien hyväksi, samalla mukana tulee myös erilaiset lisäaineet, pakkuuntumisenestoaineet, emulgointiaineet... jne. Itse en niitä turhuuksia kroppaani halua, joten jos on mahdollisuus käyttää valmistetta, jossa on vain ja ainoastaan "itse asiaa" eli juuri tuota Verisol-kollageenia eikä mitään muuta, valitsen ehdottomasti sen :)

   Poista
  2. Aaa, hyvä pointti, katsoin purnukkani ja kyllähän siinä jotain lisää oli. No aion syödä kuitenkin, ei ne mitään myrkkyjä ole, ihan elintarvikkeisiin hyväksyttyjä. Elintarvikkeisiin ja lannotteisiin ;D..muahhahhaa. Skin Lab on melko tyyris, johtunee varmaan kun mainostavat aika paljon sinänsä halpaa kamaa. Mutta jokainen valitkoon pussinsa paksuuden mukaan :).

   Poista
  3. Totta, kaikki on suhteellista! Jos miettii, että paketti toimitetaan joka kuukausi kotiin postiluukusta ja sisältää pelkästään puhdasta kollageenia, ei jäsenien jatkuva -30% hintakaan minusta ole paha :) Lisäsin nyt tuohon tekstiin sen, että paketin saa jatkossa -30%, myös tuon ensimmäisen -60% lähetyksen jälkeen. Sitten on toki myös se seikka, että noissa tableteissa tai kapseleissa on varmasti vähemmän tuota kollageenia (mikä tietysti vaikuttaa tehoon), koska tuo jauheen määrä ei millään mahdu pressattuna yhden kapselin sisälle :D Plus jos ottaa huomioon sen, mitä kaikkea muuta kapselit sisältää.

   Eli sanoisin, että tuo kollageenilisä on aika hyvä sijoitus, jos saa kotiinkuljetettuna joka kuukausi ns. ehtaa tavaraa, joka ei sisällä mitään ylimääräistä, ja tuotteessa sen verran kollageenia, että varmasti näkyy vaikutukset ihossa, kun jaksaa käyttää säntillisesti ja odottaa tuloksia :) Varsinkin, jos on miettinyt joitain hinnakkaampia hoitoja juonteiden ja ryppyjen lieventämiseen, niin siinä mielessä tuo satsaus puhtaaseen kollageenilisään kyllä maksaa itsensä ajan saatossa moninkertaisesti takaisin!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!