KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NOVEXPERT 


Postaus sis. *mainoslinkkejä 

Hyaluronihappo on raaka-aine, jonka moni kelpuuttaa ihonhoitotuotteisiinsa mielellään - niin myös minä. Hyaluronihappo on listani kärkipäässä siksi, että se on yksi niistä aineosista, joka ei useinkaan vaadi viikkokausien armotonta odotusaikaa näyttääkseen tehonsa. Se ryhtyy tuumasta toimeen heti ja parhaimmillaan yllättää jo seuraavana aamuna huomattavasti sileämmällä iholla, jossa pintajuonteet ovat tasoittuneet. Mutta mihin sen teho perustuu? Miksi hyaluronihappo tekee niin hyvää iholle?


Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja täyteläistää ihoa


Yhtä lailla kuten kollageenin tuotanto, myös ihon hyaluronihappopitoisuus hiipuu ihossa ikääntymisen myötä, minkä seurauksena ihon oma kyky sitoa kosteutta heikkenee. Tämä puolestaan aiheuttaa sen, että iho kuivuu herkemmin, menettää täyteläisyyttään ja sille alkaa ilmaantua juonteita ja ryppyjä. Hyaluronihappoa sisältävävät tuotteet paikkaavat luontaisen tuotannon hiipumisen aiheuttamaa kosteusvajetta, mutta jos tuloksien haluaa pysyvän, tulee sitä sisältäviä tuotteita käyttää säännöllisesti. Tankki ei tunnetusti pysy täytenä ikuisesti. 

Ihonhoidossa hyaluronihappo on kuitenkin se supersankari, jonka kyky sitoa kosteutta on vertaansa vailla. Se pystyy sitomaan kosteutta itseensä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran, mistä syntyy sen ihoa täyteläistävä vaikutus. Kun tämän sisäistää, ei enää ihmettele hyaluronihapon suosiota. Se todellakin on superkosteuttaja, joka tuo ihoon juuri sitä pehmeyttä, kiinteyttä ja täyteläisyyttä, mitä iho alkaa ikääntymisen myötä kaipaamaan.


Hyaluronihappo sopii kaikille ihotyypeille rasvaisesta kuivaan


Huolimatta maineestaan ihon täyteläistäjänä ja ryppyjen silottajana, on hyaluronihappo hyödyllinen ihan jokaiselle iholle. Se sopii myös rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä hyaluronihappo ei tuki ihohuokosia. Happo-nimestään huolimatta se ei myöskään ole kirjaimellisesti happo, vaan sokerimolekyyli, jota iho sisältää luonnostaan. Hyaluronihappo voitelee niin silmiä kuin niveliäkin. Sen tankkaaminen ihoon on siis pelkästään hyvästä eikä ihonhoitotuotteiden suhteen tarvitse pelätä, että iho saisi liikaa sitä.
Ranskalainen Novexpert ja hyaluronihappoon perustuva tuotelinja


Tieteen ja luonnonkosmetiikan yhdistävä *Novexpert ei suinkaan ole blogissani esillä ensimmäistä kertaa. Alunperin tutustuin tähän 100% luonnolliseen ja vegaaniseen sarjaan jo vuonna 2016, kun se saapui Suomeen. Sittemmin blogissa on nähty huulia täyteläistävä Lip'Up -huulivoide, näppylän yhdessä yössä kadottava Trio-Zinc täsmähoito finneille sekä Trio-Zinc sinkkisuihke, joka yhtä lailla vakuutti jo ensimmäisen pullon myötä. Linkkien takaa löydät blogista tarkemmat postaukset tuotteista, joista jokaista voin suositella yhä edelleen.

Ihon kosteuttamiseen ja täyteläistämiseen perustuvasta hyalurohappo-tuotelinjasta löytyy kuitenkin sarjan tähtituote: *hyaluronihapposeerumi, joka sisältää huikeat 480mg hyaluronihappoa! Määrä on verrattavissa jopa 20 ruiskulliseen hyaluronihappoa, mikä selittää sen nopeasti havaittavat silottavat ja täyteläistävät vaikutukset ihossa. Ei siis ihme, että seerumia myydään jatkuvasti ja sen pariin palataan yhä uudelleen ja uudelleen.
Novexpert Hyaluronic Acid Booster Serum - hyaluronihappoa pursuava seerumi


Hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita on toki markkinoilla paljon. Niin paljon, että valikoima saattaa helposti aiheuttaa valinnanvaikeutta. Hyaluronihapposeerumin kohdalla kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hakee tehoa erityisesti juonteiden ja syvempien ryppyjen silotukseen, on hyvä valita tuote, joka sisältää paitsi määrältään runsaasti hyaluronihappoa, myös useassa eri molekyylikoossa. 

Kuten olen aiemminkin blogissa kirjoittanut, useaa eri hyaluronihapon molekyylikokoa sisältävä tuote antaa moninkertaiset vaikutukset, koska se vaikuttaa useammassa ihon kerroksessa. Mitä pienempi hyaluronihapon molekyylikoko on, sitä syvemmälle se pääsee imeytymään ja vaikuttamaan. Tällöin se täyttää tehokkaammin ihon juonteita ja syvempiäkin uurteita. 

*Novexpert Hyaluronic Acid Booster Serum sisältää paitsi runsaan määrän hyaluronihappoa, myös neljässä eri molekyylikoossa. Siksi se on erinomainen valinta myös ikääntyvälle iholle, koska vaikutus ei ulotu pelkästään ihon pintaan, vaan seerumi pääsee kuljettamaan kosteutta ihon syvempiinkin kerroksiin. Uskallankin suositella tätä seerumia ihan jokaiselle iholle, sillä siitä saa varmasti näkyvän hyödyn irti.
Novexpertin tuotteissa arvostan niiden älyttömän hyvää hinta-laatusuhdetta. Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja tehokasta kosmetiikkaa, joka tuoksuu ja tuntuu iholla hyvältä. *Novexpertin tuotteet täyttävät kaikki nämä kriteerit. Ja koska sarja hyödyntää vahvasti myös uusinta tiedettä, kohoaa se luonnonkosmetiikan kategoriassa heti ylemmälle tasolle muiden perinteisten luonnonkosmetiikkasarjojen joukossa.

Luonnonkosmetiikan sertifioinnin ja tieteeseen nojautuvan tehokkuutensa lisäksi Novexpert on myös täysin säilöntäaineeton ja vegaaninen. INCI-listat ovat iloa silmälle ja tuoksut ihastuttavat lempeydellään, joista tällainen migreeniherkkäkin ilahtuu kovin. En enää tunnu sietävän vahvoja tuoksuja, varsinkaan keinotekoisia sellaisia, kun olen jo vuosia suosinut ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa. Novexpertin hyaluronihappotuotteissa onkin lempeän raikas tuoksu. Sellainen, jota voisi kuvailla pumpulimaisen pehmeäksi. Itse rakastuin siihen täysin! 
Novexpert The Repulp Cream - silottavien voiteiden uusi kuningatar


Koska testaan työni puolesta jatkuvasti erilaisia tuotteita, koen sen harvinaiseksi, että jokin tuote pystyy yllättämään yhtä lailla, mitä *Novexpertin The Repulp Cream teki. Varsinkin, kun vertailupohjaa on kertynyt sadoittain. Tällä päivämäärällä kuitenkin totean, että Novexpertin hyaluronihappovoide on luultavasti luonnonkosmetiikan silottavien voiteiden uusi kuningatar. En muista, että mikään muu voide olisi koskaan tuonut yhtä sileää ja samettista pintaa iholle, mitä The Repulp Cream tekee. Ironista tässä on se, että juuri voiteelta odotin vähiten, enkä ollut sen ihmeemmin innostunut sen kokeilemisesta - toisin kuin vaikkapa seerumin tai naamion kohdalla. 

Voide on oikea samettinen unelma. Se jättää iholle niin sileän pinnan, että on vaikea käsittää voiteen sisällön olevan täysin 100% luonnollinen, ilman minkäänlaisia tukkivia silikoneja tai muuta ylimääräistä. Etenkin tähän aikaan vuodesta myös sen intensiivinen kosteusteho tulee tarpeeseen, kun pakkanen paukkuu ulkosalla. Tässä on voide, joka imeytyy nopeasti ja antaa myös meikille otollisen pohjan. Jos sinulla on väsynyt, veltostunut, stressaantunut tai pintakuiva iho, joka kaipaa kimmoisuutta, pehmeyttä ja elinvoimaa, suosittelen ehdottomasti tarttumaan tähän! Hyvin suurella todennäköisyydellä voide tulee lumoamaan käytössä, kuten minulle on käynyt. Pintakuiva sekaihoni rakastaa tätä, ja iho näyttää niin hyvältä sen levittämisen jälkeen.
Novexpert The Repulp Mask, misellivesi sekä kosteuttava kasvosuihke hyaluronihapolla


*The Repulp -hyaluronihappokasvovoiteen ja hyaluronihapposeerumin lisäksi olen tehnyt tuttavuutta kolmen muun Novexpertin hyaluronihappolinjan tuotteen kanssa. Yksi niistä on ollut *The Repulp Mask, joka toimii ensiapuna esimerkiksi tuulesta, pakkasesta, merivedestä tai stressistä rasittuneelle iholle. Se on paitsi intensiivisesti kosteuttava, myös rauhoittava ja ihoa suojaava. Naamio sisältää kahta eri hyaluronihapon muotoa. Tätä naamiota on paljon hehkutettu bloggaajien osalta, ja huomaan kyllä itsekin sen ihoa mukavasti pehmentävän vaikutuksen. En voi silti mitään, että sarjan voide kiilaa kaikkien edelle ja on seerumin kanssa yhdessä käytettynä varsinainen superduo!

Moni teistä pidempiaikaisista lukijoista tietää myös sen, etten juurikaan käytä misellivesiä tai osaa hirveästi innostua niistä. *Novexpertin Misellivedelle annoin kuitenkin mahdollisuuden ja myönnän, että se on iholle lempeämmän oloinen kuin moni muu kokeilemani. Raaka-ainelista näyttää myös hyvältä, sillä hyaluronihapon lisäksi koostumuksessa on Aloeta, vihreän teen uutetta ja fytiinihappoa. Tämä on siis varsin oiva vaihtoehto, jos tykkää käyttää misellivesiä, sillä se ei sisällä ihoa ärsyttäviä tai kuivattavia aineosia, sopien myös herkälle iholle. Itse taidan kuitenkin olla ikuisesti kasvovesikuntaa. 

*Novexpertin Hyaluronic Acid Smoothing Mist -kasvosuihke sen sijaan jää taatusti käyttööni voiteen ja seerumin rinnalle. Sitä voi käyttää puhdistuksen jälkeen kasvoveden tapaan tai meikin päälle, jotta meikki pysyy kestävänä iholla pidempään. Jälkimmäinen tapa sekä suihkeen käyttö pitkin päivää on ehdottomasti mieleeni. Kasvosuihke paitsi virkistää, myös kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa ihoa, fytiinihapon antaessa suojaa saasteita vastaan. Pullo onkin kulunut käytössäni varsin kiitettävää tahtia. Kukapa ei nauttisi tuotteesta, joka antaa iholle miljardi hyaluronihappomolekyyliä yhdessä suihkauksessa! 


Novexpertiin pääset tutustumaan *Jolien valikoimassa, jossa kaikki hyaluronihappolinjan tuotteet ovat tämän viikon ajan 28.2. saakka huikeaan -25% tarjoushintaan! Novexpert löytyy myös mm. *Natural Goods Companylta.Instagramin puolella luvassa on myös arvonta! 


Oletko sinä vielä kokeillut Novexpertin tuotteita?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!