KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


Postaus sis. *mainoslinkkejä


Hip hei ja hurraa! House of Organicin tutuiksi tulleet *Luonnonkosmetiikkapäivät ovat täällä taas. Se tarkoittaa sitä, että on aika kurkistaa kaappeihin ja katsoa, kaipaatko täydennystä kosmetiikan osa-alueilla. Olen jälleen päässyt valitsemaan tarjouksiin myös omia suosikkejani ja nyt nostankin ne kaikkein mielenkiintoisimmat tuotteet esiin, joita suosittelen vahvasti harkitsemaan ja tarpeen vaatiessa klikkaamaan ostoskoriin. Tällä kertaa mukana on myös kivoja lahjaideoita pukinkonttiin, jos haluat ilahduttaa sinulle tärkeää ihmistä - tai vaikka itseäsi!


Muistathan käyttää koodia "yhdistä" eri päivien tilauksiin


Tarjoukset vaihtuvat päivittäin keskiviikosta sunnuntaihin, mikä tarkoittaa sitä, että jos haluaa hyödyntää alennukset, tulisi tilaus tehdä juuri sinä päivänä kun tuote on tarjouksessa. Eri tarjousten hyödyntäminen on kuitenkin siinä mielessä helppoa, että joka päivä voi tilata vaikka vain yhden tuotteen, oli sen hinta mikä tahansa, sillä naputtelemalla alennuskoodikenttään sanan YHDISTÄ, pakataan tilaukset sujuvasti samaan pakettiin. Tilausten toimitus alkaa heti maanantaina Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä. 

Mutta nyt niihin suosikkeihin!




Ekologinen Geisha Shaver & keskiviikon huipputarjoukset


  1. Suureen suosioon noussut *Geisha Shaver ihastuttaa paitsi kauneudellaan, myös huipputarkalla höyläystuloksella. En muista, milloin viimeksi sääret olisivat tuntuneet näin sileiltä! Uusimmassa Geisha Shaver-mallissa on kätevä grip-muotoilu, jonka ansiosta höylä ei luiskahda käsistä kesken sheivauksen. Tässä on kestävä ja ylellisen oloinen vaihtoehto sheivaukseen ilman turhaa muovijätettä! Shaveriin saa edullisia vaihtoteriä, joten tähän sijoittaminen ei ole turhaa.

    Tutki ja tilaa täältä: *Geisha Shaver 19 euroa

  2. Hakusessa edullinen kuorintavoide, joka kohtelee ihoa lempeydellä ja tuoksuu ihanalta? *Cattier Parisin Savikuorinta ihastuttaa piparminttuisella tuoksullaan ja kuohkeaa kermavaahtoa muistuttavalla koostumuksellaan. Tämä kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää myös naamiona. Tuubi on erityisen riittoisa 100ml eli melkein tuplakoko! Tarkemman arvioni tuotteesta voit lukaista blogista täältä.

    Tutustu ja tilaa täältä: *Cattier Parisin Savikuorinta 8 euroa

  3. *Evolve Organic Bio-Retinol + C Booster on odotettu uutuus kaikille, jotka kaipaavat näkyvää kirkastusta ja uudistusta iholleen! A-vitamiinin ja C-vitamiinin yhdistävä taivaallisen tuoksuinen cocktail on varma valinta silloin, kun et halua maksaa turhasta. Tästä saa tehokasta boostia paitsi ikääntyvä iho, myös aknen kanssa kamppaileva! Lue lisää kokemuksistani täällä

    Tutki ja tilaa: *Evolve Organic Bio-Retinol + C Booster 24 euroa

  4. Luonnollista botoxia ja kollageenia samassa paketissa? *Tämä tuplasetti tarjoaa kaksi supertuotetta melkeinpä yhden hinnalla. You & Oilin Beauty Shoteista voit lukea lisää joko tästä postauksesta tai täältä. Nämä edulliset kauneushotit ovat näppäriä ihonhoidossa ja niitä voi sekoittaa myös voiteen tai öljyn joukkoon!

    Tutustu ja tilaa täältä: *You & Oil Botox + Kollageeni -setti 18 euroa




Paras edullinen luonnonkosmetiikan peitevoide & torstain tuotesuosikit


  1. *Avrilin huippuedullinen peitevoidenappi jaksaa ihastuttaa vuosi toisensa jälkeen. Sillä saa helposti piiloon punoituksen, näppylät ja tummat silmänaluset! Silkkinen koostumus pysyy iholla aamusta iltaan. Itse käytän sävyä Porcelaine, joka on toiseksi vaalein sävy ja samalla myös suosituin.

    Tutustu ja tilaa: *Avril peitevoidenappi 9 euroa 

  2. Kotimaisen *Luonkosin uusi Infinity Öljypuhdistuskakku on ainutlaatuinen kategoriassaan! Naantalissa käsityönä valmistetut kakut ovat 100% luonnollisia, vegaanisia ja säilöntäaineettomia. Uutuuskakku on 4-in-1-tuote, joka paitsi puhdistaa ihon ja poistaa vedenkestävänkin meikin, myös tasapainottaa ja hoitaa ihoa. Se hyödyntää ensimmäisenä Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää. Nappaa pala metsää kotiin ja ihastu tämän kakun ominaisuuksiin, joka pursuaa antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja ja rasvahappoja!

    Tutki ja tilaa: *Infinity Öljypuhdistuskakku 30 euroa

  3. *Evolve 360 Huulten- ja silmänympärysvoide on tehokas vaihtoehto huulten- ja silmänympärysihon hoitoon! Probiootteja, hyaluronihappoa ja peptidejä sisältävä koostumus perustuu Evolven Age Smarter 360 -konseptiin, joka tuo näkyviä tuloksia. Itse kulutin tätä pullollisen alkusyksystä ja aion ehdottomasti hankkia uuden, niin tehokas tämä oli. Voiteen sisältämä kofeiini auttaa niin turvotukseen kuin tummuuteen! Blogissa kattavampi postaus täällä.

    Tutustu ja tilaa: 
    *Evolve 360 Huulten- ja silmänympärysvoide 26 euroa




Yksi parhaista luonnonkosmetiikan vartalovoiteista & perjantain poiminnat


  1. *Mádara Nokkonen Daily Defence Body Lotion imeytyy ihoon kuin unelma. Herkän, kuivan ja atooppisen ihon hoitoon kehitetty vartalovoide on ollut jo vuosien ajan yksi omista suosikeistani sen syväkosteuttavan, mutta nopeasti imeytyvän koostumuksensa vuoksi. Voide on hajusteeton, mutta siinä erottaa miedon häivähdyksen makeaa vaniljaisuutta, jota itse rakastan! Vegaaninen ja luonnollinen tuote on kätevä koko perheen käyttöön - myös raskauden aikana.

    Tutustu ja tilaa: *Mádara Nokkonen Daily Defence Body Lotion 15 euroa

  2. *Kotimainen uutuus Vitality Vartalokakku tuo ihanan metsäelämyksen oman kodin kylpyhuoneeseen! Samalla kun se vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää, hellii se ihoa antioksidantein, superfoodein, vitamiinein ja rasvahapoin. Vartalokakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille - unohtamatta pieniä lapsia tai vauvoja. Kakkua hierotaan ihoon joko käsien kautta tai suoraan palalla. Tämän helppokäyttöisempää ei ihon kosteuttaminen ja hemmottelu voisi olla! 

    Tutki ja tilaa: *Vitality Vartalokakku 24 eurolla

  3. *Zuiin kulmakynä kuuluu luonnonkosmetiikan kärkikaartiin! Viistopäisellä kynällä saa ennätysajassa kulmat kuosiin eikä pysyvä koostumus lähde valumaan helposti hikisissäkään olosuhteissa. Itselläni käytössä on viileän ruskea Taupe, jota olen laittanut kulmiini esimerkiksi tämän postauksen meikissä. Toinen saatavilla oleva sävy on lämpimämpi ruskea Coco.

    Tutustu ja tilaa: *Zuiin Eyebrow Definer -kulmakynä 14 euroa 




Paras kotimainen luonnonkosmetiikan kasvovoide & lauantain löydöt


  1. *Kotimaisen Laponie of Scandinavian kasvovoide on täydellinen meikinalusvoide kaikille ihotyypeille! Kuten aiemmin syksyllä kirjoitin, tässä kotimaisuudelle kunniaa tekevässä voiteessa on niin erityislaatuinen koostumus, että sen voisi ajatella olevan se isoäidin ikiaikainen kakkuresepti, jota on varottu paljastamatta vuosien saatossa kenellekään. Sillä kyllä, tässä herkkäihoisillekin sopivassa voiteessa on "just eikä melkein" kaikki osa-alueet kohdillaan! Sen koostumus on hämäävän ohutta, mutta silti niin ihmeellisen kosteuttavaa. Ominaistuoksussa erottuu hentoinen häivähdys kauraa, joka tuo mieleen aamuisen kaurapuuron. Tätä ei yksinkertaisesti voi tarpeeksi hehkuttaa ja suositella!

    Tutki ja tilaa: *Laponie of Scandinavia Face Cream 25 euroa

  2. Suureen suosioon kohonnut BRUNS on onnistunut luomaan täysin luonnolliset shampoot ja hoitoaineet, jotka vastaavat kampaamotasoa. Käsinvalmistettu sarja teki minuun syvän vaikutuksen aiemmin syksyllä, kun kirjoitin tuotteista kattavammin blogissa. Mausteinen Jasmiini shampoo ja hoitoaine ovat täydelliset niin normaaleille kuin kuiville ja kiharillekin hiuksille. Tuoksu ja koostumus ovat yhtä vetoavat ja tekevät enemmän kuin uskaltaa toivoa! 

    Tutustu ja tilaa: *BRUNS Jasmiini Shampoo ja *BRUNS Jasmiini hoitoaine 26 euroa

  3. Apua ilmeryppyihin? *You & Oilin luonnollinen Botox-shotti antaa botoxin kaltaiset vaikutukset täysin luonnollisesti ilman botuliinia. Tuotetta voidaan käyttää sellaisenaan pisara tai kaksi suoraan iholle tai sekoittamalla oman kosteusvoiteen sekaan. Tuotteista kattavammin blogissa täällä

    Tutki ja tilaa: *You & Oilin luonnollinen Botox-shotti 12 eurolla




Kotimainen monitoimibalmi & sunnuntain suositukset


  1. *Kotimaisen Laponie of Scandinavian All-around Balm on hoitava ja suojaava yleisbalmi, joka soveltuu melkein kaikkeen! Vedetön ja vegaaninen koostumus on ihana paitsi huulivoiteena, hoitaa myös kynsinauhoja, naarmuja ja muita kuivia kohtia, missä iho kaipaakaan erityishoitoa. Talvella arganöljypohjainen ja hajusteeton voide on mainio myös yönaamiona, jättäen ihon pehmeäksi ja mattapintaiseksi! Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tarkemman arvion tuotteesta löydät blogista täältä.

    Tutki ja tilaa: *Laponie of Scandinavia All-around Balm 15 euroa

  2. Edullisia lahjavinkkejä etsivän kannattaa tutustua Evolven lahjapakkauksiin:

    *Plump & Replenish -setti tarjoaa samassa paketissa sarjan suositun hyaluronihapposeerumin sekä tuhkimoöljyn, jotka molemmat tuovat rutkasti kosteutta talvi-ihoon! Setin saa omakseen 18 eurolla.

    *Masking Trio -lahjapakkaus sen sijaan ilahduttaa jopa kolmella 30ml kokoisella naamiolla, joista yksi on sarjan Bio-Retinol Gold Mask -kultanaamio. Siitä intoilin blogissa aiemmin syksyllä tässä postauksessa. Naamiosetti on sunnuntain ajan tarjouksessa poikkeuksellisen edullisesti 23 eurolla! Setti *löytyy täältä.

Kaikki Luonnonkosmetiikkapäivien *tuotetarjoukset ja kuvaston löydät täältä.

Aiotteko te tehdä edullisempia hankintoja itselle tai joululahjaksi?










Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!