KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC*mainoslinkit merkitty

Minulta kysyttiin kerran, olenko ottanut botoxia otsaani. Tästä on aikaa noin pari vuotta ja kysyjä oli blogikollega, joka sanoi huomanneensa, ettei otsani juuri liiku eikä siihen tule ryppyjä, vaikka kuinka ilmeilen. Naurahdin hyväntuulisena, etten ole turvautunut botoxiin ja kerroin, että olen oikeastaan aina ollut siinä mielessä onnekas, etten ilmeikkyydestäni huolimatta ole otsarypyistä kärsinyt, vaikka esimerkiksi pikkusiskollani on niitä on ollut jo parikymppisestä asti. En tiedä onko oma otsarypyttömyyteni geeneistä johtuvaa vaiko siitä, että olen hoitanut ihoani todella tunnollisesti jo teini-ikäisestä asti. Toki sekin varmasti vaikuttaa, etten ole hirveästi aurinkoa ottanut enkä tupakoi, vaikka muut sisarukseni tupakoivat. Kaikki minut tuntevat kuitenkin tietävät, että syy ei voi olla ilmeettömyydessä, sillä nauran ja pelleilen helposti ja kohottelen kulmia aina myös meikatessa.

Rypyttömän otsan iloista huolimatta olen kuitenkin saanut osani kauneusvaivoista selluliitin, tummien silmänalusten ja muiden kauneusvaivojen parissa tuskasteltuani. Ulkonäköön liittyvästä kipuilusta kertoi myös viime kuun Pintaa syvemmältä -osion kirjoitus otsikolla "Ulkonäön arvostelusta ja itsetunnosta". Ja myönnettävä on, että nyt kohta 32-vuotiaana huomaan kulmakarvojeni yläpuolelle tulevan pienet juonteenalut, jos oikein kulmiani kohotan. Ei meistä kukaan siis selviä ikääntymisestä "ehjin nahoin", jos näin voi sanoa. Onneksi ikääntymisen merkkejä voi kuitenkin jossain määrin hidastaa ja lieventää hyvillä ihonhoitotuotteilla.
Luonnollista botoxia?


*House of Organicin valikoimaan ilmestyi hiljattain uusi sarja, josta kiinnostukseni heräsi heti. Syy on siinä, että sarjasta löytyy Botox-shotti, joka on paitsi vegaaninen ja hajusteeton, myös 100% täysin luonnollisista aineosista koostettu - ja vieläpä edullinen! *You & Oil liettualaista luonnonkosmetiikkaa, josta löytyy 10 erilaista kauneusshottia erilaisille ihotyypeille. Shotteja voi käyttää sellaisenaan puhtaalle iholle heti kasvoveden jälkeen, sekoittaa voiteen sekaan tai leikkiä kotikemistiä ja yhdistellä tippoja keskenään.

Botox-shotin raaka-ainelista on hyvin yksinkertainen, sillä siitä löytyy vain 5 luonnollista aineosaa - eikä lainkaan vettä. Yhtenä tähtiaineosista toimii marulaöljy, jota saadaan villinä eteläisessä Afrikassa kasvavasta marula-puusta. Puu oli aikoinaan hyvin harvinainen, ja sen fermentoidun hedelmän uskottiin jopa juovuttavan elefantteja, jotka tuntuivat palvovan sen herkullista makua yhtä lailla kuin ihmiset tekivät. Pyhänä pidetyn marula-puun ajateltiin vaikuttavan myös hedelmällisyyteen ja onnelliseen avioliittoon muinaisina aikoina. Nopeasti imeytyvän marulaöljyn potentiaali on nyt huomattu myös ihonhoidossa, ja raaka-aineena se tekee hyvää jopa rasvaiselle ja akneiholle, koska se ei ole koostumukseltaan rasvaista ja sillä on antimikrobisia ominaisuuksia. (Lähde: Healthline)
Bio & Oil -sarjan *Botox-shotti ei siis sisällä botuliinia, vaan on luonnon oma vastine botoxille, joka lupaa silottaa olemassa olevia ryppyjä.  Tämän se tekee toimimalla kuten botox eli vähentämällä ryppyjä aiheuttavien lihasten supistumista. Kun lihakset rentoutuvat, kasvotkin näyttävät levänneemmiltä. Saadakseen näkyviä tuloksia, öljyä täytyy käyttää vähintään 14 päivän ajan. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtauksista kärsivälle.

Botox-shotti onkin ollut House of Organicin valikoimassa niin suosittu, että se on ollut jatkuvasti loppuunmyyty ja saldot ovat näyttäneet nollaa. Minä sain tuotteen käsiini vasta kirjaimellisesti kaksi päivää sitten, joten en pysty vielä sanomaan tuloksista enempää. Halusin kuitenkin ehdottomasti vinkata tästä ennen I love me -messuja, sillä tämänkin kauneusshotin löytää ylihuomenna House of Organicin messuosastolta 7g128. Ja jos et ole messuille tulossa, tuote löytyy myös verkkokaupasta *täältä, hintaan 16,90 euroa.
Luonnollisen botoxin lisäksi *10 erilaisen kauneusshotin joukosta löytyy myös muita varsin mielenkiintoisia vaihtoehtoja: on vitamiinishottia, happishottia, hyaluronihappoa - kirkastavia happoja unohtamatta. Oma testipakettini sisälsi Botox-shotin lisäksi *Kollageenishotin, jonka käyttö tulee varmasti jokaiselle yli 25-vuotiaalle tarpeeseen! Kollageeni on nimittäin se, joka pitää ihon kimmoisana ja kiinteänä sen ollessa ihon tärkein rakennusaine. Sen osuus ihon kokonaismassasta on jopa yli 70%, joten kun 25-vuotiaana ihon oma kollageenintuotanto alkaa hidastua, suosittelen tarttumaan kollageenilisiin, jos haluaa ehkäistä ja hidastaa ihon veltostumista. Tästä aiheesta on itse asiassa tulossa vielä enemmän juttua tämän kuun aikana blogiin, sillä minulla on ollut kollageeni päivittäisessä käytössä jo pitkään.

You & Oil Kollageenishotin toimivuus perustuu punalevistä saatavaan tauriiniin ja oligo furcellaraaniin, josta jälkimmäiseen tulin perehtyneeksi elokuussa, kun testasin furcellaraaniin perustuvaa ihonhoitosarjaa. Se osoittautui yhdeksi tehokkaimmista sarjoista ikinä, joten siksi uskallan odottaa myös tältä tuotteelta TODELLA paljon. Kollageenishotin löytää verkkokaupasta *täältä.
Kollageenin lisäksi tutustumislistallani on *Resveratroli, josta aineosana ennustan yhtä ihonhoidon tulevista hiteistä. Sitä on nimittäin nyt hiljalleen alkanut näkyä niin hiustenhoidossa kuin ihonhoidon tuotteissakin. Resveratrolin teho perustuu siihen, että sitä pidetään yhtenä tehokkaimmista kasviperäisistä antioksidanteista ja sen "supertaito" on torjua vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle monenlaisia vaurioita. You & Oilin Resveratrolishotti sisältää myös proantosyanidia, joka on resveratrolin lailla peräisin viinirypäleestä. Tämä sopii myös ihon rauhoittamiseen ärsytyksen jälkeen (esimerkiksi auringosta, tuulesta, kylmästä tai tulehduksesta johtuvan). Shotti on yhtä lailla hajusteeton, vegaaninen ja 100% luonnollinen kuin muutkin You & Oil Beauty Shotit, jotka kaikki *löydät täältä.
Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, *Happishotti, jonka käytön aloitin ensimmäisenä. Parin päivän käytön perusteella en tuloksista voi lähteä vielä sanomaan mitään, mutta tuntu iholla on ainakin ollut hyvä. Tämä on vesipohjainen, kuten Kollageeni ja Resveratroli -shotit, joten iho imaisee sen samantien. Olen käyttänyt tätä puhtaalle iholle kasvoveden jälkeen ja levittänyt sen jälkeen kosteusvoiteen tai öljyn. Syy, miksi halusin aloittaa nimenomaan tämän shotin käytön ensimmäisenä, on se, että viimeiset pari viikkoa olen elänyt niin kiireistä elämää, että ulkoilu on jäänyt aivan liian vähälle. Tästä "palkintona" on ilmaantunut muutamia ylimääräisiä tukkeumia erityisesti poskien seudulle.

En tokikaan väitä, että tämä korvaa raikkaan ulkoilman iholle antamaa happea, mutta olen tällä yrittänyt ehkä hieman hyvitellä koneen äärellä sisäilmassa vietettyä aikaa. Tämä Happishotti sisältää myös rauhoittavaa malvauutetta sekä A-, B1-, B2- ja C-vitamiinia, joilla on myös omalta osaltaan kirkastavia vaikutuksia iholle, joten iho hyötyy siitä muutakin. Tulevan messuputken jälkeen ajattelin tosin taas saada arjesta kunnolla kiinni ja tarjoilla iholle sitä happea myös perinteisessä muodossa!

You & Oilin kauneusshotit löydät *House of Organicin valikoimasta täältä. Tuotteet kustantavat 16,90 euroa ja ovat vegaanisia, hajusteettomia ja 100% luonnollisia. 


House of Organic I love me -messuilla


House of Organicin löydät perjantaista sunnuntaihin 18.10.-20.10.2019 I love me -messuilta Helsingin Messukeskuksesta osastolta 7g128. Sieltä löytyy paitsi nämä shotit, myös paljon muuta luonnonkosmetiikkaa huipputarjouksin sekä esiintymislava, jossa nähdään päivittäin mielenkiintoisia luentoja, haastatteluja, live meikkidemoja ja paljon muuta! 

Itse kierrän messuilla sekä perjantaina että lauantaina, joten saa moikata, jos satutte lähimaille! Instagramin puolelle päivittelen myös aktiivisesti messutunnelmia. 


Mitäs sanotte näistä kauneusshoteista? Kiinnostaako jokin näistä erityisesti?


3 kommenttia:

 1. Kollageeni kuulostaa tuotteelta, joka sopisi minullekin! Sinulla on kyllä aivan ihana iho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana Outi! Ei se aina niin ihana ole ja temppuilee kyllä ajoittain, mutta yritän hoivata sitä parhaani mukaan :)

   Poista
  2. Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia nyt kun niitä on näistä tuotteista jo varmasti alkanut olemaan? Oliko kuinka hyödyllisiä? 🤗

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!