KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANICPostaus sis. *mainoslinkkejä

Illat hämärtyvät yhä aikaisemmin ja väsymys saapuu usein sen seurassa. Halusi tai ei, syys-talven harmaus heijastuu monesti myös iholle, joka alkaa kaipaamaan kirkastusta. Tähän aikaan vuodesta paras tapa tuoda iholle energiaa onkin tarttua seerumeihin, sillä seerumi tarjoaa aktiiviaineet tiivistetyssä muodossa ja on tehokkaampi kuin pelkkä kosteusvoide. Seerumin raaka-aineet ovat molekyylikooltaan pienempiä, mikä on niiden huomattava etu: ne imeytyvät nopeammin ja ihon pintakerrosta syvemmälle. Jo 1-2 tippaa aamuin ja/tai illoin riittää tuomaan silmin havaittavia tuloksia, mikäli onnistuu valitsemaan tuotteen oikein.

Olen koonnut tähän postaukseen *House of Organicin valikoimasta löytyviä luonnonkosmetiikan tuotteita, joilla saa varmasti syyssameuden häädettyä iholta ja tasaisemman ihonsävyn. Kysymys kuuluu: Haluatko pihistää vai oletko valmis panostamaan? 


Kirkastavat luonnonkosmetiikan seerumit - pihistä tai panosta!


C-vitamiini on tunnetusti aineosa, jota kannattaa hyödyntää ensimmäisten joukossa, jos haluaa ihon sävyeroista eroon. Myös happotuotteet ovat tehokkaasti ihoa kirkastavia, mutta niiden kanssa saa olla tarkkana, etenkin, jos kärsii todella herkästä ihosta. PHA-happo on hapoista kaikkein hellävaraisin, BHA-happo puolestaan paras epäpuhtauksiin ja AHA-happo kuivalle ja ikääntyvälle iholle soveliain.
Panosta: 
Evolven uutuus Bio-Retinol + C-booster tai Pure Vitamin C Serum


Jos olet valmis satsaamaan taattuun kirkkauteen, suosittelen tutustumaan kahteen tulokkaaseen, jotka eivät varmasti jätä haikailemaan menetettyjen rahojen perään. Toinen niistä on Evolve Organic, joka yhdistää juuri ilmestyneessä *uutuustuotteessaan kaksi huippuaine-osaa: A-vitamiinin sekä C-vitamiinin. Näistä molemmista aineosista on ollut huomattavasti hyötyä paitsi taistelussa hormonaalista aknea vastaan, myös sameuden häätämisessä. Puhumattakaan siitä, millaisen boostin retinolista saa kuka tahansa ikääntymisen merkkien kanssa painiskeleva!

*Evolven Bio-Retinol + C-booster on paitsi tehokas vitamiinicocktail, tuoksuu taivaalliselta. Makeahkon kirpeä karhunvatukkamainen tuoksu pysäyttää varmasti luonnonkosmetiikkaan vasta totuttelevan siinä missä se ihastuttaa tottuneemmankin käyttäjän. Sisältö on paitsi 100% luonnollinen, myös 94,5% luomua, joka on lukuna varsin kunnioitettava. Sitä suuremmalla ilolla tätä hieroo iltaisin kasvoilleen. Aamulla kasvot näyttävät joko "ihan hyvältä" tai "super hyvältä", riippuen siitä, nouseeko sängystä oikealla vai väärällä jalalla.

A-vitamiinin vaikutuksia seerumissa antaa paitsi ruusunmarjaöljystä saatava A-vitamiinin luonnollinen muoto, myös bakuchiol, joka on 100% luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinijohdannaiselle retinolille. Nimesin itämaiselta taistelulajilta kuulostavan bakuchiolin jo helmikuussa blogissa "yhden yön ihmeeksi". Jos haluat lukaista tuon postauksen, se löytyy täältä. Tässä Evolven tuotteessa on siis käytetty juurikin bakuchiolia. Sen lisäksi taistelukumppanina sameutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan toimii C-vitamiinin stabiili muoto, joka kirkastaa ihoa tehokkaasti ilman ihoärsytystä. C-vitamiinia sisältää myös tyrni, joka sisältää runsaasti omega-7- ja omega-3-rasvahappoja. Tuotteessa on siis ikäänkuin tuplavarmistuksena A:t ja C:t, eli joko ymmärrätte innostukseni? Varsinkin, kun olen itse ehtinyt toteamaan, että tämä todella toimii! 

Tuotteen löytää House of Organicilta *täältä ja uutuus sattuu olemaan vieläpä tarjouksessa lokakuun loppuun saakka, sillä koodilla EVOLVE15 saat kaikista Evolven tuotteista -15%! Muita vinkkejä Evolven tuotteista löydät blogistani täältä. Suosittelen etenkin kultanaamiota ja silmänympärysvoidetta, jotka molemmat ovat todella huippuja ja antavat taatusti rahoille vastinetta. 

*100% Puren C-vitamiini seerumi on toinen tuote, jota suosittelen hetkeäkään empimättä C-vitamiinipitoista seerumia etsivälle. Tuote on yhtä lailla vegaaninen, mutta siinä missä Evolven karhunvatukalta tuoksuva eliksiiri on koostumukseltaan öljymäinen (vaikkakin nopeasti imeytyvä), tämä seerumi pohjautuu hyvää tekevään aloeen! Se on myös Evolveen nähden tuplakokoa eli 30ml. 

100% Puren seerumin raaka-ainelista on puhdasta kultaa: ensin tulee luomu aloegeeli, joka saa seerumin levittymään ihanasti iholle. Heti toisena tulee C-vitamiini, joka takaa sen, että sitä todella on tuotteessa paljon - tai ainakin riittävästi. Tämä on seikka, joka kannattaa aina tuotetta ostaessa tarkistaa. Jos nimittäin haluat ostaa C-vitamiinia sisältävän seerumin, katso, että C-vitamiini myös on seerumin INCI-listan kärkipäässä eikä ihan viimeisenä. Muutoin maksat pienestä tilkasta jotain, mikä ei välttämättä tee iholle juuri mitään muutosta. Toki myös muut raaka-aineet merkitsevät, mutta jos tuotetta myydään C-vitamiini edellä, olisi raaka-ainetta hyvä olla kunnolla! Tämä koskee mitä tahansa tuotetta, jossa mainostetaan olevan jotain tiettyä raaka-ainetta.

Tästä C-vitamiiniseerumista löytyy myös E-vitamiinia, B5-vitamiinia eli panthenolia ja jopa parsakaalin siemenöljyä! Mutta huoli pois, seerumi ei kuitenkaan tuoksu parsakaalilta. Oikeastaan se ei tuoksu juuri miltään, vaan on lähes tuoksuton. Sen jättämä pinta on kuitenkin jotain mitä ei osaisi luonnonkosmetiikan seerumilta välttämättä edes odottaa: se hulahtaa ihoon, ennen kuin ehdit sanoa hep! Ja ihon pinta jää niin sileäksi, että saatat jäädä miettimään, onko tuote edes luonnonkosmetiikkaa - on se

Tämän vahvistavan, kirkastavan ja suojaavan seerumin löytää *House of Organicilta täältä. Tuotetta voi sekoittaa tipan kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää sellaisenaan pari tippaa iholle. Käyttösuositus tuotteelle on etenkin iltaisin. 
Pihistä: You & Oil Beauty Shotit - vitamiineja ja happoja


Mikäli kaipaat ihollesi kirkkautta, mutta lompakon nyörit eivät anna periksi Evolvelle tai 100% Puren seerumille, *You & Oilin Beauty Shotit ovat kelpo tuotteita ihon eri tarpeisiin. Kirjoitin näistä minishoteista ensi kertaa tasan vuosi sitten, kun sarja oli juuri tullut House of Organicin valikoimaan ja Botox-shotista hohkattiin paljon. Jos siis haluat lukea tuotteista laajemmalti, suosittelen kurkkaamaan aiemman postaukseni viime vuodelta, jonka löydät täältä.

Kaikki shotit ovat hajusteettomia, vegaanisia ja 100% luonnollisia. Ihon kirkastukseen suosittelisin ensisijaisesti väsyneelle ja samealle iholle sopivaa *Happo-shottia, joka tujusta nimestään huolimatta sisältää niinkin lempeitä aineosia kuin kurkkua, papaijaa ja avokadoöljyä. Ne kuitenkin taistelevat pigmenttimuutoksia vastaan yhtä lailla kuin *Vitamiini-shotti, joita kumpaakin suositellaan väsyneelle, samealle ja kuivalle iholle. Vitamiini-shotin vaikutus perustuu runsaasti A- ja E-vitamiineja sisältävään magnesiumiin. 

Tuotteita käytetään 14 päivän ajan joko pari tippaa suoraan iholle tai voiteen joukkoon. Itse olen innostunut leikkimään kotikemistiä ja tipauttanut kaksi pisaraa voiteen joukkoon. Tämä siitä syystä, että kumpikin tuotteista on öljypohjainen ja etenkin epäpuhtauksille taipuvaisen ihon kannattaa aina öljyjen alla pitää huolta siitä, että iho on tarpeeksi kosteutettu. Alle voi siis levittää voiteen tai suihkia reippaammin kasvovettä, kunhan ihossa on tarpeeksi kosteutta ennen öljyn levittämistä. Näin iho ei turhaan tukkeudu. 
Näillä luonnonkosmetiikan kuorintavoiteilla kirkastat ihosi välittömästi


Vaikka seerumit antavatkin tuloksia iholle suhteellisen nopeasti (kuten esimerkiksi yhden yön ihmeeksi luokittelemani bakuchiol), voi joku silti kaivata tuloksia HETI. Myönnän, että kärsivällisyys ei ole omiakaan hyveitäni ja välillä on kiva katsoa peiliin niin, että näkee välittömästi eron ihossaan. Silloin kannattaa tarttua kuorintaan, sillä ne jos jotkut ovat tuotteita, jotka sopivat heti-nyt-välittömästi-ihmisille tai jos kaipaa tuhkimoefektiä ennen tärkeää iltaa (oli se sitten vaikka "tärkeä" leffailta kotona nykytilanteen valossa). 


Panosta: Antipodes Reincarnation kasvokuorinta


Tämä pehmeän kermainen kasvokuorinta lumoaa makean appelsiinisella tuoksullaan, jossa on häivähdys metsäistä seetripuuta. Kirjoitin Antipodes-sarjasta ensi kertaa kaksi vuotta sitten (postaus täällä), jolloin sarja rantautui Suomeen ja herätti tieteellisesti tutkittuna luonnonkosmetiikkasarjana heti kiinnostukseni. *Sarjan silmänympärysvoiteesta on muodostunut parin vuoden aikana yksi luottotuotteistani, jota ostan aina uudelleen ja uudelleen. Nyt hehkutusta ansaitsevaan jengiin saa liittyä *Reincarnation kasvokuorinta, joka sarjan seerumien ohella on jotain erityislaatuista. 

En juurikaan tänä päivänä käytä raekuorintoja, koska haluan hoitaa ihoani lempeän tehokkaasti. Siksi välttelen viimeiseen asti rajuja raekuorintoja. Tämä on kuitenkin raekuorinnaksi kuin notkeaa kermavaahtoa. Pikkuruisia rakeita on siellä täällä hyvin harvakseltaan, joten iho ei tästä todellakaan kärsi, vaan tulee uudistettua juuri sillä lempeydellä, mitä ihonhoidossa haluan painottaa. Kuorinta sisältää muun muassa avokado- ja jojobaöljyjä, samettikukanöljyä sekä porkkanansiemenuutetta, joka elävöittää ihoa ihanasti. 

Mikäli siis olet taivaallisen kasvokuorinnan ystävä, Antipodesin *Reincarnation kasvokuorinta on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Se tekee mitä lupaa ja tuubi on vieläpä kooltaan riittoisa 75ml!
Pihistä: Cattier Paris Savikuorinta


*Cattier Parisin Savikuorinta kuuluu ehdottomasti edullisen luonnonkosmetiikan osalta suosikkeihini. Rakastan sen piparminttuista tuoksua, jossa on sopivan hentoinen häivähdys laventelia. Siinä missä Antipodesin kuorintavoiteen koostumus oli kuin notkeaa kermavaahtoa, Cattier on kuohkeaa kermavaahtoa. Sellaista, mitä tekisi mieli kauhoa lusikalla suuhunsa! 

Tämä kaikille ihotyypeille sopiva savikuorinta on yhtä lailla hellävarainen, vaikkakin rakeet ovat hieman tuntuvammat kuin Antipodesin "luksusversiossa". Tämän voi kuitenkin savipohjaisena jättää iholle myös naamiona ja poistaa esimerkiksi kostealla kasvoliinalla, jolloin rakeiden kuoriva vaikutus jää vähäisemmäksi. Valkosavipohjaisena se kuitenkin syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa välittömästi. Aloe veran ansiosta se myös kosteuttaa, joten tämä ei missään nimessä ole kuivattava savituote! Antaisin tälle pisteytyksenä välittömästi täyden kympin. Ihastuin tuotteeseen aikoinaan jo vuosia sitten blogin alkutaipaleella. Tuote maksaa vain kymmenisen euroa ja on kooltaan riittoisa 100ml! Löydät kuorinnan *House of Organicilta täällä.


Pihistä: Pulpe de Vie Sweet Frappé kuorintanaamio


Hedelmäisten tuotteiden faneille löytyy ranskalaisen, hävikkihedelmiä hyödyntävän *Pulde de Vien Sweet Frappé kuorintanaamio, joka pohjautuu auringonkukkaöljyyn. Tämä tuote on joukon ainoa ei-vegaaninen, sillä se sisältää myös hunajaa. Sen ansiosta myös koostumus on varsin hunajainen, ja kurkulla, greipillä ja aprikoosilla rikastettu pehmeä öljygeeli sulaakin iholle kuin unelma ja antaa hetkessä elinvoimaa väsyneelle ja samealle iholle. Kuorinta jättää jälkeensä pehmeän ihon ja hentoisen hedelmäisen tuoksun.

Pulpe de Viestä voit lukea aiemman postaukseni blogista täältä. Listasin sarjan miselliveden hiljattain myös parhaiden misellivesien joukkoon.

Kaikki postauksessa suositellut tuotteet löydät House of Organicin valikoimasta.


Panostatko sinä ihonhoitotuotteisiin vai pyritkö löytämään tuotteet mahdollisimman edullisesti?


3 kommenttia:

 1. Hei Mia!
  Todella kivasti ja selkeästi kirjoitettu juttu :) Lukijana siitä saa hyvän kuvan miksi vitamiinit ovat hyviä iholle ja miten niitä käytetään. Vinkit kiinnostavat aina, koska monet eivät osaa tai uskalla sekoitella tuotteita keskenään.
  Nämä ovatkin itselle kaikki täysin uusia, en ole kokeillut mitään sarjaa. Siinäkin mielessä kiinnostavaa luettavaa.
  Mukavia syyspäiviä sinulle!
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maarit! Aina jaksat ilahduttaa kommenteillasi :)

   Ja juu, nuo You & Oilin "shotit" ovat siitä käteviä iholle, että niitä voi helposti sekoittaa tipan tai kaksi vaikka kosteusvoiteen sekaan! Tuo Evolven uutuus myös huippu, kun sisältää vielä luonnollisen retinolin lähteen :)

   Iloa ja valoa syksyn pimeyteen sinne myös!

   Poista
 2. Voi, noita shotteja pitää testata..! Luonnonkosmetiikka ❤️

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!