KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NORDIQ NUTRITION

*mainoslinkit merkitty

Jos kysyisin, mitä sinulle kuuluu, mitä vastaisit? Kertoisitko amerikkalaista etikettiä noudattaen voivasi loistavasti ja hymyilisit perään mahdollisimman leveästi, vaikka todellisuus olisi toinen? Jättäisitkö kertomatta sen, että arki väsyttää lapsen valvottaessa yöt tai että stressi painaa ja laskupinot kasvavat? Vai vastaisitko perisuomalaiseen tapaan rempseästi naurahtaen: "ei kurjuutta kummempaa, hengissä ollaan - ainakin toistaiseksi".Kun asuin Amerikassa 16 vuotta sitten, koin hassuksi sen, että hyviin tapoihin kuului vastata voivansa loistavasti - mielellään "paremmin kuin koskaan", vaikka todellisuus saattoi olla täysin muuta. Tokikaan täysin tuntemattomalle ei tee mieli alkaa avautumaan arjen haasteista, mutta suomalaisesta näkökulmasta tuntui absurdilta kuulla, kuinka jokaikisen vastaantulijan elämä oli "täydellistä" ja "mahtavaa" - niin suurenmoista, että sitä piti korostaa mahdollisimman leveällä hymyllä. Jopa niin leveällä, että raja irvistykseen saattoi olla hiuksenhieno.

Olen monesti aiemminkin sanonut, että elämään kuuluu erilaisia kausia. Elämän ei aina tarvitse olla loistokasta ja mahtavaa, eikä se sitä olekaan. Joskus maaperä voi olla hieman hatarampaa, mutta sekin on ok. Kenenkään tie ei ole täysin tasaista alusta loppuun. Ja juuri se tekee elämästä elämän.

Rehelliseen suomalaiseen tapaan minä voisin kertoa pientä väsymystä olleen ilmassa, mutta pysyneeni terveenä, mistä olen näinä poikkeuksellisina aikoina erityisen kiitollinen. Ehkäpä vielä koputtaisin puuta ja naurahtaisin perään. Tosin suomalaisille ominaisen vähättelyn huomioiden "pientä väsymystä" saattaisi tarkoittaa suurempaa väsymystä, mitä stressi tai jatkuva pimeys ei suinkaan auta.
Luonnollinen ravintolisä vastuskykyä tukemaan ja stressaavan arjen tueksi 


Vastustuskykyä vahvistavat ravintolisät ovat aina olleet flunssakausina erityisen kysyttyjä, mutta tällä hetkellä ne luultavasti elävät todellista kultakauttaan. Kukapa meistä ei haluaisi tukea immuunipuolustustaan juuri nyt? Olen itsekin kokenut vastustuskykyä tukevat ravintolisät stressaavan elämäntilanteen keskellä erityisen hyödyllisiksi, mutta ollut silti hyvin tarkka siitä, mitä tuotteita käytän. Yhtä lailla kuin käyttämieni ihonhoitotuotteiden suhteen, on minulle tärkeää se, että ravintolisät oikeasti sisältävät keholleni hyödyllisiä ja mielellään mahdollisimman puhtaita raaka-aineita, jotta en maksa turhasta.Kuvat: Catarina Sundqvist / Neule: Part Two syksyn 2020 mallistoa


NORDIQ Nutrition Immune Complex - luomulaatuinen sekoitus vastustuskykyä vahvistavia kasveja


Innostuin luonnollisemmista ravintolisistä vuoden 2017 I love me -messuilla, löydettyäni NORDIQ Nutritionin puhtaat ja luonnolliset ravintolisät. Siitä saakka olen syynännyt jokaisen ravintolisäpurkin huolella ja välillä kokenut jopa pientä järkytystä siitä, mitä aiemmin suuhuni pistin. Saman järkytyksen koin aikoinaan kosmetiikan suhteen, kun aloin tutkimaan raaka-ainelistoja ja ymmärtämään niistä enemmän. Tästäkö olen oikeasti maksanut?

NORDIQ Nutritionin kohdalla rakastan sitä, että ravintolisät ovat oikeasti 100% puhtaita. Ei siis lisäaineita, minkäänlaisia makeutus- tai täyteaineita, sokeria, gluteenia, maitoa, soijaa tai mitään muutakaan ylimääräistä! Ravintolisät ovat myös vegaanisia - ja mikä parasta, ne oikeasti toimivat. Tuotekehityksessä on nimittäin kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kaikki purkkiin valitut raaka-aineet toimisivat keskinäisessä synergiassa eli toisin sanoen pelaisivat kentällä yhteen hiileen. Joukkueeseen ei siis ole kelpuutettu kentän reunalla turhaan laiskottelevia kavereita, vaan raaka-ainekombinaatioihin on oikeasti panostettu - ja sen kyllä huomaa käytössä. Esimerkiksi Cognitive Complex on ollut jo kolmen vuoden ajan luottotuotteeni "aivosumun" häätämiseen ja keskittymiskyvyn parantamiseen. Olen vinkannut tuotteesta blogissa lukuisia kertoja aiemminkin ja se on edelleen yksi luottotuotteistani! 

NORDIQ Nutritionin Immune Complexin olen tavanomaisesti ottanut käyttöön aina syksyisin ja keväisin, kun flunssakausi iskee vuodenaikojen vaihtuessa. Tuote on kätevä myös matkoilla (sitten joskus, kun ne ovat taas mahdollisia), siitepölykausina ja stressaavina ajanjaksoina elämässä. Etenkin stressikuormituksen yhteydessä olen kokenut tuotteen hyväksi kumppaniksi arjessa, sillä stressi tunnetusti heikentää kehon immuunipuolustusta. Ja vaikka terve immuunipuolustus koostuu muustakin kuin pelkästään ravintolisästä, on se ehdottomasti toimiva apu, kun yrittää itse pitää huolta tasapainoisesta ruokavaliosta sekä riittävästä unesta ja liikunnasta.

Yhtä lailla kuin muutkin NORDIQ Nutritionin puhtaat, kasviperäiset ravintolisät, koostuu myös Immune Complex tuorepakastekuivatuista, luomulaatuisista kasveista, joita yhteen kapseliin mahtuu laaja, mutta tarkasti valittu kirjo. Perinteisiin immuunipuolustusta ylläpitäviin ja stressinsietokykyä parantaviin kasveihin kuuluvat oliivinlehti, valkosipuli, oregano, mustaseljanmarja, inkivääri, astragalus- ja mahonianjuuri, puolukka ja pakurikääpä (kaikki luomuna ja tuorepakastekuivattuina). Ja koska tuote sisältää puolukan ja mustaseljanmarjan myötä luontaisesti C-vitamiinia, voidaan sen todella sanoa parantavan vastustuskykyä ja torjuvan väsymystä ja uupumusta. 

Hiljattain luomusertifikaatin saanut Immune Complex onkin mielestäni loistava vaihtoehto luonnonmukaista ja puhdasta luomuravintolisää hakevalle, kun haluaa parantaa vastustuskykyä stressaavan elämäntilanteen keskellä. Ja koska valmiste tukee immuniteettia kokonaisvaltaisesti, tasapainottaa se samalla myös suoliston toimintaa, toimien tukena ruuansulatuksessa.


Tuotteen löydät NORDIQ Nutritionin omasta verkkokaupasta, ja lisäksi se on saatavilla myös esimerkiksi Ruohonjuuresta, *TwistBe:ltä, *House of Organicilta ja *Hyvinvoinnin Tavaratalosta (linkit vievät suoraan tuotteeseen). 


Koetteko te tällä hetkellä arjessanne tarpeelliseksi vastustuskykyä tukevan ravintolisän?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!