KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


Postaus sis. *mainoslinkkejä

Siinä missä osa odottaa tunnetun tavaratalon Hulluja Päiviä, minä odotan jo perinteeksi muodostuneita luonnonkosmetiikkapäiviä, joilla House of Organic meitä luonnonkosmetiikkaa rakastavia hemmottelee. Tämä on se hetki, kun voi hyvällä omallatunnolla täyttää kaapit ja sortua ehkä joihinkin uusiinkin purkkeihin, joita on tehnyt mieli kokeilla pidempään. Tarjoukset ovat nimittäin jopa -50%!

Sain jälleen olla mukana valitsemassa omia suosikkejani mukaan tarjouksiin, joten tässä postauksessa on tuttuun tapaan omat suositukseni. Kaikki eivät millään mahdu mukaan, mutta yritin tällä kertaa nostaa hieman erilaisia tuotevalintoja kuin aiemmin. Heti keskiviikolta löytyy nimittäin yksi luonnonkosmetiikan parhaista meikkivoiteista, josta kirjoitin jo muutama viikko sitten tässä postauksessa

Kuten aiemmin, tarjoukset vaihtuvat aina päivittäin, joten kannattaa olla tarkkana ja hyödyntää suosikkituotteiden tärpit oikeina päivinä. Käyttämällä jokaiseen tilaukseen koodia YHDISTÄ, tilaukset kootaan samaan pakettiin ja lähetetään yhdellä kertaa luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä. Joka päivä voi siis huoletta tilata vaikka vain yhden tuotteen, koska tuotteet kerätään joka tapauksessa samaan pakettiin, kun muistaa käyttää tuota koodia YHDISTÄ.




KESKIVIIKON PARHAAT TÄRPIT


1. 100% Pure -sarjan kangasnaamiot ovat yksiä parhaimmista mitä tiedän. Nostin ne jo aikanaan TOP3 Kangasnaamiot -listauksessa esille ja edelleen vannon näiden nimeen! *Deep Hydration on suosikkini, koska vartin jälkeen kasvot näyttävät joka kerta siltä kuin olisi ollut tunnin kasvohoidossa: iho on sileä, tasaisen sävyinen ja niin kosteutettu, ettei tosikaan! Itse aionkin tilata näitä oikein kunnon satsin varastoon.

Kangasnaamiot saatavilla lähes puoleen hintaan eli 4 eurolla vain keskiviikon ajan! Kaikki naamiot löydät *täältä, Deep Hydrationin *tämän linkin takaa.

2. Algamariksen Sävyttävä Aurinkosuojavoide SPF30 on se, johon luotan joka kesä kasvojen suojaamisen suhteen! Juuri julkaistussa postauksessa kerroin, että *tämä tuote on täyttä kultaa vaniljaisella tuoksulla höystettynä, sillä se toimii täydellisenä meikkipohjana kiiltelyyn taipuvaisella sekaihollakin. Lopputulos on hyvin pehmeästi blurrattu ja puuterimainen - lähes photoshopatun oloinen! Rakastan tätä tuotetta. Kurkkaa sävyt aiemmasta postauksesta

Tuote saatavilla keskiviikon ajan *supertarjoushintaan 15 eurolla täällä.

3. Algamariksen After Sun on myös toinen tuote, jota suosittelen enemmän kuin lämpimästi. Siinä on hyvin hentoinen häivähdys kookosta ja voide imeytyy ennen kuin ehtii sanoa hep! Tämä on jo kolmatta kesää ykkönen kaikista After Sun -voiteista, mitä tiedän. 


4. Zuiin meikkivoiteet ovat yksiä parhaista luonnonkosmetiikan meikkivoiteista. Kirjoitin tuotteista kattavan postauksen aiemmin, joten suosittelen lämpimästi lukaisemaan sen, jos etsit meikkivoidetta, joka oikeasti tekee tehtävänsä. Meikkivoidetta on saatavilla *peittävämpi Flawless ja *kuultavampi Luminescent

Molemmat ovat huipputarjouksessa keskiviikon vain 32€ (norm. 45,90€).

Lisävinkki: *Zuiin silkkinen puuteri on muuten värittömänä aivan täydellinen meikkivoiteen päälle ja käytän sitä myös muiden meikkivoiteiden kiinnitykseen. 





TORSTAIN PARHAAT VINKIT


1. Flow Cosmeticsin aromaterapiasaippuat ovat brändin uudistumisen myötä valikoimaan tulleita aivan ihastuttavia suolasaippuoita, joilla voi helliä vartaloa, hiuksia ja mieltä! Huippulaadukkaista luomuraaka-aineista valmistettuja saippuoita löytyy *valikoimasta seitsemää erilaista, jotka hullaannuttavat niin tuoksuilla kuin väreilläänkin. Jokainen saippua on hellävarainen ja sopii päivittäiseen käyttöön. Saippuat sisältävät aitoja eteerisiä öljyjä.

Keltaiseen *Good Vibrations -saippuaan on valittu eteerisiä öljyjä, jotka karkottavat negatiivista energiaa ja uupumusta. Siinä on siis sitruunaruohoa, appelsiinia, piparminttua, seetriä ja inkivääriä. 

Nämä ovat sellaisia kotimaisia ihanuuksia, joita kerää kylpyhuoneeseen ja mökkisaunaan mieluusti kunnon kokoelman! Kaikki suolasaippuat ovat tarjouksessa tasan 10 euroa torstain ajan. Valikoiman *löydät tämän linkin takaa. Tuoksuista suosittelen myös tätä ihanaa ruusulta, jasmiinilta ja vaniljalta tuoksuvaa *Touch of Love -saippuaa, joka sopii etenkin kuivalle ja aikuiselle iholle.

2. Flow Cosmeticsin vartalonkuorinnat ovat nyt entistä houkuttelevampia, sillä nekin uudistuivat viime vuonna. *Amethyst Vartalonkuorinta on oikea koti-spa-hemmotteluhoito, joka lievittää stressiä, sillä ametisti tunnetaan stressiä lievittävästä vaikutuksestaan. Siitä on jo vuosia, kun kerroin Flow kosmetiikan vartalokuorintojen olevan parhaita koskaan kokeilemiani - ja kyllä, sitä ne ovat edelleen! 

Flow Cosmeticsin *Amethyst Vartalonkuorinta tarjouksessa 26 euroa. *Coco Lemon -kuorinta 20 euroa.

3. Avrilin peitevoide on tuote, josta vinkkaan jokaikinen kerta, kun luonnonkosmetiikkapäivät ovat käynnissä. Olen itse käyttänyt *kyseistä peitevoidenappia jo useamman vuoden ajan päivittäin ja pidän sitä ehdottomasti edullisen luonnonkosmetiikan aarteena! Tätä aion myös hamstrata pari kappaletta varastoon, sillä kulutan tätä joka päivä. Tämä sopii myös tummien silmänalusien peittoon. Oma sävyni on Porcelaine, mutta Ivoire on sävyistä kaikkein vaalein - melkein jopa valkoinen.

Peitevoide saatavilla torstain ajan *tarjouksena 9 eurolla täällä.




PERJANTAIN PARHAAT TARJOUKSET


1. Mádaran Anti-Pollution City CC-voide on myös pidempiaikainen suosikkini, jonka olen nostanut blogissa esille useampaan kertaan. *Tämä CC-voide jättää ihon todella silkkiseksi ja peittää todella hyvin, mutta onnistuu silti olemaan sopivasti heleyttävä! Kesäaikaan käytän sävyä Medium, mutta vaalea Light-sävy on täydellinen kalpeallekin iholle. Voide sisältää aurinkosuojakertoimen SPF15 ja se suojaa ihoa kaupungin ilmansaasteilta vahvistaen ihon hyvää mikrobikantaa ja ehkäisten ihohuokosten tukkeumia. Erinomainen tuote ja erinomainen hinta-laatusuhde!

Kaikille ihotyypeille sopiva CC-voide tarjouksessa perjantain ajan 22 euroa. *Tuote täällä.

2. You&Oil Botoksöljy on luonnonkosmetiikan vastine botoxille, joka lupaa silottaa ryppyjä - mutta ilman botuliinia. Öljy toimii kuten botox eli vähentää ryppyjä aiheuttavien lihasten supistumista. Huomioitavaa on kuitenkin se, että tuotetta suositellaan käyttämään vähintään 14 päivän ajan, joten ihmeitä ei kannata odottaa heti ensilevityksen jälkeen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtauksista kärsivälle.

Torstain tarjous Botoksöljystä on vain 12 euroa! Tuotteen löytää *tämän linkin takaa

3. Zuiin itseruskettavat ovat myös perjantain kaikki hyvässä tarjouksessa, joten jos havittelet helppoa, kaunista ja mahdollisimman luonnollista rusketusta purkista, kurkkaa hiljattain julkaisemani postaus, jossa kerron tuotteista yksityiskohtaisemmin. Zuiin tuotteet ovat omia suosikkejani jo toista vuotta putkeen! 

Zuiin itseruskettavat *löydät verkkokaupasta täältä, postaukseni tarkempine arvosteluineen täältä






LAUANTAIN PARHAAT LÖYDÖT


1. Joik BB-voide on yksi uusimmista löydöistäni, jonka olen vasta saanut kokeiluun. Virolaisen luonnonkosmetiikkasarjan BB-voide on ollut todella kehuttu, etenkin meikitöntä lookkia havittelevien piirissä! Tässä onkin täydellinen tuote, kun kaipaa meikittömän näköistä lopputulosta, mutta kuitenkin hyvin kevyen tasoituksen iholle sekä kosteutusta. Tuotetta voi käyttää joko yksinään tai meikkivoiteen alla ja se korvaa tarvittaessa myös päivävoiteen. Voidetta on saatavilla vain yksi sävy, mutta kuten kuvasta huomaa, sulautuu se helposti ihonsävyyn. BB-voide on vegaaninen ja hajusteeton.

Tarjoushinta 25 euroa, *tuote täällä

2. Zuiin huulipunat kuuluvat luonnonkosmetiikan parhaimmistoon. Aiemmasta postauksesta löydät pari sävyä, jotka itse omistan ja joista etenkin *violettiin vivahtava Grace on ollut useasti käytössäni. Nämä ovat kosteuttavia ja pitkäkestoisia huulipunia, jotka eivät varmasti tuota pettymystä!

Huulipunien tarjoushinta vain 22 euroa lauantain ajan. Kaikki sävyt *löydät täältä.

3. Zuiin kulmakynä on myös yksi luonnonkosmetiikan parhaimmista kulmakynistä - ellei jopa paras! Tätä olen käyttänyt vuosien varrella useamman kappaleen ja aion tälläkin kertaa tilata varastoon vähintään yhden. Sävy Taupe on täydellisen viileä harmaanruskea ja superhelppo sipaista kulmiin. Kyniä on saatavilla kaksi eri sävyä, joista toinen on lämpimän ruskea.

Tarjous on vain 13 euroa, *tuote täällä.

4. Pulpe de Vien kangasnaamioista vinkkasin jo vuoden alussa eikä mielipiteeni näistä ole muuttunut: Nämä kangasnaamiot ovat todella toimivia, eikä niitä ole hinnalla pilattu! Maskit ovat lauantain ajan tarjouksessa vain 4€, joten näitä aion myös ostaa muutaman varastoon. 

Pulpe de Vien -kangasnaamiovalikoimaa pääsee *tutkailemaan täällä.




SUNNUNTAIN PARHAAT SUOSITUKSET


1. Acorelle vartalotuoksut ovat ihania tuotteita kesään, sillä niitä voi huoletta suihkautella, vaikka oleskelisi auringossa. Tuoksut eivät sisällä auringolle herkistäviä aineosia, joten ne ovat turvallisia. Myös näistä olen vinkannut aikoinaan blogissa jo vuosia sitten. Tälle kesälle tulin hankkineeksi kesäistä cocktailia muistuttavan *Summer Mist -suihkeen, jossa tuoksuu muun muassa jasmiini, appelsiininkukka ja vanilja. 

Summer Mist on tarjouksessa sunnuntain ajan 14 euroa, muut vartalosuihkeet 11 euroa. Valikoiman *löydät täältä.

2. AQUIS hiusturbaani on parasta mitä arjessa voi toivoa, jos hiukset haluaa saada kuivumaan nopeammin ja ilman föönausta! Luonnonkosmetiikkapäivillä on saatavilla persikkainen *Tangerine huipputarjoushintaan 27 euroa (norm. 39,90€), joten jos olet miettinyt turbaanin hankkimista aiempien postauksieni perusteella, nyt kannattaa tarttua tarjoukseen. En ole nimittäin koskaan nähnyt turbaania myytävän noin edullisesti! Taidan itsekin sortua tuohon oranssiin, vaikka en uutta turbaania tarvitsekaan, sillä nämä ovat vuosien ajan kestäviä. 

Turbaanin löydät *verkkokaupasta täältä. Alennus voimassa vain sunnuntain! Aiempia postauksiani tästä ainutlaatuisesta ja patentoidusta keksinnöstä löydät mm. täältä ja täältä.


Luonnonkosmetiikkapäivien päiväkohtaiset tarjoukset löydät seuraavien linkkien takaa:



Kuvastoa pääsee *selaamaan täällä

Muistathan käyttää koodia YHDISTÄ, jos aiot hyödyntää tarjouksia useampana päivänä. Tällöin tuotteet kootaan samaan pakettiin ja lähetetään yhdellä kertaa. 


Kuinka moni muu on odottanut luonnonkosmetiikkapäiviä? Aiotteko hyödyntää tarjouksia?













4 kommenttia:

  1. Vitsi miten esteettisesti kauniita kuvia! Nuo aromaterapia saippuat kuulostaa aivan ihanilta 8) Olipas kiva käydä lukemassa sun blogia pitkästä aikaa! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sofia! Kiva saada sulta kommenttia pitkästä aikaa :)

      Ja joo, nuo aromaterapiasaippuat on niin ihania! Oon kartuttanut mun kokoelmaa vähitellen :D

      Poista
  2. Joikin BB-voidetta testastin yhden testerin verran tossa taannoin ja ihastuin täysin siihen! Täytyy siis varmaan tilata toi itselle nyt, kun se saa vielä edullisemmin :) Ihanan kattavan postauksen olet tehnyt, tästä on varmasti hyötyä monille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva, että pidit postauksesta ja tulit vielä kertomaan sen! <3

      Joikin BB-voide on kyllä tosi ihana siinä, että on niin keveä koostumukseltaan, mutta silti todella kosteuttava ja vielä tasoittava vaikutus. Sopii siis varmasti monenlaiselle iholle!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!