KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


Postaus sis. *mainoslinkkejä

Kerron jo heti alkuun, että tässä postauksessa en suostu antamaan tilaa k:lla alkavalle sanalle, joka tuntuu itsellänikin ujuttautuneen joka kolmannen lauseen väliin kaikessa kotoa käsin tehdyssä kanssakäymisessä. Huonosti nukutun yön jälkeen yritin tänään suunnata ajatukseni ulkona olevaan ihanaan auringonpaisteeseen, jota tulvi myös kotitoimistoni ikkunasta sisään - kevät, onneksi olet olemassa ja onneksi olet tulossa, kaikesta huolimatta. 

Itse kukanenkin meistä hakee arkeensa iloa ja valoa etenkin tällä hetkellä. Tässä postauksessa ilonaiheena on australialainen *Zuii Organic, täysin luonnollinen ammattitason meikkisarja, josta olen kirjoittanut blogissa moneen otteeseen aiemminkin (ensimmäisen kerran jo vuonna 2014). Nyt pääsen kuitenkin vihdoin kertomaan mielipiteeni uusista Lux -linjan tuotteista, joihin kuuluu muun muassa monen bloggaajan parhaaksi tituleeraama luonnonkosmetiikan meikkivoide. Ja kyllä, myönnän heti alkuun, että juuri meikkivoide sai minut kaikista eniten innostuneeksi. Se nimittäin rynnisti kertaheitolla itsellänikin kärkisijoille, kuten otsikko jo paljastaakin.
Zuii Organic Lux - luonnonkosmetiikkaa vaativaankin makuun

Olen valitettavan vaativa paitsi itseäni kohtaan, myös käyttämääni kosmetiikkaa kohtaan. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi kehnoon kosmetiikkaan - en tiedä onko joku joskus sanonut niin vai tupsahtiko lause juuri oman mieleni syövereistä. Totuus kuitenkin on, että olen elämäni aikana testannut ja käyttänyt satoja erilaisia tuotteita, joista liian moni on osoittautunut rimanalittajaksi. Sellaiseksi, joka tekee olosta kaikkea muuta kuin hehkeän ja itsevarman. Yksi sellainen on "huono" meikkivoide eli toisin sanoen tuote, joka ei toimi omalla iholle sitten ollenkaan ja lähtee rakoilemaan jo ensimmäisten tuntien aikana saaden naaman näyttämään kulahtaneelta. Uskallan väittää, että siitä ei pidä kukaan. 

Suosikkimeikkivoiteeni on ominaisuuksiltaan peittävä, mutta silti kevyt ja ihoa hippasen heleyttävä. Meikkipohjan täytyy ehdottomasti olla ohut ja hengittävä, mitään paksua pakkelikerrosta en halua, vaikka tällä hetkellä hormonaalinen akne vaatiikin sen, että taputtelen peitevoidetta poskien ja leukaperien alueelle hieman enemmän. Kuitenkaan paksu meikkivoide ei houkuttele, sillä haluaisin, että iho näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta ja omalta itseltään. Kevyt & peittävä on kuitenkin kombona aika vaikea toteuttaa - varsinkin, kun siihen lisää vielä pysyvyyden ja kestävyyden.

*Zuii Lux -linjassa meikkivoiteita on kahta erilaista, jotka molemmat ovat koko muun Zuii Organic -tuotevalikoiman tapaan vegaanisia, 100% sertifioituja ja raaka-aineiltaan vähintään 95% luomua. *Lux Luminescent Foundation on kaikille ihotyypeille soveltuva kuultavamman lopputuloksen antava meikkivoide, *Lux Flawless Foundation taas mattaisemman ja voimakkaamman peittävyyden antava. Kuitenkin vaikka Flawless -meikkivoidetta kuvaillaan mattapinnan antavaksi ja peittävämmäksi, ei se silti ole iholla "tuhtia tavaraa", vaan levittyy todella kauniisti eikä jätä paksua pakkelikerrosta. Sekin on siis iholla todella kevyen tuntuinen. Alla olevassa kuvassa olen vain kerrostanut meikkivoidetta reippaammin, jotta sävyt näkyisivät paremmin.
Flawless -meikkivoiteen sävy Dusk on itselleni hieman liian keltapohjainen, Ivory taas aivan liian valkea, vaikka normaalisti käytän meikkivoiteista vaaleimpia sävyjä. *Luminescent -meikkivoiteen -sävy Driftwood sulautuu kasvoilleni parhaiten. Rakastan sen antamaa hehkua iholle! Jos en tällä hetkellä kävisi läpi tätä hormonaalista aknevaihetta e-pillerien lopetuksen jälkeen, se riittäisi varmasti iholleni yksinään ja nauttisin unelmaihosta joka päivä. Nyt joudun kuitenkin käyttämään sen kanssa erikseen peitevoidetta ja huiskaisemaan hieman puuteria päälle, jotta suurimmat epätasaisuudet peittyvät. Väitän silti, että kyseessä on yksi parhaimmista meikkivoiteista ikinä, sillä rakastuin siihen ensikokeilulla - ja meikkivoiteiden saralla sitä tapahtuu hyvin, hyvin harvoin.

*Flawless -meikkivoide on parempi valinta iholle, joka kaipaa enemmän peittävyyttä, mutta ei kuitenkaan paksua meikkikerrosta. Kumpikin koostumus sopii myös hormonaalisesta aknesta kärsivälle iholle, sillä yksi pääraaka-aineista on bambumehu-uute, joka vahvistaa myös akneihoa sen ollessa antibakteerinen aineosa. Sen vuoksi sitä käytetäänkin usein myös aknen hoitoon tarkoitetuissa tuotteissa. Se on silti myös hyvin kosteuttava, joten se ei missään nimessä kuivata ihoa. Pääasiallinen ero Lux -linjassa Zuiin muuhun tuotevalikoimaan onkin se, että tuotteet on kehitetty entistä hoitavammiksi ja suojaamaan ihoa saasteiden ja muiden ilmassa olevien epäpuhtauksien vaikutuksilta. 

Meikkivoiteiden lisäksi Lux -linjaan kuuluu oma *irtopuuteri sekä huulipunat. Kaikki pakkaukset ovat hieman luksuksempia Zuiin perinteiseen tuoteilmeeseen verrattuna, sillä ne on viimeistelty ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Irtopuuterin pohjasta pilkottavat aidot ruusun terälehdet, ja kun purkin avaa, nenänpäähän tulvahtaa lumoava ja hento kukkainen tuoksu. Sitä ei voi missään nimessä verrata tavallisen kosmetiikan parfymoituhin puutereihin, sillä tämä tuoksu tulee aidoista kukkasista, joita Zuiin tuotteet sisältävät.

Olen aikoinaan kokeillut Zuiin perinteistä irtopuuteria, mutta se kasautui omalla ihollani ikävästi ihohuokosiin. Siksi meistä ei oikein tullut pidempiaikaisia kavereita. *Lux -linjan irtopuuteri on kuitenkin aivan toista maata, vaikka sen hinta on vain reilut 5 euroa enemmän. Se on nimittäin kuin silkkiä, jonka seassa on ruusun terälehtiä! Väritön, läpikuultava puuteri on todella kevyttä, joten sitä uskaltaa suositella kelle tahansa meikin kiinnittämiseen - etenkin sinulle, joka haluat pitää ihon kiiltelyn kurissa. Sillä siinä tämän purkin silkkinen sisältö toimii loistavasti! Peittävyyttä tässä ei kuitenkaan juuri ole, jos sitä kaipaa myös viimeistelytuotteelta. Itse tykkään sipaista tätä etenkin otsaan, nenälle ja leukaan, koska se pitää kiillon niin hyvin poissa.

Mitenkäs sitten Lux -linjan huulipunat? Sen verran voin paljastaa jo nyt, että olen tekemässä listausta kaikkien aikojen parhaista huulipunista ja nämä Lux -punat pääsevät ehdottomasti mukaan siihen. Ne eivät nimittäin tuota pettymystä, vaan käyttäytyvät yli odotusten! Huulipunat ovat värikylläisiä ja liukuvat huulille kuin unelma (kyllä, käytän taas sanaa unelma). En tiedä edes mitä muuta luonnonkosmetiikan huulipunalta voisi enää toivoa, sillä nämä on todellakin viilattu viimeisen päälle toimiviksi. 
Huulipunia löytää *House of Organicin valikoimasta jopa 9 erilaista. Tiedän, että tulen hankkimaan vielä sävyt Glam ja Charm sekä kesäksi jomman kumman Coral Red tai Paris -sävyistä, joista molemmat näyttävät varmasti upealta kesäiholla. Nyt olen kuitenkin iloinnut kylmän viileästä, hieman violettiin vivahtavasta *Grace -sävystä, joka tuo sopivasti särmää myös vaalealle iholle. Ja katsokaa nyt tuota *Scarletia, eikö olekin ihana raikas punainen? Näillä Lux -punilla on hintaa House of Organicilla vain 31,90 euroa, joka on minusta erittäin maltillinen hinta laadukkaasta luonnonkosmetiikan punasta, joka palvelee pitkään. Sävyvalikoimaa pääsee *kurkkaamaan täällä.


Lopuksi vielä pieni silmäys Zuiin muihin tuotteisiin, jotka kuuluvat tavalliseen valikoimaan. Luomivärit ja poskipunat eivät siis ole Lux -linjan tuotteita, mutta pigmentti ja laatu niissä on enemmän kuin kohdillaan. Siksi sarjaan luottavat monet ammattimeikkaajatkin! Jos blogini vanhoja postauksia alkaa oikein kahlaamaan, saattaa myös huomata, että ensimmäinen Zuii-postaukseni vuodelta 2014 on nimenomaan Zuiin luomiväreistä, joita nimitin "luonnonkosmetiikan Dioriksi".

Myös *Zuiin poskipunille annan lämpimän suosituksen, sillä niitäkin olen käyttänyt jo useamman vuoden eri sävyissä. Omat suosikkini ovat Grapefruit ja *Melon, joista jälkimmäinen taitaa olla se Zuiin myydyin ja näkyy yllä kuvissa. Sitä nimittäin usein verrataan Narsin Orgasm -poskipunaan, joka on ympäri maailman monen naisen suosiossa. Ehkä siksi, että sen antama sävy on niin luonnollisen imarteleva, että se saa meistä jokaisen näyttämään kauniilta.

Näillä tuotteilla tehtyjä meikkejä on tulossa blogiin ja erityisesti Instagramin puolelle, joten jos et vielä seuraile minua siellä, olisi kiva saada sinut mukaan Instagramissakin! Profiilini löydä täältä.

Kaikki postauksessa esitellyt Zuii-tuotteet löydät seuraavien linkkien takaa:
House of Organicin runsasta luonnonkosmetiikan herkkuvalikoimaa *pääset tutkailemaan täällä.


Mitäs näistä sanotte? Oletko aiemmin kokeillut Zuiin tuotteita tai Lux-linjaa? 
2 kommenttia:

  1. Nämä on niin ihania meikkejä! Olen jo julistanut Zuii Lux-huulipunan parhaaksi luonnonkosmetiikan huulipunaksi ja Flawless-meikkivoide on päässsyt myös suosikkeihini. :)

    VastaaPoista
  2. Toi meikkivoide on ihana, muutenkin Zuiin pohjat on aina olleet loistavia. :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!