KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


Postaus sis. *mainoslinkkejä


Matkustin eilen Las Saunasiin ja heräsin jo tänä aamuna hieman ruskettuneena. Suomeksi sanottuna: Kävin eilen saunassa ja levitin sen jälkeen sääriini itseruskettavaa. Ja tässä sitä ollaan - melkein kuin lomalla, vaikka korona matkustamisen mahdottomaksi tekeekin. Itseruskettavaan tarttumisen lisäksi myönnän myös sovitelleeni kesävaatteita, kun eristäytymisen aikaan on tullut koluttua kaapit ja tehtyä kevätsiivousta. Jos minulta kysytään, niin sekä kaappien siivous että itseruskettavat ovat hyvää valmistautumista kesään.

Vaikka aurinkoisessa säässä ulkosalla viihdynkin, en ole koskaan ollut mikään erityinen auringonpalvoja. Pyrinkin nappaamaan suurimman osan rusketuksesta purkista, sillä toisin kuin UV-säteily, rusketus purkista ei vanhenna ihoa eikä ole muutenkaan iholle haitallista - varsinkin kun suosii luonnonkosmetiikan itseruskettavia. Australialaisen Zuii Organicin tuotteet ovat vieläpä luomua ja sarjalta löytyy useampi sertifikaatti: BDIH, Cosmos Organic, NASAA, Cruelty Free, Vegan Friendly sekä Halal.

Zuii Organic itseruskettavat - helppo, kaunis ja luonnollisen näköinen rusketus


Tutustuin Zuiin uusiin itseruskettaviin ensi kertaa viime vuonna, jolloin tuotteet olivat juuri ilmestyneet.  Nyt ne ovat jo asettuneet vankasti vakiovalikoimaan ja löytäneet tiensä monen kylpyhuoneen hyllylle - eikä ihme. Jopa itseruskettavia normaalisti karttavana nämä osoittautuivat viime kerralla niin toimiviksi, että päätin tarttua niihin tänä vuonnakin - ja todennäköisesti niin tulee käymään vastaisuudessakin. Näillä on nimittäin helppo hankkia kaunis ja luonnollisen näköinen rusketus nopeasti. 


Itseruskettava vaahto antaa kullanhohtoisen rusketuksen jo neljässä tunnissa


Jo viime vuonna ehdottomaksi suosikikseni nimeämäni *Zuii Organic Flora Self Tanning Foam eli itseruskettava vaahto on edelleen se ykkönen, kun haluaa saada kauniin kullanhohtoisen rusketuksen jo muutamassa tunnissa. Suihkuun voi hypätä 4 tunnin päästä itseruskettavan levityksen jälkeen, mutta jos jaksaa odotella vielä pari tuntia pidempään, 6 tunnissa rusketus on jo sitä luokkaa kuin olisi oikeasti ollut jossain palmujen alla. Tämä siis, jos tartut Medium-sävyyn ja olet ihonväriltäsi yhtä vaalea (tai paremmin sanottuna valkea) kuin minä. *Medium-sävyä suositellaan vaalealle ja keskivaalealle iholle ja sillä saa täydellisen kesänpaahteisen sävyn jo yhdellä levityskerralla. Kahden kerran jälkeen pidän itse jo taukoa vaahdon käytössä, sillä rusketuksen pysyvyys on jopa 7-10 päivän luokkaa. 

Jos haluaa edetä rusketuksen kanssa maltilla, voi erittäin vaaleaihoisena valita sävyistä Mediumin sijaan myös *Light-sävyn, jolla saa yhdellä levityskerralla maitokahvin sävyisen, hentoisen päivetyksen.
Kun normaalisti saa stressata siitä, että lopputuloksesta tulee tasainen, *Zuiin levityskintaan kanssa tuokio on huolettomampaa ja ohi nopeammin kuin arvaakaan. Levityskintaan avulla vaahto nimittäin sulaa iholle saumattomasti ilman rajoja eikä ole pelkoa laikukkaasta lopputuloksesta! Superpehmeä kinnas onkin ihan ehdoton pari vaahdolle ja ne toimivat täydellisesti yhdessä. Vaahto on myös aidosti ihoa hoitava, sillä vegaaninen, 100% luomusertifioitu tuote on rikastettu bambumehulla, raakakaakaolla ja viinirypäleen yhdistelmällä. Tuo kombinaatio pitää samalla huolen myös ihon kosteutuksesta. 

Ei siis ihme, että rusketus pysyy iholla pitkään ja sen haalistuminenkin on lopulta tasaista. Se ei siis kulu iholta laikkuina ja läiskinä, vaan haalenee melkein samaan tapaan kuin aito rusketus. Vaahto myös on hajusteeton ja sopii kaikille ihotyypeille. Pientä itseruskettavan jälkileimahdusta saattaa puskea läpi joitain tunteja levityksen jälkeen, mutta kokemukseni perusteella katku ei tosiaankaan ole sitä luokkaa, mitä useimmissa itseruskettavissa on. Se oli syy, miksi tykästyin näihin jo viime vuonna
Tänä vuonna tilasin kokeiluun myös *Zuiin asteittain ruskettavan vartaloemulsion, jonka kanssa rusketuksen saavuttaa halutessaan hitaammin ja maltillisemmin. Jokailtaisena tuotteena se toimii loistavasti, sillä vartalovoiteen levittää yhtä nopeasti kuin minkä tahansa muunkin ei-itseruskettavan voiteen. Päivien saatossa rusketus ilmaantuu hiljalleen kuin itsestään. Jos kuitenkin haluaa kertaheitolla saada pysyvän rusketuksen, eikä jaksa odottaa, suosittelen tarttumaan vaahtoon. Tämän vartalovoiteen kanssa lopputulosta voi kuitenkin hyvin ylläpitää. 

Koon puolesta purkeissa ei ole paljoa eroa, sillä vaahto on 200ml ja asteittain päivittävä vartaloemulsio tulee 250ml pumppupullossa. Vaahto on myös yllättävän riittoisaa, koska levityskintaalla se levittyy laajemmalle ihoalueelle. Vartaloemulsiota taas joutuu pumppaamaan monia kertoja, sillä koostumus on ohutta, jopa hieman litkumaista. Kevyen vartalovoiteen ystäville se on kuitenkin loistava, ja päivetys tulee huomaamatta mukana. 


Kevyt itseruskettava kasvovesi, joka ei tuki ihohuokosia


Viime vuodesta poiketen en tänä keväänä ottanut käyttöön *asteittain ruskettavaa anti-aging kasvovoidetta, vaan valitsin sen sijaan *itseruskettavan kasvoveden, joka on myös kooltaan kolme kertaa isompi ja hinnaltaan edullisempi. Valintaani vaikutti oleellisimmin se, että tällä hetkellä tosiaan kärsin hormonaalisesta aknesta e-pillerien lopetuksen jälkeen, ja siksi kevyt kasvovesi on ihon turhan tukkimisen välttämiseksi parempi valinta. *Asteittain itseruskettava anti-age-voide on hyvä valinta silloin, jos ei kärsi erityisemmin epäpuhtauksista, vaan haluaa pienen sävyn saamisen lisäksi kiinteyttää ihoa ja häivyttää juonteita. Viime vuonna tykästyin tuohon voiteeseen kovasti, mutta silloin käytin vielä e-pillereitä, enkä kärsinyt iho-ongelmista sen suuremmin. 
*Zuiin itseruskettava kasvovesi on koostumukseltaan todella kevyt ja geelimäinen. Sitä voi hyvin käyttää joka päivä tai vaikka vain parina päivänä viikossa. Siten päivettymisen intensiivisyyttäkin on helppo säädellä. Myös tämä tuote on 100% luomusertifioitu ja vegaaninen. Hoitavien raaka-aineiden joukosta löytyy muun muassa kurkkua, taikapähkinää, jäkälää, sammalta, saniaisuutetta sekä keltasoihdun mehua, joka tukee kollageenintuotantoa. Pelkkä itseruskettava kasvovesi ei siis ole kyseessä, vaan tuote on samalla hyvin hoitava. Sen levitys kasvoille vanulapulla on yhtä helppoa kuin kasvoveden käyttö ja se on hyvin mieto tuoksultaan.
Ja jotta rusketus myös pysyisi kauniimpana pidempään, voi sen kestoa helposti pidentää Zuiin nopeasti imeytyvällä kuivaöljyllä, joka sisältää tilkan itseruskettavaa. Tästä kuivaöljystä pidin myös viime vuonna, sillä se syventää rusketusta eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. *Zuiin Flora Dry Oil Tan Extender -kuivaöljy koostuu muun muassa mantelin-, auringonkukan- ja kamelian siemenöljyistä ja on muuten erinomainen tuote etenkin säärille! Alennuskoodi tuotteisiin


Koodilla ZUIIRUSKETUS saat Zuiin kaikista tuotteista 15% alennuksen House of Organicin valikoimasta. Kaikki postauksen tuotteet löydät verkkokaupasta (linkit vievät suoraan tuotteisiin):PS. Jos et vielä huomannut aiempaa postausta, Zuiilta löytyy myös yksi luonnonkosmetiikan parhaista meikkivoiteista! Postauksen löydät täältä. Alennuskoodi käy myös Zuiin meikkituotteisiin!


Onko siellä jo tartuttu itseruskettaviin tai siivoiltu kaappeja kesää varten? 2 kommenttia:

  1. Mä rakastan tota kropalle tarkoitettua juuri sen koostumuksen vuoksi. Itseruskettavista tulee yleensä sellainen nihkeä olo, mut jos voide on ohutta, niin se vähän helpottaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tuo! Nihkeyttä ei tuon asteittain päivettävän vartaloemulsion kanssa kyllä tarvi pelätä, kun on niin ohutta litkua, että hulahtaa ihoon samantien :D Mäkin olen kyllä tykännyt siitä, vaikka sitä kuluukin käytössä enemmän kuin tuota vaahtoa :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!