KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BIODELLY


Postaus sis. *mainoslinkkejä

Jos hedelmäiset tuoksut ovat mieleesi ja käytät mielelläsi edullista, mutta toimivaa luonnonkosmetiikkaa, tämä postaus on juuri sinulle. Ranskalainen Pulpe de Vie on nimittäin täällä taas - herkullisempana kuin koskaan! 

Blogin alkuajoilta mukana olleet saattavat vielä hämärästi muistaa postauksen vuodelta 2014, jossa intoilin "herkullisista smoothiesekoituksista". Sain tuolloin kunnian tutustua sarjaan ihka ensimmäisenä Suomessa maahantuojan tarjotessa tuotteita minulle testiin. Hedelmäisen herkulliset tuoksut, värikkäät purkit ja tuotteiden humoristiset nimet valloittivatkin minut jo silloin ollessani luonnonkosmetiikan suhteen vielä alkutaipaleella. Harmiksi Pulpe de Vietä sai kuitenkin tuolloin Suomesta erittäin rajatusti. Nyt siihen on kuitenkin tullut muutos, sillä viime vuonna Pulpe de Vie palasi Suomen markkinoille ryminällä ja on tullut jäädäkseen!
Luonnonkosmetiikkaa rumista hedelmistä ja taistelua ruokahävikkiä vastaan

Pulpe de Vie ei suinkaan ole aivan mikä tahansa ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja. 100% alusta loppuun Ranskassa valmistettu sarja on nimittäin muutakin kuin pelkästään pirteä ilmestys purkkeineen ja hedelmäisine sisältöineen: Tuotteet valmistetaan niistä vihanneksista ja hedelmistä, jotka ovat ulkomuodoltaan sopimattomia myyntiin! Toisin sanoen Pulpe de Vie pelastaa ne hedelmät ruokahävikiltä, jotka ovat muodoltaan outoja, väärän kokoisia tai liian kypsiä - siis sellaisia, joita kukaan ei "ruman" ulkomuodon perusteella ostaisi. Nämä pientuottajilta ostetut myymättömät hedelmät pääsevät kuitenkin hyötykäyttöön Pulpe de Vien tuotekoostumuksissa, jotka pohjautuvat hedelmiin ja vihanneksiin. 

Kypsien tomaattien, makeiden melonien ja mehukkaiden persikoiden ansiosta tuotteet pursuavat vitamiineja ja antioksidantteja, jotka odotetusti tekevät hyvää iholle. Tuoteperheitä sarjasta löytyy useampia, joissa on huomioitu niin epäpuhdas, ikääntyvä kuin väsynyt ja energian tarpeessa olevakin iho. Itse olen tutustunut valikoimaan sekalaisesti, valiten tuotteita sieltä täältä. Ja kyllä, suosikit erottuivat jälleen selkeästi joukosta! *Beautiful Plant - Puhdistava Detox misellivesi, 12,90€

Moni blogiani pidempään seuranneista tietää, etten yleensä innostu misellivesistä. Kannatan edelleen perinteisiä kasvovesiä lippu korkealla, enkä juuri omassa ihonhoidossani misellivesiä käytäkään. Pidän kuitenkin niitä hyvinä vaihtoehtoina paitsi matkoilla ja mökillä, myös aamun vesipesun korvaajina kaikille, jotka eivät halua rasittaa aamuisin ihoa turhalla pesemisellä. Misellivesi on toki myös hyvä valinta sellaiselle, jolla ei muuten tulisi ihoa puhdistettua tarpeeksi hyvin. 

Pulpe de Vien Misellivesi on Detox -nimestään huolimatta ihanan lempeä ja kosteuttava iholle. Se ei jätä kasvoja kiristelemään ja tuoksuu ihanan hedelmäiseltä. Käyttö on niin miellyttävää, että jopa minä olen huomannut tarttuvani tähän useammin kuin uskoinkaan. Aamuisin tällä pyyhkäisee näppärästi iholta sille yön aikana kertyneen talin ja voidejäämät. Tuote toimii hyvin myös päivän päätteeksi meikinpoistossa, vaikka itse suosinkin perusteellisempaa puhdistusta. Misellivesi kuitenkin toimii lempeänä viimeistelijänä tarvittaessa.  

400ml jättipurkki kustantaa vain 12,90 euroa ja elävöittää ihoa muun muassa porkkanan, greipin ja sitruunamelissan sekoituksella. Koodilla PULPEDEVIE20 saat lisäksi tuotteesta vielä 20% alennuksen. Tuotteen löydät *täältä*Singing in the Rain! - Tehokosteuttava suihkeseerumi, 12,90€

Rakastan kasvosuihkeita, mutta olen niistä hyvin tarkka. Haluan, että iho jää kosteutetuksi, mutta ei kuitenkaan tahmaiseksi, lähmäiseksi tai tarttuvaiseksi. Pulpe de Vien Tehokosteuttava suihkeseerumi onnistuu kuitenkin olemaan kosteuttava ilman edellämainittuja jälkimaininkeja. Se yhdistää lähes täydellisesti kaksi tuotetta yhteen suihkepulloon: kasvoveden ja seerumin. Ihanan persikkaiselta tuoksuva suihke jättää iholle kosteutetun tunteen häivyttäen pienet pintajuonteet ja korvaa helposti  samalla seerumin. Tähän päälle on helppo levittää voide tai öljy! 

Ruusuvettä, viikunaa, mustaherukkaa ja taikapähkinävettä sisältävän suihkeen joukossa on myös hyaluronihappoa. Tuotteen hinta 120ml pullolle on niin ikään edullinen: 12,90 euroa. Tarkemmin tuotetta voi tutkailla *Biodellyssä täällä. Tästä tuli yksi suosikeistani!
*Blink of an Eye - Tehokosteuttava silmänympärysvoidenaamio, 18,90€

Silmänympärysiho on se alue, jonka hoitoon olen aina halunnut erityisesti panostaa. Se nimittäin heijastaa kaikkein helposti iholla ikääntymisen merkit, stressin, valvotut yöt ja kaiken muun mahdollisen, mitä elämä eteen heittää. Itse en niinkään aamuisin kärsi turvotuksesta (ellen syö jotain oikein suolaista edellisenä iltana), mutta tummuus on ollut ongelmani aina. Sitä korostaa itselläni myös erityisen ohut iho, josta vihertävän sinertävät verisuonet kuultavat "kauniisti" läpi. 

Pulpe de Vien silmänympärysvoidenaamio on todellinen aamun herättäjä. Väitänkin, että jos sinulla on ongelmia saada aamuisin silmät auki, tällä se kyllä onnistuu! Aineosaluettelosta heti veden jälkeen löytyykin piparminttuvesi, joka virkistää niin, että tuntuu. Voide ei kuitenkaan kirvele tai viilennä liikaa, minkä herkät silmäni kyllä kertovat yleensä varsin helposti. Väsymys ja turvotus hälvenevät, mutta tummuus vaatisi vielä ehkä jotain järeämpää. Koostumus on ohutta ja geelimäistä, joten ei  voide myöskään pakkaudu meikin alle, mistä plussaa. Naamiona toimii myös!

Apua silmänalusten turvotukseen *löytää täältä.*No Filter - Prebioottinen kasvoseerumi, 18,90€

Sitten mennäänkin yhteen sarjan ehdottomista kultatuotteista! No Filter on nimittäin seerumi, joka sisältämiensä trendikkäiden prebioottien ansiosta on tänä päivänä varsin haluttua tavaraa, mutta oikeasti myös toimiva ja ihotuntumaltaan ihana. Epäpuhtaan ihon hoitoon suositeltu seerumi on puhdistava ja ihohuokosia supistava, mutta ei silti ihoa kuivattava. Kurkku-uute kosteuttaa ja tukee ihon normaalia uusiutumista, greippi taas tuntuu virkistävältä ja samalla puhdistaa ihoa. Seerumista löytyy myös antibakteerista piparminttua sekä sinkkiä, joka on ongelmaiholle erinomainen. 

Hennosti vaaleanpunainen seerumi hulahtaa ihoon sekunneissa ja jättää todella siloisen pinnan! Toimii siis loistavasti meikin alla ja on muutenkin hinta-laatusuhteeltaan varsinainen huippulöytö. Iso suositus! Tuotetta voi tutkailla *täällä

(Alekoodi toimii myös tähän tuotteeseen, eli koodilla PULPEDEVIE20 saat 20% hinnasta pois.)
*Perfect Selfie - Prebioottinen kasvoemulsio, 15,90€

Epäpuhtaalle iholle löytyy linjasta *prebioottisen seerumin pariksi myös voide, joka on hauskasti nimetty "täydelliseksi selfieksi". Voide nimittäin häivyttää pienet ihovirheet ja tasapainottaa sitä prebiooteilla. Luomu klementiinit ovat voiteessa puhdistamassa ja kosteuttamassa ihoa, kun taas talintuotantoa ja punaisuutta vähentävät laventeli ja mustaherukka. Maissitärkkelystä on kiittäminen siitä, että iho tuntuu heti sileämmältä. Voiteesta löytyy myös kurkku-uutetta, kuten prebioottiseerumista. Kurkkaa tuote halutessasi *täältä.

*The Rides Killer - Tehokosteuttava kasvovoide, 15,90€

Kolmas suosikkini *Tehokosteuttavan suihkeseerumin ja *Prebioottisen kasvoseerumin lisäksi on tämä tehokosteuttava voide, joka on suomennettuna "juonteiden jyrääjä". Voidetta suositellaan ensimmäisten ryppyjen ja juonteiden hoitoon, mutta itse suosittelisin tätä kelle tahansa tehokosteutusta kaipaavalle, joka haluaa saada pieniä juonteita ja ryppyjä häivytettyä. Vaaleanpunainen voide tuoksuu hillityn hedelmäiseltä ja hellii ihoa vadelman ja mustaherukan voimin. Koostumuksesta löytyy myös anti-age-hoitoon erityisen tehokasta kaktusviikunaa ja pieni silaus hyaluronihappoa, joka viimeistelee "juonteet jyräävän" ja pehmeästi levittyvän ohuehkon voiteen. Samaan linjaan kasvovoiteen kanssa kuuluu suihkeseerumin lisäksi ylempänä esitelty *Tehokosteuttava silmänympärysvoidenaamio sekä *Tehokosteuttava kangasnaamio, josta lisää alempana. 


Pulpe de Vieltä löytyy myös todella toimivat kangasnaamiot, joita ei ole hinnalla pilattu! Itse olen tottunut maksamaan suosikkikangasnaamioistani 10-15 euroa kipaleelta, joten reilu 6 euroa tuntuu todella pieneltä siihen verrattuna - etenkin, kun nämä tunnettujen drinkkien mukaan hauskasti nimetyt kangasnaamiot oikeasti tekevät tehtävänsä!

*Daqui'rides - Tehokosteuttava kangasnaamio, 6,50€

Kolmen K:n yhdistelmään eli (kiiviin, karpaloon ja kauraan) luottava Daqui'rides kuuluu tehokosteuttavaan linjaan, joten se on erityisesti kuivan ihon pelastaja ja pehmittää mukavasti juonteita. Se on myös erinomainen väsymysten merkkien häivyttäjä ja tekee sen vain 10-15 minuutissa! Tykkäys tälle. 

*Pina Tomata - Kirkastava kangasnaamio, 6,50€

Tämä kangasnaamio on ongelmaihon kaveri! Se on puhdistava, pieniä epäpuhtauksia poistava ja ihon rasvoittumista hillitsevä. Samalla se rauhoittaa epäpuhtauksista kärsivää ihoa. Oma hormonaalisen aknen pyörteissä oleva ihoni piti tästä todella paljon. Naamiosta löytyy muun muassa mandariinia, greippiä, appelsiinia, limeä ja porkkanaa sekä ihon normaalia bakteerikantaa tukevia prebiootteja. Jatkoon! 

*Sex on the Peach - Kosteuttava ja heleyttävä kangasnaamio, 6,50€

Persikkainen naamio kuuluu antioksidanttilinjaan, joka lisää ihon nuorekkuutta ja keskittyy etenkin ihon heleyttämiseen. Väsyneen ihon elävöittäjänä toimii muun muassa porkkana, joka tuo iholle raikkautta ja heleyttä. Olisiko tässä ankean aamunaaman pelastus?


Kaikki tuotteet löydät *Biodellyn valikoimasta täältä. (Vaaleanpunaiset linkit vievät myös suoraan tuotteisiin.)

Pulpe de Vie -sarjalle on myönnetty seuraavat sertifikaatit: Ecocert, Cosmebio, Authentic Provence, Cruelty Free sekä Vegan. Tämä varmistaa sen, että tuotteet on valmistettu täysin luonnonmukaisista, kasviperäisistä aineosista ja sarja on myös eläinkokeeton. 

Alennuskoodi Biodellyyn

Jotta sarja tulisi tutuksi mahdollisimman monelle teistäkin, saan ilokseni tarjota teille myös alennuskoodin Biodellyn verkkokauppaan jo valmiiksi edullisiin Pulpe de Vien tuotteisiin! Koodi on siis PULPEDEVIE20 ja sillä saat kaikista Pulpe de Vien tuotteista 20% alennuksen. 

HUOM! Koodi on voimassa vain 29.2.2020 saakka. 

~~~

Mitäs sanotte? Kiinnostuitteko vai onko sarja kenties jo tuttu?

1 kommentti:

  1. Suihkeseerumi kuulostaa kiinnostavalta ja hintakin on todella kohdillaan, tätä täytyykin jossain välissä kokeilla.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!