KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 

Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Eilen tuntui ensimmäistä kertaa kesältä tähän vuoteen. Aurinko lämmitti niin mukavasti, että jopa t-paita ja mustat trikoot tuntuivat kävelylenkillä hetkittäin tukalilta. Mittari näytti +24 ja osoitti sen, että kesä tulee. Jatkukoon tämä viikko yhtä mukavissa lukemissa!

Perinteeksi muodostuneet *House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät sopivat täydellisesti tukemaan kesän tuloa. Teemana on nimittäin kesä ja aurinko, mikä näkyy myös tuotetarjouksissa. Sain jälleen kunnian olla mukana valitsemassa tarjoustuotteita ja omat valintani keskitin sellaisiin tuotteisiin, jotka ovat olleet suosikkejani jo pitkään, eivätkä petä kuumananaan kesäpäivänä. Joukkoon mahtuu myös muutama uutuus, kuten keskiviikkona tarjouksessa oleva *Evolven marjaunelma sekä kehuja kerännyt luonnonkosmetiikan primer, *100% Pure Luminous Primer, joka tulee tarjoukseen torstaina ja parantaa meikin pysyvyyttä.

Pidemmittä puheitta, mennäänpä niihin tuotesuosituksiin ja huipputarjouksiin!




Marjaisen makea unelma & keskiviikon huipputarjoukset


  1. *Evolve Organic Beauty Super Berry suihkuöljy - tällä marjaisen makealla unelmalla saa halutessaan luotua myös ihanan vaahtokylvyn! Luonnollisten ja hellävaraisten aineosiensa ansiosta ylellisen pehmeä suihkuöljy sopii myös herkälle iholle eikä kuivata ihoa. Tämä uutuus on ihastuttanut minut täysin! Riittoisa 250ml pumppupullo keskiviikon ajan tarjouksessa 21€ *täällä.

  2. *Evolve Organic Beauty Hyaluronihapposeerumi - sinulle, joka etsit edullista syväkosteuttavaa seerumia, joka varmasti silottaa ryppyjä ja täyttää juonteita! Evolven huippusuosioon nousseesta hyaluronihapposeerumista voit lukea tarkemman arvioni blogista täältä. Tuote tarjouksessa keskiviikon ajan 25€ *täällä.

  3. *Frantsila Elvyttävä Yrttisavinaamio - lempeästi ihon syväpuhdistava savinaamio, joka nousi huhtikuussa uudeksi suosikikseni! Kuivalle ja herkälle ihollekin sopiva Yrttisavinaamio on ihanan rauhoittava tuoksultaan ja elvyttää ihoa näkyvästi. Tarkemman arvion löydät blogista täältä. Tuote luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksessa nyt vain 13€ *täällä.

  4. *Algamaris Aurinkovoidespray SPF50 - hajusteeton ja hypoallergeeninen aurinkovoidespray, joka imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa valkoisesti! Algamaris on luottosarjani aurinkovoiteiden suhteen jo neljättä kesää, ja pidän erityisesti sarjan kätevästä spray-muodossa olevasta voiteesta, jota on helppo suihkuttaa kasvoille ja vartalolle. Lisää luonnonkosmetiikan parhaista aurinkosuojatuotteista voit lukea blogista täältä. Tuote tarjouksessa keskiviikkona vain 21€ *täällä.




Kehuja kerännyt luonnonkosmetiikan meikinpohjustaja & torstain tarjoukset


  1. *Algamaris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF30 - paras sävyttävä aurinkosuojavoide, joka ei tunnu kesähelteilläkään paksulta tai tukkivalta! Olen nimennyt tämän useasti kesän luottotuotteeksi, enkä ole siitä vieläkään valmis luopumaan. Samettisen pinnan jättävä voide blurraa myös kivasti juonteita! Tarkemman arvion voit lukea täältä. Tuote huipputarjouksessa torstaina 16€ *täällä.

  2. *Laponie Face Cream kasvovoide - kotimaisen luonnonkosmetiikan kultakimpale, jossa on aivan täydellinen koostumus! Tuote on kehitetty herkälle iholle eikä se sisällä hajusteita. Koostumus täyttä kultaa, joten tätä uskallan suositella kenelle tahansa. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja lumoaa varmasti kesälläkin, sillä se on tarpeeksi ohut, mutta silti kosteuttava. Lue tarkempi arvioni ja nappaa tuote tarjoushintaan torstaina 25€ *täältä

  3. *FAMO Hattara shampoopala - paras palamuodossa oleva shampoo, joka on vieläpä kotimainen! Suloinen pöllö saa paksun ja vaikeasti hallittavan hiuslaadunkin tuntumaan ihanan pehmeältä. Sopii myös rasvoittuvalle päänahalle. FAMO:sta löydät lisää kokemuksia blogista täältä. Shampoopala tarjouksessa torstain ajan 10€ *täällä. Hyödynnä tarjoushinta ja hanki myös vegaaninen *Sydänkäpy-hoitoainepala

  4. *Taiga Cosmetics Pakuri-yövoide - luultavasti paras kotimainen yövoide ikinä, joka on ehdolla vuoden 2021 parhaaksi yövoiteeksi! Tämä herkällekin iholle sopiva yövoide ihastutti minut täysin maaliskuussa ja olen edelleen sitä mieltä, että tässä on yksi kotimaisen luonnonkosmetiikan kultakimpaleita. Taigasta löydät kattavamman postauksen blogista täältä. Tehokas Pakuri-yövoide torstain ajan vain 31€ *täällä

  5. *100% Pure Luminous Primer - runsaasti kehuja kerännyt luonnonkosmetiikan primer, joka osoittautui jo ensimmäisellä kerralla kehujensa veroiseksi! Luonnonkosmetiikasta on ollut vaikea löytää silottavaa pohjustusvoidetta meikin alle, mutta jos sellaista kaipaa, tällä saa taatusti juonteita silotettua ja mukavan pysyvän pohjan meikille. Lisäksi primer on myös hoitava ja anti-age-pitoinen, joten sen käyttö kannattaa eikä se tuki ihoa, kuten tavalliset silikoniset primerit. Riittoisa tuote torstain ajan 29€ *täältä.



Paras voidemainen poskipuna & muut perjantain parhaat poiminnat


  1. *Zuii Organic Lip & Cheek Creme - paras voidemainen poskipuna mitä tiedän, joka pysyy älyttömän hyvin myös huulilla syödessä ja juodessa. Luottosävyni on ihonsävyä imarteleva Helene sekä viileä korallinen Ariel, joita täydentämään valitsin nyt täydellisenä jokapäivän nudepunana tunnetun Dionen. Ja kyllä, ihastuin tähänkin! Sävy on todella luonnollinen ja sopii hyvin osaksi meikittömämpääkin lookkia. Lip & Cheekit perjantain ajan superhintaan 24€ *täältä (norm. 34,90€). 

  2. *Algamaris Aurinkovoidespray SPF30 - oma suosikkini kaikista aurinkovoiteista, jota käytän ylivoimaisesti eniten. Spray imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa valkoiseksi! Lisää luonnonkosmetiikan parhaista aurinkosuojatuotteista voit lukea blogista täältä. Tuote tarjouksessa perjantaina vain 19€ *täällä.

  3. *Zuii Organic Self Tanning Foam - ylivoimaisesti paras itseruskettava vaahto, joka on vieläpä vegaaninen ja 100% luomusertifioitu! Zuiin itseruskettavilla vaahdoilla saa todella luonnollisen rusketuksen, joka kestää jopa 7-10 päivää. Suosittelen pariksi levityskinnasta, jotta rusketuksesta tulee tasainen (kintaalla levitettäessä ei voi epäonnistua). Muistathan myös kuoria ihosi ennen itseruskettavan levittämistä. Tarjoushinta isolle pumppupullolle perjantaina 29€ *täällä.




Paras kasviväri hiuksille & lauantain lupaavimmat löydöt


  1. *Flow Cosmetics Aromaterapiasaippuat - huippulaadukkaista raaka-aineista valmistetut kotimaiset suolasaippuat, jotka hoivaavat niin ihoa kuin mieltä! Näitä olen suositellut blogissa useampaan kertaan ja hankkinut useita eri tuoksuja ilostuttamaan suihkuhetkiä. Kurkista *koko valikoima täältä ja nappaa suosikkisi superhintaan tasan 10€!

  2. *Cultivators kasvivärit hiuksille - nämä yllättivät minut täysin pysyvyydellään ja kauniilla värisävyillään alkuvuodesta, kun tulin ensi kertaa kokeilleeksi kasvivärjäystä kotona. Sittemmin en ole enää tavallisiin hiusväreihin tarttunutkaan, vaan edelleen lähes puoli vuotta myöhemmin värjään hiukseni kotona näillä Cultivator'sin kasviväreillä. Lauantain tarjous väreille on vain 9€ ja yhden paketin mukana tulee jopa neljä pussia. Hyödynnä tarjous *täällä.

  3. *Laponie of Scandinavia All-around Balm - maailman paras yleisbalmi ja vielä kotimainen! Tätä herkälle iholle sopivaa monitoimibalmia olen hehkuttanut blogissa useaan kertaan ja rakastan voidetta etenkin huulilla. Vegaanisesta voiteesta voit lukea kattavamman arvioni tästä postauksesta ja hankkia lauantaina tuotteen itsellesi 15 eurolla *täältä.





Itseruskettavat tipat kasvoille & muut sunnuntain suosikit


  1. *100% Pure All Over Glow hohtovoide - kaunistava hohtovoide, jota olen suositellut blogissa aiemminkin. Tällä saa kesäsäärille kauniin hohtavan pinnan, joka menee lähestulkoon sukkahousuista! Yllä olevassa kuvassa oleva tuote on tummempi sävy, mutta tuotetta on olemassa myös vaaleampi versio. Joka tapauksessa glow-voide sulautuu vaaleallekin iholle loistavasti ja tuo sille heti kesään kaivattua hehkua! Tuote ei sisällä itseruskettavaa. Tarjous sunnuntaina 25€ *täällä

    Vinkki: Sekoitan hohtovoidetta monesti aurinkovoiteen sekaan kesäisin - toimii!

  2. *Lavera Lash Care Serum ripsiseerumi - edullinen luonnonkosmetiikan ripsiseerumi, joka oikeasti tekee mitä lupaa! Sopii myös herkälle iholle ja herkille silmille. Tämän halvemmalla ei luonnonkosmetiikan hyvää ripsiseerumia saa, sillä tarjous on sunnuntaina vain 8€ *täällä

  3. *Algamaris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF50 - uutuus huippusuositusta sävyttävästä aurinkosuojavoiteesta korkeammalla suojakertoimella. Itse käytän tästä SPF30-versiota. Tämä myydään jatkuvasti loppuun, joten jos mielit omaksesi, ole valppaana heti sunnuntaiaamusta ja hyödynnä 21€ tarjoushinta *täällä.

  4. *Joik Sunless Tan Facial Drops itseruskettavat kasvotipat - uusin ihastukseni, joka pääsi mukaan otsikkoon. Olen pari päivää testannut näitä uutuustippoja ja aivan äimän käkenä siitä, etten ole kertaakaan haistanut sitä itseruskettavalle ominaista katkua, kun olen tiputtanut pipetillä pari tippaa päivävoiteen joukkoon. Sen sijaan olen saanut parissa päivässä kasvoille kauniin luonnollisen päivetyksen, joka on tasoittanut mukavasti aknearpia ja ihon epätasaisuuksia. Tämä jää siis todellakin käyttöön! Tuotteen voit napata *tarjoushintaan täältä.


Muistathan käyttää koodia "yhdistä", jolla saat ilmaiset toimituskulut 


Tarjoukset ovat päivittäin vaihtuvia, mutta voit hyvillä mielin tilata suosikkejasi useampana päivänä, sillä koodilla YHDISTÄ tilaamasi tuotteet pakataan samaan pakettiin Luonnonkosmetiikkapäivien päätteeksi. Tällä tavoin voit hyödyntää joka päivä parhaat tarjoukset ja jäädä odottelemaan kaikkia herkkuja ensi viikon alusta! 

*Luonnonkosmetiikkapäivien kuvasto täällä.

Aiotko sinä hyödyntää tarjoukset? Mitkä tuotteet kiinnostavat erityisesti?






Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!