Tuoksut pr-näytteitä 

Tuoksut ovat jälleen palanneet blogiin vahvempana kuin koskaan. Jo vuodesta 2013 saakka olen tuonut säännöllisesti esille kauden kiinnostavimpia uutuuksia, mutta toissaviikon tuoksupostauksessa kerroin jonkin muuttuneen. Blogi ei enää vilisekään tuoksuja sieltä sun täältä, vaan tulee jatkossa entistä enemmän keskittymään niihin huolella valikoituihin yksilöihin, jotka ovat paitsi koukuttaneet minut, mutta joista ajattelen myös teidän siellä ruudun toisella puolella innostuvan. Jos siis koet vegaanisuuden, ekologisuuden ja eettisyyden omiksi arvoiksesi, tämä postaus ja nämä tuoksut ovat juuri sinulle!

FiiLiT - luonnollinen tuoksubrändi ekologisilla puukoteloilla


Myönnän, että vaikka luonnonkosmetiikka on jo pitkään ollut yksi blogini kantavista teemoista ja se, mitä itsekin käytössäni suosin, tuoksujen suhteen olen kovin nirso. Olen toki hajuvesien suhteen valikoiva muutenkin, mutta luonnollista tuoksuista on ollut niin hirveän vaikea löytää tuoksuja, jotka ovat oikeasti olleet mukaansa kaappavia! Sellaisia, joihin on voinut kietoutua yhtä ilolla kuin niihin tavallisiin hajuvesiin, joita olen vuosia palvonut. Sillä kyllä, rakastan tuoksuja.

FiiLit on yksi laadukkaan luonnonkosmetiikan maahantuontiin keskittyvän Naturellementin brändeistä. Naturellementin kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2014 ja tämän pitkän taipaleen aikana olen tottunut siihen, että Liisan valitsemat ranskalaiset brändit ovat kaikki omalla tavallaan luonnonkosmetiikan jalokiviä: palkittuja sarjoja, jotka ovat ehtineet lumota Ranskassa käyttäjänsä. Naturellement on halunnut tuoda nämä jalokivet myös Suomeen, jotta kaikki me, jotka arvostamme oikeasti laadukasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa, voisimme nauttia luksusbrändeistä myös Suomessa. Luksus ei kuitenkaan tarkoita kallista, vaan enemmänkin sitä, että raaka-aineet on huolella valikoitu ja brändillä on kokonaisuus kunnossa. Nuo seikat täyttää myös ekologinen tuoksubrändi FiiLit.


FiiLiT lumoaa luonnollisilla hajuvesillään ja tarjoaa tuoksumatkan maailman ympäri


FiiLiT-tuoksuihin on helppo ihastua. Jopa minä, niin nirsona ja valikoivana tuoksujen suhteen, huomasin jo viime kesänä ihastuvani näihin nopeasti. Postauksen kuvat on siis otettu jo viime kesänä, joten tuoksut ovat olleet käytössäni jo kuukausia. Se kertonee siitä, että kyseessä ei ole hetken huumaa. Instagramin Stories-puolella tulen myös vilauttamaan tuoksupullojen sisällön, jotta näette tarkemmin, kuinka ahkerasti olen tuoksuja käyttänyt. Vaaleanpunaisessa puukotelossa oleva Kado - Japon on nimittäin jo uhkaavasti lopuillaan. 

Kado - Japon hurmasi minut Yuzu-hedelmän, jasmiinin ja kirsikankukan sekoituksella. Japanissa kasvavaa Yuzua kuvaillaan hermostoa rauhoittavaksi tuoksuksi, ja vaaleanpunaisen puukotelon Kado - Japon -tuoksu onkin todella pehmeä ja rauhoittava. Vaikka Yuzu muistuttaa tuoksultaan greipin, limen ja mandariini-appelsiinin risteymää, ei se kuitenkaan tee tästä tuoksusta kirpeää hedelmäpommia, sillä lempeä jasmiini tasapainottaa mukavasti sen pirskahtelevuutta. Kirsikankukasta ei varmaankaan tarvitse sanoa mitään, sillä jos olet sen tuoksun ystävä, voin melkeinpä vannoa, että tämäkin tuoksu tulee viemään mennessään. Kado - Japon on täysin omanlaisensa - mutta niin on jokainen FiiLiT-tuoksu. 

Ja ajatella, että kaikki FiiLiT-tuoksut ovat nyt Naturellementin verkkokaupassa hullun huikeaan -50% hintaan! Nyt on siis ehdottomasti paras ajankohta antaa luonnollisille tuoksuille mahdollisuus ja tukea samalla suomalaista yrittäjyyttä. Tuoksulle jää hintaa vain 14,50 euroa, joka ei todellakaan ole hurja hinta täysin luonnollisesta ja aidosta tuoksusta, joka on vieläpä ekologinen ja eettinen.


Surya - Bali ihastuttaa jasmiinin, ylang ylangin ja vaniljan lempeällä sekoituksella, joka on Naturellementin verkkokaupan kuvausta lainatakseni "huumaavaa auringonlaskun harmoniaa". Ensituoksusta löytyy vaaleanpunaisten marjojen lisäksi bergamottia, ja sydäntuoksu sisältää suosikkinuottieni ylang ylangin ja jasmiinin lisäksi myös Frangipania! Tuo thaimaalainen kukka tunnetaan paratiisimaisen makeasta tuoksustaan, joka on hyvin feminiininen. 

Bali -nimensä tuoksu on saanut siitä, että monet balilaiset rituaalit tapahtuvat auringonlaskun aikaan, kun kukkien tuoksu on parhaimmillaan. Surya - Bali onkin kuin pullotettu auringonlasku, jossa voi aistia kauneimpien kukkien huumaavan tuoksun. Tässä todella on pullollinen paratiisia, jonka viimeistelee pohjalla oleva Frankincense, jolla on mielialaa nostattava ja luovuutta parantava vaikutus. 


Jos olet yhtä mieltä siitä, miten huumaavan ihanalta aito Monoi-öljy tuoksuu, tulet rakastamaan vaaleansinisessä pullossaan olevaa Tehani - Polyniese -tuoksua! Aito Monoi-öljy koostuu valloittavien Tiaré-kukkien tuoksusta, joka on yhdistetty kookokseen. Ensimmäistä kertaa koen jopa vaikeutta kuvailla tätä tuoksua, sillä Tehani - Polyniesen huumaavuuden ymmärtää parhaiten tuoksuttamalla sitä itse. Varsinkin, kun tuoksu mukautuu jokaisen iholla täysin omanlaisekseen.

Minun ihollani tämä tuoksu on tavattoman pehmeä, kuten kaksi muutakin FiiLiT-tuoksua. Olenkin nimenomaan sanonut rakastavani pehmeitä tuoksuja, sillä minuun eivät vetoa kovin kirpakat sitrustuoksut. Vaikka vaaleansinisen unelman ensituoksussa on mukana myös ripaus sitrusta, sulautuu se huomaamattomasti kokonaisuuteen. Tehani - Polyniese on sanalla sanoen satumainen, joten jos pitää makeahkoista ja pehmeistä tuoksuista, on tämä kokemisen arvoinen.

Tuoksu on yhtä lailla Naturellementin verkkokaupassa huikeaan -50% tarjoushintaan, joten nopeat nappaavat omansa ensin! Itse ajattelin tilata kokeiluun myös neroliin ja appelsiininkukkaan pohjautuvan Mazhar - Atlas -tuoksun, sillä rakastan nerolin ja appelsiininkukan tuoksua. Myös makeaa viikunaa ja rauhoittavaa laventelia sisältävä Camina - Provence saattaa vahingossa sujahtaa ostoskoriini, koska hinta nyt sattuu olemaan niin uskomaton. 


Käyhän kurkkaamassa tuoksut Naturellementin verkkokaupassa ja tilaa omasi, jos nämä ekologiset, vegaaniset ja luonnolliset tuoksut yhtään herättivät innostusta! Voin melkeinpä taata, että koukutut. 

Tuoksujen norm. hinta on 29 euroa, nyt 14,50€.


Mikä näistä kolmesta olisi sinun valintasi? Entä mitä sanot puisista pakkauksista?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!