KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Mainoslinkit merkitty* 

Ihon kuoriminen kuuluu ihonhoidon peruspilareihin. Kuorinnasta puhutaan paljon, mutta siitä huolimatta se on asia, jonka moni ihonhoidossa huomaamattaan unohtaa. Harmaalle iholle saatetaan hankkia elävöittävä ja kirkastava seerumi, vaikka syy ihon sameuteen piilee usein kuolleessa ihosolukossa, joka peittää ihon pinnan kuin sumuinen verho. 

Yhtä lailla kuivuuttaan hilseilevään ihoon saatetaan etsiä toinen toistaan täyteläisempiä voiteita, vaikka ensiaskel ongelman ratkaisuun on monesti ihon kuorinta. Kosteusvoide tai seerumi ei pääse tekemään iholla taikojaan, jos ihoa ei koskaan kuorita ja siivota sille kertynyttä kuollutta ihosolukkoa. Siksi ihon viikkosiivous kannattaa tehdä ensin.Rakeelliset kuorinnat - millaiselle iholle ne sopivat? 


Siinä missä ennen ihon kuoriminen tarkoitti pääasiassa rajuja raekuorintoja, nykypäivänä vaihtoehtoja ihon kuorimiseen on monia. Tämä on pelkästään hyvä asia, sillä raekuorinnat eivät sovi kaikille ja etenkin couperoottisen ihon hankaamista rakeisilla kuorinnoilla tulisi välttää - ainakin herkästi punoittavien kohtien osalta. Muuten raekuorinnat ovat edelleen oiva tapa kuoria niin normaali kuin kuivakin iho (puhumattakaan rasvaisesta ja sekaihosta), sillä ne vievät taatusti mennessään ihon pinnalle harmaana kerroksena asettuneen kuolleen ihosolukon ja paljastavat alta eläväisemmän uuden ihon. Raekuorinnat ovat myös erityisen mainioita ikääntyvälle iholle, sillä niillä voi saada ajan saatossa syviäkin ryppyjä madaltumaan, jos malttaa hangata rakeilla juonteen pohjaa kuorintasession lomassa.


Neal's Yard Remedies Honey & Orange kasvokuorinta sopii kaikille ihotyypeille


Makean hunajaisella ja appelsiinisella tuoksullaan hurmaava *Neal's Yard Remedies Honey & Orange kasvokuorinta on todellista herkkua iholle - niin tuoksultaan kuin koostumukseltaan! Savipohjainen naamio syväpuhdistaa ihon samalla kuin riisinmuruset kuorivat ihon tehokkaasti. Koostumus on jopa 76% luomua ja 100% luonnollinen tapa kuoria ihoa kauniiksi ja hehkuvaksi. 

Koska rakeet ovat tässä selkeästi tuntuvia, lempeä hieronta riittää eikä ihoa ole syytä raapia liikaa. Tästä jää iholle ihanan raikas appelsiinin tuoksu, johon rakastuin täysin! En normaalisti innostu raekuorinnoista helposti, mutta tämä silkkistä sileyttä iholle tuova purkki jää varmasti käyttöön. 

*Tilaa tuote House of Organicilta täältä. Koodilla kuorinta20 saat tuotteesta -20%! Novexpert The Expert Exfoliator - kaksitehoinen kuorintavoide koukuttaa hedelmäisyydellään


Hedelmäisten kuorintavoiteiden kaveri tykästyy *Novexpert The Expert Exfoliator kuorintavoiteeseen helposti! Aprikoosinkivirakeet antavat kuorintavoiteelle paitsi herkullista hedelmäisyyttä, myös sopivan rakeisuuden, joka häätää iholta harmauden. Kaksitehoinen kuorintavoide sisältää myös PHA-happoja, jotka ovat hapoista ne lempeimmät uudistaen ihoa kuitenkin näkyvästi. Aloe vera ja C-vitamiini ovat tervetullut lisä toimivaan kuorintaan. 

Tykästyin tähän Novexpert-fanina kovasti! Tuote on yllättävän edullinen tehoonsa nähden, ja etenkin epäpuhdas, tukkeutunut ja rasvoittuva iho nauttii siitä suuresti. Kuivaihoiselle tämä ei ole paras valinta, mutta sekaiho sekä normaali ja rasvainen iho voivat tarttua tähän huoletta! 

*Hanki hedelmäinen kuorintavoide täältä. Koodilla kuorinta20 saat tuotteesta -20%! 


Kuinka usein raekuorintoja tulisi käyttää?


Rakeelliset kuorinnat ovat iholle sen verran tehokkaita, että normaalille iholle riittää kuorinta kerran viikossa ja kuivaihoiselle kerran kahdessa viikossa. Rasvaisen ja sekaihon voi halutessaan kuoria kaksikin kertaa viikossa, vaikka toki siinäkin maltti on valttia eikä ihoa ole syytä kuoria liian usein. Raekuorintojen kaveriksi ihon syväpuhdistamiseen kannattaakin harkita savipohjaisia naamioita, joista löydät vinkit tämän postauksen lopusta! 


Entsymaattiset kuorinnat ovat loistavia myös herkälle ja couperoottiselle iholle


Entsyymaattisten kuorintavoiteiden vaikutus perustuu happoihin. Koska entsyymikuorinnat eivät sisällä rakeita, ne sopivat loistavasti myös herkän ihon kuorintaan ja couperosaiholle, sillä ne eivät aiheuta mekaanista ärsytystä iholle. 

AHA-happoja sisältävät kuorinnat ovat nousseet ikääntyvän ihon suosioon, sillä ne ovat erityisen toimivia myös kuivalla iholla. BHA-hapot puolestaan sopivat parhaiten tukkeutuneelle ja helposti rasvoittuvalle iholle, toimien hyvin myös aknen hoidossa. BHA-happo tehoaa hyvin myös pigmenttimuutosten vaalentamiseen. 

PHA-happo on hapoista se lempein ja sopii siksi käytettäväksi parikin kertaa viikossa, toisin kuin AHA-hapot ja BHA-hapot, joiden käyttöön riittää hyvin kerta viikossa tai harvemmin. 


BYBI Beauty Acid Gold AHA-happonaamio - palkittu vitamiinipitoinen ihon elävöittäjä


Jos havittelet iholle erityistä hehkua, etkä ole vielä tutustunut BYBI:n suureen suosioon nousseeseen *Acid Gold AHA-happonaamioon, nyt saattaa olla korkea aika investoida tähän supertuotteeseen. Valitsin tämän tuotteen jo kesällä Biodellyn kanssa lanseeraamaani kauneuspakettiin, sillä tuote vakuutti jo alkumetreillä ja tuli sittemmin palkituksi myös Anna-lehden Vuoden 2020 kosmetiikkatuotteena.

Kauniin purkin mukana tulee siro valkoinen sivellin, jolla kullan värinen hedelmäiseltä tuoksuva naamio on helppo levittää iholle. Naamio sisältää muun muassa vitamiineja ja omega-rasvahappoja pursuavaa tyrniä, mustikkaa sekä kiinteyttävää kurpitsaentsyymiä, joten tässä purkissa on kaikki edellytykset ihon kirkastamiseen ja uuteen hehkuun! 

*Tilaa todellinen kuningatartuote täältä. Koodilla kuorinta20 säästät tuotteesta 20%! 

Flow Cosmetics Lingonberry Bright - kotimainen hedelmähapponaamio, joka sisältää arktista puolukkaa


Mikäli haluaa tarttua kotimaiseen vaihtoehtoon ja kärsii herkästä ihosta, on *Flow Cosmeticsin Lingonberry Bright varsin ihana valinta. Puolukalta ja mansikalta tuoksuva jauhe on helppo sekoittaa veteen tai öljyyn ja levittää sen jälkeen iholle. Naamio on myös erityisen riittoisa, sillä vain 2 teelusikallista riittää yhteen kuorintahetkeen! 

Kuolleen ihosolukon vievät mennessään papaijan ja ananaksen entsyymit, jotka kuorivat hellävaraisesti. Naamio sisältää myös savea, joten se on täydellinen valinta kelle tahansa, ei pelkästään herkkäihoiselle tai couperosaiholle. 

*Nappaa kotimainen puolukkanaamio täältä. Koodilla kuorinta20 saat 20% hinnasta pois!Savipohjaiset naamiot toimivat täydellisesti myös ihon kuorimiseen


Savinaamiot ovat nimestään huolimatta käteviä myös ihon kuorimiseen. Tämä johtuu siitä, että savi on raaka-aineena erityisen syväpuhdistava ja imee ihosta niin kuona-aineita, epäpuhtauksia kuin saasteitakin. Siksi sillä voi hyvin korvata rakeellisen kuorinnan tai halutessaan käyttää sitä myös raekuorinnan parina. Savilaatuja on erilaisia, joten savinaamioista löytyy omansa rasvaiselle, epäpuhtaalle ja sekaiholle kuin normaalille ja kuivallekin iholle. Savinaamio toimii loistavasti myös saunassa couperoottisen ihon suojana. 


Frantsila Elvyttävä Yrttisavinaamio - kotimainen suosikki sopii kaikille ihotyypeille


Olen aina rakastanut savinaamioita niiden syväpuhdistavien ominaisuuksiensa vuoksi. Perinteisten mudan väristen savinaamioiden sijaan pidän kuitenkin todella paljon myös vaaleampaa savea sisältävistä naamioista, sillä myös savilajien ominaisuudet vaihtelevat. 

Valkosavi on erityisen hyvä kuivalle ja herkälle iholle, sillä se ei ole savena ollenkaan niin kuivattava, mitä jotkut savilajit saattavat olla. Sen todistaa *Frantsilan Elvyttävä Yrttisavinaamio, joka on iholla ihanan rauhoittava syväpuhdistavien ominaisuuksien lisäksi! Aidot aromaterapeuttiseet öljyt, kuten piparminttu, ruusu ja ylang ylang antavat naamiolle mieltä rentouttavan tuoksun samalla kun kotimaiset luomuyrttiuutokset (kuten ratamo, puna-apila, kehäkukka, siankärsämö ja peltokorte) elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa. Tästä tuli yksi uusista suosikeistani!

*Tartu Frantsilan ihastuttavaan valkosavinaamioon täällä. Koodilla kuorinta20 saat tuotteesta -20%! 
Joik Matcha Green Clay Detox Facial Mask syväpuhdistaa ihon vihreän saven voimin


Joik on virolaisena luonnonkosmetiikkasarjana kasvattanut viime vuosina hurjasti suosiotaan. Osasyy on varmasti se, että tuotteiden hinnat eivät ole pilvissä, vaikka koostumukset ovatkin todella toimivia! Tämäkin Detox-naamio oli viime vuoden Beauty Shortlist Awards -finalisti ja palkittiin yhtenä Viron suosituimpana ihonhoitotuotteena 2020. 

Joikin tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Matcha-naamio ihastuttaa vehreällä, mutta piparminttuisella tuoksullaan sekä ihoa kuulauttavalla ja kirkastavalla vaikutuksellaan, johon itsekin ihastuin heti. Savinaamioita voi hyvin käyttää iholla jopa kaksikin kertaa viikosta ihon tilanteesta riippuen ja ne toimivat myös paikallisesti, jos finni uhkaa tehdä tuloaan. 

*Joikin Matcha Green Clay Detox Facial Maskin toimivuus perustuu vihreään saveen, joka on yksi tehokkaimmista savilajista ja siksi erityisen hyvä akneiholle sekä rasvaiselle ja sekaiholle. Normaali iho nauttii tästä yhtä lailla!

*Hanki Joikin tehokas savinaamio täältä. Koodilla kuorinta20 saat -20%!


House of Organicilta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia *kasvojen kuorimiseen soveltuvia tuotteita, jotka ovat kaikki luonnonkosmetiikkaa. Myös *kasvonaamioiden joukosta löydät monia savipohjaisia naamioita sekä entsyymaattisia kasvonaamioita, joilla ihon viikkosiivous hoituu yhtä lailla huolettomasti! 

Kuinka usein sinä kuorit ihosi? Käytätkö mieluiten raekuorintoja, entsyymaattisia kuorintoja vaiko savinaamioita?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!