Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Joka vuosi blogeissa kahmitaan suurella uteliaisuudella ne postaukset, joihin on koottu parhaat kosmetiikkatuotteet. Nyt onkin vihdoin aika laskea esiriippu omien suosikkieni osalta. Nämä ovat nimittäin ne tuotteet, joihin tartun yhä uudestaan ja joita uskallan suositella 110% varmuudella! Ensimmäisenä vuorossa ovat meikkituotteet, sillä ihonhoito ja hiustenhoito tulevat olemaan omissa postauksissaan.

Siispä tässä tulevat vuoden parhaat meikkituotteet!




Paras meikkivoide - Eco Minerals mineraalimeikkipohja


Meikkipohja, jota ilman en enää osaa olla! Alunperin rakastuin tähän hormonaalisen aknen aikaan, kun olin juuri lopettanut e-pillerit. Tämä pohja oli sellainen, joka ei aitona mineraalipohjana tukkinut ihoa, vaan jopa auttoi ihon paranemisessa. 

Eco Mineralsin mineraalimeikkipuuterilla saa miltei täydellisen kauniin ihon, vaikka kasvoilla olisi näppyä, punaisuutta tai aknearpia. Tässä on riittävästi peittävyyttä, mutta se antaa silti luonnollisen lopputuloksen. Tämä olikin vuoden 2020 useimmin käyttämäni meikkipohja ja edelleen ykkönen!

Mineraalimeikkipohjia on kaksi, joista käyttämäni Flawless on hyvä valinta rasvaiselle iholle, sekaiholle ja normaalille iholle. Perfection on loistava kuivalle ja aikuiselle iholle. Pohja sisältää luonnollisen aurinkosuojan SPF24. Tarkemman esittelyn tuotteesta löydät aiemmasta postauksesta täältä, jossa näet myös tuotteen iholla.





Paras huultenrajauskynä - Inglot 


Huultenrajauskynä, joka kilpaili jo toissavuonna parhaan paikasta. Olen käyttänyt kynää useamman kappaleen ja pidän sitä parhaana siksi, että sen pysyvyys on äärettömän hyvä puhumattakaan siitä, miten mukavasti se rajausta tehdessä liukuu huulille. 

Inglot huultenrajauskynällä saa todella kauniisti korostettua huulten muotoa ja tehtyä huulista täyteläisemmän näköiset, joten monesti käytän kynää pelkästään huulivoiteen kanssa. Yllä olevassa kuvassa huultenrajauskynän parina on *Henne Organicsin huulivoide *sävyssä Bare, jonka olen jo aiemmin palkinnut parhaaksi. Saan tästä kombosta usein kyselyitä ja yhdistelmä on tosiaan niinkin yksinkertainen kuin Inglotin huultenrajauskynä ja luonnollisen sävyinen huulivoide! Huultenrajauskynästä käytän sävyä 858, joka on todella lähellä huulten omaa väriä.

Ostopaikat: Inglotin verkkokauppa, Inglot-myymälä Kauppakeskus Kluuvi (Helsinki)





Paras ripsiväri - Inglot Volume Waterproof Mascara


Ripsiväri, johon tutustuin ensi kertaa yhteistyön kautta keväällä 2019. Se teki vaatimattoman oloisista ripsistäni niin pitkät ja jopa näyttävät, etten enää osannut olla sitä ilman! 

Olen käynyt säännöllisesti ostamassa tätä lisää Inglotin liikkeestä Kluuvista, koska mikään muu ripsiväri ei ole päihittänyt tätä. Inglot Volume Waterproof Mascara on siis ihan ehdoton ykkönen ja vedenkestävänä vielä pysyvä, mutta irtoaa silti etenkin öljymäisellä puhdistuksella helposti. Täysi kymppi! 

Ostopaikat: Inglotin verkkokauppa, Inglot-myymälä Kauppakeskus Kluuvi (Helsinki)





Paras irtopuuteri - ByTerry Hyaluronic


Irtopuuteri, josta puhutaan paljon - etenkin bloggaajapiireissä. Tuote on kategoriansa huippuluokkaa, sillä se on tietääkseni ainoa irtopuuteri, joka sisältää tuntuvissa määrin hyaluronihappoa! 

*ByTerry Hyaluronic Hydra Powder on etenkin silmänalusilla loistotapaus, sillä se ei kasaannu juonteisiin ja on läpikuultava / väritön. Koko kasvoille sipaistuna se kiinnittää meikin ja vie kiillon, mutta ei korosta juonteita tai syviäkään ryppyjä. Se on siis myös ikääntyvälle ja aikuiselle iholle täysosuma!

Ostopaikat: *Kicks*Eleven*Skincity*Lyko





Paras luomivärinpohjustaja - Jane Iredale Smooth Affair for eyes


Luomivärinpohjustaja, johon olen turvautunut jo viimeiset 4-5 vuotta. En oikeastaan edes muista, milloin olisin käyttänyt jotain muuta pohjustajaa kuin tätä. Olen todennut tämän kaikkien aikojen parhaaksi, joten miksi etsiä enää parempaa?

*Jane Iredalen Smooth Affair for eyes pitää luomivärin paikoillaan ja parantaa sen kestoa. Sävyvaihtoehtoja on useita vaaleasta tummanruskeaan. Itse olen käyttänyt sävyjä Canvas (yllä kuvassa), Naked sekä *Iced Brown. Lämpimien luomivärien alla myös *Gold on todella ihana, ja kaikki näistä sopivat käyttöön luomilla myös sellaisenaan.

Tuote on niin riittoisa, että se kestää helposti vuoden verran eikä meinaa kulua millään, vaikka sitä sipaisisi luomille päivittäin. Pieni määrä siis riittää ja hinta-laatusuhde tuotteessa onkin huippu! 






Paras kulmakarvageeli - Inglot Brow Shaping Mascara 


Kulmakarvageeli, joka on tehnyt kulmien laitosta helppoa, vaivatonta ja nopeaa! Tällä saa kulmiin paitsi väriä ja tuuheutta, myös huolitellun ilmeen, joka pysyy tihkusateenkin aikana ja jopa joogatunnilla. 

Inglot Brow Shaping Mascara -kulmageelin kanssa ei välttämättä tarvitse kulmakynää alle ollenkaan, sillä harjaamalla vetoja kulmiin saa helposti tehtyä luonnollisen näköisiä lisäkarvoja. Halutessaan kulmiin saa jopa laminoidun efektin, sillä tämä kyllä pitää kulmat kuosissa! Tuotteesta on tarjolla kaksi sävyä: vaaleampi taupe 02 ja tummanruskea 03. Itselläni on käytössä sävy 02, jonka olen kokenut varsin täydelliseksi! Kulmafanaatikko kiittää ja kuittaa arvosanalla 10+.

Kulmakarvageeli in action mm. tämän postauksen meikkikuvissa.

Ostopaikat: Inglotin verkkokauppa, Inglot-myymälä Kauppakeskus Kluuvi (Helsinki)





Paras peitevoide tummille silmänalusille - Kicks BeautyAct Mattifying Complexion Concealer


Peitevoide, joka on tämän voittajakaartin uusin tulokas ja saapui Suomeen vasta loppuvuodesta. Se raivasi kuitenkin nopeasti tiensä arkimeikkieni joukkoon, sillä tämä tuo sellaista kirkkautta silmien alle ettei tosikaan! 

*Kicks BeautyAct Mattifying Complexion Concealer peittää tummuuden, pysyy paikoillaan ja valaisee silmänaluset hetkessä. Koostumus on ihanan ohutta eikä tuo lisää vuosia kasaantumalle juonteisiin. Käyttämäni sävy on 01C.  

Ostopaikat: Kicks, *Kicksin verkkokauppa




Paras poskipuna - Eco Minerals Hibiscus 


Poskipuna, joka on oikeasti luomiväri, mutta antaa poskille kauneimman sävyn ikinä: Eco Mineralsin Hibiscus. Pidän tämän antamasta lopputuloksesta hurjan paljon, sillä se on samaan aikaan todella luonnollinen ja raikas. Jollain tapaa se onnistuu herättämään koko ilmeen eloon, vaikka olisi kuinka väsynyt - mikä onkin poskipunan perimmäinen tehtävä! 

Tällä hetkellä tunnen niin vahvaa vetoa Hibiscukseen, että tartun siihen päivittäin. Poskipunia rakastavalta onkin paras kehu, jos yksi poskipuna menee muiden edelle pitkäksi aikaa. Huomion arvoista on myös se, että luomivärinä myytävä tuote on aidoksi ja laadukkaaksi mineraalimeikiksi erittäin edullinen ja lisäksi pieni purkki on myös äärettömän riittoisa!




Löysittekö uusia suosikkeja? Oliko joukossa tuttuja tuotteita?












2 kommenttia:

  1. Upeat kuvat, todellakin ilo katsella <3 pysyykö tuo Iredalen pohjustaja raskailla luomilla? BeautyActin concealer kuulostaa myös kokeilemisen arvoiselta, menee ostoslistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla, kiitos! Pakko myöntää, että kommenttisi osui osuvaan hetkeen, koska juuri eilen oli niitä päiviä, kun mietin, että tuliko näistä kuvista nyt sitten hyviä kuitenkaan. Jotenkin sitä välillä sokeutuu oman työn jäljelle - mulle tapahtuu niin usein! Siksi kaikki palaute on aina piristävää ja silmiä avaavaa - kiitos siis paljon <3

      Kyllä mä suosittelisin tuota Iredalen pohjustajaa kokeilemaan myös raskaille luomille. Se on oikeasti tosi laadukas. Mä olen käyttänyt tuota vuodesta 2017 lähes taukomatta ja on aina pitänyt kaikki luomivärit hyvin paikoillaan, vaikka ei itselläkään mikään "avarin" katse ole :D Suosittelisin ainakin kokeilemaan :)

      Ja BeautyActin Concealer on ihan huippu! Ollut mulla silmänalusilla käytössä syksystä lähtien ihan vakkarina!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!