KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - PITU WOODELLERY Elämä on tarjoaa monta eri suuntaa. On isoja valtateitä, maaseudun maisemia ja miljoonia pikku metsäpolkuja. Moni kyseenalaistaakin jossain vaiheessa elämäänsä, onko menossa oikeaan suuntaan: junnaako vain paikallaan vai eteneekö kohti sitä, mitä oikeasti haluaa. Ja mitä se sitten on, mitä oikeasti haluaa? Mistä sen tietää? Ja mitä jos ei tiedä?

Korvissa Pitu Woodellery Hiutale-korvakorutOlen viime aikoina uuden kodin myötä ymmärtänyt, että se, mitä joskus halusin, ei välttämättä ole sitä, mitä haluan enää. Vuosien myötä elämä muuttuu, ajatukset muuttuvat, asenteet muuttuvat. Se, mitä joskus piti tärkeänä tai selkeänä suunnitelmana tulevaisuudesta, saattaa olla nyt haalistuneena paperilla ja tuntua jonkun toisen ihmisen toiveelta. Sellaiselta, joka omalla kohdalla tuntuu kaukaiselta ja jopa vieraalta. Olenko minä joskus halunnut tuota? 


Kirkastamalla arvojaan on mahdollista löytää elämäänsä oikea suunta


Meistä jokainen tietää, että eilinen on mennyttä ja huominen epävarmaa. Hetkessä elämiseen kannustetaan, mutta silti ei ole väärin haluta tehdä myös pitkän tähtäimen suunnitelmia. Itse asiassa on hyväkin, että uskaltaa unelmoida tulevaisuudesta ja miettii tavoitteitaan. Sitä, mitä kohti haluaa mennä. Sillä jos vain haahuilee ja odottaa ajan kuluvan vailla minkäänlaista suunnitelmaa mistään, saattaa elämä yllättää ikävästi vuosien päästä ja muistuttaa mustavalkoisena niistä vuosista, jotka kuluivat hukkaan haahuillessa.

Yksi hyvä tapa löytää elämässään oikea suunta, on kirkastaa omia arvojaan. Miettiä, mikä juuri sinulle on elämässä merkityksellistä ja tärkeää. Onko se kenties työ, perhe, ystävät, oma hyvinvointi? Ja missä järjestyksessä? Voit pysähtyä kuvittelemaan, millaista haluaisit elämäsi olevan ja mitä haluaisit aivan tavalliseen arkeen sisältyvän enemmän. Kun tiedät vastaukset, voit hiljalleen alkaa ripotella omaan arkeesi niitä asioita, pala kerrallaan. Tehdä asioita, jotka tuntuvat itsessään merkityksellisiltä tai jotka vievät kohti sitä merkityksellisempää elämää, jota todellisuudessa haluaisit elää. 


Korvissa Pitu Woodellery Visakko-korvakorut

Kaikki lähtee pienestä


Muutosten ei tarvitse olla isoja. Esimerkiksi minä halusin syksyllä alkaa voimaan fyysisesti ja henkisesti paremmin. Mietin, mitkä asiat vaikuttavat yleisesti ihmisen fyysiseen hyvinvointiin ja mitkä taas itselläni omaan henkiseen hyvinvointiin. Siinä, missä ennen ahmin päivän suurimmat ateriat iltamyöhäisellä ja kuljin usein säästöliekillä iltaan, aloinkin kiinnittämään huomiota säännöllisiin ruokarytmeihin, jotta jaksaisin paremmin. Nykyään pyrin syömään 3-4 tunnin välein, useita kertoja päivässä. Pidän myös huolta siitä, että sisällytän päiviini jonkinlaista liikuntaa, jotta hartiat eivät lukkiudu entistä enemmän ja istumatyö saa vastapainoa. 

Voidakseni henkisesti paremmin, olen myös halunnut antaa aikaa sellaisille asioille, joiden parissa koen aidosti iloa: hetki lempisarjan parissa, hyvä kirja, juttutuokio ystävän kanssa - mitä tahansa, mikä tuo iloa ja mukailee arvojani. Sitä, että haluan voida arjessa henkisesti ja fyysisesti hyvin. 

Elämän arvot ulottuvat itselläni luonnollisesti myös blogiin. Esimerkiksi aitous on minulle yksi tärkeä arvo elämässä, joten se on kaiken pohja myös blogissa. Tuon esille ajatuksiani rehellisesti ja teen yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa, joiden koen sopivan blogiin ja jotka haluan aidosti tuoda esille. En siis koskaan kirjoittaisi mistään tuotteista tai palvelusta vain siksi, että siitä maksetaan minulle. 

Pitu Woodelleryn upeat puukorut on tehty käsin taitavasti ja ajatuksella


Kotimaisten korujen osio on ollut blogissani pidetyimpiä sen aloittamisesta lähtien. Rakastan kauniita korvakoruja ja yhtä lailla pidän kotimaista käsityötä suuressa arvossa. Ne oli helppo yhdistää blogin koruosioksi, jossa olen pyrkinyt tuomaan joka kerta esille jotain uniikkia, erilaista ja omalla tavallaan erottuvaa. Sellainen on myös Pitu Woodellery

Pitu Woodelleryn punaisena lankana toimii materiaaliksi valikoitunut puu, josta jokainen koru valmistetaan taitavasti ja ajatuksella, kuten brändi omilla sivuillaan tuo esille. Puukoruja on toki markkinoilla paljon, mutta Pitu Woodelleryn korvakorut eivät suinkaan synny laserleikkaamalla, vaan ne valmistetaan perinteisesti puukolla vuolemalla tai käsin sorvaamalla. Juuri siinä piileekin brändin erityisyys: huolellisesti käsityönä alusta loppuun tehdyt kestävät korut, jotka ovat suomalaista puuta, eivät vaneria.Ympäristövaikutukset huolella huomioiva Pitu Woodellery on onnistunut luomaan varsin ihastuttavan ja monipuolisen valikoiman puukoruja, joista todella huokuu omintakeisuus ja omaperäisyys. Vaikka muotokieli on suuressa osassa koruista pelkistettyä ja klassista, on koruihin tuotu ripaus jotain omaa. Esimerkiksi tervalepästä valmistetut HIUTALE-korvakorut ovat sopivan huolettomat ja monenlaiseen asuun sopivat, mutta yksityiskohtiin käytetyt puuvillalanka ja värjäämätön nahkanauha tekevät koruista varsin uniikit. En tiedä olenko ainoa, mutta korut tuovat mieleeni kaksi appelsiinilohkoa!Kuten kuvista huomaa, jokainen Pitu Woodelleryn koru on uniikki eikä kahta samanlaista löydy. Tämä johtuu myös siitä, että joka ainoa puu on yhtä lailla erilainen ja uniikki. Lisäksi korujen työvaiheet tehdään käsin, mukaan lukien yllä olevat visakoivusta valmistetut minimalistisen tyylikkäät VISAKKO-korvakorut

Visakoivu on yksi arvokkaimmista kotimaisista puumateriaaleista kauniin vaihtelevan kuviointinsa vuoksi. Visakot syntyvät puukon kahvojen tekoon käytetystä ylijäämäpuusta. Materiaaleista mänty ja kataja tulevat Pitu Woodelleryn omalta kotipihalta, muu materiaali on puuseppien työstä jäänyttä ylijäämäpuuta, joka muuten joutaisi roskakoriin. Hienoa hukkapalojen hyödyntämistä siis!
Kaikkein kaunein pinta on mielestäni pyöreissä SAARNI-korvanapeissa, jotka toimivat helppoina, raikkaina ja huolettomina arkikorvakoruina. Nekin työstetään kokonaan käsin eli sorvataan, hiotaan ja öljytään. Korujen pitkäikäisyyttä tukee myös se, että pinnan voi itse ajan saatossa huoltaa tai Pitu Woodellery voi tehdä sen puolestasi. Korut ovat siis todellakin vastuullinen ja ekologinen valinta - ja ne ovat koosta huolimatta vieläpä ihanan kevyet korvissa!

Pakko myös nostaa esille puiset RENKAAT, jotka koen erityisen upeana taidonnäytteenä ja jotka löytyvät yhtä lailla Pitu Woodelleryn suomalaisten puukorujen kategoriasta. Mikäli siis pidät yksinkertaisesta designista ja suosit kestäviä, vastuullisesti valmistettuja kotimaisia korvakoruja, suosittelen poikkeamaan Pitu Woodelleryn verkkokaupassa!


PSSST! Instagramin puolella käynnistyy myös koruarvonta, johon pääset osallistumaan tästä.


Kuinka moni teistä suosii kotimaisia koruja? Mitäs sanotte näistä puukoruista?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!