Mainoslinkit merkitty*


 On vihdoin aika paljastaa vuoden 2019 parhaiksi valitsemani meikkituotteet, joiden perään osa on jo kysellytkin. Useimmat tuotteista ovat kirineet kärkisijoille juurikin viime vuoden aikana, mutta mukana on myös pari tuttua tuotetta vuosien takaa, joiden parhautta en ole voinut vieläkään sivuuttaa. Tässä siis parhaat meikkituotteet 2019, olkaapa hyvät!



Paras luomivärinpohjustustuote - Jane Iredale Smooth Affair for Eyes


Jane Iredale oli aikoinaan ensimmäinen, joka toi kosmetiikkateollisuuteen pelkästään ihoystävällisiä aineosia sisältävän meikkisarjan vuonna 1994. Mineraalimeikkisarjojen äitinä tunnettu sarja kuuluukin tätä nykyä luottosarjoihini, sillä käytän päivittäin useampaa sarjan tuotetta. Sen huomaa blogistakin, sillä ensimmäiset postaukset sarjasta löytyvät jo vuodelta 2014, jolloin aloin tutustua siihen paremmin. 

*Smooth Affair -luomivärinpohjustaja tuli sarjan valikoimiin vuonna 2017, jolloin myös minä tutustuin siihen ensi kertaa. Tuote osoittautui heti niin loistavaksi, että palkitsin sen jo vuoden 2017 parhaissa meikkituotteissa ja olen siitä saakka suosinut lähes vain ja ainoastaan tätä pohjustajaa. Tuote on paitsi pysyvin ikinä, sen pehmeä koostumus on helppo levittää sormella ja äärimmäisen riittoisa! Tuote toimii myös sellaisenaan luomivärinä tai luomivärin alla pidentämässä luomivärin kestoa. Lisäksi se häivyttää luomella olevia juonteita! 

Oma suosikkinisävyni on kuvassa oleva kullanruskea *Iced Brown sekä läpikuultavan nude *Naked. Näiden lisäksi omistan myös shampanjan sävyisen *Canvas-sävyn. Sävyjä löytyy yhteensä 6 erilaista, ja tuotetta voi netistä tilata nykyään myös *Skincitystä sekä *Lykolta.




Paras meikkipohja - Eco Minerals mineraalimeikkipuuteri


Australian suosituimpana mineraalimeikkisarjana tunnettu Eco Minerals oli yksi viime vuoden parhaimmista uusista tuttavuuksista! Kirjoitin sarjasta kattavan postauksen viime vuoden lopulla, jolloin kerroin Eco Mineralsin meikkipohjan kohonneen itselläni kaikkien aikojen ykköseksi - ja sitä se edelleen on. Kyseessä on 100% puhdas ja ihoystävällinen mineraalimeikkipohja, joka kestää kauniina aamusta iltaan! Se ei hätkähdä tihkusateesta eikä hikisestä treenistäkään, mikä on aikamoinen saavutus. Vaikka pohja onkin peittävä, rakastan sitä, että se on silti todella luonnollinen ja kaunis iholla. Jopa pahimman hormonaalisen aknekauden aikaan tämä on saanut ihoni kauniiksi. Tuote käy loistavasti myös ikääntyvälle iholle, sillä se ei jätä ihoa puuteroidun ja pakkeloidun näköiseksi. Itse käytän Perfection -linjan sävyä Lightest Beige.  Pohja sisältää luonnollisen aurinkosuojan SPF24. 



Paras huultenrajauskynä - Elizabeth Arden Gelato Collection Plump Up Lipliner


Elizabeth Ardenin huultenrajauskynä oli myös viime vuoden parhaimpia löytöjä. Käytin *tätä kynää viime vuoden aikana kaksi kappaletta ja tällä hetkellä minulla on kolmas menossa. Koostumus on täydellisen pehmeä ja voidemainen, mutta silti pysyvä! Sävyistä *04 Vintage Pink on aivan huulten värinen, joten rajaan sillä huulet myös silloin, kun käytän vain huulivoidetta tai nuden väristä kiiltoa, koska se saa huulet heti vaikuttamaan täyteläisemmiltä. Kynän toisessa päässä on silikoninen applikaattori, jolla väriä voi halutessaan häivyttää.

Kynä löytyy Lykolta *21,50 eurolla täältä. Kaikkia sävyjä pääsee tutkailemaan *täällä


Paras ripsiväri - Inglot Volume & Waterproof Mascara


Kun syksyllä kävin Inglotin Kluuvin liikkeessä yhteistyön merkeissä meikattavana, ihastelin meikkaajan ripsiä. Vaikka alkuun luulin hänellä olevan pidennykset, kävi ilmi, että superpitkät ripset olivatkin Luojan luomaa, joita korostamassa oli Inglotin vedenkestävä ripsiväri. En yleensä koskaan käytä vedenkestävää ripsiväriä, koska en jaksa käyttää ripsivärin pois hankaamiseen ylimääräistä aikaa ja energiaa. Mutta tämäpä lähteekin muun meikin mukana vaivattomammin kuin uskoinkaan, varsinkin, jos suosii öljymäisiä puhdistustuotteita.

Olen ollut niin rakastunut tähän ripsiväriin ja omiin ripsiini siitä saakka kuin löysin tämän, etten ole edes halunnut käyttää muita ripsivärejä, vaikka testailtavaa olisi ollutkin. Ja kun jotain muuta olen välissä kokeillut, lopputulos on ollut aivan liian valju verrattuna tähän. Tässä on siis todellinen unelmien ripsiväri, joka pitää taivutukset, pysyy koko päivän eikä varise! Tuotteen voi tilata myös Inglotin verkkokaupasta, jos ei pääse Kluuvin liikkeeseen.



Paras silmänrajaustuote  - Jane Iredale Mystikol Eyeliner


Pidempään blogiani seuranneille ei varmasti tule enää yllätyksenä se, että loppuelämän ainoaksi rajauskynäksi valintani olisi Jane Iredalen Mystikol. Tälle on selkeä syynsä: Mystikol on helppokäyttöisin rajausväri ikinä ja pysyy niin hyvin, ettei tosikaan! *Dark Topaz on myös aivan täydellinen tummanruskea sävy, joka ei tee silmämeikistä liian tummaa, mutta silti syventää katsetta sopivasti.

Pakkauksen korkista paljastuu sivellin, joten tätä on helppo kuljettaa myös mukana, jos meikki sattuu vaatimaan korjailua päivän aikana. Tämän kanssa se tosin on harvinaista, sillä tuote on lähes vedenkestävä, vaikka irtoaakin helposti meikinpoistossa. Nostin tuotteen myös Me Naiset -lehdessä esille, kun sain luetella 2018 vuoden lopulla kolme Jane Iredale -suosikkiani brändiyhteistyön merkeissä.

Tuotteen löytää netistä *Skincityn verkkokaupasta. Yllä kuvassa tummanruskea sävy Dark Topaz. Rajausväriä löytyy myös mustana ja tummanharmaana.




Paras aurinkopuuteri - Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer


Kun Physicians Formula tuli saataville Suomeen, ympärillä raikui juhlat. Edullinen markettisarja on ollut kovin suosittu etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa, jossa se kehitettiin aikoinaan herkkäihoisten tarpeisiin. *Murumuru Butter Bronzer on sarjan ykköstuote, ja vaikka en osannut odottaa itse koukuttuvani markettisarjaan, niin vain kävi, että tästä tuotteesta alkoi pilkottaa pohja. Olen käyttänyt tuotetta lähes joka päivä ja pitänyt siitä paljon. *Light-sävy on loistava, koska se ei ole oranssi, vaan sulautuu luonnollisesti kalpeallekin iholle. Ja koostumus, se on täydellinen yhdistelmä voidemaisuutta ja puuterimaisuutta! Tämä vieläpä tuoksuu kookokselta. Alle kahdenkympin aurinkopuuteriksi varsin loistotuote ja markettimeikkien eliittiä.

Netistä tuotteen löytää esimerkiksi *Lykolta täältä, jossa hinta on 18,50 euroa.



Paras kulmatuote - Anastasia Beverly Hills Brow Powder


Kulmistani lähes neuroottisen tarkkana voin luvata, että parasta kulmatuotetta olen pohtinut pidemmän aikaa. Minulla on muutama suosikkituote käytössäni, mutta Anastasian kulmapuuteri on se, jota käytän ylivoimaisesti eniten. Siitä kertoo myös se, että vaikka puuterimainen tuote onkin käytössä lähes ikuisuuden kestävä, olen onnistunut kuluttamaan loppuun jo yhden ja toinenkin paletti on jo kuopalla, kuten kuvasta näkyy. Sain aikoinaan *Medium Brown -sävyn PR-kappaleena testiin, ja vaikka kuvittelin sen olevan kulmilleni aivan liian vaalea, nimenomaan tuo vaaleampi sävy on täydellinen. Sitä voi sipaista *viistopäisellä Ecotoolsin siveltimellä kulmiin vähän huolettomammin ja se täyttää tummienkin kulmakarvojen kolot tehden kulmista todella luonnollisen ja tuuheamman näköiset. Käytän vaaleaa sävyä yleensä kulmien alkupäähän, ja kulmien "häntään" laitan yleensä tuota tummempaa sävyä.

*Medium Brown -sävyä suositellaan vaaleille, keskivaaleille ja hopeanvärisille kulmakarvoille, mutta olen todennut sen loistavaksi myös omille tummille kulmakarvoilleni. Muut sävyvaihtoehdot löydät *Lykolta täältä ja *Kicksistä täältä.





Paras kivipuuteri - Boho Pressed Mineral Powder


Ranskalaiselta luonnonkosmetiikkasarja Boholta olen löytänyt poikkeuksellisen monta toimivaa tuotetta käyttööni. Jopa niin monta, että olen ajatellut koostaa Boho-suosikeistani ihan oman postauksensa. Luomivärien lisäksi rakastan Bohon kivipuuteria, joka on yksinkertaisesti täydellisin kivipuuteri kautta aikain! Tyydynkin tässä kohtaa lainaamaan vuoden takaisen ylistyspostaukseni sanoja:

"Tämän kanssa ei todellakaan tarvitse pelätä puuterimaisen pakkeloitua lopputulosta, sillä iholle jää ainoastaan kevyt mattapintainen silkkihuntu, joka saa ihon näyttämään niin virheettömän tasaiselta, ettei mikään luonnonkosmetiikan kivipuuteri ole aiemmin pystynyt samaan."

Boho on saatavilla mm. Ruohonjuuresta. Netistä tuotteen saa tilattua edullisesti Eleveniltä *täältä. Kuvassa oleva sävy on vaalein eli Beige Diaphane. 

~~~

Poskipunien, peitevoiteiden ja huulipunien suhteen en yksinkertaisesti kyennyt valitsemaan vain yhtä parasta. Näistä onkin tulossa blogiin TOP3 tai TOP5 postaukset, joissa tulen esittelemään myöhemmin suosikkini. 


Mutta mitäs näistä tuotteista sanotte? Ovatko tuttuja tai onko jollain teistä kenties samoja suosikkeja? 

PS. Laskiko joku, kuinka monta kertaa käytin postauksessa sanaa "täydellinen"?! 












4 kommenttia:

  1. ABH:n kulmaväri on kyllä hyvä<3 Mulla on myös käytössä sävy Medium Brown siitä ja iso pannu näkyvissä jo tossa vaaleammassa sävyssä :) Nyt oon käyttänyt viimeisen kuukauden lähinnä tota tummempaa puolta, kun hiusten tyvi on värjätty tummaksi, mutta vaaleampi puoli on siis ollut mulla enemmän käytössä. Muita tuotteita näistä en ookaan sitten testannut, mutta joukkoon mahtui kyllä monia, joita oon halunnut testata jo pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on tosi hyvä: antaa luonnollisen lopputuloksen ja helppo kulmasiveltimellä sipaista! :) Ei varmaan myöskään yllätä, että suosittelen myös noita kaikkia muita tuotteita, varsinkin, jos oot joitain niistä miettinyt testaavasi jo muutenkin :D

      PS. Kiitos paljon kommentista! <3

      Poista
  2. Kivat suosikit! Muutamia samoja löytyi :) ABH kulmatuote on hyvä mutta en ole sitä nyt aikoihin käyttänyt. Bohon puuteria haluan kyllä kokeilla :) PF aurinkopuuteri on kyllä kaikista paras, luonnollinen eikä jätä rantuja/laikkuja kuten monet muut etenkin näin talvella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että meillä on joitain samojakin suosikkeja! :) Bohon puuteri on ihan ykkönen, joten suosittelen ehdottomasti testaamaan! Mulla varmaan mennyt sitä jo jotain 5 purkkia :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!