*mainoslinkit merkitty

Kun kerroin kesällä löytäneeni ylivoimaisesti kaikkien aikojen parhaan tuotteen finneille, sain postauksesta runsaasti palautetta etenkin Instagramin puolella. Ilahduttavan moni teistä oli luottanut arviooni ja tehnyt sen pohjalta päätöksen hankkia *Novexpertin Trio-Zinc täsmähoidon. Tuotteen, jonka intoilin kadottavan näppylän jo yhdessä yössä ja joka samalla vieläpä parantaa näppyjen väriä ja ehkäisee niiden tummien läikkien syntymistä, joita kukaan meistä ei halua näppylöistään muistoksi. 100% luonnollisesta, sertifioidusta ja vegaanisesta tuotteesta voit lukea aiemmasta postauksesta täältä.

Tänään Novexpertin menestystarina saa jatkoa. Viime vuonna löytämäni huulia pullistavan tuotteen ja kesällä ostamani Trio-Zinc-aarteen lisäksi haluan vinkata kätevästä sinkkisuihkeesta, joka on tällä hetkellä *Natural Goods Companyn kampanjatarjouksessa vain reilut 5 euroa! Sillä hinnalla saa harvoin luonnonkosmetiikan markkinoilta mitään järisyttävän hyvää, mutta tällä kertaa vitosen sijoittaminen saattaa hyvin kannattaakin, jos omaat sekaihon tai kärsit ihon rasvoittumisesta ja epäpuhtauksista. 
Miten sinkki vaikuttaa ihoon?


Suurin osa tietää sinkin vastustuskykyä parantavista vaikutuksista. Sinkkiä ojennetaan kouraan sillä sekunnilla, kun vähänkin niiskuttaa tai flunssa uhkaa tehdä yllätysvisiitin. Näinä aikoina sinkin saannin varmistaminen on entistä tärkeämpää, jos haluaa pitää huolta immuniteetistaan. Tiesitkö kuitenkaan, että sinkki on hyödyllinen - tai paremmin sanottuna tarpeellinen - myös moneen muuhun? Jos haluaa pitää aivotoiminnan virkeänä, sinkki auttaa siihenkin. Se tukee oppimiskykyä ja parantaa niin keskittymistä kuin stressinsietokykyäkin. Lisäksi se on hyväksi hormonitasapainolle - ei pelkästään naisille, vaan myös miehille. 

Sitten tullaankin kauneuteen. Kautta aikain on kerrottu, kuinka hyvää sinkki tekee hiuksille, iholle ja kynsille. Siinä missä sinkin puute hälyttää usein itsestään väsymyksen, alakuloisuuden ja sairastelun kautta, näkyy se helposti myös kuoppaisina kynsinä, harventuneina hiuksina ja iho-ongelmina. Esimerkiksi akne saattaa äityä monta kertaa pahemmaksi, jos sinkkiä ei saa tarpeeksi. Samoin ihottumat. Sinkkipitoisten kauneudenhoitotuotteiden käyttäminen voi siis todellakin olla suureksi eduksi, kun ihoa aletaan hoitamaan aknen tai ihottumien osalta. 
Novexpert Trio-Zinc Mist - puhdistava, tasapainottava ja ihoa rauhoittava kasvosuihke


*Novexpertin hienojakoinen sinkkisuihke kuuluu sarjan sinkkilinjaan, joka soveltuu kaikenikäisille, niin nuoremmille kuin aikuisiän aknen hoitoon. Tuotteita voi hyödyntää myös sekaiho tai rasvainen iho, joka kärsii satunnaisista epäpuhtauksista. Esimerkiksi juuri postauksen alussa mainitsemani *Trio-Zinc täsmähoito on loistava pika-apu kenelle tahansa silloin, kun iholle uhkaa nousta patti tai jos näppylä on jo noussut ja siitä haluaa päästä mahdollisimman nopeasti ja siististi eroon, ilman turhia arpia.

Sinkkisuihke puolestaan on mainio, jos etsii mattapinnan jättävää kasvosuihketta, jota voi suihkauttaa niin meikin päälle kuin puhtaalle ihollekin. Suihke tulee ulos niin tasaisena sumuna, ettei se jätä meikin päällä käytettynäkään minkäänlaisia raitoja iholle, vaan laskeutuu tasaisesti kuin silkkihuntu. Samalla se raikastaa meikkiä, mutta ei kuitenkaan tee ihosta kuulaan kiiltävää, mitä moni kiinnityssuihke tekee. Tämä on siis nimenomaan mattapintaa hakevien unelmatuote. 

Lisäksi Novexpertin sinkkisuihke on tehokas ihon rauhoittaja ja vähentää samalla tulehdusta. Jos iholla on parhaillaan näppylöitä, se vie punoitusta mennessään ja tasapainottaa ihoa. Suihke on 100% luonnollinen eikä sisällä minkäänlaisia säilöntäaineita. Sen sisältö on lyhyt ja ytimekäs: 

INCI:
 Aqua (Water), Zinc Gluconate, Zinc PCA, Zinc Lactate, Nitrogen.

Ostin tuotteen kesällä muutaman muun sinkkituotteen kaverina ja oma pulloni on jo kiitettävästi tyhjentynyt kaivaten uutta tilalleen. *Natural Goods Companyn alennuskampanja osuikin oikeaan hetkeen, sillä 1.11. saakka he tarjoavat nimenomaan kaikki Novexpertin Trio-Zinc -linjan tuotteet -25% kampanjahintaan. Itse klikkasinkin ostoskoriini alussa mainitsemani täsmähoidon ja pari pullollista sinkkisuihketta. Kesän tilauksesta minulla odottaa kaapissa vielä avaamattomana muun muassa *Trio-Zinc Clear Skin Foaming Gel -puhdistusgeeli, joten Novexpertistä on taatusti tulossa juttua jatkossakin, kunhan ehdin taas perehtyä lisää tämän luonnonkosmetiikan ja tieteen yhdistävän sarjan tuotteisiin. Toivon siis löytäväni sarjasta vielä lisää aarteita! 

Novexpertin löydät siis *Natural Goods Companylta (jossa tuotteet ovat tällä hetkellä -25%), mutta myös *Hyvinvoinnin Tavaratalosta sekä *Joliesta


Oletko sinä käyttänyt sinkkiä sisältäviä tuotteita ihonhoidossa? Entä onko Novexpert tuttu sarja?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!