Postaus sis. *mainoslinkkejä


En ole koskaan ollut misellivesien erityinen ystävä, minkä olen monesti blogissa suoraan sanonutkin. Olen sitä "vanhaa kansaa", jonka mielestä oikotietä onneen ihonhoidossa ei ole. Misellivesi on toki erinomainen matkoilla, laiskoina päivinä ja parempi vaihtoehto iholle kuin pelkkä vesipesu, mutta muutoin liputan ikuisesti perinteisen puhdistuskombon puolesta, johon kuuluu oleellisena osana kasvovesi. Sitä voisin suihkia iholle litrakaupalla. 

On kuitenkin kolme misellivettä, jotka ovat viimeisten vuosien aikana kaikki raivanneet tiensä blogiin ja saaneet minulta enemmänkin kuin hyväksyvän nyökkäyksen. Kahta näistä olen jopa itse ostanut lisää, joten tuotteissa on siis ollut jotain poikkeuksellisen hyvää ja toimivaa. Toinen yllättävä tekijä on hinta, sillä kaksi näistä kustantavat vain reilun kympin, vaikka toinen on kooltaan jättisuuri 400ml pullo. 


Helixium Misellivesi - etanaseerumia sisältävä misellivesi ryppyjä vastaan


Kolmikon ehdottomaksi ykköseksi nostan *Helixium miselliveden, jonka teho perustuu Helix Aspersa etanaseerumiin. Aineosiensa puolesta tämä misellivesi onkin omiaan sinulle, joka haluat misellivedeltä myös anti-age-tehoa. Tehokkaan etanaseerumin lisäksi se sisältää muun muassa aloeta, arganöljyä ja sheavoita. Ecocert- ja Cosmos Organic -sertifioitu tuote on luonnonkosmetiikkaa, mutta etanaseerumin johdosta se ei kuitenkaan ole vegaaninen. Helixium on kuitenkin erittäin vastuullinen brändi ja ensimmäinen luomusertifioitu etanaseerumin tehoa hyödyntävä ihonhoitosarja. Helixiumin luomukasvattamossa etanoita ei vahingoiteta, vaan niitä ruokitaan luomuravinnolla ja etanauute kerätään hellävaraisesti käsin. Lisäksi etanoiden luonnollista elämänrytmiä kunnioitetaan.

Kuten jo viime vuoden alussa Helixium-tuotteista kirjoitin (postaus täällä), ovat etanaseerumia sisältävät tuotteet loistavia niin ikääntyvälle ja kuivalle iholle kuin aknesta tai pigmenttiläiskistä kärsivälle. Tämä siksi, että etanan limalla on antibakteerisia ja tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Helix Aspersa -uute sisältää myös runsaasti hyaluronihappoa.

Tällä misellivedellä puhdistuu helposti kasvot, kaula ja silmänympärysiho. Tätä vuodenaikaa ajatellen se on myös täydellinen, sillä se vahvistaa, suojaa ja korjaa ihoa, ehkäisten samalla punoitusta. Tuotteen löytää esimerkiksi *House of Organicilta ja vielä pikkuisen edullisemmin *Hyvinvoinnin Tavaratalosta
Natura Siberican aktiivihiiltä sisältävä misellivesi supistaa ihohuokosia


Kakkossijalla keikkuu *Natura Siberican misellivesi, jota olen myös käyttänyt kaksi pullollista tyytyväisenä tuloksiin. Siinä missä Helixiumin misellivesi on lähes tuoksuton, tämä tuoksuu kevyesti raikkaalta, hieman hiilimäiseltä, josta saattaa saada jopa sellaisen lakritsimaisen säväyksen. Aktiivihiiltä sisältävänä tuotteena musta misellivesi on omiaan sinulle, joka kärsit ihon rasvoittumisesta ja haluat samalla supistaa ihohuokosia, kun poistat meikin iholta. 

Raaka-aineiden joukosta löytyy muun muassa koivunmahlaa, auringonkukkaöljyä ja sitruksista vivahdetta tuovaa sitruunaköynnöstä. Vaikka aktiivihiiltä suositellaankin ensisijaisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, sopii tämä kaikille ihotyypeille eikä kuivata ihoa. Lisäksi sillä voi poistaa myös silmämeikin. Siperian erämailla syntyneeltä luonnonkosmetiikkasarjalta löytyy myös sertifikaatit. 

Hintaa tuotteella on reilun kympin ja pullon löytää esimerkiksi *House of Organicilta. Natura Siberica löytyy myös *Olet Kaunis -verkkokaupan valikoimasta. Aiempi postaus tuotteesta löytyy blogista täältä.
Pulpe de Vie Detox misellivesi valmistuu hävikkihedelmistä


Kolmikon häntäpaikkaa pitää ansaitusti Pulpe de Vie, joka ansaitsee aplodit jättisuuresta 400ml pullokoostaan. Tämä nimittäin kestää käytössä pitkään! *Detox misellivesi on omiaan kuivalle ja samealle iholle, sillä se neutraloi saasteiden, stressin ja väsymyksen vaikutuksia iholta, tuoden iholle elinvoimaa ja kirkkautta.

Raaka-aineluettelo mukailee pirteän värikästä etikettiä, sillä aineosista löytyy niin luomu porkkanaa, chlorellaa, greippiä kuin melissaakin. Mieto hedelmäinen tuoksu piristää käytössäkin, vaikka jokainen tästä kolmikosta läpäisee muutenkin migreeniherkkänä asettamani tuoksuseulan eikä ole tuoksultaan vahva. Silti lempeä hedelmäisyys piristää varmasti tuoksuista innostuvaa eniten. Tällä misellivedellä voi yhtä lailla puhdistaa koko kasvoilta meikit. 

Hävikkihedelmiä hyödyntävästä ranskalaisesta Pulpe de Viestä olen kirjoittanut aiemmin tänä vuonna oman postauksensa, jonka voi lukaista täältä. Tuotteen löytää verkkokaupoista *Biodellystä, *House of Organicilta sekä *Olet Kaunis -verkkokaupasta


Käytättekö te misellivesiä? Mikä näistä kuulostaa mieluisimmalta vaihtoehdolta?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!