Tuote pr-näyte / *mainoslinkki

Kuvittele, että sinulle tarjotaan kahta tuotetta: Molemmat ovat samaa hintaluokkaa ja laadukkaista raaka-aineista koostettuja. Kuitenkin toinen tuotteista toisi ilmiömäisiä tuloksia jo päivissä ja toinen vasta kuukausien kuluttua. Kumman tältä pohjalta valitsisit? Luulen, että monen valinta kallistuisi tuotteista ensimmäiseen, joka tuo tuloksia jo päivissä - etenkin, jos raaka-aineissa ei tarvitse tyytyä huonompaan eikä hinnassakaan ole suurta eroa. 

Olen ollut viime aikoina aika epätoivoinen hormonaalisista syistä oikuttelevan ihoni suhteen. E-pillerien lopettamisen jälkeen akne tuntuu asuttaneen leukaperäni niin tiheään, että se on yhtä röpelöä kädellä pyyhkäistessä. Osa pateista on ottanut paikkansa myös poskien alueella. Välillä epätoivon tunteet ovat yltyneet siihen mittaluokkaan, että olen harkinnut vetäväni pussin päähän, kun ihmisten ilmoilla liikkuminen ei ole houkuttanut. Onneksi sentään käytössäni on aivan paras peittävä ja ihoa hoitava mineraalimeikkipuuteri, jonka palkitsin vuoden parhaat meikkituotteet 2019 -postauksessakin. Sen ansiosta oloni on hieman siedettävämpi ja ihosta saa jopa kauniin.
Välillä kosmetiikkamarkkinoille tulee tuotteita, jotka nousevat räjähdysmäiseen suosioon. Ne ovat niitä, joita aletaan kutsua taikoja tekeviksi "ihmeaineiksi" ja "supertuotteiksi", jotka pelastavat ihon tukalistakin tilanteista. Tukala tilanne voisi yhtä hyvin olla se, että kokee ikääntymisen merkit ihossa sellaisiksi, että kaipaisi kunnon nuorennusboostia, joka silottaisi ryppyjä ja elävöittäisi ihoa pyyhkien muutaman ikävuoden pois. Itselläni tukalin tilanne ihossa on nyt ollut hormonaalinen akne, joka on ajoittain viemässä järkeni. Siispä kun vuoden alussa Ruohonjuuri palkitsi *Bakuchiol Boosterin vuoden parhaana ihonhoitotuotteena ja Trendi-lehti vuoden parhaana tehoaineena, totta hitossa kaivoin oman boosterini uudelleen esiin peilikaapin takarivistä. Minäkin haluan supertuloksia!

Mikä ihmeen Bakuchiol?

Itämaiselta taistelulajilta kuulostava Bakuchiol ei suinkaan ole mikään uusi ihmeaine, joka on vasta löydetty maan uumenista. Jopa Botox-yrtiksi kutsuttu Bakuchiol on peräisin aasialaisen psoralea corylifolia -kasvin siemenistä. Intialaisessa ja kiinalaisessa lääketieteessä sitä on hyödynnetty jo pitkään, sillä toisin kuin siihen verrattu A-vitamiini, se ei aiheuta ihoärsytystä edes herkkäihoisille. Sen kanssa ei tarvitse vältellä auringonvaloa, kuten A-vitamiinin, eikä se myöskään kuivata ihoa. Toisin sanoen Bakuchiol tarjoaa siis kaikki ne samat hyödyt, mitä tehokkaimmaksi tutkittu A-vitamiini, mutta ilman haittavaikutuksia!

Kollageenin tuotantoa boostava Bakuchiol silottaa juonteita, kiinteyttää ihoa ja lisää ihon joustavuutta. Tämän lisäksi se myös tekee sen, mitä moni haikailee: tasoittaa ihonsävyä näkyvästi. Ihosta on siis oikeasti mahdollisuus saada kiinteämpi, sileämpi ja tasaisempi - ja vielä täysin luonnollisella tuotteella. Voisi luulla, että tässä on taas myyntikikat onnistuttu hiomaan kohdilleen, mutta ei, kauneusalan ihmiset eivät ole ainoita, jotka tuotetta ylistävät, vaan se kerää jatkuvasti kehuja ihan tavallisten ihmisten keskuudessa, jotka kärsivät veltostuneesta ihosta tai vaikka aikuisiän aknesta.Jo viime vuoden toukokuussa kirjoittaessani englantilaisen BYBI Beautyn tuotteista, nimesin Bakuchiolin "yhden yön ihmeeksi". Se sai jo yhden illan käytön jälkeen näyttämään ihon aamulla uskomattoman levänneeltä ja hyvältä. Tuolloin popsin kuitenkin vielä tyytyväisenä e-pillereitä, eikä ihossa ollut sen isompia ongelmia. Niinpä violetti purkki siirtyi hiljalleen purkkiarmeijan takariviin, jonne se jäi muiden uusien tuotekokeilujen varjoon.

Kuitenkin nyt otettuani tuotteen uudelleen käyttöön sellaisessa tilanteessa, jossa TODELLA tarvitaan tuloksia, olen huomannut, mihin tämä pieni violetti purkki pystyy. Yöksi levitettävä öljymäinen ja täysin kasvipohjainen, luonnollinen seerumi ei sisällä kuin kahta aineosaa: 1% bakuchiolia ja 99% skvalaania. Silti tulokset ovat hämmästyttävät: Akneihokin alkaa rauhoittua jo yhdessä yössä. Jos joku patti on ollut tuloillaan, se alkaa vetäytyä. Neljä yötä Bakuchiolia putkeen ja leukaperien röpelöinen näppylärykelmäkin tuntuu huomattavasti sileämmältä. Iho uudistuu ja tasoittuu. Aknearpien haalenemista saa katsella silmät pyöreinä. Aamulla iho lähestulkoon säkenöi, vaikka unta olisi takana muutama hassu tunti ja olo olisi väsähtänyt.

Tuotetta suositellaan käyttämään iholla ilta-aikaan, jotta se saa vaikuttaa yön yli. Mikään ei kuitenkaan estä käyttämästä sitä myös päivisin, koska toisin kuin A-vitamiini, tämä ei herkistä ihoa valolle. Seerumi on selkeästi öljymäistä, mutta voit itse säännöstellä sitä, kuinka monta tippaa iholle käytät. 1-2 tippaa imeytyy kuin unelma, kun sen ensin lämmittää sormien välissä. Minä olen tietenkin tapani mukaan vähän yliannostellut tuotetta, mutta vaikutukset saa hyvin tuolla 1-2 tipan käytölläkin. Itse levitän öljyn iholle yksinään heti kasvoveden jälkeen (kun kasvot ovat vielä kosteat), mutta tuotetta voi sekoittaa myös muun seerumin, voiteen tai balmin joukkoon.

On kuitenkin sanottava, että ihan täyttä ihonhoidon elämystä tuote ei kaikilta osin anna: itse nimittäin koen tuoksun muistuttavan bensan katkua. En voi sille mitään, että joka kerta laittaessani öljyä iholleni, tuntuu kuin valelisin ihoani bensalla. Tuoksu ei kuitenkaan ole liian vahva eikä se sinänsä häiritse, kun tiedän tuotteen olevan 100% luonnollinen ja vegaaninen. Sitä paitsi kukaan ei ole täydellinen: vaikka tuote pystyy ihonhoidossa ilmiömäisiin tuloksiin, ei sen tuoksun tarvitse olla hurmaavin. Pääasia on, että tämä tuote todella toimii!

BYBI Bakuchiol Booster on saatavilla edullisimmin *TwistBe:ltä. Tuote löytyy lisäksi *House of Organicin valikoimasta.


Oletteko te jo kuulleet Bakuchiolista tai kiinnostuitteko nyt? 
4 kommenttia:

 1. Bybin boosterit on tuttuja ja tämä myös. Bakuchiolista oon tykänny tosi paljon mut tuoksu on kyllä erikoinen. Mut onneksi se tuoksu haihtuu niin nopsaa ettei se häiritse. Tää ois aika kymppi jos tää tuoksuis vaikka samalta ku bybin strawberry booster 😃🍓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi ei jää bensan katkut leijailemaan yöunien ajaksi :D Ja sä sen sanoit; jos tää tuoksuisi mansikalta, olisi täyden kympin tuote!

   Poista
 2. Tää kuulostaa ihan hurjan hyvältä! :) Mulla on yksi Bybin boosteri odottelemassa käyttöä, mutta tätäkin haluan päästä vielä kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä tää kyllä on! Mulla testauksessa nyt myös Bybin CBD Booster eli kannabidiolia ja kylmäpuristettua hamppuöljyä sisältävä boosteri, jota ei enää taida saada kuin TwistBe:ltä. Siitä tulossa myös kokemuksia blogiin - on muuten myös omalla tavallaan aikamoinen tehotuote! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!