KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - MASSADA 


Hoitolasarjoja saatetaan toisinaan pitää kliinisinä ja pelkistettyinä. Tuotteilta vaaditaan ensisijaisesti ennennäkemätöntä tehoa, josta asiakkaat maksavat kasvohoitojen muodossa. Silmät suljettuna hoitopedissä makaava asiakas ei näe purkkia, josta naamio levitetään, joten lieneekö sillä väliä, miltä tuote tuoksuu tai näyttää, kunhan se tuo tuloksia. Asiakkaana ja kauneusalan yrittäjätaustan omaavana kuitenkin vastaan: sillä on väliä.


Massada on hoitolasarja, joka koukuttaa kokonaisvaltaisesti 


Vielä muutama vuosi sitten minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä Massadasta. Se oli yksi hoitolasarja muiden joukossa, itselleni jopa kohtuullisen tuntematon. Kaikki kuitenkin muuttui sinä päivänä, kun asettelin muina naisina kasvoilleni kangasnaamion, joka laskeutui lempeästi jokaisen kasvonpiirteen kohdalle kuin varta vasten kasvoistani valettu malli. Vartin vaikutusajan jälkeen näytin siltä kuin olisin juuri tullut kasvohoidosta. Tiesin löytäneeni maailman parhaan kangasnaamion. Silloin sanoin Massadalle kyllä. Massada on harvinaisen kokonaisvaltaisesti koukuttava sarja. Sen vahvuutena on multisensorisuus, jonka se listaakin peruspilareikseen oman laboratorion ohella. Siellä syntyvät kaikki Massadan tuotteet alun kehityskaaresta välivaiheiden tutkimuksiin ja lopulliseen tuotteeseen saakka. Massada haluaa antaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen elämyksen ja siinä se onnistuu. Kosmetologin tekemä kasvohoito on ainutlaatuista hierontatekniikkaa myöten erityinen, sillä tuotteilla saa huikeita tuloksia, mutta ne vaikuttavat lisäksi mielen tasolla vieden entistä syvempään rentoutumisen tai virkistäytymisen tilaan.

 

Massadan TOP-tuotteet - nämä suosikit ovat todellisia helmiä 


Olen käyttänyt Massadan tuotteita lähemmäs kahden vuoden ajan. Hoitolasarjojen osalta minulla on kerääntynyt kokemusta siitä saakka, kun 17 vuotta sitten kävin ensimmäisen kerran kasvohoidossa ja tutustuin Ella Bacheen. Vuosien varrella olen törmännyt hyvin erityyppisiin sarjoihin ja työni puolesta testannut satoja tuotteita. Massada jäi kuitenkin pysyvään käyttöön ja teki erityisen vaikutuksen. 

Nyt haluankin nostaa esille sarjasta omat ikisuosikkini, joihin tartun yhä uudelleen ja uudelleen. Tämän postauksen tuotteet ovat nimittäin sarjan kärkikastia, joille kannattaa antaa mahdollisuus hurmata. 
Veggie Comfort Cream - palkittu anti-age-voide toivotulla mattapinnalla


Reilu vuosi sitten kerroin blogissa löytäneeni hyvin erityislaatuisen voiteen, joka onnistui koostumuksellaan ja raaka-aineillaan tekemään niin suuren vaikutuksen, että se jäi pysyvään käyttöön. Tuo voide oli Veggie Comfort Cream.

Veggie Comfort Cream on anti-age-ominaisuuksilla varustettu päivävoide, mutta ei aivan mikä tahansa sellainen. Sen sijaan, että luettelisin tähän perinteisesti anti-age-voiteista löytyviä raaka-aineita, kuten Q10, hyaluronihappo tai kollageeni, Massadan raaka-ainepolku on aivan toisenlainen. Siinä edes vettä ei pidetä suuressa arvossa. Massada antaa tilaa arvokkaammille raaka-aineille ja vedellekin paikan vasta INCI-listan häntäpäästä. Vesi on nimittäin vasta sijalla 20! Ennen sitä on monen monta aktiiviainetta.

Veggie Comfort Cream on erinomainen esimerkki siitä, millainen Massada on sarjana. Se panostaa harvinaisempiin raaka-aineisiin, niihin, joihin ei törmää joka toisessa tai kolmannessakaan purkissa. Veggie Comfort Creamin kohdalla puhutaan rohtopurasruohosta, latva-artisokasta ja Kombu-merilevästä. Näitä ei suinkaan ole sujautettu joukkoon pientä hippusta, vaan rohtopurasruohoa löytyy neljässä eri muodossa ja artisokka on listan ykkösenä. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä raaka-aineet pääsevät taatusti todistamaan tehonsa iholla. 

Rohtopurasruohon kohdalla puhutaan harvinaisen rauhoittavasta ja tulehdusta laskevasta aineosasta, joka tunnetaan ihon elastisuutta ylläpitävänä ja parantavana. Rohtopurasruoho auttaa siis hidastamaan ihon ikääntymisprosessia vähentämällä juonteita. Ottaen huomion sen, että Veggie Comfort Creamista rohtopurasruohona löytyy neljässä eri muodossa, kyseessä on todellakin anti-age-tehovoide, joka vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin suotuisasti. Olen aiemmin törmännyt kyseiseen aineosaan sarjassa, jonka kaikki tuotteet ovat lähemmäs 200 euroa. 

Rohtopurasruohon lisäksi vaikutusta vauhdittavat latva-artisokka ja Kombu-merilevä. Harva pystyy näiden kohdalla sanomaan, että "olen jo kokeillut eikä toiminut". Raaka-aineet eivät nimittäin ole tässäkään kohtaa tusinatavaraa, vaan Massadan huolella valitsemia, jotta kokonaisuus kohahduttaisi juuri oikealla tavalla. 

Artisokka on ihonhoidossa kuin kätkettyä kultaa, joka odottaa löytäjäänsä. Se on poikkeuksellisen ihoa korjaava ja sillä on saatu huomiota herättäviä tuloksia myös aurinkovaurioiden osalta. Artisokka supistaa ihohuokosia, minkä Massadan Veggie Comfort Creamin kohdalla huomaa heti levityksen jälkeen kasvoilla. Kombu-merilevä taas  täydentää kokonaisuutta B-, C-, D- ja E-vitamiineilla sekä kalsiumilla, raudalla ja germaniumilla, joista jälkimmäisin suojaa ihoa kaupunkiasumista ympäröiviltä stressitekijöiltä, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä. 

Ottaen huomioon voiteen anti-age-ominaisuudet, poikkeukselliset raaka-aineet ja sen antaman silkkisen mattaisen pinnan iholle, voisi hinnan odottaa olevan pilvissä. Mutta ei, tämä espanjalaisen ammattikosmetiikkalehden vuoden 2022 parhaaksi luonnonkosmetiikan kasvovoiteeksi valitsema voide on hinnaltaan 53 euroa. Sen tuubi on valmistettu biomuovista (sokeriruoko) ja se hurmaa hunajamelonisella tuoksullaan. Omasi saat napattua lähimmästä Massada-hoitolasta, joista osasta voit tehdä tilauksen sähköpostitse tai hoitolan verkkokaupasta!

Green Tea Extract seerumi - epäpuhtauksien hoitoa vihreän teen uutteella


Massadan Oily skin -tuotelinja sisältää tuotteita sekaihon ja rasvoittuvan ihon tasapainottamiseen. Siellä on erikseen rasvoittuvalle rosacea-iholle oma seeruminsa ja sitten on tämä Green Tea Extract seerumi, joka toimii loistavasti myös paikallisesti epäpuhtauksiin ja näppylöihin siveltynä. Hehkutin kyseistä tuotetta jo talvella 2021, jolloin moni teistä kiinnostui tuotteesta blogin kautta. 

Rasvoittuvalle ja sekaiholle on olemassa monenlaista seerumia, niin myös täsmätuotteita. Massadan Green Extract seerumi on kuitenkin siitä ainutlaatuinen, että luonnonmukaisen seerumin ainut aineosa on vihreän teen uute. Ei mitään muuta. Tästä päästäänkin Massadan bravuuriin, sillä brändin erikoisosaamisena on nimenomaan Massadan itse kehittämät uutteet, jotka ovat syntyneet yli 100 kasvista. Uutteita löytyy jopa 150 erilaista ja niitä hyödynnetään tuotteissa. Siksi tuotteet todella ovat omanlaisiaan eikä niitä voi oikein verrata mihinkään muuhun sarjaan raaka-aineidensa osalta.

Green Tea Extract seerumi on ehdottomasti yksi Massada-suosikkejani. Se sopii niin pintakuivalle sekaiholle kuin öljyisen rasvaisellekin iholle. Itse käytän tuotetta paikallisesti niillä alueilla, joille epäpuhtaudet yleensä ilmestyvät. Tuote on erittäin riittoisa, ja sen suositushinta on vain 27 euroa.

Kangasnaamioiden, Veggie Comfort Creamin sekä Green Tea Extract seerumin lisäksi omiin ylivoimaisiin suosikkeihini kuuluu Massadan Sensitive kasvovesi sekä Green Tea Oil vartaloöljy, joka tekee ihmeitä aknelle ja saa ihon ikääntymään kauniimmin. Tuotteesta voit lukea aiemman blogipostauksen täältä.

Massada uutuus - DNA Nature Multi-Action Definitive Serum 


Oman TOP-viisikkoni lisäksi halusin nostaa esille myös Massadan uutuusseerumin, jonka sain hiljattain testiin. Erityisen korjaavaa DNA Nature Multi-Action Definitive Serum -uutuusseerumia suositellaan +40-vuotiaalle iholle tai ennenaikaisesti vanhentuneelle nuoremmalle iholle, joka kaipaa erityistä korjaamista ja kiinteytystä. 

Täytän alkuvuodesta 35 ja ajattelin, etten juuri tämänlaisia seerumeita vielä kaipaisi, vaikka anti-age-tehotuotteita käytänkin. Perun kuitenkin sanani! Aion nimittäin käyttää jokaikisen pienenkin tipan tästä pullosta lopulleen yhtään uhraamatta. Olen vain niin kertakaikkisen mykistynyt tämän vaikutuksista jo muutamien päivien jälkeen. 

Pidemmän aikaa jatkuneiden univaikeuksien vuoksi olen tuntenut, että vuosia on tullut peilin edessä ykskaks roppakaupalla lisää. Silmänaluset ovat olleet entistä tummemmat, iho elottomampi ja ilme väsähtänyt. Mutta eihän tässä olekaan mitään hätää, kun Massadan monitehoseerumi astuu paikkaamaan vaurioita. Myönnän, että on ollut kivempi katsoa peiliin tämän käytön myötä. 

Massada DNA Nature Multi-Action Definitive Serum luottaa tehossa jälleen kerran Massadan peruspilareiden ominaisesti ainutlaatuisempiin raaka-aineisiin. Näistä mainittakoon esimerkiksi retiisi ja dolomiitti, joista retiisinsiemenellä oli tärkeä rooli jo muinaisessa lääketieteessä. Silloin sitä hyödynnettiin muun muassa henkitorven tulehduksen ja verenpainetaudin hoitoon. Retiisinsiementen kantajaöljy on poikkeuksellisen tehokas lisä luonnolliseen ihon ja hiustenhoitoon, sillä se sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja, mineraaleja, flavonoideja sekä harvinaisen sekoituksen C20-, C18- ja C22-rasvahappoja.

Dolomiittia puolestaan käytetään ihonhoitotuotteissa sen parantavien, hoitavien ja antiseptisten vaikutusten vuoksi. Sen sanotaan olevan loistava näppylöiden karkotukseen, ja osa uskoo sen "valkaisevan" maksaläiskiä, vaikka jälkimmäisestä ei olekaan olemassa kliinisiä tutkimuksia, jotka osoittaisivat sen valkaisevan vaikutuksen paikkaansa pitäväksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö dolomiitti todella vaalentaisi ja tasoittaisi ihoa, vaan sitä, ettei sitä vahvistavia tutkimuksia ole erikseen tehty. 

Kosmeseuttinen monitehoseerumi saa kiitokset paitsi tehokkuudestaan, myös ihanan ohuesta ja välittömästi iholle imeytyvästä koostumuksestaan. Tällä korjaat erityisesti ympäristön ja elintapojen aiheuttamia DNA-vaurioita iholla!

Massada suosii tuotteissaan luonnonmukaisia raaka-aineita ja osalla tuotteista on luonnonkosmetiikan sertifikaatti. Minun Massada TOP5-suosikit:

  • Kangasnaamiot
  • Veggie Comfort Cream
  • Green Tea Extract seerumi
  • Sensitive Skin Tonic kasvovesi
  • Green Tea vartaloöljy

Lue lisää Massadasta sarjan suomenkielisiltä sivuilta ja hanki omat tuotteesi Massada-hoitoloista!


Onko sinulla oma kauneushoitola, johon haluat Massadan hoitolasarjaksi?


Massada etsii uusia jälleenmyyjiä erityisesti seuraavilta paikkakunnilta: Espoo, Hanko, Helsinki, Hämeenlinna, Kittilä/Levi, Kirkkonummi, Kuopio, Kuusamo/Ruka, Lahti, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa sekä Vantaa. 

Näiden paikkakuntien osalta sinulla on mahdollisuus saada sarjan yksinoikeus! Lue lisää täältä.Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!