KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HARMONIA LIFE 


Postaus sis. *mainoslinkkejä 

Sanotaan, että ikä on vain numero. Sitähän se onkin. Yksi hassu luku, jonka voi sanoa joko ylpeänä, kainostellen tai olla sanomatta ollenkaan. Päätös on numeron kantajan.

Ikääntyminen on kuitenkin toinen juttu. Se on nimittäin tosiasia, josta elämä muistuttaa arjessa pienienkin valintojen myötä. Jos päätän nipistää yöunista tunnin tai kaksi, peilikuva muistuttaa siitä aamulla. Se ei käytä Instagramin filttereitä ollakseen lempeämpi, vaan laittaa kohtaamaan pandan sukulaisen, joka ei ole yhtä suloinen kuin televisiossa kierivät suloiset pikku pandakarhut. Lisäksi univaje saa ajatuksenjuoksun temppuilemaan kuin vanhan auton ylämäessä ja pistää kapuloita rattaisiin pienissäkin asioissa.

Uni. Sitä tarvitsee meistä jokainen.


Kun uni ei tule ja mieli käy ylikierroksilla


Sivustaseuraajan saattaa olla helppoa neuvoa unettomuudesta kärsivää rentoutumaan iltaisin, keittämään kupin rauhoittavaa teetä ja päästämään irti pään sisällä pingistä pelaavista ajatuksista. Univaikeuksista kärsivä kuitenkin tietää, että mieli ei useinkaan halua tehdä yhteistyötä ja tarrautuu yhä kiivaammin kiinni stressinaiheisiin juuri silloin, kun niistä yrittää päästää irti - eli iltaisin nukkumaan mennessä. Mikä siis avuksi, kun uni ei tule ja mieli käy ylikierroksilla?

Ideaalitilanteessa näen itseni joogaamassa illan hämärtyessä ja nauttimassa siinä sivussa kupin uniteetä. Sen jälkeen kuvittelen tarttuvani kirjaan, joka tyhjentää mieleni huomaamatta päivän painavista askareista. 

Todellisuus on kuitenkin usein se, että huomaan joko selaavani puhelinta mieli ylivirittyneenä tai makaavani sohvalla Netflixin välkkyessä televisioruudulta. Kummatkin loistavia migreeniherkälle stressaajalle, eikö vain? Silti itsepäisenä pidän kiinni tavoistani. Sen lisäksi vielä parjaan itseäni siitä, miksen koskaan opi. Ei siis mikään ihme, että pyörin sängyssä unettomana ja huomaan valvovani vielä aamukolmelta.


niDRA - apu nukahtamiseen ja levottomuuden rauhoittamiseen 


Vielä 10 vuotta sitten olisin tarttunut ensimmäisenä lääkärin antamaan reseptiin ja marssinut apteekkiin hakemaan unilääkkeitä. Nyt en ole sitä tehnyt moniin vuosiin kohtaamistani univaikeuksista huolimatta, sillä omalla kohdallani totesin, etteivät unilääkkeet ole sitä, millä haluan unettomuutta hoitaa. En pitänyt lääkkeiden sivuvaikutuksista enkä niiden aiheuttamasta tokkuraisuudesta. 

Nykyään pyrin hoitamaan nukahtamisvaikeuksia luonnollisemmin keinoin. Yritän rauhoittaa illat, vaikka se ei aina ole helppoa, kun työt venyvät tai aikataulut muuttuvat. Nyt minulla on kuitenkin tukena valmiste, jonka on kliinisesti dokumentoitu auttavan nukahtamisessa ja syvän rentoutumisen saavuttamisessa: *niDRA

Kokemuksia niDRAsta - varteenotettava vaihtoehto uniongelmien selättämiseen 


Univaikeudet kumpuavat monesti kuormittavan arjen tai haastavan elämäntilanteen luomasta stressistä, joka pitää mielen ylikuormittuneena iltaisinkin. Vaikka pienillä teoilla voi vaikuttaa kehon rentoutumiseen, lempeä apu muiden toimien tukena on kriittisimmässä tilanteessa usein tarpeen. 

Kesällä kohtaamani keittiön kosteusvaurio, home-epäily ja vesivahingon korjausremontti sai yöuneni tyystin katoamaan. Mieli pyöritti öisinkin "mitä jos..." -ajatuksia, enkä saanut katkaistua valvomisen kierrettä millään. Olin jatkuvasti väsynyt ja mieli rauhaton. Elokuun alussa tartuin *Harmonia niDRA -ravintolisään, joka pohjautuu maailman dokumentoiduimpaan sahramiuutteeseen sekä maailman serfioiduimpaan kasviuutteeseen, KSM66 ashwagandhaan.

Osasin odottaa tuotteen toimivuutta, sillä kaksi vuotta sitten tutustuin Harmonia KSM66-valmisteeseen, joka jäi tuolloin pitkäksi aikaa pysyvään käyttöön (blogipostaus täällä). Huomasin jo pari vuotta sitten, että ashwagandhasta on todellakin suurta apua rauhattoman mielen ja stressin selätyksessä. Sitä tukevat myös Euroopna elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n sallimat terveysväitteet, jotka pohjautuvat lukuisiin kliinisiin tutkimuksiin. Miten niDRA sitten eroaa KSM66-valmisteesta? 

*niDRA on siitä erityinen valmiste, että siihen on yhdistetty maailman dokumentoiduin sahramiuute, Affron. Tämä tarkoittaa sitä, että siinä missä täyden spektrin ashwagandha-juuriuute eli KSM66 auttaa kehoa käsittelemään stressiä ylläpitäen fyysistä ja henkistä kapasisteetti uupumuksen, väsymyksen ja ahdistuksen aikana, Affron-sahramiuute tuo korkealla aktiiviainepitoisuudellaan tuotteeseen omat loistavat lisänsä: Se edistää emotionaalista tasapainoa, rentoutumista sekä positiivista mielialaa. Jälleen kerran väitteet ovat EFSA:n sallimia terveysväitteitä, eivät arvauksia tai huhupuheita.

Affron-sahramiuutteen teho, turvallisuus ja vaikutus on todennettu useissa erilaisissa tutkimuksissa ja sen kehoa rauhoittava vaikutus on heijastunut merkittävästi nukahtamiseen jopa vaikeasta uniongelmasta kärsivien kohdalla. niDRAn salaisuus onkin juuri ashwagandhan ja sahramin ainutlaatuinen yhteisvaikutus, joka tarttuu uniongelmien juurisyyhyn. Vaikutuksia voi odottaa 1-4 viikon kuluttua tuotteen käytön aloittamisesta.

Parasta niDRAn kohdalla on se, että se paitsi toimii, ei aiheuta riippuvuutta tai sekoita luonnollista unirytmiä millään tapaa. niDRAn kanssa myöskään tokkuraisuudesta ei ole pelkoa!

Siispä mikäli kamppailet uniongelmien ja/tai nukahtamisen kanssa, anna niDRAlle mahdollisuus näyttää mihin se pystyy. Saattaa nimittäin olla, että nukut jatkossa paremmin! 


Hyödynnä Life-myymälöiden sekä verkkokaupan huikea tarjous:Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!