KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NORDIQ NUTRITION 

Mainoslinkit merkitty* 

Tuhansien järvien maana tunnettu Suomi on tulvillaan lumoavia seutuja. Niitä, jotka pelkästään maisemaa hämmästelemällä muistuttavat luonnon kauneudesta ja herättävät halun painaa näkymän mielen sopukoihin ja palata siihen myöhemmin. Kaunis kotimaamme tarjoaa kuitenkin muutakin: ikiaikaista voimaa ja viisautta välittävän paikan, jossa voimme maantieteellisestä sijainnista huolimatta saada mielen ja kehon ravintoa. Se on metsä


Luonnollinen lääke stressiin - metsän tutkittuja terveysvaikutuksia


Rakastan metsää. Sen virkistävää vehreyttä, aisteja avaavia tuoksuja ja tyynnyttävää tunnelmaa. Metsällä on taianomainen taito rauhoittaa ylivirittynyt mieli, laskea huippuja hipovat stressitasot ja täyttää mieli toivolla. Kiperinkään ongelma ei tunnu enää niin ylivoimaiselta, kun on hetken viipyillyt vehreyden keskellä kantoja väistellen ja pieniä polkuja tepastellen. Puut pitävät suojissaan ja muistuttavat, että elämä kantaa. 

Metsä on muutakin kuin retkeilijän mainiota maastoa. Sen lukuisista terveysvaikutuksista puhutaan paljon, sillä se on muun muassa luonnollinen lääke stressiin. Jo vartin oleskelu metsässä laskee sydämen sykettä ja verenpainetta. Lihasjännitys alkaa lievittyä ja korvia kurottelevat hartiat asettua alemmaksi. Mitä pidempään metsässä olet, sitä suuremmat hyödyt ovat hyvinvoinnille. 


NORDIQ Nutrition Forest Blend - päivittäinen annos metsää 


Vaikka Suomi peittoaa järvien ja metsien määrällä monet muut maat, on tiiviillä kaupunkirakentamisella myös varjopuolensa. Siinä missä monipuoliset palvelut ovat lähellä, lähimpään metsään saattaa olla matkaa. Vehreät puistot yrittävät parhaansa toimia tuuraajina, mutta eivät rakennettuina ympäristöinä yllä samaan, mitä laajempi yhtenäinen metsä terveysvaikutuksillaan tarjoaa. 

Luonnollisista ja vegaanisista ravintolisistään tunnetun NORDIQ Nutritionin ansiosta suomalaisen metsän antama sisu on kuitenkin lähempänä kuin koskaan. Uusi Forest Blend -ravintolisä tuo nimittäin elinvoimaa arkeen metsän antimien voimalla. Se on yhdistelmä Fennoskandian alueella kasvavien metsien kasveja, jotka fytoravinteillaan tukevat monipuolisesti koko kehon hyvinvointia. Se tuo metsän voimaannuttavan vaikutuksen myös kaupungin keskellä asuvalle. Se on purkillinen "suomalaista sisua".


NORDIQ Nutrition Forest Blend tukee vastustuskykyä ja antaa elinvoimaa stressin keskelle


Ei suinkaan ole uutta, että metsäympäristölle altistumisen kerrotaan vahvistavan kehon immuunijärjestelmää. Se on yksi metsän parhaista puolista, jonka moni kosmetiikkabrändikin on viime aikoina yrittänyt tuoda mukaan tuotteisiinsa "metsäpölyuutteen" voimalla. 

NORDIQ Nutrition haluaa tarjota mahdollisuuden hyötyä metsänantimien voimasta sisäisesti nautittavan ravintolisän muodossa, joka on on yhtä laadukas ja luonnollinen kuin sarjan muutkin ravintolisät. Tuote ei sisällä makeutusaineita, sokeria, gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, suolaa tai hiivaa. Se on myöskin 100% lisä- ja täyteaineeton tuote, joka perustuu hormeesiin. Tämä tekee ravintolisästä erityisen tehokkaan, minkä vuoksi olen itse suosinut NORDIQ Nutritionin ravintolisiä jo 5 vuotta. 
Forest Blendin sisältämät tärkeimmät rohdokset ovat kuusenkerkkä, puolukka ja rannikkomännyn kaarna. Sen lisäksi valmiste sisältää nokkosta, ruusujuurta ja voikukan lehteä. Koostumusta on rikastettu shilajit-uutteella, joka sisältää luontaisesti runsaan määrän tulehdusta estävää fulvohappoa. Shilajit on siitä erityinen, että se on osa Nepalin vuoristossa elävän kansan eli sherpojen ruokavaliota. Heidät tunnetaan vahvuudestaan ja pitkäikäisyydestään, mikä saattaa selittyä juuri shilajitin käytöllä, joka muun muassa tukee rasvojen sekä sokerin aineenvaihduntaa. Tätä uutetta löytyy nyt myös NORDIQ Nutritionin tervettä ikääntymistä tukevasta Forest Blendistä.

Kuusenkerkkä puolestaan tuo valmisteeseen runsaan annoksen C-vitamiineja, mineraaleja, sekä sekundäärisiä metaboliitteja. Nämä ovat toissijaisia aineenvaihduntatuotteita, joita ei tarvita eliön välttämättömään aineenvaihduntaan kasvun, kehityksen tai lisääntymisen tukena, mutta ne saattavat tuoda "valikoivaa etua" lisäämällä eliön selviytymiskykyä, hedelmällisyyttä tai puolutustusmekanismeja (lähde: Wikipedia). Valmiste siis todella tukee stressaavan ajanjakson keskellä ja antaa elinvoimaa, kun sitä tarvitaan. 

Puolukka ja männynkuoriuute parantavat runsaan polyfenolipitoisuuden avulla solujen kestävyyttä, ja ruusujuuri tasapainottaa stressiä sekä tukee henkistä suorituskykyä ehkäisemällä väsymystä ja uupumusta. Voikukanjuuren vaikutuksien hyödyt näkyvät ruuansulatuskanavan häiriöiden hoidossa.

Vaikka pyrin käymään metsässä säännöllisesti, on NORDIQ Nutritionin Forest Blend tervetullut lisä kaltaiseni kaupunkilaisen arkeen varmistamaan sen, että saan metsän tarjoamaa lisäpuhtia arkeen! Energiaa lisäävät ja mielialaa parantavat tuotteet vahvistavat juuri sitä sisukkuutta, mitä nykypäivän stressiaallokossa tasapainoillessa tarvitaan. Surffilautani pysyy arjen aalloilla vankemmin pystyssä suomalaisen sisun voimin, jota saa Forest Blendin mainiosta metsäboostista silloinkin, kun lumi laskeutuu vehreän metsän ylle!


Nappaa suomalaista sisua boostaava NORDIQ Nutrition Forest Blend esimerkiksi Ruohonjuuresta tai *Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jossa tuote on huipputarjouksessa 19.9.2022 saakka.

Tuote on saatavilla myös NORDIQin omassa verkkokaupassa täällä.Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!