KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - MASSADA 


Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän sopivan päivävoiteen löytäminen aiheuttaa harmaita hiuksia. Tai no, kyllä niitä harmaita löytää päästä muutenkin, mutta täydellisen päivävoiteen valinta on silti oma mutkansa. Mutka, jota ei helpolla saa suoraksi.

Ongelma on se, että ihon alkaessa oikeasti ikääntyä, pelkkä "kivan tuntuinen pinta" ei riitä. Kosteutta iho tarvitsee toki aina, mutta kun päästään reippaasti 30 ikävuoden yli ja mittarissa alkaa vilkkua 40 tai 50+, iho ei enää olekaan se nuorukainen, jolle kelpaa mikä tahansa purkki kaupan hyllyltä. Voiteen täytyy kosteutuksen lisäksi voida ehkäistä tulevia ikääntymisen merkkejä, tasoittaa jo olemassa olevia juonteita ja värieroja sekä mielellään myös kiinteyttää ja pitää iho mattaisena meikin alla. Tie on tosiaankin mutkainen. Massada Veggie Comfort Cream vastaa ikääntyvän ihon toiveisiin 


Siinä missä elämä osaa yllättää oikeissa mutkissa, osaa sen myös kosmetiikka-ala. Joskus eteen tupsahtaa sellainen tapaus, jossa tajuaa yhtäkkiä olevan kaiken sen, mitä ikääntynyt iho kaipaa. 

Massadan voide on ikäänkuin "upgreidattu" versio sellaisesta perinteisestä kosteuttavasta ja mattapinnan jättävästä voiteesta, joka riittää nuoremmalle iholle. Upgreidatulla tarkoitan sitä, että se on nostettu sille asteelle, että se selviää ikääntyvän ihon haasteista. Se lupaa tasoittaa ihon läikikkyyttä, mikä ikääntyessä usein muodostuu haasteeksi. Se pursuaa antioksidantteja, niitä, joita ikääntyvä iho tarvitsee, pysyäkseen nuorekkaana. Ja tietenkin se ehkäisee tulevia ikääntymisen merkkejä, vaikka tasoittaa myös jo olemassa olevia ryppykohtia. 


Anti-age-voide, joka pitää ihon mattaisena - onko sellaista olemassa?


Ikääntyvän ihon voiteissa muodostuu usein ongelmaksi se, että voiteet ovat usein kovin täyteläisiä koostumukseltaan. Toki on fakta, että ikääntyessään iho usein kuivuu ja moni kärsii pintakuivuudesta - niin myös minä, vaikka kesällä iho tuppaakin helposti kiiltelemään. En kuitenkaan halua voiteen olevan paksu, vaan rakastan voidetta, joka tuntuu iholla kevyeltä, mutta sisältää silti tarpeeksi kosteutustehoja. 

Massada Veggie Comfort Cream -päivävoide yllättää sillä, että se todella on iholla mattainen. Kuitenkaan se ei tee ihoa kiristeleväksi, vaan ihon pinta on yksinkertaisesti täydellinen meikkivoiteelle. Jos ei tietäisi, voisi luulla voiteen sisältävän silikonia (mitä se ei sisällä). Voiteessa on nimittäin raaka-aineet kohdallaan ja joukosta löytyy jälleen kerran luonnonmukaisia aineosia, joihin ei joka naapurustossa törmää. Nyt ikääntymistä vastaan taistellaan nimittäin ihan muulla kuin perinteisillä kollageeni- ja Q10-sekoituksilla. 
Rohtopurasruoho, latva-artisokka ja Kombu-merilevä ihon ikääntymisen merkkejä häivyttämään


Se, mitä olen alusta saakka Massadassa suorastaan rakastanut, on raaka-aineiden ainutlaatuisuus. Massada ei ymppää tuotteisiinsa "trendaavia" aineosia, vaan etsii ne kaikkein erityisimmät raaka-aineet, joiden hyödyntämisellä se todella erottuu kosmetiikkamarkkinoilla. Massadaa kohtaan on siis vaikea käyttää lausetta "olen jo kokeillut, eikä toimi", jos ei oikeasti ole testannut nimenomaan Massadan tuotteita. 

Veggie Comfort Creamin tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat hyvinkin vaikuttavia, sanan varsinaisessa merkityksessä. Ensimmäisenä listassa on oikeutetusti raaka-aineiden kuningatar, joka tunnetaan myös ruuanlaitossa: artisokka. Sen mullistavat vaikutukset ihonhoidossa on noteerattu, ja ne ovat näyttäneet artisokan poikkeuksellisen ihoa korjaavan vaikutuksen - myös aurinkovaurioiden osalta. Koska artisokka tasoittaa ihonväriä näkyvästi, käytetään sitä usein tähtiraaka-aineena etenkin korealaisessa kosmetiikassa. 

Artisokka myös pursuaa C-vitamiinia. Se toimii erinomaisesti näkyvien ihohuokosten supistajana ja vahvistaa ihosoluja niin, että ryppyjen pehmentäminen käy siltä melkein liiankin helposti. Innostuinkin artisokan vaikutuksista ihonhoidossa tämän Massadan voiteen myötä hyvin paljon. Luomuviljelty aineosa Navarran alueelta tarjoaa Massadan voiteessa iholle juuri sitä glow'ta, tasoitusta ja kiinteytystä, minkä itse otan ilolla vastaan.
Huippua Veggie Comfort Creamin kohdalla on myös se, että toisin kuin monessa muussa päivävoiteessa, vesi olekaan INCI-listan ensimmäinen (tai edes toinen tai kolmas). Se on nimittäin vasta sijalla 20! Sitä ennen listalla on monta luonnollista raaka-ainetta, jotka tekevät iholle paljon enemmän voiteissa kuin vesi. Silti vesi on monessa voiteessa usein listan ensimmäinen - tai viimeistään kolmas. 

INCI-listalla toisena on rohtopurasruoho, joka on raaka-aineena itselleni jo jokseenkin tuttu. Arvokkaammassa Tata Harper -ihonhoitosarjassa olen törmännyt kyseiseen aineosaan aiemmin kuin myös Dr. Hauschkan tuotteissa. Kun Massada yhdistää rohtopurasruohon aiemmin mainittuun artisokkaan, se lupaa enemmän kuin hyvää. Etenkin, kun rohtopurasruohoa on voiteessa jopa neljässä eri muodossa: Borago Officinalis Stem Extract, Borago Officinalis Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil ja Borago Officinalis Leaf Extract. Vaikutusten voisi siis sanoa olevan nelinkertaiset! 
Rohtopurasruoho on erityisen tehokas rauhoittamaan paitsi kuivaa ihoa, myös ihottumaa, psoriasista ja aknea. Se sisältää iholle hyviä rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon omaa suojamekanismia. Massadan Veggie Comfort Creamista ei siis turhaan puhuta kaikille ihotyypeille sopivana. Se oikeasti sopii kuivalle iholle, mutta myös kaltaiselleni normaalille sekaiholle, joka on käynyt taistelun hormonaalista aknea vastaan aikuisiällä.

Voisin jatkaa tämän voiteen hullun hyvistä raaka-aineista loputtomiin, sillä niitä löytyy. On goji-marjaa, aavikkoruusua ja Kudzu-juuri, jolla on paitsi puhdistavat detox-vaikutukset myös ihoa tasoittava vaikutus. Se on erinomainen vähentämään ihon laikkuja ja tuomaan elinvoimaa väsyneelle ja samealle iholle. Eikä unohdeta Kombu-merilevää, joka pursuaa mineraaleja ja vitamiineja! 

Jos siis haluat itsellesi tehokkaan anti-age-voiteen, joka toimii loistavasti myös meikin alla ja pitää kiillon kurissa, suosittelen suuresti testaamaan tämän. Voide levittyy iholle kuin unelma ja se on tuoksua myöten ainutlaatuinen: hunajamelonisen tuoksun raikkaus saa rakastumaan voiteeseen entistä enemmän! Myös pakkaus on valmistettu biomuovista (sokeriruoko). 

Nouda omasi lähimmästä Massada-hoitolasta! Voiteen suositushinta on 53 euroa.

Espanjalaisen Massadan multisensoriset tuotteet ovat hyvin pitkälti luonnollisia ja sarjasta löytyy erikseen myös ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Myös raaka-aineet ovat pääasiassa kasviperäisiä. 

Aiemmat Massada-postaukset löydät blogista täältä


Onko sinulla ollut hankaluuksia löytää sopivaa päivävoidetta iholle?


1 kommentti:

  1. Tämä postaus tulikin juuri tarpeeseen! Ihon ollessa kuiva, on kosteutus tarpeellinen myös päivällä. Valitettavan usein päivävoiteen kanssa on käynyt niin, että voide alkaa hilseillä ihon pinnalla, eikä imeydy kunnolla. Voisikohan Massada olla vastaus ongelmaani päivävoiteen suhteen? ☺️��

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!