KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - MASSADA FINLAND Talvisin on helppo unohtaa vartalon iho, joka jää piiloon paksun vaatekerroksen alle. Huomio suunnataan mieluiten kasvoille, jotka katsovat peilistä joka päivä ja muistuttavat kaipaavansa kosteutusta ja suojaa paukkupakkasten keskellä. Suomen yllätykselliset sääolosuhteet huomioiden kevät on kuitenkin kohta jo kulman takana. Ja sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että katse suunnataan vartalon iholle, joka alkaa hiljalleen pilkottaa paksujen toppatakkien alta. 


Vartalon iho kauniiksi kevättä varten


Vaikka vartalon ihon hoitaminen saattaa tuntua ajatuksena työläältä, on sen kauneutta ja kimmoisuutta kuitenkin helpompi ylläpitää kuin kasvojen ihoa. Vartalon iho ei ole yhtä vaativa, mutta jos sen jättää täysin huomiotta, se kyllä näyttää sen. Etenkin talviaikaan iho muuttuu helposti kutisevaksi ja jopa hilseileväksi, jos sen jättää täysin talven armoille paksun vaatetuksen alle. Mitä vartalon iho sitten tarvitsee? Riittääkö pelkkä vartalovoide?
Vartalon iho vaatii säännöllistä kuorintaa ja kosteutusta


Pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana, vaatii vartalon iho oikeastaan vain kahta asiaa: kuorintaa ja kosteutusta. Ei kuitenkaan riitä, että iho kuoritaan kerran keväällä ja rasvaillaan läpi talven, kun se alkaa kutista ja kuivua. Säännöllinen kuoriminen kuuluu vartalon ihonhoitoon siinä missä kasvojen ja hiuspohjankin hoitoon. On turha pistää rahojaan tuhteihin vartalovoiteisiin ja yrittää kosteuttaa ihoa, jota ei ole aikoihin kuorittu. Tällöin voide kasaantuu vain kuolleen ihosolukerroksen päälle ja iho hilseilee entistä enemmän. 

Vartalon iho olisi hyvä kuoria vähintään kerran kuukaudessa tai mielellään parin viikon välein. Vartalonkuorinnoista nauttiva saattaa taipua hommaan kerran viikossakin, jos kaapista löytyy tarpeeksi houkutteleva purkki. Neuvoni vartalonhoitoon onkin, että kannattaa satsata tuotteisiin, jotka saavat vartalonhoidon tuntumaan perusvoidetta paremmalta. Tällä en tarkoita sitä, että marketin halpa perusvoide olisi automaattisesti huono valinta, vaan sitä, että vartalonhoito tuntuu usein mielekkäämmältä, kun kaapista löytyy vaihtoehtona myös jotain muuta. Sellaista, mikä tekee vartalonhoidosta odottamisen arvoista ja luo mukavaa vaihtelua rutiininomaiseen rasvailuun.

Massadan Shea Butter Scrub ja lumoavat luonnolliset vartaloöljyt 


Olen teini-ikäisestä saakka ollut tunnollinen vartalon ihon rasvaaja. En ole kokenut ihoni olevan mitenkään erityisen kuiva, mutta nautin siitä tunteesta, kun iho on pehmeä ja kosteutettu. Tavallaan olen hakenut vartalonhoidosta myös iloa arkeen, vaikka tunnustan, että olen myös monesti skipannut vartalovoiteen käytön, kun väsymys on vienyt voiton ja olen kaatunut suihkusta tultuani suoraan sänkyyn. 

Viime aikoina olen kuitenkin saanut aivan uutta puhtia vartalonhoitoon Massadan tuotteilla. Melkein jopa odotan, että pääsen aina iltaisin rasvailemaan ihoani suihkun jälkeen. Juuri tätä tarkoitin sanoessani, että kannattaa satsata tuotteisiin, jotka herättävät intoa ja kimmoketta tarttua niihin. Silloin vartalonkin ihoa tulee hoidettua vähän kuin huomaamatta ja niin, ettei se tunnu "pakkopullalta". 

Massadan Shea Butter Scrub on vartalonhoidon ensimmäinen askel. Kermaisen pehmeä kuorintavoide sopii miedon tuoksuisten kuorintavoiteiden ystävälle, joka ei kaipaa raapivia rakeita. Sheavoi on kuin vispattua kermavaahtoa, jota on ilo levittää vartalon iholle ja joukossa on juuri sopivasti Kuolleenmeren suolan murusia siellä täällä. Kuorinnan jälkeen iho on silkkisen sileä eikä välttämättä edes kaipaa voidetta. Tästä kiittäminen on ravitsevaa avokadoöljyä ja rauhoittavaa kehäkukkauutetta sekä tietenkin itse sheavoita, jotka kaikki saavat ihon tuntumaan pehmeältä.
Massada Orange & Lemon Oil uudistaa ihoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa


Jos minulla olisi oma kauneushoitola, valitsisin heti Massadan vartalohoitoihin tältä istumalta. Olen nimittäin aivan hullaantunut sarjan luonnollisiin vartaloöljyihin! Blogista on toki aiemminkin käynyt ilmi, että ihastun helposti vartaloöljyihin, jotka imeytyvät nopeasti ja tuoksuvat hyvältä, mutta en muista koskaan aiemmin törmänneeni niin aidon appelsiiniselta tuoksuvaan vartaloöljyyn kuin Massadan Orange & Lemon Oil. 

Massadan Orange & Lemon Oil on kuin kevätaurinko! Se on erinomainen uudistava vartaloöljy, sillä sitrusöljy vahvistaa verenkiertoa ja appelsiiniöljy vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Öljy on siis hyvä paitsi kiinteytystä hakevalle, mutta samalla se sopii myös ihoärsytysten ja psoriasiksen hoitoon sen puhdistavan, parantavan ja antibakteerisen vaikutuksen vuoksi. Toivoisin, että pystyisin välittämään tämän öljyn tuoksun sinne ruudun toiselle puolelle, sillä olen niin rakastunut öljyn miedon makeaan ja raikkaaseen appelsiinin tuoksuun. 

Parasta kuitenkin on, että öljy imeytyy ihoon älyttömän hyvin, vaikka ei olekaan niin sanottu kuivaöljy. Se saattaa johtua siitä, että Orange & Lemon Oilin raaka-aineista löytyy myös skvalaania, joka on tällä hetkellä todella "in". Ihon tuottama tali sisältää skvalaania luonnostaan, minkä vuoksi iho ottaa sen erityisen hyvin vastaan ja se todella imeytyy ihoon kuin unelma. Skvalaani ei tuki eikä rasvoita ihoa ja se sopii hyvin myös herkälle ja ärtyneelle iholle ja jopa akneiholle.
Green Tea Oil tekee ihmeitä aknelle ja saa ihon ikääntymään kauniimmin


Massadan Green Tea Oil on melkein kaksinkertainen hinnaltaan verrattuna Orange & Lemon Oil -vartaloöljyyn, mutta sitä voi käyttää myös kasvoille. Enkä melkein malta pysyä paikoillani, kun kerron, että tässä on kuulkaas tuote, jossa on isketty kultasuoneen! Aloitettaisiinko siitä, että vihreä tee on ihonhoidossa jotain todella tehokasta. Sen huikeita terveysvaikutuksia on toki hehkutettu jo vuosikausia, mutta kuinka moni tietää vihreän teen olevan oikea kultakimpale myös ihonhoidossa? 

Vihreä tee pursuaa antioksidantteja. Se tekee siitä erityisen tehokkaan aineosan ihon nuorekkuuden säilyttämisessä. Kansankielellä antioksidantteja voisi verrata ikään kuin suojakilpiin, sillä ne suojaavat ihosoluja ja ottavat vastaan ulkopäin iholle kimpoavat "hyökkäykset" eli kaikki mikä rasittaa ihoa ja vanhentaa sitä nopeammin (ilmansaasteet, stressi, epäterveellinen ruoka, tupakansavu, UV-säteet). Lyhyesti voisi siis kiteyttää, että antioksidanttien avulla iho ikääntyy kauniimmin. Antioksidantteja sisältävät tuotteet eivät siis todellakaan ole turhia ihonhoidossa!

Antioksidantit eivät kuitenkaan ole ainoa syy, miksi intoilen Massadan Green Tea Oilista. Vihreä tee on nimittäin myös loistava aknen hoidossa! Olen lukenut aikamoisia menestystarinoita siitä, miten vihreän teen avulla on taltutettu aikuisiän akne ja saatu aikaan hurja muutos ihon kunnossa lyhyessä ajassa. En uskonut siihen, ennen kuin itse päätin alkaa käyttämään Massadan Green Tea Oilia selkääni, joka on edelleen hormonaalisten näppylöiden valtaama e-pillerien lopetuksen jälkeen. Olen saanut tämän öljyn avulla selän näppylät paranemaan niin hullua vauhtia, että melkein tekisi mieli itkeä onnen kyynel. Voisiko olla, että tulevana kesänä saan oikeasti käyttää toppeja ilman, että verhoudun peittäviin t-paitoihin olkapäiden ja selän näppylöiden vuoksi? 

Massada Lift & Sculpt Perfect Body Lotion - kiinteyttävä vartalovoide pehmeän puuterisella tuoksulla


Kipinän syttymiseen vartalonhoidon saralla voisi sisällyttää myös Lift & Sculpt Perfect Body Lotionin, joka on itse asiassa palkittu ammattikosmetiikassa "Lajinsa paras" -tunnustuksella jo vuonna 2017 SKY-kosmetologien yhdistyksen puolesta. Tuotetta kuvailtiin jo silloin SKY-lehden toimituksessa "modernin luonnonkosmetiikan kulminoitumana, joka erottuu massasta mielenkiintoisella tavalla". Voin yhtyä tähän täysin, sillä innostuin tuotteesta jo ensikokeilulla ja huomasin heti sen erilaisuuden lukuisiin muihin kiinteytysvoiteisiin verrattuna, joita olen vuosien varrella testaillut.

Ensinnäkin tuoksu: se on pehmeän puuterinen ja hempeän hienostunut, mutta kuitenkin tarpeeksi mieto, ettei se ärsytä migreeniherkkääkään. Se on kuin lämpöisin lempineule tai se pehmein viltti, johon kietoutuisi mielellään iäksi! Tiedän, että rakkaus on vahva sana, mutta rakastan tämänkin tuoksua. Se on niin erilainen. Terveiseni Massadalle olisikin saada vartalovoidetta vieläkin isommassa pumppupullossa, sillä olen yrittänyt hillitä itseni, etten käyttäisi tätä joka ilta, jotta pullo kestäisi käytössä pidempään. Toki 200ml pullo on ihan kiitettävän kokoinen, mutta minkäs teet, kun hullaannut liikaa. Onneksi käytössäni ovat myös Massadan vartaloöljyt. 

Lift & Sculpt Perfect Body Lotionissa on Massadan tuotteille ominaisesti myös erityisiä raaka-aineita, kuten Jania Rubens -uute, punainen merilevä, jolla on kyky uusiutua ikuisesti. Vastaavaan raaka-aineeseen olen aiemmin törmännyt L'Occitanen anti-age-kasvovoiteessa, joka kustantaa huimat 165 euroa. Massadan Lift & Sculpt Perfect Body Lotionin kohdalla puhutaan kuitenkin reilusti edullisemmasta tuotteesta, sillä kehon kurveja kiinteyttävän voiteen ovh on vain 62 euroa.

Massadalta löytyy myös ekosertifioitu rintojen hoitoöljy, Bust Firming Oil, jolla saa kiinteytystä ja kosteutusta herkälle ihoalueelle. Kaikista tuotteista löydät lisää tietoa Massadan nettisivuilta ja lähimmässä hoitolassa pääset tutustumaan tuotteisiin ja hankkimaan niitä omaan käyttöösi!Lue myös aiemmat Massada-postaukset blogista:Millaisia vartalonhoitotuotteita sinä käytät? Onko Massada jo tuttu?

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!