KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TAIGA COSMETICS 

Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Kevään lähestyminen tuntuu yhtä aikaa ihanalta ja kutkuttavalta. Lumihankien sulaessa hiljalleen kävelylenkit muuttuvat miellyttävimmiksi, kun ei tarvitse enää tasapainoilla peilikirkkaalla jäällä. Ihana auringonvalo tulvii myös sisätiloihin sälekaihtimien välistä paljastaen pölypallerot ja kevätsiivouksen tarpeen, joka tulee ajankohtaiseksi myös iholle. On aika häätää talven harmaus ja kirkastaa iho kevääseen!


Kirkas iho kevääksi kotimaisen Taiga Cosmeticsin luonnollisilla tuotteilla


Viime vuoden yllättäjän aseman ansainnut kotimainen Taiga Cosmetics säilyttää tänäkin vuonna vakiopaikkansa kylpyhuoneeni kaapin hyllyillä. Syy on selvä: Taigan tuotteet todella toimivat, eivätkä maksa maltaita. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa kiitettävästi kahlanneena tunnistan Taigassa sen erityislaatuisuuden, mistä myös ihoni on nauttinut suuresti: Suomen Lapin tehoaineet tekevät tehtävänsä. Taiga on tullut jäädäkseen.
Taiga Cosmetics Vitamin C Serum Anti-Age kirkastaa ihoa C-vitamiinin voimin


Olen kirjoittanut C-vitamiinin kullanarvoisuudesta ihonhoidossa toissavuonna kattavan blogiartikkelin. C-vitamiini kantaa kirkasta kruunuaan sillä, että sen käytöstä hyötyy ihan jokainen ihotyyppi. Parhaiten sen vaikutukset näkee kuitenkin väsähtänyt, samea ja kirkkautta kaipaava iho, jossa on esimerkiksi aknearpia, pigmenttiläiskiä tai muuta epätasaisuutta. C-vitamiini on nimittäin omiaan juurikin ihonsävyn tasoittajana ja se saa ihon kuin ihon säteilemään.

Taiga Cosmetics Vitamin C Serum on kiinteytystä ja kirkastusta kaipaavan ihon nappivalinta. C-vitamiinin ansiosta seerumi tasoittaa epätasaista ihonsävyä päivä päivältä sen käyttöönoton myötä. Samalla se tehostaa kollageenin tuotantoa, mikä saa ihon tuntumaan kiinteämmältä ja näyttämään kimmoisammalta. Puolukan- ja tyrninsiemenöljyt ovat kotimaisina tehoraaka-aineina silottamassa juonteita ja ryppyjä kuusentyvioksauutteen toimiessa tehokkaana antioksidanttina. Näin iho ikääntyy kauniimmin ja saa tarvitsemaansa tehoboostin kevääseen!

Seerumi kerää kehunsa myös kevyestä koostumuksestaan: ohuen ohut, lähestulkoon jopa litkumainen koostumus hulahtaa ihoon sekunneissa ja jättää ihon sileäksi. Tämä ei siis taatusti jää pyörimään iholla tai rullaudu meikin alle! Miedon tuoksunsa ansiosta se ei myöskään ärsytä migreeniherkkää, vaan keskittyy ihonhoidollisiin ominaisuuksiin olematta tuoksuelämys. Tuote on Taigan kaikkien tuotteiden tapaan Cosmos Natural -serfioitua luonnonkosmetiikkaa, kehitetty ja valmistettu Suomessa sekä vegaaninen ja eläinkokeeton. 

Seerumin löydät mm. seuraavista ostopaikoista:


Taiga PHA Night Cream Anti-Age yövoide kirkastaa ja uudistaa ihoa yön aikana


Palkitsin Taigan Pakurivoiteen viime vuoden parhaana yövoiteena. Vaikka olen edelleen sitä mieltä, ettei ole pakurivoiteen voittanutta, on Taigan PHA Night Cream erinomainen valinta ihon kirkastajaksi kevääseen. Ai miksi?

PHA eli polyhydroksihappo tunnetaan kaikkein hellävaraisimpana ja miedoimpana hedelmähappona, jota suositellaan myös herkälle ja kuivalle iholle. PHA-happojen etuna on se, että ne eivät juurikaan ärsytä ihoa tai aiheuta kihelmöintiä ja punoitusta. Tämä johtuu siitä, että niiden molekyylirakenne on suurempi kuin BHA- ja AHA-happojen. Näin ollen ne imeytyvät ihoon hitaammin ja ovat vähemmän kuorivia. PHA-happo tunnetaankin "kosteuttavana hedelmähappona", sillä heleyttävän vaikutuksen lisäksi se pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Taigan PHA Night Cream perustuu juuri yllä kuvailtuun hellävaraisesti ihoa kuorivaan ja uudistavaan PHA-happoon, jonka kirkastava vaikutus näkyy iholla jo yhdessä yössä. Vegaaninen ja luonnonmukainen voide on täysin hajusteeton ja kerää yhtä lailla kiitokset sulavasta, ihanasti imeytyvästä koostumuksestaan. Taiga on todellakin hionut voiteidensa koostumukset kullanarvoisiksi! 

PHA-hapon lisäksi PHA Night Cream kirkastaa ihoa C-vitamiinin voimin, ja löytyypä voiteesta myös ihoa tehokkaasti kosteuttavia ja pehmentäviä keramideja sekä kuusentyviuutetta, jossa on luontaisesti lisäannos C- ja E-vitamiineja.

Lue lisää ja hanki tuote itsellesi:


Kiinteyttävä, kosteuttava PHA-yövoide on ehdoton valinta juuri tähän aikaan vuodesta, jos ihon mielii saada kirkkaaksi ennen kesää. Kolmanneksi tuotteeksi ihon kirkastusprojektiin suosittelen seerumin ja voiteen lisäksi yhtä luottotuotteistani eli Taigan Beauty Essence Sensitive -hoitovettä, jossa on myös PHA-happoa. Tämä tehotrio on nimittäin todellista "taigaa" kevääseen, josta iho kyllä kiittää!


Voit lukea aiemmat Taiga-postaukset blogista täältä:


Tutustu tuotteisiin Taigan omassa verkkokaupassa, *House of Organicilla, *Biodellyssä tai *Hyvinvoinnin Tavaratalossa. Tuotteet löydät myös Stockmannin, Ruohonjuuren ja Life-myymälöiden valikoimasta. Katso kaikki jälleenmyyjät täältä.

Kaikki Taigan tuotteet ovat Cosmos Natural -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja eläinkokeettomia sekä kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin ja osa niistä on täysin hajusteettomia. Taigalta löytyy myös herkälle iholle suunnattu tuotelinja, johon rakastamani Pakuri-yövoide kuuluu.

Siispä onnea 1-vuotias Taiga! Yllätit vuosi sitten - ja yllätät edelleen.Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!