KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TERRANOVA 


Sanotaan, että vanhempana ymmärrys kasvaa monista asioista. Sitä oppii tuntemaan itseään paremmin ja tietää, mikä on itselle hyväksi; mistä asioista luopua ja mitä lisätä. Vaikka ikää myöten yksinkertaisempi elämä alkaa houkutella monia, samalla ymmärrys asioiden moniulotteisuutta kohtaan syvenee. Tekemällä sitä, ei saa pelkästään tätä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Niin myös ihon suhteen. 


Ihonhoito lähtee sisältäpäin


Jos joku olisi 15 vuotta sitten yrittänyt tuputtaa minulle näkökulmaa, jossa ihon kuntoon voisi vaikuttaa "popsimalla kaunistavia vitamiineja", parikymppinen Mia olisi antanut mielipiteen kulkeutua toisesta korvasta ulos. Tuohon aikaan olin hyvin kiinni silloisessa ajatusmallissani, jossa panostin kalliiseen kosmetiikkaan ja ajattelin sen olevan taattu tie onnelliseen ihoon. Ei olisi tullut mieleenkään satsata ravintolisään ja alkaa hoitaa ihoani sisältäpäin. 
Sittemmin olen viisastunut. Ymmärtänyt sen, että siinä missä unella ja riittävällä vedenjuonnilla on uskomaton vaikutus ihon hyvinvointiin, voi kauniimman ihon saada myös syömällä hyvin. Näin ollen ruokavaliolla on merkitystä, mutta myös ravintolisillä, jotka kulkevat suun kautta kehoon. Parhaassa tapauksessa ravintolisät tukevat hyvinvointia ja terveyttä sisältäpäin - eivät vain kehon, vaan myös ihon. Terranovan luonnolliset ravintolisät kauneudenhoidon tukena


Terranovan 100% luonnolliset ravintolisät ovat olleet päivittäisessä käytössäni jo vuodesta 2017 lähtien. Ravintolisien saralla se on pitkä aika ja kertoo siitä, että luottamus tuotteisiin on suuri. Selvää on, että purkit olisivat pullahtaneet pois arjesta jo ajat sitten, jos en kokisi niistä olevan minkäänlaista hyötyä. Terranovan puhtaat ravintolisät ovat kuitenkin osoittaneet kullanarvoisuutensa vuosien varrella useampaan kertaan, minkä vuoksi tartun niihin yhä uudelleen ja uudelleen. Jo pelkästään se, että Terranovan tuotteet ovat 100% luonnollisia ilman minkäänlaisia lisä- ja täyteaineita, ohjaa minut ravintolisävalinnoissani brändin pariin. En halua rasittaa kehoani kapseleilla, joissa on turhia sidosaineita ja pakkuuntumisenestoaineita. Niitä löytyy lähes poikkeuksetta jokaisesta ravintolisästä, vaikka tuotteen mainostettaisiin olevan kuinka laadukas. Vilkaisu purkin kylkeen kertoo totuuden.

Terranovan ravintolisien etikettejä on kuitenkin ilo silmäillä, sillä niistä ei oikeasti löydy mitään ylimääräistä. Kapselit koostuvat 100% vaikuttavista aineosista: luomulaatuisista kasveista ja marjoista, jotka ovat jauhemaisessa muodossa kapselin sisällä. Maksimaalisen hyödyn tehossa takaa se, että kaikki kasvit on tuorepakastekuivattu, mikä säilyttää kasvien ravintoarvot lähes tuoretta vastaavana. Tämän huomaa myös tuoksussa: harvasta ravintolisäpurkista tulvii nenään yhtä tuore ja aito yrttien tuoksu. Terranova siis todellakin poikkeaa ravintolisien moninaisesta massasta.
Ihonhoidossa puhutaan paljon kollageenista, hyaluronihaposta ja Q10:stä eli ubikinonista. Nämä kolme ovat saavuttaneet lähes kuninkaallisen aseman, sillä niiden tiedetään vaikuttavan ihonhoidossa positiivisesti. Kaikkea kolmea löytyy ihmiskehosta luonnostaan, mutta ajan saatossa niiden luontainen tuotanto hiipuu. Siksi niiden nauttiminen myös sisäisesti tuo tuloksia. Tiesitkö kuitenkaan, että myös resveratroli on aikamoinen salattu kruunun kantaja?


Resveratroli ihonhoidossa: vahva antioksidantti vaikuttaa ihon ikääntymiseen


Terranova täydensi hiljattain monipuolista valikoimaansa muutamalla uutuudella, joista etenkin yksi ansaitsi välittömästi täyden huomioni: Resveratroli. Poikkeuksellisen vahvaksi antioksidantiksi todistettu resveratroli on pysytellyt vuosia varjoissa ihonhoidon saralla ja alkanut nyt saada ansaitsemaansa huomiota. Sen käyttö niin lisäravinteena kuin kosmetiikassa on nousemassa yhä suositummaksi, eikä ihme: resveratroli on aikamoinen moniottelija, joka saattaa ihonhoidollisesti auttaa esimerkiksi aknen tai pigmenttiläiskien hoidossa.

Resveratrolin tärkeimmät vaikutukset ihonhoidossa on kuitenkin sen UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta suojaavat ominaisuudet. UV-säteily ja vapaat radikaalit ovat lähes poikkeuksetta ihoa eniten vanhentavia tekijöitä, joihin resveratroli tarjoaa kaksinkertaisena antioksidanttina aikamoisen kilven. Se saattaa hidastaa iholle ilmaantuvien ikääntymisen merkkien näkymistä huomattavasti, ja tutkimuksissa onkin huomattu melkoista parannusta esimerkiksi pienien juonteiden ja ryppyjen, ihon kimmoisuuden ja veltostuneisuuden sekä hyperpigmentaation suhteen. 

Terranova Resveratrol 150mg tukee koko kehon hyvinvointia 


Resveratrolia voi käyttää ihonhoidossa ulkoisesti voiteiden tai seerumien muodossa sekä sisäisesti ravintolisänä nautittuna. Terranovan Resveratrol Complex on loistava valinta silloin, kun haluaa hyödyntää resveratrolin vaikutukset ravintolisänä. Luontaisesti resveratrolia saa muun muassa viinirypäleistä, pähkinöistä, punaviinistä, marjoista ja suklaasta.

Terranovan Resveratroli sisältää trans-resveratrolin lisäksi sen kanssa synergisesti toimivaa kversetiiniä, joka tunnetaan luonnon antihistamiinina ja allergisten oireiden lievittäjänä. Luomulaatuinen karhunvatukka, matcha-tee sekä marja-aronian flavonoidit ja fytokemikaalit tukevat resveratrolin imeytymistä ja toimintaa kehossa. Näin valmiste tukee - ei vain ihon - vaan koko kehon hyvinvointia. 

Itse olen halunnut käyttää resveratrolia juuri sen vahvan antioksidanttivaikutuksen vuoksi ja hyödyntää sen mahdolliset positiiviset vaikutukset aknen hoidossa, sillä resveratrolilla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Vaikka jätin ehkäisypillerit pois jo 2,5 vuotta sitten, hormonaalinen akne nousee edelleen ajoittain näppyrykelminä pintaan. Lisäksi tyrosiinin estäjänä toimiva vaikutus kiehtoo ja tekee resveratrolista monelle ihon pigmenttiläiskien kanssa kamppailevalle harkitsemisen arvoisen tuotteen.

Terranova Pine Bark & Grapeseed Complex hyödyntää männynkuoriuutetta


Toinen uutuus Terranovalta on Pine Bark & Grapeseed Complex. Siinä yhdistyy kaksi tutkittua ja korkealaatuista antioksidanttista uutetta, männynkuoriuute ja viinirypäleensiemenuute, joista verisuonisto kiittää. Terve verisuonisto on edellytys sille, että ravinteet kulkeutuvat oikeisiin paikkoihin ja sinne, missä niitä tarvitaan. Näin ollen vaikutus ulottuu myös ihon ja hiusten hyvinvointiin.

Männynkuoriuute on tuotettu Pohjois-Suomen puhtailta alueilta kerätyn mäntyjen sisä- ja ulkokaarnasta. Viinirypäleensiemenuute tulee puolestaan Ranskasta ja sisältää runsaasti terveellisiä OPC-yhdisteitä eli oligomeerisiä proantosyaaneja. American Journal of Clinical -lehti julkaisikin muutama vuosi sitten tutkimustuloksia, jotka puolsivat vahvasti sitä, että marjojen sisältämät antosyaniidit ja proantosyaniidit voivat auttaa mm. sepelvaltimotaudin ehkäisyssä. Tutkimuksessa seurattiin 17 000 aikuista kuuden vuoden ajan.

Resveratroli-valmisteen tapaan, myös Terranovan Pine Bark & Grapeseed Complexia on täydennetty ruusunmarjalla, karhuvatukalla ja matchalla, joista matchaa nautin muutenkin joka aamu teen muodossa. Matcha piristää samalla tavalla kuin kahvi, mutta sen vaikutus on tasaisempi ja pitkäkestoisempi. Lisäksi virkistävien vaikutusten vuoksi se myös samalla rauhoittaa ja parantaa keskittymiskykyä. 

Pine Bark & Grapeseed Complex onkin erinomainen valinta, jos haluat panostaa paitsi verisuoniston, myös hengitysteiden terveyteen. Resveratroliin tarttumista suosittelen myös erityisen lämpimästi, sillä purkki ansaitsi itselläni pysyvän paikan ihon ja kehon hyvinvoinnin tukena! 


Uutuustuotteet löytyvät tällä hetkellä ainakin Ruohonjuuren valikoimasta. Tuotteet tulevat ilmestymään myös muiden jälleenmyyjien valikoimiin, kuten *Hyvinvoinnin Tavarataloon


Kurkkaa myös aiemmat blogiartikkelit, mm:Terranovan kaikkiin tuotteisiin voit tutustua tarkemmin brändin omilla nettisivuilla, josta löydät kattavasti tietoa paitsi tuotteista, myös Terranovan taustoista ja ideologiasta. 

Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, puhtaita ja vegaanisia, ilman lisä- ja täyteaineita. Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!