KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - SUKKAMESTARIT 


Niin kauan kuin muistan, olen aina rakastanut sukkia. Lapsena sukat saivat olla värikkäät ja verrattomilla kuvioilla kirjaillut. Teini-ikäisenä sukkamaku hieman tasaantui ja muistan suosineeni sukkia, jotka olivat pääasiassa yksivärisiä, mutta viimeistelty pienellä sirolla kuviolla sukkavarressa. Nykyään hankin sukat materiaali edellä ja varmistan, että ne tuntuvat pehmeiltä ja ovat kestäviä käytössä. 


Kevät kannustaa värikkäisiin valintoihin muodissa ja asusteissa 


Kevät saa aikaan kutkuttavia tunteita. Vaikka luonto paljastaa vehreämmät värinsä vasta huhti-toukokuussa, muoti muuttuu värikkäämmäksi jo maaliskuussa. Näyteikkunoissa ja nettikaupoissa törmää kevään pastelliväreihin ja värikkäämpiin vaatevalintoihin. Vaikka tuttu ja turvallinen musta sekä maanläheiset värit pitävät aina pintansa, kevät kannustaa avarakatseisuuteen ja kokeilemaan uutta - myös sukkien saralla. 


Sukkamestarien Lootuskukka merinovillainen kuviosukka ihastuttaa kauniilla kukkakuvioinnilla. Yksivärisistä sukista värikkäisiin - sukillakin on väliä


Olen vaatetuksen suhteen aina pitänyt väreistä. En arastele pukea päälleni purkkapinkkiä tai virkistävää vihreää. Pastellien suhteen olen silti aina ollut maltillisempi, ja normaalisti niitä onkin näkynyt vain kynsilläni. Tänä keväänä olen kuitenkin yllättänyt itseni hankkimalla laventelia, joka on kevään ykkösväri. Kirkkaan keltaista ja eri sävyisiä vihreitä kaapista löytyy jo ennestään.

Sukkien suhteen suosin syksyisin ja talvisin mustaa. Se on tuttu, turvallinen ja toimiva valinta. Keväällä siirryn yleensä raikkaimpiin väreihin, joista valkoinen on ylivoimaisin ykkönen. Se näyttää aina yhtä hyvältä tennarien kanssa.

Viime aikoina olen kuitenkin huomannut sisäisen hulluttelijan heränneen minussa myös sukkien suhteen. Vaikka yksiväriset sukat tuntuvat edelleen omimmalta, miten virkistävää onkaan ollut vetäistä jalkaan värikkäämmät sukat! Sitä luulisi, ettei sukkien valinta vaikuta päivän kulkuun, mutta yhtä lailla kuin alusvaatteet, kyllä ne tuntuvat koko päivän. Sukillakin on siis väliä!


Sukkamestarit valmistaa kestäviä kotimaisia sukkia ekologisuus edellä


Suosin mielelläni kotimaista niin pukeutumisen kuin elintarvikkeidenkin suhteen aina kun se on mahdollista taloudellisen tilanteen ja saatavuuden kannalta. Sukkien suhteen olenkin iloinnut löydettyäni Sukkamestarit, joka on yksi Suomen suurimmista sukkavalmistajista. 

Suomalainen Sukkamestarit on nimenomaan sukkiin erikoistunut yritys, mikä näkyy heidän huikean laajassa ja monipuolisessa valikoimassaan. Ylöjärvellä, Tampereen tuntumassa sijaitseva Sukkamestarien tehdas työllistää tällä hetkellä jopa yli 30 tekstiiliteollisuuden ammattilaista. Valitsemalla Sukkamestarien sukat, tukee siis samalla kotimaista työtä. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.


Pehmeitä Kamomilla bambuviskoosi sneaker -sukkia on saatavilla mustan ja valkoisen lisäksi myös hempeän vaaleanpunaisina.
Sukkamestarit ei suinkaan ole uusi yritys. Intohimoisten tekstiilialan ammattilaisten ajatuksesta alkunsa saanut Sukkamestarit on perustettu jo 1996. Alusta asti oli selvää, että tuotannossa panostetaan laatuun, tekniseen innovaatioon, palveluun, nopeuteen ja joustavuuteen. Perustajilla oli jo tuohon aikaan kokemusta vuosikymmenien ajalta perinteisessä tamperelaisessa sukkatehtaassa. 

Sukkamestarien verkkokauppa on ollut toiminnassa vuodesta 2016. Se on ilouutinen kaikille meille, jotka haluamme käyttää laadukkaita ja kestäviä kotimaisia sukkia, ekologisuudesta ja eettisyydestä tinkimättä. Verkkokaupasta on helppo tilata mieleisiään sukkia nopealla toimituksella. 

Hyödyntämällä alennuskoodia kauniskevät saat kaikista sukista -30% (voimassa 22.3.-31.3.2022)


Ekologisuus ja eettisyys näkyvät sukkien materiaalivalinnoissa ja myönnetyissä sertifikaateissa 


Kun haluaa varmistua sukkien ekologisuudesta ja eettisyydestä, on syytä tutustua sukkien materiaalivalintoihin ja sukkia valmistavan yrityksen toimintaperiaatteisiin tarkemmin. Sukkamestarien kohdalla molemmat seikat kestävät tarkempaa tarkastelua ja saavat hymyn huulille kauniiden kuosien lisäksi. 

Luomupuuvillasukkiin käytetty puuvilla on GOTS-sertifioitua, samoin koko luomupuuvillasukkien toimitusketju. GOTS-sertifikaatti on tae siitä, että luontoa ja työntekijöitä kohdellaan eettisesti.

Sukkamestarien käyttämä merinovilla on myös mulesing-vapaata ja merinovilla-sukkalangat Nativa-serfioitua, mikä takaa sukkien olevan valmistettu eettisesti. Ihailtavaa on myös se, että Sukkamestarit Oy on sertifioitu maailman ensimmäisenä sukkatehtaana Nativan merinovillan vastuullisuus- ja jäljitettävyysohjelmaan. Tätä nykyä Sukkamestarit käyttää siis vain ja ainoastaan Nativa-sertifioitua merinovillaa. Näin Sukkamestarit kunnioittavat eläimiä, ihmisiä ja ympäristöä. 

Kuvissa näkyviä kevään ihastuttavia uutuuksia ovat mm.


Hyödyntämällä alennuskoodia kauniskevät saat kaikista sukista -30% (voimassa 22.3.-31.3.2022)Kädessä pitelemäni Pitsi viskoosi sneaker -sukat ovat ihanan ilmavat jalassa. Kaunis neulos kruunaa nämä kevyet sukat.Sukkamestarien valikoimasta löytyy myös suuret sukkakoot ja kiristämättömät sukat 


Etsipä sitten sukkia vapaa-aikaan, työhön, ulkoiluun tai urheiluun, Sukkamestarien sukkavalikoimasta on helppo löytää mieleisensä sukat. Tuotteiden laatu näkyy helposti arkikäytössä, sillä sukat tuntuvat mukavilta jaloissa eivätkä kulu puhki ennen aikojaan. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin se, että sukkia saa ostaa jatkuvasti uusia, koska ne eivät yksinkertaisesti kestä normaalia päivittäistä käyttöä.

Materiaalivalintoja Sukkamestareilla on merinovillasta viskoosiin, kierrätysmateriaaleista luomupuuvillaan ja bambuviskoosista moneen muuhun. Esimerkiksi merinovilla on ihanteellinen materiaali päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden, sillä se on erittäin hengittävä, mutta lämmittää ja pitää jalan kuivana koko päivän. Luomupuuvilla on puolestaan erityisen hyvä lämpimässä käytettäväksi, ja kevään uutuuksista kaunis kuultoraitainen luomupuuvillasukka onkin yksi suosikeistani. Sukkaa löytyy mustana ja valkoisena.

Voisi siis sanoa, että oli sukkamaku mikä tahansa, Sukkamestarien valikoima on lähes pettämätön. Sukkia löytää yksivärisinä, monivärisinä ja eri materiaaleissa. Verkkokaupassa seikkaillessa tekee helposti mieli päivittää oma sukkavarasto ja tehdä täydellinen kevätsiivous sukkalaatikolle! 

Joko aloitetaan?


Hyödynnä Sukkamestarien alennuskoodi ja hanki uusia sukkia kevääseen!


Nyt pääset hyödyntämään huikean alennuskoodin suomalaisiin vastuullisesti valmistettuihin sukkiin, jotka ovat miellyttäviä ja kestäviä käytössä! 

Alennuskoodilla kauniskevät saat kaikista sukista -30% maaliskuun loppuun 31.3.2022 saakka.

Sukella Sukkamestarien valikoimaan täälläKaikki Sukkamestarien käyttämät materiaalit ovat OEKO-TEX-sertifioituja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden. Serfifikaatin saadakseen tuotteen pH-tason oltava ihoystävällinen, tutkitusti haitta-aineeton sekä tuotteessa käytettyjen väriaineiden myrkyttömiä. Kaikilla tuotteilla on Avainlippu-merkki.

Tutustu Sukkamestareihin täällä ja löydä omat sukkasuosikkisi!Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!