KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TERRANOVA 

Mainoslinkit merkitty* 


Kun sukeltaa aikansa kosmetiikkatuotteiden viidakossa, löytää lopulta omat suosikkinsa. Sama koskee ravintolisiä. Vuosia sitten käytin sekalaisittain milloin mitäkin ravintolisiä, hyötymättä kuitenkaan niistä tarpeeksi. Miksi? Koska en kiinnittänyt huomiota purkkien sisältöön tarpeeksi. Valitsin tuotteeni etuosan etiketin perusteella ja oletin, että se riittää. 

Sittemmin ymmärsin, että kansikuvan vilkaiseminen ei riitä. Ei kosmetiikan, eikä ravintolisien kohdalla. Ei myöskään välttämättä ihmisten. Pitää kurkistaa pintaa syvemmälle ja katsoa, mitä sieltä löytyy. Koska kuten elämässä yleensäkin, myös näiden asioiden kohdalla sisin on lopulta se tärkein.


Tehokkaat luonnolliset ravintolisät ilman lisä- tai täyteaineita


Terranova on jo "tuttu kasvo" blogissani. Se on myös brändi, joka valmistaa poikkeuksellisen tehokkaita ja toimivia ravintolisiä. Tämä on väite, jonka pystyn omakohtaisella kokemuksellani perustelemaan, sillä vuodesta 2017 on kaapistani löytynyt Terranovan ravintolisiä, joita nappaan suuhuni aamuin illoin. 

Terranovan ravintolisät ovat paitsi täysin luonnonmukaisia ja vegaanisia, myös 100% lisä- ja täyteaineettomia. Jo se, että lisäaineet ja täyteaineet on jätetty ravintolisistä pois, tekee Terranovasta joukostaan erottuvan. Brändi on nimittäin yksi niistä harvoista ravintolisävalmistajista, jonka puhtaasti kasviperäiset ja vegaaniset tuotteet eivät oikeasti sisällä mitään turhaa: sidosaineet, pakkuuntumisenestoaineet sekä päällystys- ja makeutusaineet on jätetty tyystin pois. Tuotteista ei myöskään löydä väriaineita tai makuaineita. Näin ollen kapselit koostuvat 100% vaikuttavista aineosista, mikä on hurjaa - hurjan hyvää, sanoisin!
Terranovan fermentoidut ravintolisät


Koska Terranovan tuotteet ovat laadultaan ja puhtaudeltaan huippuluokkaa, niiden tehon oikeasti huomaa käytössä - kuten itsekin olen huomannut. Lisä- ja täyteaineiden välttämisen lisäksi Terranova panostaa siihen, että kaikki aineosat toimivat täydellisessä synergiassa toistensa kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki raaka-aineet ovat parhaassa mahdollisessa vuorovaikutuksessa keskenään. Ne siis ikään kuin puhaltavat yhteen hiileen, ollen entistä tehokkaampia yhdessä.

Suuri osa Terranovan käyttämistä kasviperäisistä ja ravinnerikkaista aineosista on sertifioitua luomua tai eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja. Tavanomaisesti kun kasviperäisiä aineosia käytetään ravintolisissä, ne ilma-, uuni- tai spraykuivataan. Terranova tekee tämänkin toisin: kaikki kasvit nimittäin tuorepakastekuivataan. Vaikka tämä ei ole edullisin tapa, Terranova pyrkii maksimaalisen voiton tavoittelemisen sijaan siihen, että ravintolisistä olisi maksimaalinen hyöty käyttäjälleen. Tuorepakastekuivaus nimittäin suojaa ja säilyttää kasvin tehon lähes tuoretta vastaavana. 

Kaiken ylläolevan huomioiden, voisi miettiä, voiko tämän parempaa ollakaan? Terranova kuitenkin yllättää jälleen. Nyt useita palkintoja ja tunnustuksia ansaittujen ravintolisien joukkoon on nimittäin liittynyt neljä uutta tuotetta, jotka ovat fermentoituja yrttituotteita. 


Terranovan Fermentoitu Musta Valkosipuli on erityisen mainio vastustuskyvyn tukena ja punkkikausien aikana.


Mitä tarkoittaa fermentoitu?


Fermentaatio tarkoittaa maitohappokäymistä. Se perustuu hapattamiseen, joka on vuosia tunnettu vanha tapa säilöä elintarvikkeita. Ruokapuolella hapattaminen pidentää tuotteen säilyvyyttä, sillä se muodostaa tuotteeseen elävän maitohappobakteerikannan. Fermentoidusta ruuasta hyvänä esimerkkinä toimii hapankaali, joka valmistetaan kaalista maitohappokäymisen avulla. Miten fermentaatio sitten toimii ravintolisien puolella? 

Säilyvyyden parantamisen lisäksi fermentaatio aktivoi enemmän ravintoaineita. Se tekee yrttien heikosti aktiivisista, potentiaalisista yhdisteista bioaktiivisempia ja paremmin imeytyviä, jotta keho pystyy hyödyntämään ne entistä paremmin. Äärimmäisen yksinkertaistettuna fermentaatio on siis ikään kuin boost-nappulan kytkeminen off-tilasta on-tilaan. Ravintopotentiaali siis maksimoidaan, ja näin ollen myös ravintolisistä on enemmän hyötyä hyvinvoinnin tukena! 
Terranovan Fermentoitu Ashwagandha lievittää stressiä ja ahdistusta


Yksi mieluisimmista uutuuksista itselleni on *Terranovan Fermentoitu Ashwagandha. Olen nimittäin luottanut ashwagandhaan jo reilut pari vuotta. Sinä aikana tuosta ylistetystä yrtistä on tullut itselleni ravintolisä, johon olen halunnut turvautua yhä uudelleen ja uudelleen. Sille on syynsä. 

Intiassa, Pohjois-Afrikassa ja Välimeren alueella kasvavan pienen pensasmaisen kasvin juuresta valmistettuja uutteita ja jauheita on käytetty jo tuhansien vuosien ajan apuna erilaisiin vaivoihin. Psyykkisistä vaivoista ashwagandhalla on lievitetty esimerkiksi stressiä, masennusta ja ahdistusta. Tähän mennessä lukuiset kliiniset tutkimukset puoltavat sitä, että ashwagandha laskee stressihormoni kortisolia. Näin ollen ashwagandha on varsin mainio ravintolisänä esimerkiksi jatkuvan kiireen, pitkittyneen stressin, uniongelmien, ahdistuksen tai masennuksen kanssa kamppailevalle. 

*Terranovan Fermentoitu Ashwagandha tarjoaa ashwagandhan fermentoituna eli entistä bioaktiivisemmassa ja nopeasti imeytyvässä muodossa. Aamuisin nautittuna ashwagandha voi rauhoittaa ylikierroksilla käyvää mieltä ja iltaisin auttaa rentoutumisessa niin, että nukahtaminen helpottuu ja unenlaatu paranee. Nämä ovat syitä, joiden vuoksi itsekin käytän ashwagandhaa ja pidän siitä ravintolisänä suuresti. Muut syyt liittyvät stressin ja ahdistuksen lievittämiseen, jossa olen kokenut ashwagandhan erityisen toimivaksi. 

Ashwagandhaa käytetään myös eräänlaisena lemmenrohtona, sillä sen uskotaan lisäävän seksuaalista halukkuutta ja tuovan apua hedelmällisyyteen. Ikääntyville sitä suositellaan muistihäiriöihin. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan, mikäli yllä olevista kuvauksista jokin osuu kohdallesi tai urheilet. Ashwagandhan on nimittäin tutkittu myös lisäävän lihasvoimaa, tukevan lihasmassan kasvua ja alentavan kehon rasvaprosenttia. Lupauksia nämä eivät silti tokikaan ole, vaikka monia tutkimuksia aiheesta on tehtykin. 
Terranova Fermentoitu Inkivääri, Fermentoitu Kurkuma ja Fermentoitu Valkosipuli


Fermentoidun Ashwagandhan lisäksi *Terranovan ravintolisävalikoima on täydentynyt kolmella muulla fermentoidulla tuotteella, joiden avulla saa enemmän irti yrteistä arjessa.

*Fermentoitu Inkivääri tarjoaa kaikki inkiväärin hyödylliset vaikutukset tehokkaassa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Yhtä lailla kuten kaikki muutkin Terranovan tuotteet, se on 100% lisä- ja täyteaineeton, kuten myös vegaaninen. Ja kyllä, purkin aukaistessa nenään tulvii tuoreen inkiväärin lumoava tuoksu! Näitä ravintolisiä voisi tuoksutella loputtomiin, kun tietää niiden olevan ihan "ehtaa tavaraa". 

Inkivääriä voi kokeilla esimerkiksi vatsavaivoihin, kuten esimerkiksi turvotukseen tai ilmavaivoihin, sillä se edistää ruuansulatusjärjestelmän toimintaa. Yhtä lailla sen sanotaan lievittävän kuukautiskipuja, pahoinvointia ja lihaskipuja. 


Kurkuman pääyhdiste, kurkumiini, on aivoille todellista superfoodia.Kurkumalla puolestaan on useissa tutkimuksissa havaittu olevan olevan tulehdusta ja kipua lievittäviä vaikutuksia. Anti-inflammatorisena sitä on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosia. *Terranovan Fermentoitu Kurkuma -ravintolisässä on käytetty kokonaista kurkumajuurta, joka on fermentoituna erittäin bioaktiivinen ja hyvin imeytyvä. Se ei myöskään ärsytä ruuansulatuskanavaa. 

Kurkuman pääyhdiste, kurkumiini, on aivoille oikeaa "superruokaa". Lisäksi se tekee hyvää maksalle, sillä sen on tutkittu lisäävän maksassa voimakkaasti entsyymien määrää, jotka auttavat poistamaan myrkkyjä ja kuona-aineita kehosta. *Terranovan Fermentoitu Kurkuma sopii siis nivelten, maksan ja aivojen hyvinvoinnin tueksi.

*Fermentoitu Musta Valkosipuli on uutuus, josta olen ollut erityisen innoissani Fermentoidun Ashwagandhan lisäksi. Tuotteella on nimittäin todella korkea antioksidantti-, vitamiini-, polyfenoli- ja flavonoidipitoisuus. Fermentoitu Musta Valkosipuli on erityisen mainio vastustuskyvyn tukena ja sitä voi hyödyntää myös punkkikausien aikana. Triplafermentoituna se tarjoaa valkosipulin aktiiviaineet entistä tehokkaampina! Valkosipuli tekee hyvää myös iholle, sillä se stimuloi ihosolujen uudistumista. Joten kyllä kiitos, tätä ravintolisää käytän mieluusti!

Terranovan tuotteista voit lukea lisää Terranovan nettisivuilta, josta löydät myös lähimmän jälleenmyyjäsi. Suosittelen tutustumaan, mikäli sinullekin on ravintolisien puhtaus, luonnonmukaisuus ja tehokkuus ensisijaisen tärkeää!

Netistä tuotteiden tilaaminen käy sulavasti mm.

Hyödynnätkö sinä yrttejä arjessa? Houkuttelevatko fermentoidut ravintolisät?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!