KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Mainoslinkit merkitty* 

Kun viime syksynä tutustuin supersuosioon nousseeseen BRUNS Products -hiustenhoitosarjaan, olin myytyä naista. Kampaamotason veroinen täysin luonnollinen ja käsintehty hiustenhoitosarja oli ehtinyt kääntää jo monen bloggaajan pään hullaantumisen suuntaan, mutta itse olin tapani mukaan alkuun hyvinkin skeptinen. En pelkästään siksi, että sarja on puhdasta luonnonkosmetiikkaa, vaan myös siksi, että hiustuotteiden suhteen seulani on entistä tiukempi, mikä johtuu haastavasta hiuslaadustani. Vaadin hiustuotteiltani aina sitä parasta, enkä suoraan sanoen tyydy vähempään - tai jos tyydyn, kuljen kaduilla linnunpelättimen näköisenä.

BRUNS onnistui kuitenkin todistamaan jo alkumetreillä sen, että tuotteiden koostumus on todella mietitty niin tarkkaan, että se yltää kampaamotuotteiden korkealle tasolle. Tarkkaan valittujen raaka-aineiden ja huolella mietityn koostumuksen lisäksi ovat sarjan luoneet hiusalan ammattilaiset, Cecilia C Nilsson ja Johanna Lindskoug, ottaneet huomioon myös tuoksuherkät ja herkkäihoiset. Tämä näkyy siinä, että kaikista tuotteista löytyy myös hajusteettomat versiot. Sarja ampaisikin kotimaassaan Ruotsissa heti suosituimpien sarjojen kärkeen eikä se Suomessakaan ole jäänyt luonnonkosmetiikassa altavastaavaksi - päinvastoin: BRUNS on noussut monella "the" hiustenhoitosarjaksi.BRUNS Products uutuudet sopivat hiuspohjan hoitoon ja kasvoille 


Jos haaveilet kauneusrutiineissasi tuotteista, jotka ovat monikäyttöisiä, nämä uutuudet saattavat hyvinkin sopia juuri sinun kylpyhuoneeseesi. BRUNS on nimittäin täydentänyt valikoimaansa kahdella savinaamiolla ja suihkeilla, joita voi hyödyntää sekä hiuspohjan hoidossa että kasvoilla. Monikäyttöisyytensä ansiosta nämä tuotteet eivät varmasti jää lojumaan kaappiin, vaan niistä saa otettua kaiken irti niin hiuspohjan hoidossa kuin ihonhoidossakin!BRUNS savinaamiot elvyttävät ja tasapainottavat hiuspohjaa ja kasvojen ihoa


Ei ole ensimmäinen kerta, kun ylistän savea ihonhoidossa. Savi on yksi niistä luonnon "ihmeaineista", jonka kaikessa mutaisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan ei välttämättä uskoisi olevan sen ihmeellisempi. Todellisuudessa siitä on kuitenkin moneen ja savilajikkeita on useita. Sen näyttää toteen myös BRUNS, joka on tuonut valikoimaansa sekä *Blue Clay ja *Green Clay savinaamiot hiuspohjalle ja kasvoille. Molempia tuotteita on saatavilla kahdessa eri koossa.

Kaikkia savilajeja yhdistää syväpuhdistava vaikutus. Siksi savi on loistava ihon hellävaraiseen syväpuhdistamiseen myös herkälle iholle tai couperosaiholle, joille rakeellisia kuorintoja ei yleensä suositella. Myös BRUNS Products savinaamiot ovat syväpuhdistavia ominaisuuksiltaan, mutta *Blue Clay Savinaamio on suunnattu normaalille ja kuivalle hiuspohjalle ja iholle, kun taas *Green Clay Savinaamio on normaalin ja rasvoittuvan hiuspohjan ja ihon hoitoon parempi valinta. BRUNS Products Blue Clay Savinaamio ja Green Clay Savinaamio


Kummankin savinaamion vaikutus perustuu eri savilajiin: Sininen *Blue Clay Savinaamio sisältää luomu valkosavea eli kaoliinia, joka on varmasti useimmalle tuttu myös muista luonnonkosmetiikkatuotteista. Valkosavi on yksi suosikeistani juuri sen elvyttävän vaikutuksensa vuoksi ja erinomainen ikääntyvälle iholle. Samalla kun se virkistää ja stimuloi solujen uudistumista, imee se itseensä liiallisen talin ja epäpuhtaudet ihosta. Kuiva ja ikääntyvä iho voi siis huoletta turvautua valkosaveen ja tämä on loistava myös kuivalle hiuspohjalle. 
*Green Clay Savinaamio on yhtä lailla luonnollinen mineraalirikas jauhesekoitus, mutta sen vaikutukset huomaa parhaiten normaalilla ja rasvoittuvalla iholla kuin myös rasvoittuvalla hiuspohjalla. Se sisältää montmorilloniittia, joka puhdistaa ihoa ja hiuspohjaa tehokkaasti häiritsemättä kuitenkaan niiden luonnollista tasapainoa. Bentoniittisavella taas on antiseptinen ja supistava vaikutus, minkä vuoksi *Green Clay on omiaan myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Ylipäätään savea ei kannata arastella, jos kärsii aknesta ja näppylöistä, sillä savi imee itseensä epäpuhtauksia ja syväpuhdistaa ihoa erittäin tehokkaasti. 

Tee se itse - sekoita savinaamioon vain vesi! 


Naamioiden käyttö on helppoa kuin mikä, sillä jauhe sekoitetaan vain veden kanssa. Sekä *Blue Clay Savinaamio että *Green Clay Savinaamio sopivat värjäämättömille ja myös tummille hiuksille, esimerkiksi ennen kasvivärjäystä. Tarkoitus on levittää savinaamiota vain hiuspohjaan, ei siis hiusten pituuksiin. Kun naamio vaikuttaa hiuspohjassa, voi samaan aikaan pituuksiin levittää hoitavan naamion tai hoitoaineen. Tähän tarkoitukseen sopii esimerkiksi ihanan mausteinen *BRUNS Warm Bergamot hiusnaamio, joka silottaa myös paksut ja pitkät hiukset miellyttävän tuntuisiksi. 

Koska rakastan savinaamioita iholla, olen tottakai hyödyntänyt tuotteita ihonhoidossa. Kummankin naamion vaikutukset huomaa jo 15-20 minuutin jälkeen, sillä iho kirkastuu silmissä. Ihonväri on selkeästi tasaisempi, ja säännöllinen savinaamioiden käyttö pitää myös epäpuhtaudet paremmin poissa. Lisäksi jos iholle on puskemassa epäpuhtauksia, on savi hyvä kukistamaan ei-toivotut tulokkaat.  

Vinkkinä myös, että naamioiden sekaan voi laittaa myös pari tippaa kasvoöljyä, jolloin koostumukseen saa tuotua vielä enemmän sulavuutta ja "extra-tehoja". BRUNS on kehittänyt tähän tarkoitukseen *eliksiirejä, joita voi käyttää sekä kasvoilla että hiuspohjassa. Savinaamioiden sekaan voi hyvin silti sujauttaa ihan mitä tahansa kasvoöljyä tai vaikka kasvovettä! Näin saat kokkailtua ihan omanlaisesi kasvonaamion. 


BRUNS Products Unscented Green Mist ja Blue Mist -suihkeet hiuspohjalle ja kasvoille 


Kasvosuihkeiden suurkuluttajana lähdin tietenkin innolla testaamaan myös BRUNSin uudet suihkeet, jotka soveltuvat yhtä lailla sekä hiuspohjalle että kasvoille. Molemmat ovat hajusteettomia, mutta niissä on silti mieto tuoksu raaka-aineidensa puolesta. Lisättyä tuoksua niissä ei kuitenkaan erikseen ole. 

*Green Mist Hajusteeton Suihke on kosteuttava, virkistävä ja ravitseva suihke, joka tuo helpotusta normaalille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle sekä iholle. Se hillitsee tulehdusta ja omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Mukana on nokkosta, hamamelista ja sitruunamelissaa. Tämä on loistava myös sekaiholle, joka on taipuvainen epäpuhtauksille. Olen käyttänyt Green Mistiä kasvoille, jotta saan pidettyä hormonaaliset epäpuhtaudet ruodussa.

*Blue Mist Hajusteeton Suihke on normaalin ja kuivan hiuspohjan ja ihon hoitoon. Kosteuttava, ravitseva ja elvyttävä suihke tasapainottaa hiuspohjaa ja ihoa. Sen tuoksu on miedosti yrttinen, jossa erottuu laventelin ja rosmariinin vivahteita. *Blue Mist on ollut erityisen ihana kutisevan hiuspohjan rauhoittamisessa. Ennen en juuri hiuspohjan hoidosta välittänyt, mutta tänä vuonna olen oppinut myös hiuspohjan hoitamisen tärkeyden. Hiuspohjan iho on kaipaa hoitoa siinä missä kasvojen ja vartalonkin iho, joten sitä ei ole syytä jättää tärkeysjärjestyksen alimmaksi.

Alennuskoodilla bruns15 saat kaikki BRUNS Products tuotteet -15% edullisemmin, myös pienemmät matkakoot, joilla on helppo lähteä kokeilemaan tätä suursuosioon noussutta sarjaa. 


Tässä vielä suorat linkit postauksen tuotteisiin:Joko sinulle BRUNS on tuttu? Kuinka usein hoidat hiuspohjaasi?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!