KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LAATUKORU 


Mainoslinkit merkitty* 


Kesä on monella tavalla inspiroivaa aikaa. Ensin luonto herää täyteen loistoonsa, sitten me ihmiset sen vehreydestä nauttien. Aurinko ja lämpimät päivät tuovat energiaa ihan toisella tapaa kuin kirpeät talvipakkaset, joina hymyä joutuu välillä pinnistelemään lumipyryssä eteenpäin tarpoen.

Eräässä lehtiartikkelissa todettiin hiljattain, että Suomi on vihdoin herännyt uuteen eloon verrattuna viime vuoteen, jolloin korona piti monet meistä varuillaan, etäällä ja mahdollisimman paljon sisätiloissa. Silloin mukavat oloasut ja verkkarit katosivat kaupan hyllyiltä ostoskoreihin vilkasta vauhtia. Nyt hamstrataan kauniita kesämekkoja ja asusteita täydentämään tyyliä. On aika nauttia kesästä ja elämästä!


Korut täydentävät tyylin kesälläkin


Tällä hetkellä eletään suurella todennäköisyydellä korujen kultakautta, joka ei ole taantumaan päin. Kotimaisia korusuunnittelijoita ja uusia upeita korubrändejä ilmaantuu tiheää tahtia markkinoille ihastuttamaan, innostuttamaan ja inspiroimaan. Moni pienempi brändi saattaa hukkua joukkoon, kun tutut, jo vuosia ihastuttaneet kotimaiset brändit, kuten yli 100-vuotias *Kalevala-koru, pitävät pintansa. Nyt on todellakin ymmärretty se, mitä koruilla saa aikaan. Ne ovat paitsi arvokkaita muistoja, myös tyylin täydentäjiä - se piste i:n päälle, joka viimeistelee myös kesäisen asun.Korvissa Laatukorun valikoimasta löytyvät *Lumoava Love keltakullatut hopeakorvakorut Piristä kesäistä asua uusilla korvakoruilla tai rannekorulla


Siinä missä ennen shoppailin antaumuksella uutta vaatetusta vuodenaikojen vaihtuessa, nykyään olen pyrkinyt ottamaan kaiken irti siitä, mitä jo omistan. Se tarkoittaa sitä, että teen harkittuja hankintoja. Kun ostan jotain uutta, pyrin aina laittamaan vanhaa sitä mukaa kiertoon. Näin vaatekaappiin ei synny sitä tungosta, jossa vaatteet pursuavat ulos heti oven avatessa. Puhumattakaan siitä, että kaapin aarteet löytyvät paljon helpommin, kun pitää harvat ja valitut vaatteet kaappinsa kulmakivinä ja suosii niitä arki- ja juhlakäytössä useammin. Vaate on tarkoitettu käyttöön - ja niin myös korut!


Huomasin jo viime kesänä, kun tein suursiivousta vaatekaappini suhteen, että jo olemassa olevat kesävaatteetkin heräävät aivan uudella tapaa henkiin, kun asua täydentää kauniilla koruilla. Moni vuosia vanhoista kesämekoistakin tuntui kummasti uudemmalta päällä, kun yhdistin siihen pariksi uudet näyttävät korvakorut. Kaulakoruja en juurikaan käytä, mutta korvakorut laitan lähestulkoon aina, kun pukeudun arkeen - lenkkipolkua lukuunottamatta. Olen hiljattain löytänyt uuden kimmokkeen myös rannekoruihin, ihastuttuani *Kalevalan uuteen Louhetar-rannekoruun, joka koreilee ranteessani postauksen kuvissa. Se on niin kaunis!


*Kalevalan Louhetar-kokoelmasta löytyy *pronssisen rannekorun lisäksi myös pronssiset, kaksiosaiset *Louhetar-korvakorut, joissa on tappikiinnitys. Korut löytyvät myös kookkaampana versiona, mutta itse ihastuin näihin pienempiin korvakoruihin. Lämpimästi hohtavat pronssiset korut kruunaavat monen kesäisen asun - ja kesäillan!

Louhetar-koruissa itseeni vetosi juurikin nauhapunoskoristeinen tyyli, joka on samalla perinteinen, mutta silti sopivan säväyttävällä tavalla moderni. Tämä setti sopisi hyvin esimerkiksi myös mustan asun kanssa. Louhetar-koruissa on mielestäni tyylikkäällä tavalla asennetta, mitä koruissa haluankin olevan. Ja kuten Laatukorun sivuilla sanotaan, *Louhetar-rannekoru liikahtelee kauniisti kantajansa mukana, heijastellen valoa ja vangiten katseita.  
Laatukoru ihastuttaa monipuolisella valikoimallaan


Olen hyvin iloinen voidessani kertoa, että teen tämän vuoden Laatukorun kanssa yhteistyötä ja pääsen edustamaan heidän upeaa ja laadukasta koruvalikoimaansa. Laatukoru Oy edustaa laajaa tuotevalikoimaa merkkimaailman huipulta ja palvelee Suomessa 13 myymälässä sekä *verkkokaupassa. Sen lisäksi, että Laatukorun valikoimasta löytyy monia huippubrändejä, valmistaa vuodesta 1972 toiminut perheyritys myös itse oman *Silván-timanttikorumallistonsa. Korut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Laatukorun Hyvinkään verstaalla ammattitaitoisten kultaseppien toimesta. 

*Laatukorun valikoima on niin monipuolinen, että sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Korumerkeistä Laatukorun verkkokaupasta ja myymälöistä löytyy aiemmin mainitun Kalevala-korun lisäksi myös Nomination, Thomas Sabo, Kohinoor-kihlasormukset ja Guess. Itse ihastuin *Swarovski-korujen osalta myös kullan värisiin *Tahlia Mini Hoop -korvakoruihin, joissa on kaunis vihreä kivi. Korvakorut ovat pienet ja sirot, mutta katsokaa, miten upeasti ne säihkyvät silti. Swarovski-koruilla on helppo tuoda asuun säihkettä ja valikoimasta voi tehdä edullisiakin löytöjä. Koruja valmistetaan kolmella erivärisellä pinnoitteella: keltakullalla, hopealla ja ruusukullalla.Korvissa siroudellaan ihastuttavat *Swarovski Tahlia Mini Hoop -korvakorut


Olen itse tehnyt vuosien varrella useampia hankintoja Laatukorun valikoimasta, joten kannustan lämpimästi tutustumaan Laatukorun tarjontaan elämän tärkeissä hetkissä ja myös silloin, kun haluat muistaa itseäsi kauniilla, uudella korulla. Koruista on iloa pitkään elämän eri taipaleilla, jo kesän ihanista hetkistä lähtien! 

Postauksen kuvissa esillä olevat korut:

*Laatukorun verkkokauppaan pääset tästä.

Instagramin puolelle on myös tuloillaan arvonta, jossa yksi onnekas seuraaja voittaa itselleen 100 euron arvoisen lahjakortin Laatukorun upeaan valikoimaan. Liitythän siis seuraajaksi sielläkin! 

Instagram-profiilini pääset tästä.

Onko Laatukoru sinulle jo tuttu? Mitkä näistä koruista vetosivat sinuun eniten?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!