KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ECO MINERALS 


Yhä useampi mainitsee meikkivoidetta etsiessään tavoitteeksi luonnollisen kauniin ihon. Sellaisen, joka näyttää mahdollisimman meikittömältä, mutta silti kauniin tasaiselta. Ihan kuin iholle ei olisi levitetty mitään, vaan olisit syntynyt upealla iholla, joka ei edes tarvitse meikkiä tai tasoitusta. 

Myönnettävä on, että luonnollinen lopputulos miellyttää itseänikin, sillä paksu pakkeli harvoin kaunistaa ketään - etenkään kuumana kesäpäivänä, kun aurinko sulattaa iholta meikkikerrosta sen minkä ehtii. Haluan meikkipohjan olevan mahdollisimman ohut ja huomaamaton, mutta silti tasoittavan ihon luonnollisen kauniiksi. Sellaiseksi kuin iholla ei olisi meikkiä lainkaan.
Eco Minerals - mineraalimeikkipohjista paras


Kesästä 2019 saakka, on luottomeikkipohjani ollut Eco Mineralsin mineraalimeikkipuuteri. Nimesin sen jo pari vuotta sitten parhaaksi mineraalimeikkipohjaksi, enkä ole sen jälkeen löytänyt parempaa. Australian suosituin mineraalimeikkisarja on ehkä Suomessa jäänyt muutaman tunnetumman sarjan varjoon, mutta mitä enemmän meikkipohjaa päädytään testaamaan, sitä enemmän se ihastuttaa. Mineraalimeikkipohjana se on yksi niistä harvoista, joka peittää älyttömän hyvin, mutta ei silti ole iholla raskas ja antaa ihon hengittää. Lisäksi se kestää myös hikoilun! Pohjaan on vaikeaa olla ihastumatta, kun sitä päätyy kokeilemaan.

Eco Minerals BB-voide - onko tässä tuleva BB-voiteiden kuningatar?


Nyt mineraalimeikkipohjallaan, pigmenttisillä luomivärisävyillään ja huikean hyvillä huulituotteillaan ihastuttanut brändi on tuonut valikoimaansa BB-voiteet ja primerit, joita lähdin mielenkiinnolla testaamaan. Lopputulos oli kuitenkin jotain, mitä en olisi koskaan voinut arvata: BB-voide osoittautui nimittäin tuotteeksi, joka täyttää juuri ne mahdottomilta tuntuvat toiveet luonnollisen kauniista ihosta! 

Eco Mineralsin BB-voide muistuttaa jollain tapaa Iroisien BB-voidetta, joka nousi huikeaan suosioon BB-voidehypetyksen alkumetreillä vuonna 2013. Se oli tuolloin tuote, jonka moni Suomen tunnetuimmista bloggaajistakin nimesi "the tuotteeksi". Se nousi lähestulkoon BB-voiteiden kuningattareksi, jonka kaikki halusivat testata, koska sitä suitsutettiin niin paljon. Muistan itsekin, kun Karkkipäivän Sanni ihasteli ihoani ensi kertaa tavatessamme ja kysyi, mitä meikkipohjaa käytän. Arvaatte varmaan, että vastaus oli Iroisien BB-voide. 
Eco Minerals BB-voide saa rakastumaan meikittömän näköiseen ihoon 


Vaikka olen todennut Eco Mineralsin mineraalimeikkipuuterin parhaaksi mahdolliseksi, en silti pitänyt todennäköisenä, että ihastuisin BB-voiteeseen näin paljon. Ajattelin sen olevan hyvä, mutta en näin järjettömän hyvä. Mutta miksi?

Syy on siinä, että sen jälkeen, kun lopetin e-pillerit puolitoista vuotta sitten, jouduin käymään läpi aikamoisen aknetaistelun ja hyödyntämään myös esimerkiksi Hydrogen-laitehoitoa ja myöhemmin arpien vaalentamiseen mikroneulausta. Tuona aikana hylkäsin kaikki BB-voiteet, sillä en todellakaan kaivannut iholle mitään "kevyttä peittävyyttä", vaan halusin, että ihon kirjavuus ja arvet peittyvät kokonaan. Eco Mineralsin mineraalimeikkipuuteri oli myös tuolloin pelastus, sillä se sai ihoni näyttämään siltä, että unohdin hetkeksi koko aknen olemassaolon. Siksi uskallan suositella sitä myös sinulle, joka kärsit aknesta. Tuote ei nimittäin tuki ihoa, vaan hoitaa sitä samalla.Eco Mineralsin BB-voiteen taika piilee kuitenkin siinä, mikä myös Iroisien BB-voiteen aikoinaan siivitti suosioonsa: se onnistuu olemaan unelmaisen keveä, ohut ja lähes huomaamaton, mutta silti siinä on maaginen peittävyys. Sellainen, joka saa rakastumaan meikittömän näköiseen ihoon ja tarttumaan tuotteeseen päivä toisensa jälkeen uudelleen. 

Koostumus saattaa alkuun vaikuttaa jopa liiankin ohuelta, ehkä hieman jähmeäköltäkin - niin Iroisien BB-voidekin teki. Iholla se kuitenkin osoittaa todellisen maagisuutensa, sillä kun voiteen levittää kosteutetulle iholle, se sulautuu siihen kuin unelma. Alla olevassa kuvassa näet, miten oikeanpuoleinen kuva osoittaa BB-voiteen tasoittaneen myös kämmenselälläni olevan arven. Kuvia ei ole käsitelty, olen ainoastaan levittänyt BB-voiteet kämmenselälle. 

Oikeassa kuvassa kämmenselällä on BB-voiteiden levityksen jälkeen pisara Eco Mineralsin uutta Mineral Primeria, jotta näkisitte myös sen koostumuksen.Eco Mineralsin uutta vegaanista BB-voidetta on saatavilla neljässä eri sävyssä. Vasemmassa kuvassa kämmenselällä näkyvät vaalein sävy Belongil Beach Light ja toiseksi vaalein sävy eli Wategos Beach Medium Light. Itse käytän tuota toiseksi vaaleinta sävyä, joka sulautuu vaaleallekin iholle aivan täydellisesti eikä jätä minkäänlaisia rajoja. Kesäksi olen aikeissa hankkia sävyn Tallow Beach, jota suositellaan ruskettuneelle iholle.

BB-voiteen lisäksi olen saanut tutustua myös uuteen Mineral Primeriin, joka on ollut mielenkiintoinen tuttavuus. Se pohjautuu BB-voiteiden lailla ruusuveteen, ja kuten meikinpohjustaja yleensäkin, se levitetään iholle ensimmäisenä ennen meikkipohjaa. Näin se auttaa meikkia kestämään kauniimpana pidempään. 

Luonnonkosmetiikassa toimivat primerit ovat hyvin harvinaisia, sillä normaalistihan primerit sisältävät aina silikonia. Eco Mineralsin tuotteista sitä ei löydy, sillä vegaanisuuden lisäksi tuotteet ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Primerista löytyy myös ihohuokosia supistavaa taikapähkinää, joten sillä saa kasvoille todella sileän pohjan, jos mielii primeriä meikin alle. Valikoimasta löytyy erikseen punoittavalle iholle suunnattu meikinpohjustusvoide


Mitä taas tulee BB-voiteeseen, on se ihana iholla myös sellaisenaan eikä tarvitse välttämättä puuterointia - ei edes kaltaisellani sekaiholla, joka kiiltelee kesäaikaan helpommin. BB-voide jättää nimittäin lähestulkoon mattapinnan, joka tuntien saatossa muuttuu iholla kevyeksi hehkuksi (englanniksi "dewy"). Tämä on siis tuote, joka paranee iholla tuntien myötä ja saa oikeasti ihon vain näyttämään kauniimmalta iltaa kohden! Voide ei tunnu raskaalta tai kiillä, vaan on oikeasti kuin toinen iho. 

BB-voiteen koostumus pohjautuu primerin lailla ruusuveteen. Tuotteessa on aurinkosuoja SPF12. BB-voiteen parina voi hyvin käyttää mineraalimeikkipuuteria, jota olen itsekin sipaissut iholle kevyesti BB-voiteen päälle. Näin aurinkosuojaa saa nostettua entisestään. 


Tilaa oma BB-voiteesi edullisemmin alennuskoodia hyödyntäen!


Mikäli siis etsit edelleen sitä unelmien BB-voidetta, jolla saa luonnollisesti kauniin ihon, Eco Mineralsin BB-voide saattaa hyvinkin olla vastaus toiveisiisi! Tuote ei ole normaalihinnaltakaan kallis, mutta koodilla beauty saat hinnasta vielä pois -10%. 

Tilaa oma BB-voiteesi täältä.

Koodi beauty on voimassa BB-voiteisiin ja primereihin 30.6.2021 saakka. Kaveriksi suosittelen tilaamaan parhaimman huulivoiteen, jota hehkutin aiemmin viikolla jo Instagramissa. 15 euron tuotteesta saat myös pois -10% koodilla beauty


Käytätkö sinä BB-voiteita? Onko Eco Minerals jo tuttu?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!