KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ECO MINERALS 


Olen se, joka nauttii kotona oleilusta. Siitä, kun saa olla mahdollisimman rennoissa vaatteissa eikä laittautumisen pakkoa ole. Vaikka pidänkin meikkaamisesta, pieni osa minusta iloitsi vuosi sitten, kun poikkeustilanne antoi luvan olla kotona rennosti, ilman välttämätöntä ehostautumista.

Nyt voin kuitenkin myöntää, että tilanne on täysin päinvastainen. Toki uuteen kotiin muutettuani rakastan uutta kotipesääni ja vietän täälläkin mielelläni aikaa, mutta ikävä normaalia elämää kohtaan on suuri. Olen huomannut sen myös siinä, että siinä missä normaalisti käytän kotoilun hyötynä sen valttikortin, ettei tarvitse laittautua, muutamina päivinä olen huomannut alkavani meikata ihan vain omaksi ilokseni: valinnut piristävän huulipunasävyn lähtiessäni lenkille ja iloinnut kevään väreistä. Sillä niistä on lupa iloita ja pitääkin! 

Huulilla kuvassa vegaaninen Eco Minerals huulipuna sävyssä Splendour.Eco Mineralsin vegaaniset huulipunat tuovat kevään tuntua arkeen 


Jatkuvasti lisääntyvä valon määrä on tuonut uutta energiaa päiviin. Välillä on sellainen olo, että tekisi mieli hypähdellä ihan vain itsekseen, koska kevät. Se tulee! Olosuhteista huolimatta on revittävä iloa jostain ja tässä kohtaa aion ottaa sen ilon piristävistä huulipunasävyistä, joita Eco Mineralsin valikoimasta löytyy useampia. Niillä saa varmasti lisättyä kevään tuntua arkeen.

Jos olet seurannut blogiani pidempään tai lukenut Vuoden parhaat meikkituotteet 2020 -postauksen, olet jo kuullut Eco Mineralsista. Olin jo vuonna 2019 sitä mieltä, että kaikkien aikojen paras mineraalimeikkipohja on Eco Minerals. Tämän vuoden alussa sanoin sen taas ja intoilin samassa yhteydessä Hibiscus-poskipunasta, joka todellisuudessa on luomiväri, mutta jonka palkitsin vuoden parhaana poskipunana. Samaisesta postauksesta löydät myös enemmän Eco Mineralsin pigmenttisistä luomiväreistä, joita käytin osana ruusuista meikkilookkia. 

Eco Minerals ei siis suinkaan ole itselleni uusi tuttavuus, vaan käytössä minulla aina, kun päädyn meikkaamaan. Esimerkiksi Middle Earth on täydellinen harmaanruskea luomivärisävy arkimeikkiin. Jos haluat kurkata miltä sävy näyttää luomilla, klikkaa tähän postaukseen, sillä kuvien meikki on tehty Eco Mineralsin tuotteilla ja luomilla on juurikin Middle Earth. Myös tämän postauksen alimmassa meikkikuvassa olen käyttänyt luomilla samaista sävyä.
Pigmenttiä, pysyvyyttä ja hoitavuutta täysin luonnollisista huulipunista


Eco Mineralsin vegaanisissa huulipunissa parasta on niiden hoitava koostumus, joka on huulilla juuri sopivan kermainen. Sävyä saa helposti ja se myös pysyy kiitettävästi, eikä lähde leviämään huulilta heti ensimmäisen suupalan kohdalla. Hienoa on myös se, että huulipunat on pakattu kierrätettävään alumiinituubiin! Toki ne ovat myös 100% luonnollisia, kuten kaikki Eco Mineralsin tuotteet. Sarja ei ole turhaan kohonnut kotimaansa Australian suosituimmaksi mineraalimeikkisarjaksi.
5 sävyn joukosta itseäni miellyttävät kaikkein eniten raikkaan pinkki Byron Bliss, fuksiaan vivahteita omaava ruusuinen Splendour sekä tottakai Desert Rose, joka lumoaa persikkaisilla vivahteillaan. Jos kaipaa jotain nudempaa, Eco Mineralsin nettisivuilta voi kurkata myös kaksi muuta sävyä, jotka ovat selkeästi lämpimiä ja rusehtavampia. Huomaa myös, että Eco Mineralsin verkkokaupan pääsivulla on kuva, jossa minulla on huulillani juuri Desert Rose -huulipunaa. Sama sävy löytyy huulilta myös klikkaamalla tähän postaukseen.
Värikylläisten vegaanisten punien raaka-aineet ovat ilo silmälle (tai tässä tapauksessa huulille): risiiniöljy, jojobaöljy ja kaakavoi hoivaavat huulia - ilman palmuöljyä tai parabeeneja! Koska huulipunat ovat vegaanisia, mehiläisvahan sijaan niissä on käytetty kandelillavahaa (Candelilla Wax) ja karnaubavahaa (Carnauba Wax). Ne tuovat huulipunaan ripauksen sitä kaivattua jähmeyttä, jotta puna oikeasti pysyy huulilla. 
Voisi olettaa, että huulipunan laatu nostaa hinnan pilviin - vaan ei Eco Mineralsin kohdalla. Aidosti hoitavan huulipunan saa nimittäin omakseen vain 18 eurolla, joka on minusta varsin edullinen hinta oikeasti laadukkaasta ja hoitavasta huulipunasta. Soisin siis sävyvalikoiman laajentuvan viidestä sävystä viiteentoista, sillä itse kyllä ostaisin mielelläni muitakin sävyjä! Toisaalta muutamalla lempisävyllä pärjää hyvin ja silloin punat pääsevät myös käyttöön useammin. Laatupunan pääsee lunastamaan itselleen täältä. (Muista hyödyntää myös postauksen lopusta löytyvä alekoodi, jolla saat punasta vielä pienen lisäalennuksen!)

Eco Minerals Byron Lip Balm huulivoide hoitaa huulia aidosti 


Eco Mineralsilta on tälle keväälle ilmestynyt myös muutakin uutta. Byron Lip Balm -huulibalsami on talven rohduttamille huulille todellinen "lifesaver", joka tulee apuun, kun huulet kaipaavat kosteutusta ja pehmeyttä. Raaka-aineidensa puolesta se on huulirasva-addiktin unelma, sillä Byron Lip Balm ei sisällä mitään sellaista, joka saisi huulet kuivumaan entistä enemmän ja tihentämään rasvailutahtia. Valitettava fakta nimittäin on, että vaikka huulivoiteen pitäisi olla huulten paras kaveri, löytyy monesta marketin perinteisestä huulirasvasta aineosia, jotka saavat aikaan sen tunteen, että huulia pitäisi olla koko ajan rasvailemassa. Ne siis ikään kuin aiheuttavat lisää rasvaamisen tarvetta, vaikka asian pitäisi olla juuri toisinpäin. Tämä johtuu tietyistä aineosista, joita ne sisältävät.


Vegaaninen Eco Minerals Byron Balm Lip Balm toimii mainiosti arjessa sellaisenaan ja huulet voi rajata kevyesti ennen huulivoidetta.
Suloinen vaaleanpunainen Byron Lip Balm on kuitenkin aito ystävä huulille, sillä se on valmistettu ravitsevista kasvipohjaisista öljyistä, voista ja vahoista. Risiiniöljy, aprikoosiöljy, jojoba, argan ja kandelillavaha yhdessä sheavoin kanssa ovat aitoa rakkautta huulille, eivätkä saa niitä kuivumaan entistä nopeammin. Vaikka rasvailun tarve vähenee, tämä tuntuu silti niin ihanalta huulilla, että sitä sipaisee mielellään useamminkin kuin kerran tai kaksi päivässä. Hento vaaleanpunainen hehku huulilla on kaunis, vaikka tuote onkin lähestulkoon väritön. Pisteet täältä! 

Vegaanisen suloisuuden huulille pääsee tilaamaan Eco Mineralsin verkkokaupasta niinkin mukavalla summalla kuin 15 eurolla. Riittoisa tuote kestää käytössä ikuisuuden! 


Alennuskoodi Eco Mineralsin huulituotteisiin


Nyt pääset piristämään kevättä ja arjen meikkausrutiineita Eco Mineralsin huulituotteilla vieläkin edullisemmin, sillä koodilla beauty saat kaikista Eco Mineralsin huulituotteista -10% hinnasta pois. Tuotteet ovat jo valmiiksi edullisia, joten esimerkiksi huulivoiteelle jää hintaa vain 13,50 euroa alennuskoodin kanssa. Huulipunat ja balmi toimitetaan kätevästi kotiin saakka, sillä ne mahtuvat hyvin postiluukusta. Kirjepostina toimitus on vain 2,50 euroa ja yli 50 euron tilaukset ilman postituskuluja. 

(Postauksen linkit eivät ole affiliate-linkkejä, joten koodin käyttö ei tuo lisätuloja bloggaajalle.)

Alennuskoodi beauty on voimassa 31.5.2021 saakka!Mikä tuotteista tai sävyistä on eniten sinun mieleesi?

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!