KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KAUNEUSHOITOLA L-BEAUTY 


Kiinnostus laitekasvohoitoja kohtaan on viime vuosina kasvanut huomattavasti. Omalla kohdallani kipinä on herännyt erityisesti viimeisen kahden vuoden aikana, mikä johtunee siitä, että ikää tulee koko ajan lisää ja sitä myötä myös ikääntymisen merkit alkavat näkyä. En suinkaan ajattele ryppyjen ja juonteiden olevan pahasta - nehän ovat ihan normaaleja neljääkymmentä kohti käyvälle naiselle. Silti olen kuitenkin hyvin kiinnostunut siitä, millaisia tuloksia erilaisilla laitehoidoilla voi ihonhoidossa saada aikaan. 


Kiinteyttävä kasvohoito - radiofrekvenssihoito tuo tuloksia nopeasti


RF-kasvohoitoa on kehuttu tehokkaimmaksi kiinteyttäväksi laitehoidoksi, joka tuo nopeita tuloksia. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi minkäänlaista toipumisaikaa. Periaatteessa käyt siis aivan normaalisti kasvohoidossa, mutta lähdet paikalta iho entistä kimmoisampana ja kiinteämpänä. Kuulostaa varsin huikealta, mutta onko se sitä?

Kun minulle tarjoutui yhteistyön kautta mahdollisuus testata RF-hoitoa Kauneushoitola L-Beautyssa, olin innolla mukana. L-Beauty on keskittynyt nimenomaan laitteellisiin kasvohoitoihin, ja viime vuoden kesällä kävin Hydrogen-sarjahoidossa hormonaalisen aknen vuoksi jätettyäni e-pillerit pois. Olen siis tehnyt L-Beautyn kanssa yhteistyötä jo pitkään ja siksi oli luontevaa testata sarjahoitoa juuri heidän hoitolassaan, joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Helsingin Rautatientoria.

 
Radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla, eikä satu. Kuvassa laitteen isompi hoitopää, joka sopii myös esimerkiksi vatsan, reisien ja pakaroiden alueen hoitoon.Mikä on radiofrekvenssihoito ja miten se toimii?


RF-hoito on lyhenne sanasta radiofrekvenssi. Sen teho perustuu ihon kaikkia kerroksia lämmittävään energiaan. Tämä vauhdittaa kollageenin muodostusta, mikä on ihon kiinteytymiselle olennaisinta. Lämpö myös parantaa verenkiertoa, mikä saa kuona-aineet poistumaan kudoksista paremmin. Näin ollen iho paitsi kiinteytyy, se myös näyttää kokonaisuudessaan tasaisemmalta. Lisäksi RF kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja.

Radiofrekvenssihoidolla voidaan hoitaa niin kasvoja kuin vartaloakin. Vartalossa moni haluaa kiinteyttää esimerkiksi alleja tai ottaa sarjahoitoja reisiin, vatsaan ja takapuoleen. Kasvojen alueella taas hoidetaan silmänympärysalueen ryppyjä ja harakanvarpaita sekä otsaryppyjä, huultenympärysten juonteita tai nasolabiaalijuonteita. RF-hoito hajottaa paikallisia rasvakertymiä, myös kaksoisleukaa. Samalla se pienentää laajentuneita ihohuokosia, joten hoidolla saa todellakin rahoilleen vastinetta. Mutta mitä hoidossa sitten tapahtuu konkreettisesti?

RF-hoito alkaa sillä, että iho puhdistetaan. Sen jälkeen kasvoille tehdään kuorinta tai timanttihionta. Nämä kuuluvat Kauneushoitola L-Beautyssa samaan hintaan, eli timanttihionnasta ei tarvitse maksaa erikseen.

Kun iho on täysin puhdas ja kuorinta on tehty, sille levitetään RF-hoitoon tarkoitettu hoitogeeli. Sen jälkeen ihoa aletaan käsitellä RF-laitteen pienemmällä hoitopäällä, joka on tarkoitettu silmänympärys- ja huultenympärysalueen hoitoon. Laitetta liikutellaan edestakaisin suuntautuvin liikkein.


RF-hoitolaitteen pienemmällä hoitopäällä käsitellään silmänympärysalue ja huultenympärysiho.


Onko RF-hoito turvallista? Miltä se tuntuu iholla?


Radiofrekvenssihoidosta puhutaan usein "kasvojenkohotuksena". Erona on kuitenkin se, että kasvojenkohotukseen liitetään usein kirurgin veitsi ja jonkinlainen operaatio. Ne eivät tähän hoitoon kuulu, sillä radiofrekvenssihoito on täysin turvallinen ja kivuton. Se ei myöskään vaadi minkäänlaista toipumisaikaa, sillä kuten aiemmin tuli todettua, hoidossa käyminen on kuin kävisi normaalissa kasvohoidossa. Erona on kuitenkin se, että radiofrekvenssihoito on huomattavasti tehokkaampi ja antaa näkyviä tuloksia jo ensimmäisen kerran jälkeen.

Kun ihoa aletaan käsitellä radiofrekvenssilaitteen hoitopäällä, se tuntuu ainoastaan miellyttävänä lämpönä iholla. Ei polta, ei satu, ei kuumota. Laitetta ei pidetä missään vaiheessa paikoillaan, vaan sitä liikutetaan kasvoilla koko ajan lempeästi. Hoito tuntuu melkein kuin "lämpöhieronnalta", johon voisi aivan hyvin nukahtaa. Olin sarjahoidon ensimmäisellä kerralla niin väsynyt, että melkein nukahdinkin. RF-hoito kiinteyttää myös kaulan alueen ihoa ja tasoittaa juonteita. Kuva otettu 4 kerran sarjahoidon jälkeen.Millaisia tuloksia RF-hoito antaa?


Jos tähän voisi vastata yhdellä sanalla, sanoisin uskomattomia. Sarjahoidon alussa en edes kunnolla ymmärtänyt, miten tehokkaita tulokset voisivat olla! Huomasin toki jo ensimmäisen ja toisen kerran jälkeen, että iho näytti selkeästi paremmalta, mutta hoitojakson lopussa minun oli todettava, että kasvojen piirteet olivat todellakin saaneet jonkinmoisen kohotuksen. Tämän huomasin räikeimmin katsottuani Instagramiin lataamiani kuvia ja videoita, jotka olivat ajalta ennen sarjahoidon aloittamista. 

Ennen RF-hoitojen aloittamista koin kasvojeni näyttävän jotenkin väsähtäneiltä. Tekisi mieli jopa käyttää sanaa "valahtanut", mutta ymmärrän, ettei 35 ikävuotta lähentelevän naisen kohdalla voi todellisuudessa puhua valahtaneista kasvojenpiirteistä. Kaulan alapuolella oleva pieni pussukka oli jo pitkään vaivannut minua, sillä olen aina ollut todella huono hoitamaan kaulan ihoa ja ryhdistäytynyt siinä vasta muutama vuosi sitten. Toivoin, että RF-hoito kiinteyttäisi myös kaulan ihoa - ja myönnettävä on, että sen se teki! Olen ollut tuloksiin enemmän kuin tyytyväinen. 

RF-hoidon kohdalla puhutaan yleensä ihon "kutistumisesta" ja napakoitumisesta. Minä huomasin kummatkin. Radiofrekvenssihoito liftaa kasvoja huomattavasti ja voin käsi sydämellä suositella sitä jokaikiselle, joka haluaa kiinteyttää ja napakoittaa ihoa ilman kauneusleikkauksia tai pistoksia. Olen nimittäin varma, että sinäkin huomaat tulokset! 
Kenelle RF-kasvohoito sopii?


Radiofrekvenssihoitoa suositellaan ensisijaisesti yli 40-vuotiaille tai ennaltaehkäisevänä hoitona silloin, kun elämäntilanne on poikkeuksellisen stressaava tai kuormittava. Myös tupakoitsijoille hoito on erinomainen jo alle 40-vuotiaana. Osa hyödyntää RF-kasvohoitoa "pikaliftaukseen" ennen tärkeää menoa, jona se toimii myös mainiosti. 

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Muutoin RF-hoito sopii kaikille, jotka haluavat tehokasta kiinteytystä kasvoille ja kasvojenpiirteiden kohotusta ilman veistä. RF-hoito on myös erityisen tehokas silmänympärysalueen silotukseen ja silmäpussien hoitoon, sillä se poistaa nestettä. Näin ollen se vähentää turvotusta koko kasvoilla ja myös silmänalusilla.

L-Beautyn käyttämä multipolaarinen Caretech RF-hoitolaite on yksi markkinoiden tehokkaimista RF-laitteista. Tämän vuoksi tuloksia saa nopeammin, eikä sarjahoitokaan vaadi 8-10 kertaa (kuten osalla RF-hoitoa tarjoavista hoitoloista), vaan 4 kerran sarjahoidolla saa jo varsin uskomattomia tuloksia. Caretech RF-hoitolaitteella voidaan kiinteyttää myös vatsaa, reisiä, pakaroita ja käsivarsia. 

Radiofrekvenssihoito tarjous - hyödynnä etu L-Beauty Kauneushoitolassa Helsingissä


Nyt sinulla on loistava mahdollisuus kokeilla radiofrekvenssihoitoa edullisempaan tutustumishintaan Kauneushoitola L-Beautyssa, joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsingin Rautatieasemalta. 

Saat yhden hoitokerran tutustumistarjouksena 75€ ja mikäli haluat satsata sarjahoitoon, saat kolmen kerran sarjahoidon 250€ tarjoushintaan. Kumpikin tarjous on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka koodilla MIA (mainitse varauksen yhteydessä). 

Mikäli siis koet, että roikkuva kaulan iho, huulirypyt, silmänympärysalueen juonteet, silmäpussit tai otsarypyt ja hamsteripussit vaivaavat, suosittelen todellakin hyödyntämään tarjouksen! Se koskee myös vartalon alueen hoitoja, eli yhtä lailla voit hyödyntää edun myös esimerkiksi allien tai vatsan käsittelyyn. Lue lisää ja varaa aikasi täältä!

Itse aion ehdottomasti jatkossakin käydä omakustanteisesti RF-hoidossa.

Oletko sinä jo kokeillut RF-hoitoa? Kiinnostaako hoito?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!