KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KAUNEUSHOITOLA HILLA 


Kun mikroneulaus alkoi joitain vuosia sitten yleistyä myös Suomessa, kauhistelin hieman sitä, miten helposti netin kautta pystyi tilaamaan kaikenlaisia neularullia. Mikroneulauksesta syntyi nopeasti huoleton ja rento trendi, johon kuka tahansa voisi kotosalla hampaidenpesun yhteydessä hurahtaa. Rullailet sieltä ja täältä, niin eiköhän rypyt oikene ja iho siloitu silmissä. Mutta kuka valvoisi oikeaa tekniikkaa, jotta ihoon ei aiheutuisi neulaamisesta syvempiä vahinkoja? Entä miten olisi hygienian laita kotona kasvoja rullaillessa?

Myönnän, että ajatus mikroneulauksesta on houkuttanut minuakin jo pidempään. Netti pursuaa kokemuksia puolesta ja vastaan, mutta suurin osa ennen- ja jälkeen -kuvista paljastaa ihon silenneen ja tasoittuneen näkyvästi. Huolimatta vahvasta kiinnostuksesta, en kuitenkaan koskaan ajatellut, että uskaltaisin ryhtyä hommaan itse. Tiesin, että jättäisin mikroneulauksen ammattilaiselle, sillä halusin olla varma siitä, että ihoni ei vahingoitu ja että neulaamisen hoitaa koulutettu ammattilainen, joka tietää mitä tekee. En halunnut ottaa riskiä siitä, että kotona rullailisin "vähän sinnepäin" ja lopputulos olisi jotain aivan muuta kuin mitä se parhaimmillaan voisi olla.


Mikroneulauksesta apu aknearpiin, ryppyihin ja pigmenttiläiskiin


Viime vuoden lopulla tuli reilu vuosi siitä, kun lopetin e-pillerien syömisen lähes 15 vuoden yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Olen kertonut blogissa avoimesti kamppailustani hormonaalisen aknen kanssa, joka on kieltämättä ollut koronaongelmien keskellä piste i:n päälle. Ei ihme, että maailma on välillä tuntunut kovin synkältä paikalta, kun uutisista on pursunnut koronaa ja peilistä katsonut kipeiden pattien täyttämä naama. Kuvamateriaalia (ei herkimmille) löytyy myös blogista.

Loppuvuodesta tilanne alkoi helpottaa, vaikka maskin käyttö onkin tuonut lisähaasteita. C-vitamiinista on ollut iholleni aivan järjettömän suuri apu aknearpien häivyttämisessä, mutta mietin, josko mikroneulaus toisi vieläkin parempia ja nopeampia tuloksia. Mikroneulausta suositellaan iholle nimenomaan silloin, kun se on suurelta osin rauhoittunut eikä enää eletä aknen kriittisintä vaihetta, jossa iho on kovin tulehdusherkässä tilassa. Mikroneulaus on siis nimenomaan apu arpien ja pigmenttiläiskien häivyttämisessä, ei aknen hoidossa. Neulauksen kerrotaan myös silottavan ryppyjä ja helpottavan esimerkiksi couperosaa. Se on siis liftaava anti-age-hoito, mutta samalla tehokas ihonsävyn tasoittaja.

Kauneushoitola Hilla tekee mikroneulauksen kokemuksella ja ammattitaidolla


Helsingin Hietalahdenkadulla sijaitseva Kauneushoitola Hilla on itselleni jo useamman vuoden ajalta tuttu paikka, ja siksi se oli myös luonteva valinta, jossa antaa mikroneulaukselle mahdollisuus. Olen käynyt Hillassa säännöllisesti syksystä 2017 saakka, jolloin vietettiin paikan avajaisia. Ihastuin Hillan kutsuvaan ympäristöön ja paikan rauhoittavaan äänimaailmaan heti, eikä olekaan ihme, että hoitola on yksi Helsingin tasokkaimmista kauneushoitoloista, jossa käytetään kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Hillassa tuntee aina olonsa tärkeäksi ja arvostetuksi asiakkaaksi, josta pidetään huolta.

Hiljattaisten uudistusten myötä Hillaan on syntynyt yksi uusi hoitohuone kolmen aiemman äänieristetyn huoneen rinnalle. Uuden hoitohuoneen upeutta oli vaikea vangita kuviin, mutta voin kertoa, että vehreää hoitohuonetta voi helposti verrata rauhoittavaan paratiisiin. Pehmeälle pedille asettuessa näkee kauniin kasviköynnöksillä valaistun katon, juuri ennen kuin sulkee silmät ja antaa rentouttavan hoidon viedä toiseen maailmaan. Arjen huolille, stressille ja korona-ahdistukselle voi todellakin heittää hyvästit - Hillassa niille ei ole sijaa!
Mikroneulauskynä mahdollistaa miellyttävämmän kokemuksen ja pienien alueiden tarkan hoidon


Jos netin syövereistä on lukenut kokemuksia mikroneulauksesta, tietää, että kaikki eivät kuvaile sitä kovin miellyttäväksi hoidoksi. Olin itse asiassa ennen Hillaa käynyt mikroneulauksessa jo yhden kerran eräässä toisessa nimeltä mainitsemattomassa paikassa, jossa minulle oli kerran aiemmin tehty mikroneulaus. Sen jälkeen kasvoni olivat turvonneet, kipeät ja arat. Jopa silloinen miesystäväni huomasi, etten näyttänyt itseltäni, sillä turvotus oli silmin havaittava. Halusin nopeasti kotiin, sillä niillä kasvoilla en olisi kehdannut liikkua julkisilla paikoilla.

Toista oli Hillassa. Voin rehellisesti sanoa, että mikroneulaus ei satu. Joissain kohti kasvoja se toki tuntuu enemmän, mutta yleisesti ottaen kokemus mikroneulauksesta on ollut Hillassa joka kerta miellyttävä. Sitä voisi verrata siihen, että joku kevyesti naputtelee kasvojasi terävällä kynällä. Kasvoilla saattaa olla hoidon jälkeen hieman pinkeä tunne ja pientä punoitusta, mutta se on ainoa asia, jonka itse mikroneulauksen jälkeen huomasin. Ei sitä kamalaa turvotusta, ei verta, ei mitään järkytyksen aihetta. Kukaan ei varmasti ole osannut edes ajatella, että olen tullut mikroneulauksesta, kun hoitokertojen jälkeen olen matkannut julkisilla kotiin.
Mikroneulausrulla vai mikroneulauskynä?


Tiedän, että mikroneulausta tehdään joissain hoitoloissa myös rullalla. Molempia testattuani olen itse vahvasti kallistunut siihen, että mikroneulauskynä on huomattavasti mukavampi kokemus. Samalla se mahdollistaa sen, että neulan pituutta pystytään säätelemään ja näin kohdentamaan hoitoa eri ihoalueilla. Ja koska kynä on myös pienempi verrattuna rullaan, sillä voidaan käsitellä pienetkin alueet, kuten silmänympärysiho ja nenänpielet. Silloin mikroneulauksesta on vieläkin enemmän hyötyä.

Yhtä lailla syvempien arpien kohdalla voidaan mikroneulauskynässä säätää helposti neulan pituutta, mikä tuo parempia tuloksia arpien häivyttämisessä. Mikroneulausrullassa taas pituus on vakio. Sama pituus ei välttämättä ole jokaiselle kasvojen alueelle se ideaalisin, joten siksi kannatan mikroneulauskynää. Parasta on kuitenkin ehdottomasti hoidon miellyttävyys, jota korostan edelleen kynän suhteen. 


Milloin on paras aika mikroneulaukselle?


Mikroneulausta voi kokeilla ympäri vuoden, mutta tärkeää on aina suojata iho hyvin auringolta. Tämän vuoksi talvi ja alkukevät ovat kaikkein ideaalisinta aikaa mikroneulaushoidoille. Vaikka sarjahoito on tehokkain tulosten osalta, jos halutaan hoitaa esimerkiksi pigmenttimuutoksia, arpia tai juonteita, voi jo yksi hoitokerta tuoda helpotusta pintakuivalle ja tukkeutuneelle iholle. Itsekin huomaan jokaisen hoitokerran jälkeen sen, että epäpuhtaudet tulevat ihosta ulos helpommin. Kauneimmillaan iho on muutaman päivän päästä mikroneulauksesta, kun se näyttää entistä kuulaammalta ja tasaisemmalta! 

Uskallan siis todella suositella mikroneulausta Kauneushoitola Hillassa, etenkin, jos koet ongelmaksi aknearvet, pigmenttiläiskät, couperosan tai syvät juonteet tai jos haet iholle kimmoisuutta ja kiinteytystä. Mikroneulaus tehdään Hillassa aina mikroneulauskynällä, johon asetetaan jokaista asiakasta varten uudet neulat suoraan paketista. Neulojen pituus myös säädetään yksilöllisesti asiakkaan iholle ja tilanteeseen sopien. 

Mikroneulaushoidot Kauneushoitola Hillassa (myös jatkokerrat) tarjouksena 109€, kun aloitat hoidon maaliskuun 2021 aikana! Kauneushoitola Hilla sijaitsee osoitteessa Hietalahdenkatu 4, Helsinki.


Oletko sinä koskaan kokeillut mikroneulausta? Kiinnostaako hoito?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!