KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - PANDHY'S SUOMI



Kerroin kuukausi sitten sitten sarjasta, joka löi minut ällikällä voiteellaan. Kyseessä ei ollut ihan mikä tahansa kasvovoide, vaan tuote, jonka teho perustuu omenaviinietikkaan. Sarja on unkarilainen luonnonkosmetiikkasarja Pandhy's, johon olen viime aikoina uppoutunut innolla. En yhtään liioitellut tituleeratessani sarjaa varsin uniikiksi, sillä olen löytänyt Pandhy'silta yhden jos toisenkin jalokiven, jotka poikkeavat selkeästi luonnonkosmetiikan valtavirrasta raaka-aineillaan.


Tehotuotteet väsyneelle ja kirkastusta kaipaavalle syysiholle


En varmasti ole ainoa, jonka ihonhoito kaipaa kesän jälkeen pientä boostausta. Erilaiset tehoseerumit ovat omiaan juuri siihen, oli ongelmana sitten väsähtänyt iho, joka kaipaa kirkkautta tai kosteusköyhä, kireältä tuntuva iho, joka huutaa kosteutta. Tehoseerumeissa aktiiviaineet tarjoillaan tiivistetyssä muodossa, joten ne ovat todellisia ihonhoidon boostaajia ja erityisen riittoisia käytössä. Vain 1-3 tippaa riittää aamuin illoin antamaan iholle sen, mitä se kunakin hetkenä tarvitsee.





Pandhy's -luonnonkosmetiikkasarjasta löytyy 5 erilaista boosteria. Ne tarjoavat iholle energiaa, rauhoitusta, suojaa, kirkkautta ja erityisen tehokasta uudistusta yöaikaan. Vaikka seerumit ovat öljypohjaisia, niitä käytetään seerumeiden tapaan ja voidaan sekoittaa myös voiteen sekaan. Koostumus on erityisen kevyt, sillä boostereiden kuljetinaineena toimii skvalaani ja hemiskvalaani. Ne ovat loistavia paitsi kasviperäisyytensä ansiosta, myös erinomaisia iholle siksi, että skvalaania löytyy ihosta luonnostaan. Se muistuttaa ihon omaa talia, joten se imeytyy nopeasti ja jättää iholle samettisen tunteen. Hemiskvalaani puolestaan tuo iholle rasvattoman ja silkkisen oloisen lopputuloksen. Kumpikin raaka-aineista tuotetaan sokerijuurikkaasta ainutlaatuisella prosessilla, joka mahdollistaa tuotteiden tuottamisen uusiutuvista lähteistä. 






Pandhy's Bright Booster vaalentaa tummia läiskiä ja kirkastaa ihoa näkyvästi


Kirkastavia seerumeita on markkinoilla satoja ellei tuhansia. Niitä löytyy lähes joka sarjalta ja mainostetaan usein samoin lupauksin: seerumi lupaa tasoittaa ihon sävyä, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tehdä ihosta kirkkaamman. Olen siis varma, että tässä kohtaa osa teistä miettii, mikä erottaa Pandhy'sin boosterin muista vastaavista tuotteista. Mikä tekee siitä toimivan, kun kaikki eivät kuitenkaan lupauksista huolimatta tuo oikeasti näkyviä tuloksia?

Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroin, en ole muissa luonnonkosmetiikkasarjoissa törmännyt vastaaviin raaka-aineyhdistelmiin, mitä Pandhy'sin tuotteissa. Esimerkiksi Bright Boosterin sisältö näyttää tältä:


Ainesosat (INCI): hemi squalane (c13-15 alkane), rapeseed (brassica campestris seed) oil, liquorice (glycyrrhiza glabra) root extract, polyglyceryl-3 diisostearate, marsh mallow (althaea officinalis) root extract, rice (oryza sativa) bran extract





Koska Pandhy's on luonnonmukaisuuden lisäksi myös vegaaninen sarja, kaikki raaka-aineet ovat kasviperäisiä. Listassa ensimmäisenä on siis aiemmin mainittu hemiskvalaani, joka toimii kuljetinaineena ja luo boosterille silkkisen, hyvin imeytyvän pohjan. Sen jälkeen seuraa kylmäpuristettu luomurypsiöljy, lakritsinjuuriuute ja polyglyceryl-3 diisostearate, jota käytetään usein kosmetiikkatuotteissa pehmentävänä aineosana tai veden ja öljyn emulgointiaineena. Pandhy'sin boostereissa vettä ei tosin ole tippaakaan, vaan ne ovat täysin kasviöljyistä koostettuja tehotuotteita. 

Luomurypsiöljyn ja lakritsinjuuriuutteen lisäksi Bright Booster sisältää vain rohtosalkoruusun uutetta (marsmallow root) ja riisileseöljyä, joka sisältää muun muassa runsaasti rasvahappoja ja E-vitamiinia. Lakritsinjuuriuute tunnetaan herkälle iholle sopivana ihon rauhoittajana ja etenkin ihoa vaalentavana aineosana. Rohtosalkoruusu on myös herkkäihoisten ystävä, sillä tyynnyttävänä, suojaavana ja rauhoittavana aineosana se sopii myös vauvan ihonhoitoon. 

Bright Boosterin kombo on siis haluttu tehdä kirkastavaksi, mutta ei "kuorivaksi". Se hidastaa tyrosiinin aktiivisuutta ja häivyttää tummia läiskiä, mutta ei vaalenna ihoa kuluttamalla, vaan pitää samalla huolen siitä, että iho pysyy tyynenä ja saa tarpeeksi kosteutta. Pigmenttiprosessissa sen vaikutus perustuu nelivaiheiseen mekanismiin, josta voi lukea lisää verkkokaupan tuotekuvauksesta





Useampi teistä blogiani säännöllisesti seuraavista tietää varmasti taistelustani hormonaalista aknea vastaan. Kuvamateriaalia voi halutessaan kurkata tästä postauksesta (joka tosin ei ole herkimmille). Tällä hetkellä ihoni näyttää jo huomattavasti paremmalta, mutta edelleen kärsin ihonsävyn epätasaisuudesta ja leukalinjan pateista. Siksi Bright Booster on kirkastavana tuotteena ollut minulle tähän hetkeen erinomainen valinta. Kun alle suihkii reippaasti kasvovettä, pari tippaa boosteria riittää minulle usein meikin alle jopa yksinään. Boosteri jättää niin silkkisen pinnan, jolle meikki levittyy kuin unelma. Arpipilkkujen vaalentuminen ja ihonsävyn tasoittuminen vaatii toki pidemmän käyttöajan kuin vain viikon tai kaksi. 


Pandhy's Energy Booster - väsynyttä ihoa energisoiva seerumi


Siinä missä Bright Booster on omiaan tasoittamaan ihonsävyä ja sopii hyvin aknen, ruusufinnin, psoriaasin tai muiden iho-ongelmien johdosta epätasaisesta ihonsävystä kärsivälle, Energy Booster on iholle kuin paristo, joka antaa sille energiaa uusiutua ja suojaa ihoa reaktiivisen hapen vaikutuksilta. Sen raaka-ainelista on vieläkin lyhyempi ja ytimekkäämpi, koostuen vain viidestä tarkkaan valikoidusta aineosasta. Yksi näistä on rock rose -uute, johon olen törmännyt vain kerran aiemmin erityisen kalliissa käsivoiteessa (44 euroa). Tuossa tuotteessa se auttoi häivyttämään ikääntymisen aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihonsävyä käsissä. Samaan tapaan se vaikuttaa myös Energy Boosterissa, joka on myös sameaa ihonsävyä kirkastava ja elvyttävä.






Sanoisinkin, että jos ongelmasi on ensisijaisesti sairauden, hormonaalisten tekijöiden tai vaikka liiallisen auringonvalolle altistumisen myötä aiheutunut hyperpigmentaatio eli värimuutokset ja tummat läiskät, Bright Booster on parempi valinta. Jos taas ihosi on ensisijaisesti väsähtänyt, harmaa ja kaipaa tehokkaampaa uudistumista, Energy Booster saattaa olla osuvampi valinta. Bright Boosterin tuoksu on luonnostaan hieman pähkinäinen ja Energy Booster taas tuoksuu enemmän rypsiöljyiseltä. Pandhy'sin tuotteisiin ei kuitenkaan ole koskaan lisätty mitään keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Kumpikin tuote on miedon tuoksuinen, ja tuoksuakin tärkeämpää on se, että raaka-aineista on oikeasti koostettu näkyviä tuloksia tuova kokonaisuus. 

Muut valikoimasta löytyvät boosterit:

  • Night Booster - ihoa intensiivisesti uudistava ja korjaava
  • Shield Booster - ihoa suojaava, kiinteyttävä ja vahvistava
  • Calm Booster - ihon punoitusta ja ärsytystä rauhoittava (sopii myös ruusufinniin, psoriasikseen, kroonisiin ihottumiin, ihotulehduksiin ja palovammoihin) 






Loppuun haluan vielä vinkata aivan ihastuttavasta kasvovedestä, joka lumoaa raaka-aineillaan ja niiden ansiosta myös tuoksullaan. Sillä kuinka monesti törmääkään luonnolliseen kasvoveteen, joka sisältää appelsiinia, ananasta, kurkkua, mangoa, granaattiomenaa ja inkivääriä - kaikki samassa pullossa! Ei siis ihme, että Pandhy'sin Dew Tonic -kasvovedestä on tullut yksi sarjan tykätyimmistä tuotteista. 

Tuote toimii paitsi kosteuttavana ja rauhoittavana kasvovetenä, vieläkin ihanammin meikin kiinnittäjänä, kun pullosta suihkauttaa pari hienojakoista suihkautusta kasvoille meikin päälle. Rakastan suihkautella tätä päivän mittaan jo pelkästään tuoksun takia, mutta myös siksi, että kun kasvot kaipaavat freesausta, tämä tekee sen helposti. Dew Tonicin sisältämät papaija- ja mangouutteet ovat loistavia ikääntyneen ihon hoitoon, yhtä lailla kuin neidonhiuspuu-uute eli ginkgo biloba, jota käytetään paljon anti-age-tuotteissa. Juuri tällaisia tuotteita syysiho kaipaa - piristäviä hedelmäcocktaileja, jotka saavat ihon hehkumaan harmainakin syyspäivinä! 


Suosittelen siis edelleen lähempää tutustumista Pandhy'siin, varsinkin, jos kaipaat jotain uniikkia ja erityistä ihonhoitotuotteiltasi. Pandhy's -ihonhoitotuotteista voi lukea lisää sarjan suomenkielisiltä nettisivuilta ja niitä voi tilata myös verkkokaupasta täältä. Kaikki Pandhy's-hoitolat löydät täältä.

Aiemman postaukseni omenaviinietikan huikeista vaikutuksista voit lukaista blogista täällä.


Miltä teidän iho näyttää kesän jälkeen? Koetteko tarvetta boostereille? 













4 kommenttia:

  1. No nyt! Toi Bright Booster kuulostaisi niin hyvälke mun iholle. Juuri tuo, mitä sanoit, ettei tuotteen toimivuus perustu kuorivaan vaikutukseen. Jotenkin mun iholla kaikki AHA:t, BHA:t ja C-vitskut tuntuu vaan pahentaneen aurinkovaurioita, ja aina kun katson jotain kirkastavuutta lupaavia tuotteita, niin kaikissa on jotain ihoa uudistavaa ainesosaa, joka taasen altistaa aurinkovaurioille. Tämä sopisi siis päiväkäyttöönkin (aurinkosuojan) ja meikin alle, jeij. Hinta on vähän tyyris, mutta laitan kyllä tän itselleni ylös, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin niin yhtyä tuohon sun kommenttiin! Mä kyllä käytän nytkin (kuuriluontoisesti ja vaihtelevasti) BHA-happoja ja C-vitamiinia sisältäviä tuotteita, mutta tiedän, että monen iholle ne eivät sovi - varsinkaan pidempiaikaisessa käytössä. Varsinkin AHA-hapot oon nyt jättänyt aika minimiin ja käyttänyt ehkä kerran 2 viikossa tai harvemmin. Tosin BHA-hapot sopii muutenkin enemmän epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle ja AHA-hapot taas on parempia kuivaihoisellekin, jos ongelmana on vaan ihon sävyerot.

      Mutta tämä tosiaan on poikkeuksellinen löytö just siinä mielessä, ettei sen kirkastava vaikutus perustu mihinkään noista kolmesta :) Sopii todellakin päiväkäyttöön ja meikin alle eikä iho ärsytä ihoa yhtään. Ja mitä tulee hintaan, blogiin saattaa olla tuloillaan vielä tämän vuoden puolella alekoodia Pandhy's-tuotteisiin... ;) Ja ajattelin myös jossain vaiheessa tehdä koostetta omista must have-tuotteista!

      PS. Ihana saada sulta kommenttia pitkästä aikaa ja huomata, että siellä vielä olet lukijoiden joukossa monen vuoden jälkeen! :) Kiitos kun kommentoit ja ihanaa syksyä sulle!

      Poista
    2. Oho, joskus ei saa kommenttia tulemaan puhelimella lainkaan läpi ja sitten se tuleekin kahdesti :'D Onneksi olen ratkaissut nyt i-laitteilla ilmenevän ongelman, niin pääsen nykyään jättämään kommenttiakin helpommin :) Kyllä täällä edelleen kaikki postaukset luetaan, vaikkei kommenttia aina jättäisikään ;) Kiitos Mia, samoin sulle ihanaa syksyä <3

      Poista
  2. No nyt! Toi Bright Booster kuulostaisi niin hyvälke mun iholle. Juuri tuo, mitä sanoit, ettei tuotteen toimivuus perustu kuorivaan vaikutukseen. Jotenkin mun iholla kaikki AHA:t, BHA:t ja C-vitskut tuntuu vaan pahentaneen aurinkovaurioita, ja aina kun katson jotain kirkastavuutta lupaavia tuotteita, niin kaikissa on jotain ihoa uudistavaa ainesosaa, joka taasen altistaa aurinkovaurioille. Tämä sopisi siis päiväkäyttöönkin (aurinkosuojan) ja meikin alle, jeij. Hinta on vähän tyyris, mutta laitan kyllä tän itselleni ylös, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!